Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler zeynep abla senin kilo çizelgen niye yok

[table="head"]No|Kullanıcı|1.Hafta|1.Hafta (Fark)|2.Hafta|2.Hafta ( Fark)|3.Hafta|3.Hafta (Fark)|4.Hafta|4.Hafta (Fark)|Aylık Sonuç
1|Zeynep957|93.9|+0.2|?|
2|zynpkr|91.9|-0.5|?|
3|zalimi|76| |72|-4|
4|badem13|79.3| |76.9|-2.4
5|yağmurgözlü|102.4|Aynı|102.4|Aynı|
6|Blackandwı|62.9|-0.4|62.9|Aynı
7|Greendreams|95| |?
8|Seçil00|Aynı| |?
9|Pregant|74|+1|?
10|Glikoz|89| |?
11|Gülser00|Aynı| |?
12|Derin|115.5|+1.5|118|+2.5
13|Tombulkelebek|119.3|-1|119.1|-0.2
14|Meruse|?| |?
15|YENA|97|Aynı|99.5|+2.5
16|Ekincik| 80.9|-1.1|İzinli
17|Azrasıla| | |106
18|Lunaazul|87.2|-0.4|87.1|-0.1
19|ZzZzeynep| 80.9|-0.6|79.7|-1.2
20|Meyra| 89|Aynı|?
21|BEYZUS| 96.2|Aynı|96.4|+0.2
22|Cennetimsin| 113.3|-0.7|?
23|Maralca| 91.2|+0.7|90.2|-1
24|Tebessüm77|88.7| |?
25|Billurs|90| |89|-1
26|Saferan|| |136.8|

[/table]|

edit olmadığı için zor oluyor düzeltmek o yüzden alıntı yaparak yaptım..

Haftalık spor listesi..

1. zeynep957..........................530dk. :hooray: :teytey: a.s. hihoyyyt alkisalkisalkis

2.tombulkelebekim.................225 dk.:hooray: hihoyyyt a.s. a.s.

3.badem13............................210 dk..:hooray: :teytey: alkisalkisalkis

Haftanın 1. zalimi -4 :hooray: a.s. alkisalkisalkis hihoyyyt

Haftanın 2. Badem13 -2.4:hooray: :lepi: hihoyyyt

Haftanın 3.ZzZzeynep -1.2 :hooray: :teytey: alkisalkisalkis

Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum....

Kahve yarasında yanındaki yaramasın...Ama ikisi çok iyi ikili diimi...aklinialirimsmile

Kilo veren ve sporunu düzenli yapan herkesi kutluyorum veee haftaya kilo verenler arasında 1. olmayı ümit ediyor ve heedefliyorummm böyleee daha çok hırslanıyorum

valla çok geç oldu biliyorum ama dün bildirim yapmayı unuttum bugün de iş güç çıkışta da işlerim çıktı.
bu hafta 87.5 :lepi:

SABAH,
2 diilim diet ekmek,44gr.peynir,3 zeytin,domates,salatalık

ARA,

türk kahvesi,yeşilçay,çeyrek armut

ÖĞLEN,

1 tabak barbunya

ARA,
Üzüm

AKŞAM,

Tek yumurtalı menemen,2 dilim diet ekmek,biber,salatalık

Spor 45 dk leslie

hg kızlar :))) valla ıradelı cıktın beyzuş ben kesın dısarda olsam götürmüştümm :kedi::roflol:
Bende canım bende ....Bu yüzden tostla idare ettim hiç bir lokantaya bakmadan geçtim...
selam tatlım ne kadar iyi görünüyorsun bence en kısa sürede bu hale gelirsinkaydirigubbakcemile3

selam.. sana ve herkese iyi geceler...
Merhaba canım....İyi geceler.....

Haftanın 1. zalimi -4 :hooray: a.s. alkisalkisalkis hihoyyyt

Haftanın 2. Badem13 -2.4:hooray: :lepi: hihoyyyt

Haftanın 3.ZzZzeynep -1.2 :hooray: :teytey: alkisalkisalkis

KİLO VERENLERE,SPOR YAPANLARAvereliniortakalkisalkisalkisa.s.a.s.a.s.
VEREMEYENLERE.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

BENİM GİBİ ALANLARA.alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilekötükedihüsokötükedihüso
KIYAMAM BEN SİZEEEEEEEŞenizolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan:1hug::asigim:

kizlar yarin arkadasla carsiya gidicez,e malüm karnimiz ac gidicez birseyler yemek istticez e buranin meshur yemegide ,DÖNER...ekmek ici döner,,,sonada tabakda üyük birer dondurma...ayy ne yapicam bilmiyorum,,pazartesi spora baslicamya diyorum yarin son kez yesemmi???:kedi:

Kahve yarasında yanındaki yaramasın...Ama ikisi çok iyi ikili diimi...aklinialirimsmile
Evet canım yaa.Güya emekli olunca bırakacaktım.....Kimseye tavsiye etmem sakın merak edip denemesin kimse ;bir kere bile içmemek gerek........
Kilo veren ve sporunu düzenli yapan herkesi kutluyorum veee haftaya kilo verenler arasında 1. olmayı ümit ediyor ve heedefliyorummm böyleee daha çok hırslanıyorum

İnşallah canım inşallah.......:Saruboceq:

Bir hayalim var:Bir cuma hepimiz birinci olmuşuz...........hihoyyyt:lepi:turkbayragi:içelim::içelim::içelim::içelim:Çokmu zor......HAYIRRRRRRRvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

amanın kızlar sporda birinci olmuşum..ama kiloda niye farketmiyor.yalnız çok harteketli oldum.belime masaj kemeri takıp jimnastiğe çıkıyorum.sabah haberlerini izlerken hem masaj aletini çalıştırıyorum hemde aletli jimnastik.inşallah kilo da veririm.ama bayağı sıkılaştım..kaydirigubbakcemile2

Maşallllaaaaahhhhhhhh ablacım

Kilo veren veremeyen cümle +90 ahalisini tebrik ediyorum Darısı diğer fazlalıkların başına inşallah :Saruboceq:
Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…