- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
göstergede 79.7 yi gördüm :) ama dün dışardaydım baya bi yedimbugün sıkı bi diyetteyim.allahım sen 60 larıda göster Rabbim bütün +90 çıtırlarına :Saruboceq:
selam kızlaaarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ben de geceleri uyurken felak,nas,kafirun,ayetelkürsi,ihlas,fatiha okuyup öyle uyurum. Zeynep abla sana sorayım bu salati tefriciye ve diğer uzun duaları okurken abdest almak gerekiyormu :uhm:
MAlum dönemimden dolayı hiiç tadım yok..Birde üstüne yorgunluk,kızımın diş teliyle ilgili kontrolümüz vardı,bayağı oyaladı..
Uzun bir aradan sonra bugün msnde tursariyle karşılaştık çok sevindim...KArdeşinin düğününden sonra tekrar aramızda...
İki gündür BEYZUS da yok göremedim..
Zeynepçim merhaba,nasılsın.?
merhaba canım..sorunlar hiç bitmiyor değilmi?anne babalıktan emekli olmak yok..allah çözümsüz dertler vermesin..tursariye face de not bıraktım.cevaplamadı.Beyzus da iki gündür yok...ben geçmişe fazla dönemiyorum.iyice ağırlaşıyor internet..Yenam hızlı başladın..spor falan..afferim çok hevesli gördüm seni.
Hoşbuldum arkadaşlar, teşekkür ederim. :)
Elma diyeti yapıyorum. Güne, kepekli sandviç arasında peynir, domates ve zeytin ezmesiyle başlıyorum. Ondan sonra her iki saatte bir elma yiyorum. Bildiğiniz gibi işte. :) 2-2,5 litre suyumu ve 2 büyük kupa yeşil çayımı içiyorum gün boyunca. Onun dışında canımın çok çektiği şeyleri minicik bi parça da olsa ağzıma atıyorum. Nefsim körelsin diye. :))
Çalıştığım için spor yapamıyorum ama mümkün olduğunca yürümeye gayret ediyorum.
2010'un sonunda istemeye gelecekler beni.Çıtı pıtı olayım istiyorum. :)
Valla ilginiz karşısında çok mutlu oldum yemin ederim. Hihihi. Sloganımız da süpermiş, bayıldım!
2010'da Obez, 2011'de Lopez!
Aldığım duşun ardından bir sürü dua ettim (Allah kabul etsin. :Saruboceq: ) Sizler içinde hayırlı ve sağlıklı şekilde zayıflayabilesiniz diye dua ettim Allahım kabul eder inşallaaahhh :Saruboceq: Sonra da yaklaşık 1 saatlik yürüyüş dışarıda. Ama pek tempolu sayılmaz olsun yürüyüş yürüyüştür kaydirigubbakcemile3 Zayıflayacağız Allahın izniyle inşallah.
,
Sorma zeynepçim, emekli olmak yok gerçekten...Birde büyüdükçe sorunlarda büyüyüor sanki..Kızım bu sıralar çok alıngan oldu,nasıl davranıcağımı bilemiyorum yaşıyla alakalı bir durum biliyorum ama...
Bazen acaba üstesinden gelemeyecekmiyim,başarılı olamayacakmıyım diye düşünmüyorda değilim...
Zeynepçim inşallah hevesim hiç bitmez bu sefer,çünkü çok ayıp ettim kendime resmen 99 oldum...
Ama yinede 1500-1700 cal.civarı beslenmeye çalışıyorum...Birden azaltınca çok çabuk sıkılıyorum..
MErhaba canım,
nasılsın,nasıl gidiyor..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?