Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

SlamlaRR!!
Herkesler de burdaymış,bugün cuma sanıyordum ben ve tartıldım ve 77.1 didi tartı

Ben de aranıza katılabilir miyim? Motivasyona ve beni anlayabilecek arkadaşlara ihtiyacım var.

Hayatım boyunca hep şişmandım ve artık buna bi son vermek istiyorum. Elma diyeti yapıyorum ve 2011'e bir nebze de olsa zayıflamış olarak girmek istiyorum.

Acıyın şu garibe de aranıza alın. :))

benim bildiğim maden suyu öneriyorlar sebebide vücudun mineral dengesini korumak için maden suyu içildiği zaman vücudda mineral eksikliğinden kaynaklanan huzursuzluk ve uyku hali olmuyor

Estağfurullahhh istemen yeter zaten bettittacım opuyorumnanaktan

Hoşgeldin aramıza hepberaber zayıflayacağız Allahın izniyle 2011 de sende lopez olacaksın bizim gibi kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

bahar nasil gidiyo kb? zor geliyomu

Valla canım benim dün yediklerim çok azdı gece acıktım ama yavaş yavaş oturtacağım düzeni. Öğleyin ne yiyeceğimi bilmiyorum evde yemek yapacak hiçbirşey kalmamış :sinifsinif: offf sebze yemeği de sevmiyorum gidip tavuk alacağım sanırsam haşlayıp yiyeceğim. Akşama da Allah büyüktür kaydirigubbakcemile3

Leslieden sonra köşe bucak odamı temizledim çok terledim şimdi duş zamanı sonra da Allahın izniyle dua edeceğim hepinize edeceğim Allah isteklerinizi geri çevirmesin inşallah. Görüşürüz yavrular.

arada ka$ar yiyebilirsin yumurta ye sucuk filan ha birde türkiyede var diye biliyorum köfte burgerler var icinde karbonhidrat yokmus ondanda diledigin kadar yiyebilirsin diger kb topkde ayseebru diye arkadas onunla baya kg vermis

Hoşbuldum arkadaşlar, teşekkür ederim. :)

Elma diyeti yapıyorum. Güne, kepekli sandviç arasında peynir, domates ve zeytin ezmesiyle başlıyorum. Ondan sonra her iki saatte bir elma yiyorum. Bildiğiniz gibi işte. :) 2-2,5 litre suyumu ve 2 büyük kupa yeşil çayımı içiyorum gün boyunca. Onun dışında canımın çok çektiği şeyleri minicik bi parça da olsa ağzıma atıyorum. Nefsim körelsin diye. :))
Çalıştığım için spor yapamıyorum ama mümkün olduğunca yürümeye gayret ediyorum.

2010'un sonunda istemeye gelecekler beni. Çıtı pıtı olayım istiyorum. :)

Valla ilginiz karşısında çok mutlu oldum yemin ederim. Hihihi. Sloganımız da süpermiş, bayıldım!

2010'da Obez, 2011'de Lopez!

bettitacim insallah bikmazsin elma diyetinden
kolay gelsin insallah hedefine ulasirsin

arkadaslar bende 91 kg olmusum cizelgemi degistirmicem 91 bi kac gün sabit kalinca degistircem

Gitsin KilolaRR
Erisin YaglaRR

İnşallah. Ama başka çarem yok.
Az zamanda çok kilo vermem lazım. Bıksam da mecburum artık. Belki 1 ay belki 2 ay elma yiyeceğim ama sonunda başaracağım Allah'ın izniyle.

Az zamanda çok kilo vermem lazım. Bıksam da mecburum artık. Belki 1 ay belki 2 ay elma yiyeceğim ama sonunda başaracağım Allah'ın izniyle.

öncelikle aramıza hoşgeldin...naçizade fikrimi söylemeden geçemedim..bu şekilde zayıflamaya çalışırsan sağlığıdan olursun..elmayla 1,2 ay yaşanırmı...sağlıksız bir şekilde olur evet kg verirsin ama bıraktığında verdiğin o kilolar aynı hızla belkde daha fazlasıyla geri döner...
bizim yapmaya çalıştığımız sağlıklı beslenerek kilo vermek...aç kalarak değil...bu çok yanlış...lmaz:lmaz:lmaz:

Ben de yağmurgözlüye katılıyorum. Sağlıksız kilo verirsin tatlım Allah korusun sağlığın elden gider bu elma diyeti lahana diyeti falan 2-3 kilo fazlası olan insanlar için ideal zaten o diyetler max. 1 hafta yapılır. 2-3 ay elmayla beslenmek ne demek. Bak bizim bademimiz var 3-4 ayda 18 kg verdi. Sende sağlıklı beslenme ve günde 1 saat yürüyüşle çıtır olabilirsin aklinialirimsmile

arada ka$ar yiyebilirsin yumurta ye sucuk filan ha birde türkiyede var diye biliyorum köfte burgerler var icinde karbonhidrat yokmus ondanda diledigin kadar yiyebilirsin diger kb topkde ayseebru diye arkadas onunla baya kg vermis

Tamam canım kaşarda yerim arada bir sucukta. Köfteburger hangisi acaba bilmiyorumkismile ooo burger murger kulağa hoş geliyor yiyip yiyip zayıflasam keşke kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…