Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR.
Baharcığım hayırlı başlangıçlar olsun..
meyracığım,sana da geçmiş olsun.
Derinciğim allah nazımızı korumuş
bugünkü yediklerim.
sabah;2 dilim ekmek,1 yumurta,1 domates 1 salatalık,neskafe
ara neskafe.1 incir
öğle bir porsiyon hamsi,salata
ara,mandalina
akşam,2 tavuk pirzola,semizotu marol,dometeslisalata
şimdi neskafe ama mutfakta unuttumn.şimdi alıp geleceğim..
günde iki kez yarım saat masaj..yaptım.1 km yürüdüm.

Yan komşumdan içinde dualar olan bir kitap aldım herşey için çok güzel dualar var belki birazdan abdest alır okumaya başlarım çok etkileyici şeyler var ve Allah dileğini kabul ediyormuş bu dualarla.

bak buna çok sevindim...yergök dua derler..ben ayetelkürsü'çok severim..bulaşık yıkarken temizlik yaparken sürekli okurum.birde hergün mutlaka yasin okurum.okuyamazsam ertesi güne eklerim.birde hergün 21 tane salati tefriciye..o kadarçok kısmet getiriyorki..dualara ve yaradana sığınınca başka birşeyin eksikliğini daha az hissediyorsun..

Ben de geceleri uyurken felak,nas,kafirun,ayetelkürsi,ihlas,fatiha okuyup öyle uyurum. Zeynep abla sana sorayım bu salati tefriciye ve diğer uzun duaları okurken abdest almak gerekiyormu :uhm:

İyi geceler fıstıklarr,

Selam verip çıkayım,çok uykum var..Yarın erken kalkmamız gerek kızımın diş kontrolü var..

Hepinizi seviyorum Allah rahatlık versin...

Zeynep ablacım yoksun galiba bilmiyorumkismile
Geç oldu ben de uyuyorum artık mirmirmirmir
iyi geceler opuyorumnanaktan

Günaydın Kızlar

Neden kimse birşey yazmamış noluyor bu +90 topicine :uhm: canlanın biraz yahu atın şu rehavetinizi spora rejime zayıflamay devaaammmm :sm_cool:

20 dakika leslie yaptım ama en hareketli olandan canım çıktı yaauuff :1no2: çok acıktım kahvaltımı edeyim onu sindireyim tekrar başlıycam leslieye. Canım sıkkın bugün temizlik yapacağım keyfim yerine gelir belki :çok üzgünüm:

Online olan hatunlar neye bakıyorsunuz yazsanıza yahuuu kaydirigubbakcemile3

günaydın kkama güzel bayanları ben de güne sekersız 3 cay :) haslanmıs karabıberlı pataes 4 de zeytınlşe1 dılım de ekmek baskadım 10 dk ebruyla bazı hareketlerı yaptım yahu ne zormuş 10 dk tıkandım yahu )) ama gercekten tavsıye ederım kalcalarımı calıştırdıgını hıssettım acıkcası aksam da diger yedıklerımı yazarım yalnış birsey varsa yazarsanız hata yapmamam icin sevinirim kızlar kib hşckln

günaydın fıstık hatunlar..
bugünki menüm...
KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,domates,çay ( çok sıkıldım bu kahvaltıdan )

ÖĞLE
haşlama tavuk,salata,ayran

ARA
elma ( yedikten sonra içimi kıyacak biliyorum ) kızlar sizede oluyormu bilmiyorum ama ben elma yiyiynce çok acıkıyorum...

AKŞAM
çorba,taze fasülye,salata,

su,bitki çayları ( yeşilçay,ıhlamur,ısırgan,rezene )
5,1 yerde çayı almam lazım hep unutuyorum...

bakan hatunlar kısmında ben de varım

cevap yazıyorum :kedi:

Bugün sabah işe gittim bir tane simit ve 1 bardak çay içtim,

Şimdi evdeyim ve temizlik yapıyorum,

Birazdan kızları okuldan alıcam ve onlarla bir kahvaltı yaparım...

sonra yine temizliğe devam

daha spor moduna giremedim gerçi rejim modunada giremedim ama yinede tartıda Allah'tan çok büyük bir fark yok

ama yarına kadar indirmem lazım en azından yüzkarası listesine girmemek lazım dimi

ne iş yaptığınızı sorabilirmiyim?:kedi:

günaydın fıstık hatunlar..

ARA
elma ( yedikten sonra içimi kıyacak biliyorum ) kızlar sizede oluyormu bilmiyorum ama ben elma yiyiynce çok acıkıyorum...

Günaydın yağmurgözlüm

Elma yiyince beni acayip tok tutuyor ama yeşil elma zaten kocaman oluyorlar yiyene kadar yoruluyorum ve acıkmıyorum bilmiyorumkismile

bende bugün
kahvaltıda(8.30-9.30)arası ama çay keyfi yapıyorum ben
şekersiz çay sayısını hatırlamıyorum
1 domates
1salatalık
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
saat 10 buçukta
küçük bir çitim üzüm
bir incir
yarım çay bardağı süt içtim
öğleyin
mercimek çorbası
arada 1elma ve yoğurt
haşlanmış taze fsulye 1 dilim ekmek
akşamda çorba ve patetes yemeği yemeyi pılanlıyorum
arada meyva ve yoğurt pılanlıyorum
size listem fazla gelmiş olabilir ama diyetisyenimin tavsiyesi bu bana dediği sen şimdiden yemeyi kesersen ben ileride kilo vermen durunca neyi keseceğim önce sağlıklı ve düzenli besleneceksin kilon durdukca yemeğinden keseceğiz yavaş yavaş spor ekleyeceğim

bu mönüyü cok begendım valla

Günaydın yağmurgözlüm

Elma yiyince beni acayip tok tutuyor ama yeşil elma zaten kocaman oluyorlar yiyene kadar yoruluyorum ve acıkmıyorum bilmiyorumkismile
bilemiyorum baharcım...ben daha fazla acıkıyorum...bilmiyorumkismile
memurum yerimseniben

Çalışma saatleri değişik geldi sanırım

akşam yine işe gidicem bizim iş böyle :1no2:

evet canım değişik geldi...bilmiyorumkismile

Kızlar biz günde 3 lt su içiyoruz ya diyetisyenler diyor ki içtiğiniz suya karbonat koyun zayıflatıyormuş bununla alakalı bilgisi ya da uygulayan var mı acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…