Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar,

ben de bu topiği izleyip kilo versem diyorum. Ne dersiniz?

Boy:171 cm kilo: haftasonu 109 idi. pztden beri dikkat ettim ve 106 oldu.

gaza geldim artık kilo vericem:)

Yağmurgözlü canım, bende elma ve muz yedikten sonra hem acıkıyorum hemde midem bulanıyor..:))))

benim gibi biri daha varmış...kaydirigubbakcemile3bende acaba benim bünyedemi bir bozukluk var diyorum..sağda solda bütün uzmanlar elma yiyin tok tutar meyve yiyin acıkmayın diyolar ama bana tam tersi tokken yesem acıkıyorum..:roflol::roflol:

günaydın....
hayırlı cumalar.....
vee gelelim kg bildirimine....)) pazartesi tartıldığımda 103,9 du...bu sabah tekrar çizelgeme dönmüşüm çok mutluyum...102,4...giden..1,5 kg yaşasın monti:enbuyukkk: yenacım... bayramda bildirim yapmadık şimdi nasıl olucak?? kafamçokkarıştı hangisini kabul edeceksin?...çizelgeyi kabul edersen sabit kalmış oluyorum...bayram sonundaki tartıyı kabul edersen 1,5 kg vermişim:lepi:

valla kızlar bende sallamış olduğumdan hala 89 kilodayım ama bugün başladım haftaya inşallah bi fark olur

cnm sen kilo almamışın yine ben ramazan da aldıgı kiloları veremıyom ya ıkı gundür dıkkat ediyorum 1 kilo bile verememişim off yaaa benneyaptımkiohaoldumsmile

merhaba arkadaşlar,

ben de bu topiği izleyip kilo versem diyorum. Ne dersiniz?

Boy:171 cm kilo: haftasonu 109 idi. pztden beri dikkat ettim ve 106 oldu.

gaza geldim artık kilo vericem:)

Hoşgeldin canım olumunekankayizsmile
Maşallah 5 günde 3 kg eritmişsin tebrikler alkisalkisalkis umarım devamı da böyle gelir hadi bakalım listeye bir isim daha ekle yenacım aklinialirimsmile

yenacım......

başlangıç....117,1
geçen hafta......103,9
bu hafta............102,4
hedef...............90
giden..............1,5
:lepi:sositososito
reglimin üçüncü günü ...

Bayramda izinli olduğumuz için o hafta sayılmayacak galiba yağmurgözlüm bilmiyorumkismile
Ama yena ne derse o doğrudur sempatiksalakcinni

Bayramda izinli olduğumuz için o hafta sayılmayacak galiba yağmurgözlüm bilmiyorumkismile
Ama yena ne derse o doğrudur sempatiksalakcinni

Yaaa olmaz ama yaaa :çok üzgünüm:
Ben bayramdan önceki hafta 119.3 müşüm bayram haftası 121 dim. Bayramda izinli sayılıyorsak eğer ben 200 gr mı vermiş olcam :umursamaz: bananee bananeee kocaman 1.9 kg verdim işte :dilcikar: :lepi:

cnm sen kilo almamışın yine ben ramazan da aldıgı kiloları veremıyom ya ıkı gundür dıkkat ediyorum 1 kilo bile verememişim off yaaa benneyaptımkiohaoldumsmile

hadi yaaa neyse ama üzülme 2 günde bişi farketmemesi normal yılma sen devam et haftaya eminim ki fark olucaktın canım yaa

sallamış olmana rağmen kilo almaman mükemmel zaten tatlım üzülme..ben bayram sabahı 61.7 idim busabah 62.9 mafoldumben

evet kızlar yaa o kadar çooook yedim ki bayramda anlatamam size :kedi: börekleeer pizzalaaaar dolmalaaar tatlılaaaar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kendimi kaybettim öyle böyle deil deli gibi yedim :kedi: ama gerçekten kilo almamış olmam mucize çünkü emindim tartılırken kesin en az 1.5 almışımdır diodum.. öyle mutlu oldum ki almadığımı görünce opuyorumnanaktan ama tabi bu sanırm şundan kaynaklandı deli gibi yedim ama deli gibi de gezdim istanbulda çok yürüdüm daha doğrusu bide fazla uyumadım baya uykusuz kalmıştım sürekli ayakta olunca tabi sanırm yaktım yediklerimi zemuszemus
üzülmeyin ama sizde kilo aldık die kıslaaaar vercessss :))))))

yılmadan yola devam o zamn ılla fark eder demı cnm bari aldıklarımı versem ayy sinir oldum morolım cok bozuldu yaw sızler nasıl 5 günde 3 kilo verebılıyosunuz ( ben beceremıyomuyum ne

yılmadan yola devam o zamn ılla fark eder demı cnm bari aldıklarımı versem ayy sinir oldum morolım cok bozuldu yaw sızler nasıl 5 günde 3 kilo verebılıyosunuz ( ben beceremıyomuyum ne

Yavrum bünye meselesi :çok üzgünüm: benimle aynı zamanda başlayanlar 18-20 kg verdi ben daha 8-9 kg ancak verebildim :sinifsinif:
Hareket et bol bol spor yapmaya çalış,bol bol su iç 2-3 lt, yeşilçay ya da form çaylarından iç. Karbonhidrat almamaya çalış. sadece sabahları ekmek ye diğer öğünlerde protein ya da sebze yemeye çalış bir de her öğün de yoğurt ye yoğurdun zayıflamaya yardımı çok büyük. Ben bundan 7-8 sene önce 3 ayda 30 kg vermiştim söylemişimdir o rejimimde her öğünümde mutlaka yoğurt yiyordum birde en geç akşam 8 de ye.

valla canım yaa aynen bünye meselesi bende bazen bir hatta bazen iki haftada bile hiç veremediğimi bilirim bazende tam tersi oluyor.. sıkma canını sen azmini kaybetme yeter hem uzun zamanda verdiğin kilo daha iyi neden? geri almazsın kolay kolay

:çok üzgünüm:
içim biraz ferehladı geri almama fikri olunca opuyorumnanaktan ben şimdi yürüyüşe gideyim en iyici baharcıgımın da dedigi gibi yogurt falan alayım benımde yüyüyüs yapma şansım yok kızlar ya gecen hafta kuzenımle yürüyüşe gıttım ben yaşlarım da cocuk lafa attı cok moıralım bozul cokk sen bu yapıyla dışarda gezmeye utanmıyomusun su kalcaya bak dedi acıkcası ondan sonra herkez bana bakıyo gb geldi o gun ne agladım bir bilseniz :sinifsinif::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…