- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
:çok üzgünüm:
içim biraz ferehladı geri almama fikri olunca opuyorumnanaktan ben şimdi yürüyüşe gideyim en iyici baharcıgımın da dedigi gibi yogurt falan alayım benımde yüyüyüs yapma şansım yok kızlar ya gecen hafta kuzenımle yürüyüşe gıttım ben yaşlarım da cocuk lafa attı cok moıralım bozul cokk sen bu yapıyla dışarda gezmeye utanmıyomusun su kalcaya bak dedi acıkcası ondan sonra herkez bana bakıyo gb geldi o gun ne agladım bir bilseniz :sinifsinif::çok üzgünüm:
yılmadan yola devam o zamn ılla fark eder demı cnm bari aldıklarımı versem ayy sinir oldum morolım cok bozuldu yaw sızler nasıl 5 günde 3 kilo verebılıyosunuz( ben beceremıyomuyum ne
tombulkelebek 90 kilo halin harika.
bu arada ne mühendisisin?
tombulkelebek ve maralca nasıl kilo veridniz? biraz tiyo verseniz:)
tombulkelebegim 90 kilolu halin nekadar sper ya,,cok daha zayif gösteriyorsun gercekten...süperrr
tombulkelebek ve maralca nasıl kilo veridniz? biraz tiyo verseniz:)
canim ben yürüdüm birer saat hemen hemen hergün,,az yedim ...bu arada yasim 31 olucak canim yani bizlerin hepside cok genc degil daha...mafoldumben,,nekadar cabuk menopoza girmisin ya,,ayy ben bekarim daha,yarin birgün bende erken menoya girersem yandim,,korkuttun beni ya,,bukadar cabk menop giriliyormu?bu arada sen kac kilosun ve boyun kac tatlim?
selam kızlar
akşam sünnetimiz vardı bol bol oynadım kurtlarımı döktüm hiç oturmadım çok eğlenceliydi.
yenacım ben maalesef 118 kilodayım en son 115 tim yani 3 kilo almış oluyorum çünki kendimi kaybetmişcesine tatlı yedim allahtan evde tatlıda bitti .bugünde şimdilik iyi gidiyorum.
azra sıla hoşgeldin canım seninle 8.takımda beraberdik iki sene önce hatırlarsan eğer zaten arkadaş listendede varım profiline girip baktım senmisin diye hatırladığım kadarı ile 100 kilodun en son
ayy evet yaa enson 100 kilo idim ama bu yaz ve bayramda iyice yemeyi abarttım sanırım. sporu da bırakınca sonuç bu işte
Derin ben seni hatırlayamadım yaanolur kusura bakma. azıcık hatırlatsana kendini:)
Benim boy 171, kilo 106
35 yaşında menapoza girdim. çok doktora gittim. ama uzatamadılar. çok şükür 1 oğlum var. 9 yaşında. çalışan bayanlarda erken menapoz daha çok görülüyormuş, özellikle stresli işlerde
geçmiş olsun.çevrende bahçe falan varsa bak.sinir otu diye bir bitki var.dolamaya çokiyi geliyor.
aaa bademim geçmiş olsuuuunn
Keten tohumu,sarımsak,lokum,bağ yaprağı sürmediğim kalmadı yyaaw hemencecik geçsin diye.. benm yarın Denizli'ye gitmem gerek :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?