SlamlaRR!!
Herkesler de burdaymış,bugün cuma sanıyordum ben ve tartıldım ve 77.1 didi tartı
selam kızlaaarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İyi akşamlar güzel hanımlar......MAlum dönemimden dolayı hiiç tadım yok..Birde üstüne yorgunluk,kızımın diş teliyle ilgili kontrolümüz vardı,bayağı oyaladı..
Uzun bir aradan sonra bugün msnde tursariyle karşılaştık çok sevindim...KArdeşinin düğününden sonra tekrar aramızda...
İki gündür BEYZUS da yok göremedim..
Zeynepçim merhaba,nasılsın.?
kızlar bana izin..bahçeyi sulamam lazım..bir de eşime taze meyve sıkmam lazım..yemeği geçyiyor.ara öğün gibi bir şey hazırlıyacağım..ağaçlar boynunu büktü.onlara bakarak yazamıyorum..çok susadı yavrularım..
kim var kim yok oralrda herkese iyi akşamlar.........
tatlım buralara fazla ugramaz oldun sen yahu g-face de olmasa sohbet edemıcez arada ugra burda da sohbetin tavsiyelerın renk veriyo yerimseniben
Bugün ki menüm;
Sabah
1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 domates,1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 kırmızı erik
Öğle
1 tavuk göğsü,1 kase yoğurt
Ara
yarım armut
Akşam
1 tavuk göğsü 1 çay kaşığı mayonezle.
yaa canım evet fazla girmiorum daha doğrusu giriorum da bil başında pek durmuorum, tatil modundan çıkamadım hala ben :kedi: sen nasılsın?
kız yeme şu mayoneziiiiii eyvahedigeldismile kızıyorum valla ben deli gibi kalori var yaa onlarda
kim var kim yok oralrda herkese iyi akşamlar.........
İyi akşamlar güzel hanımlar......
Geçmiş olsun canım..Demekki boşuna 99 olmamışsın...Malum dönem geçince pırt diye düşecek kilolar bak görürüsün....
Dün baş ağrım tuttu Yenacığım...Bu nedenle yoktum.Bu günde eski iş yerime gittim.Tüm ilaçlarım bitmişti.Biz vakıf emeklisi olduğumuz için ancak kendi sağlık merkezimize yazdırabiliyoruz ilaçları.Emekli olduktan sonra ilk defa gittim.Süslendim,püslendim,makyaj yaptım gittim.Herkes beni çok dinlenmiş,güzelleşmiş ve 5-6 yaş gençleşmiş buldu.Fena havalara girdim tabii...
Akşam mesai bitimine kadar kaldım ve servisle döndüm.Tabii saat 20.30 oldu eve dönene kadar...Dolayısıyla yeme düzenim bozuldu.Çok yemedim ama yediklerim doğru besinler değildi.Yarından ititbaren düzenli bir şekilde yazacağım yediklerimi......
Bu arada erkek annesi oluyoruz haa....Barışçık erkekmi oluyor...Öperim onun tatlı yanaklarından.Hayırlı olsun mürvetiniz canım.
kizlar bugün kendimi gittim spor salonuna yazdirdimkaydirigubbakcemile2,pazartesi insallah baslicam ,bisürü aletler mevcüt sauna da var...bir ayligina yazdirdim kendimi,hafta da 3 kere gelsen yeterli olur dedi ordaki görevli..bakalim hayirlisi olsun hakkimda..
özledik billurcum seniiiopuyorumnanaktan
Biliyorum canım ama karbonhidrat diyetinde serbest fazla kaçmamak kaidesiyle aklinialirimsmile burger köfte ve diet kolayla zayıflayan hatunlar varmış valla aklinialirimsmile
yaa canım evet fazla girmiorum daha doğrusu giriorum da bil başında pek durmuorum, tatil modundan çıkamadım hala ben :kedi: sen nasılsın?
İyi akşamlar canım..
BEYZUS'um nasıl zor geldimi servisle eve dönmek..??
Olsun sen yinede yemeyi abartmamışsındır,biiliyorum ben, sen dikkat ettiğinde ciddi uyuyorsun listene...
Bende akşam meyveyi abarttım..kavun,erik yedim..
nerdeymiş yaa onlar ben nie zayıflayamıorum onlarlaaa( bende istiorum kolayla köfteyle zayıflamak ::)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?