- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
boyun kaç senin canım ?
çok sağolasın canııım :) hepimiz görürüz inş.zemuszemus
Boyum 1.75 canım yerimseniben
Yağmurgözlü canım, bende elma ve muz yedikten sonra hem acıkıyorum hemde midem bulanıyor..:))))
valla kızlar bende sallamış olduğumdan hala 89 kilodayımama bugün başladım haftaya inşallah bi fark olur
merhaba arkadaşlar,
ben de bu topiği izleyip kilo versem diyorum. Ne dersiniz?
Boy:171 cm kilo: haftasonu 109 idi. pztden beri dikkat ettim ve 106 oldu.
gaza geldim artık kilo vericem:)
günaydın....
hayırlı cumalar.....
vee gelelim kg bildirimine....)) pazartesi tartıldığımda 103,9 du...bu sabah tekrar çizelgeme dönmüşüm çok mutluyum...102,4...giden..1,5 kg yaşasın monti:enbuyukkk: yenacım... bayramda bildirim yapmadık şimdi nasıl olucak?? kafamçokkarıştı hangisini kabul edeceksin?...çizelgeyi kabul edersen sabit kalmış oluyorum...bayram sonundaki tartıyı kabul edersen 1,5 kg vermişim:lepi:
valla kızlar bende sallamış olduğumdan hala 89 kilodayımama bugün başladım haftaya inşallah bi fark olur
Hoşgeldin canım olumunekankayizsmile
Maşallah 5 günde 3 kg eritmişsin tebrikler alkisalkisalkis umarım devamı da böyle gelir hadi bakalım listeye bir isim daha ekle yenacım aklinialirimsmile
Bayramda izinli olduğumuz için o hafta sayılmayacak galiba yağmurgözlüm bilmiyorumkismile
Ama yena ne derse o doğrudur sempatiksalakcinni
cnm sen kilo almamışın yine ben ramazan da aldıgı kiloları veremıyom ya ıkı gundür dıkkat ediyorum 1 kilo bile verememişim off yaaa benneyaptımkiohaoldumsmile
sallamış olmana rağmen kilo almaman mükemmel zaten tatlım üzülme..ben bayram sabahı 61.7 idim busabah 62.9 mafoldumben
yılmadan yola devam o zamn ılla fark eder demı cnm bari aldıklarımı versem ayy sinir oldum morolım cok bozuldu yaw sızler nasıl 5 günde 3 kilo verebılıyosunuz( ben beceremıyomuyum ne
valla canım yaa aynen bünye meselesi bende bazen bir hatta bazen iki haftada bile hiç veremediğimi bilirim bazende tam tersi oluyor.. sıkma canını sen azmini kaybetme yeterhem uzun zamanda verdiğin kilo daha iyi neden? geri almazsın kolay kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?