Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaaaaa ne diyorsun yaaa kötükedihüso o çocuğu elime geçirsem vallaaaaaaa gebertirim pislikkkk herifleeeeeeeeeerrrr acayip sinir oluyorum böyle pisliklereeee. Bana da sürekli böyle şeyler söylüyorlar bende çok kırılıyorum hattaa argooo argo şeyler hem de çoluk çocukta değil burda kocaman adamlar bile pis pis laf atıyorlar Alllaaaahhhhhhhhh islaaah etsin böylelerini

yılmadan yola devam o zamn ılla fark eder demı cnm bari aldıklarımı versem ayy sinir oldum morolım cok bozuldu yaw sızler nasıl 5 günde 3 kilo verebılıyosunuz ( ben beceremıyomuyum ne

CAnımcım ben de 109 kiloya son günlerde aldıkalrımla ulaşmıştım. Çabuk laınan kilo çabuk veriliyor. Bir de malum diyetin ilk günlerinde hızlı kilo veriliyor. Bir de oranlamak lazım. 109'dan 106ya düşmek kolay.

Arkadaşların dediği gibi protein ağırlıklı beslendim. süt, peynir, yoğurt yedim. doğadan form çayı içtim. akşamları çok azıcık yedim. hatta bazen sadece domates salatalık.

henüz spora başlamadım. ona da başlasam iyi olacak.

tombulkelebek ve maralca nasıl kilo veridniz? biraz tiyo verseniz:)

canim ben yürüdüm birer saat hemen hemen hergün,,az yedim ...bu arada yasim 31 olucak canim yani bizlerin hepside cok genc degil daha...mafoldumben,,nekadar cabuk menopoza girmisin ya,,ayy ben bekarim daha,yarin birgün bende erken menoya girersem yandim,,korkuttun beni ya,,bukadar cabk menop giriliyormu?bu arada sen kac kilosun ve boyun kac tatlim?

tombulkelebek ve maralca nasıl kilo veridniz? biraz tiyo verseniz:)

Canım valla dediğim gibi ben zar zor veriyorum kiloları elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum kondisyon bisikletine biniyorum light ekmek yiyordum protein ağırlıklı besleniyorum birde akşam 7 den sonra yemiyorum.

selam kızlar
akşam sünnetimiz vardı bol bol oynadım kurtlarımı döktüm hiç oturmadım çok eğlenceliydi.
yenacım ben maalesef 118 kilodayım en son 115 tim yani 3 kilo almış oluyorum çünki kendimi kaybetmişcesine tatlı yedim allahtan evde tatlıda bitti .bugünde şimdilik iyi gidiyorum.

azra sıla hoşgeldin canım seninle 8.takımda beraberdik iki sene önce hatırlarsan eğer zaten arkadaş listendede varım profiline girip baktım senmisin diye hatırladığım kadarı ile 100 kilodun en son

Benim boy 171, kilo 106

35 yaşında menapoza girdim. çok doktora gittim. ama uzatamadılar. çok şükür 1 oğlum var. 9 yaşında. çalışan bayanlarda erken menapoz daha çok görülüyormuş, özellikle stresli işlerde

ayy evet yaa enson 100 kilo idim ama bu yaz ve bayramda iyice yemeyi abarttım sanırım. sporu da bırakınca sonuç bu işte

Derin ben seni hatırlayamadım yaa nolur kusura bakma. azıcık hatırlatsana kendini:)

ayy evet yaa enson 100 kilo idim ama bu yaz ve bayramda iyice yemeyi abarttım sanırım. sporu da bırakınca sonuç bu işte

Derin ben seni hatırlayamadım yaa nolur kusura bakma. azıcık hatırlatsana kendini:)

o zamanlar nick im gül apaydındı bebeğim olmuyordu çok muhabbetimiz olmuştu sen bırakmıştın zaten takımı sonradan

35 yaşındamı bilmiyorumkismile Vallaaa çocuğun varmış Allahtan.
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…