Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aldığım duşun ardından bir sürü dua ettim (Allah kabul etsin. :Saruboceq: ) Sizler içinde hayırlı ve sağlıklı şekilde zayıflayabilesiniz diye dua ettim Allahım kabul eder inşallaaahhh :Saruboceq: Sonra da yaklaşık 1 saatlik yürüyüş dışarıda. Ama pek tempolu sayılmaz olsun yürüyüş yürüyüştür kaydirigubbakcemile3 Zayıflayacağız Allahın izniyle inşallah.

göstergede 79.7 yi gördüm :) ama dün dışardaydım baya bi yedim bugün sıkı bi diyetteyim.allahım sen 60 larıda göster Rabbim bütün +90 çıtırlarına :Saruboceq:

göstergede 79.7 yi gördüm :) ama dün dışardaydım baya bi yedim bugün sıkı bi diyetteyim.allahım sen 60 larıda göster Rabbim bütün +90 çıtırlarına :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 yok kız ben 75i görsem yeter kaydirigubbakcemile3 maşallah sevindim senin adına

16 Eylül 2010 perşembe

SABAH
1 dilim diet ekmek,peynir,1 zeytin,domates

ÖĞLEN

2 dilim diet ekmekle yaptığım kaşarlı tost,domates,biber

ARA

Üzüm

AKŞAM
1 dilim diet ekmek,köfte,3 kaşık yoğurt,salatalık,roka,biber,1 bardak kola

ARA
Meyve olucak

1 Saat yürüyüş

Yağmurgözlü canım, bende elma ve muz yedikten sonra hem acıkıyorum hemde midem bulanıyor..:))))

MAlum dönemimden dolayı hiiç tadım yok..Birde üstüne yorgunluk,kızımın diş teliyle ilgili kontrolümüz vardı,bayağı oyaladı..

Uzun bir aradan sonra bugün msnde tursariyle karşılaştık çok sevindim...KArdeşinin düğününden sonra tekrar aramızda...

İki gündür BEYZUS da yok göremedim..

Zeynepçim merhaba,nasılsın.?

Baharcım dualarında bizide unutmadığın için ( elimi göğsüme koyup ağır abi misali ) eyvallah diyorum..:))))

Allah kabul etsin...

Ben de geceleri uyurken felak,nas,kafirun,ayetelkürsi,ihlas,fatiha okuyup öyle uyurum. Zeynep abla sana sorayım bu salati tefriciye ve diğer uzun duaları okurken abdest almak gerekiyormu :uhm:

aslında almak gerekli değil.ama alınırsa çok güzel olur.hele banyo yap birde abdes al ve allah rızsı için iki rekat namaz kıl.ve dualara başla.öyle huzur veriyorki.selati tefriciye hemen cevap veren dualardan..maddi zorluk çekenler günde 21 defa okusun.her gün kapına bir kısmet geliyor.ben çok denedim..ve hala devam ediyorum.

merhaba canım..sorunlar hiç bitmiyor değilmi?anne babalıktan emekli olmak yok..allah çözümsüz dertler vermesin..tursariye face de not bıraktım.cevaplamadı.Beyzus da iki gündür yok...ben geçmişe fazla dönemiyorum.iyice ağırlaşıyor internet..Yenam hızlı başladın..spor falan..afferim çok hevesli gördüm seni.

Sorma zeynepçim, emekli olmak yok gerçekten...Birde büyüdükçe sorunlarda büyüyüor sanki..Kızım bu sıralar çok alıngan oldu,nasıl davranıcağımı bilemiyorum yaşıyla alakalı bir durum biliyorum ama...

Bazen acaba üstesinden gelemeyecekmiyim,başarılı olamayacakmıyım diye düşünmüyorda değilim...

Zeynepçim inşallah hevesim hiç bitmez bu sefer,çünkü çok ayıp ettim kendime resmen 99 oldum...

Ama yinede 1500-1700 cal.civarı beslenmeye çalışıyorum...Birden azaltınca çok çabuk sıkılıyorum..

lmaz:Bu nasıl diyet bettita lmaz: Olmaz hiç hiç olmaz..Zaten bu şekilde ne kaa devam edebilirsin ki diyete,hadi diyelim devam ettin giden kilolar sağlıklı mı olacak sanki :1no2: Sağlıklı beslenme ve spor ötesi hep fasa füso,yapma yasakkelime

AMin tüm dualarına hayırlısıyla amin kelebekim :Saruboceq::Saruboceq: Bn spor yapamıyorum,ayak parmağımda dolama çıktı :1no2: Hızıma hız katmıştım ne güzel :sinifsinif: İnşallah çabucak geçer :Saruboceq:

,
artık başka bir döneme hazırlık apıyordur..sanırım 12 yaşlarındaydı.buluğa hazırlık yapıyor.hormanları değişiyor..ve buna adapte olmakta zorluk çekiyordur.her zaman arkasında olduğunuzu bilmesi bu dönemi atlatmakta yardımcı olur.ama bence bir uzmanı devreye sokmak en akılıcası.canım endişelenme burda hevesinin bitmesine izin vermeyeceğiz..
en doğru olan da bu.ani ve sağlıksız verilen kilolar misliyle dönüyor.bana sor.10 senedir neleri denemedimki...

cokacimcoook
KAHVALTI bir halanmış yumurta,domates,bi kibrit kutusu epynir,4 zeytin,bir dilim kepek ekmeği
İKİ SAAT sonra bir elma
ÖĞLEN birkoca kase salata ve bir tuzlu bisküvi
ÜÇ SAAT sonra birşeftali
AKŞAM menemen
kaydirigubbakcemile2 yok maalesef :1no2:

kızlar bana izin..bahçeyi sulamam lazım..bir de eşime taze meyve sıkmam lazım..yemeği geçyiyor.ara öğün gibi bir şey hazırlıyacağım..ağaçlar boynunu büktü.onlara bakarak yazamıyorum..çok susadı yavrularım..

Bugün ki menüm;
Sabah
1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 domates,1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 kırmızı erik
Öğle
1 tavuk göğsü,1 kase yoğurt
Ara
yarım armut
Akşam
1 tavuk göğsü 1 çay kaşığı mayonezle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…