Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar güzel hanımlar......
Geçmiş olsun canım..Demekki boşuna 99 olmamışsın...Malum dönem geçince pırt diye düşecek kilolar bak görürüsün....

Dün baş ağrım tuttu Yenacığım...Bu nedenle yoktum.Bu günde eski iş yerime gittim.Tüm ilaçlarım bitmişti.Biz vakıf emeklisi olduğumuz için ancak kendi sağlık merkezimize yazdırabiliyoruz ilaçları.Emekli olduktan sonra ilk defa gittim.Süslendim,püslendim,makyaj yaptım gittim.Herkes beni çok dinlenmiş,güzelleşmiş ve 5-6 yaş gençleşmiş buldu.Fena havalara girdim tabii...

Akşam mesai bitimine kadar kaldım ve servisle döndüm.Tabii saat 20.30 oldu eve dönene kadar...Dolayısıyla yeme düzenim bozuldu.Çok yemedim ama yediklerim doğru besinler değildi.Yarından ititbaren düzenli bir şekilde yazacağım yediklerimi......

Bu arada erkek annesi oluyoruz haa....Barışçık erkekmi oluyor...Öperim onun tatlı yanaklarından.Hayırlı olsun mürvetiniz canım.

Kolay gelsin canım...

Bettina hoş geldin canım...........vereliniortak

Yapma lütfen 1-2 ay elmayla olmaz.Bünyen perişan olur....Mantıklı ve sağlıklı diyet yapmanı arzu ederim.....Zaten dayanamazsın.....

tatlım buralara fazla ugramaz oldun sen yahu g-face de olmasa sohbet edemıcez arada ugra burda da sohbetin tavsiyelerın renk veriyo yerimseniben

yaa canım evet fazla girmiorum daha doğrusu giriorum da bil başında pek durmuorum, tatil modundan çıkamadım hala ben :kedi: sen nasılsın?

kız yeme şu mayoneziiiiii eyvahedigeldismile kızıyorum valla ben deli gibi kalori var yaa onlarda

kız yeme şu mayoneziiiiii eyvahedigeldismile kızıyorum valla ben deli gibi kalori var yaa onlarda

Biliyorum canım ama karbonhidrat diyetinde serbest fazla kaçmamak kaidesiyle aklinialirimsmile burger köfte ve diet kolayla zayıflayan hatunlar varmış valla aklinialirimsmile

kizlar bugün kendimi gittim spor salonuna yazdirdimkaydirigubbakcemile2,pazartesi insallah baslicam ,bisürü aletler mevcüt sauna da var...bir ayligina yazdirdim kendimi,hafta da 3 kere gelsen yeterli olur dedi ordaki görevli..bakalim hayirlisi olsun hakkimda..

kim var kim yok oralrda herkese iyi akşamlar.........

İyi akşamlar canım..

BEYZUS'um nasıl zor geldimi servisle eve dönmek..??

Olsun sen yinede yemeyi abartmamışsındır,biiliyorum ben, sen dikkat ettiğinde ciddi uyuyorsun listene...

Bende akşam meyveyi abarttım..kavun,erik yedim..

Hadi hayırlı olsun,kesin faydasını görürsün..

Ama dikkat et iştahında fazla açılabilir..Kiminde öyle oluyor..Burda bir arkadaşımızda iştah patlaması yapmıştı..

Bugün ki sporumu yazayım sonra unutuyorum =)
Sabah 20 dakika leslie
Öğlen 2-3 gibi dışarıda fazla tempolu olmayan 1 saat yürüyüş
Akşam 8 gibi yine fazla tempolu olmayan yarım saatlik yürüyüş.

bende belediyenin spor salonuna yazılıcam yarın ..kilo fazla olunca alete alıyorlarmış önce ne zaman başlıcak bilmiyorum ama heyecanla bekliyorum..

ben bu lesliyle hiç tanışmadım çok duydum nasıl işi acaba...

özledik billurcum seniiiopuyorumnanaktan

bende sizi ösledim yarından itibaren benden bıkıcaksınız

Biliyorum canım ama karbonhidrat diyetinde serbest fazla kaçmamak kaidesiyle aklinialirimsmile burger köfte ve diet kolayla zayıflayan hatunlar varmış valla aklinialirimsmile

nerdeymiş yaa onlar ben nie zayıflayamıorum onlarlaaa ( bende istiorum kolayla köfteyle zayıflamak ::)))))))

Bu defa zor gelmedi canım.Arkadaşlarla konuşa konuşa geldik.Kırk yılda bir çekilir ama ben dile kolay 10 sene çektim.Kafayı yemiştim son zamanlarda.İşten çıkıyoruz aradan 1 saat geçiyor dur kalk gidiyoruz hala benim yolum yarılanmamış.Kurtuldum artık ohhhhh..
3 aydır ilk defa İstanbul un içine indim.....
Yemeği abartmadım ama giderken hamur işi birşeyler alıp götürdüm.Hep birlikte çayla lüpledik..Az dı ama sonradan keşke yemeseydim dedim tabii.Tipik tablo...........
Meyvayı abartman malum dönemin kabahati canım.Biz her zaman tertemiziz.....

nerdeymiş yaa onlar ben nie zayıflayamıorum onlarlaaa ( bende istiorum kolayla köfteyle zayıflamak ::)))))))

Karbinhidrat diyeti canım içinde karbonhidrat olmayan herşeyi yiyebiliyorsun. sabah kahvaltıda salam sosis sucuk kaşar da yiyebiliyorlar ben de 2 gündür kendimi ona adapte etmeye çalışıyorum işte olacak inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…