Leslie yapayım dedim 2 mili ilk defa indirmişim ben 10 dakika sonra yoruldum yaaa bu ne böyle10 dakika yeter napıyım yoruldum. Bugün toplam spor 1 saat 55 dakika =))
SlamlaRR!!
Herkesler de burdaymış,bugün cuma sanıyordum ben ve tartıldım ve 77.1 didi tartı
Ben de aranıza katılabilir miyim? Motivasyona ve beni anlayabilecek arkadaşlara ihtiyacım var.
Hayatım boyunca hep şişmandım ve artık buna bi son vermek istiyorum. Elma diyeti yapıyorum ve 2011'e bir nebze de olsa zayıflamış olarak girmek istiyorum.
Acıyın şu garibe de aranıza alın. :))
bahar nasil gidiyo kb? zor geliyomu
Maşallahhhh yavrumçok kısa bir süre sonra 68 diyeceksin hissediyorum opuyorumnanaktan
İnşallah. Ama başka çarem yok.
Az zamanda çok kilo vermem lazım. Bıksam da mecburum artık. Belki 1 ay belki 2 ay elma yiyeceğim ama sonunda başaracağım Allah'ın izniyle.
İnşallah. Ama başka çarem yok.
Az zamanda çok kilo vermem lazım. Bıksam da mecburum artık. Belki 1 ay belki 2 ay elma yiyeceğim ama sonunda başaracağım Allah'ın izniyle.
arada ka$ar yiyebilirsin yumurta ye sucuk filan ha birde türkiyede var diye biliyorum köfte burgerler var icinde karbonhidrat yokmus ondanda diledigin kadar yiyebilirsin diger kb topkde ayseebru diye arkadas onunla baya kg vermis
Ben de yağmurgözlüye katılıyorum. Sağlıksız kilo verirsin tatlım Allah korusun sağlığın elden gider bu elma diyeti lahana diyeti falan 2-3 kilo fazlası olan insanlar için ideal zaten o diyetler max. 1 hafta yapılır. 2-3 ay elmayla beslenmek ne demek. Bak bizim bademimiz var 3-4 ayda 18 kg verdi. Sende sağlıklı beslenme ve günde 1 saat yürüyüşle çıtır olabilirsin aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?