- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
canım yaaa harikasın tebrik ederim senia.s.
Maşalllaaahhhhhhh vallahiiii maşalllaaaahhhhh
Seni kendime çok benzetiyorum yaaa ben de senin gibi o uzzzuuunnnn yollları aşıp 90a dayanacağım inşallaaahhhh :Saruboceq:
Senin de benim gibi kalçadan sonrası kalın üst tarafta pek birşey yok aklinialirimsmile
Boyun kaçtı canım ? bir de kaç beden giyiyorsun şimdi ?
hımm ıyımış sankı daha uzun gb geldı cnm ondan yazdım öle:))
:asigim:
grafik halde olduğu için kilonun nezamanlarda durduğuda belli oluyor
Süper olmuşsun.Maaşallah canım....
cherry -pie muhteşem görünüyorsun canım tebrik ederim inşallah bizde birgün koyarız buraya eski ve yeni resimlerimizi kaç ayda verdin canım .
beyzus abla vallahi çok moralim bozuk günlerdir hem yedim hemde pişman oldum.şimdi tekrardan az yemeye alışmaya çalışıyorum
ya kızlar resimleri nasıl silebileceğimi bilen yok muu? mafoldumben
Edit butonu kaldırıldı canım.Başka bir yolla silinir mi ben bilmiyorum.Umarım pc yi iyi bilen bir arkadaş yardımcı olur....
Çokta telaş yapma yüzün görünmüyor nasılsa......
Editörler cevap vermezmi acaba...Onlar bilir sanırım...
ablacım yüzüm görünmüyo ama ne bileyim telaş oldum yine deilk deneyimim :kedi:kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederimm...
sayın editörler duyuun sesimi resimlerimi kaldırır mısınız noluuuuuuurr...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
Kızlaaarr bacağımın baldır tarafının iç kısmında yine kan çıbanı çıktı bugün yürümekte zorlanmaya başladım 2 - 3 günde büyür patlar o zamana kadar yürümek çok zor olacak benim için çünkü şişman olduğum için bacaklarım birbirine sürtüyor. Bu kan çıbanı 2-3 yıldır sürekli ara ara çıkıyor bendeee nedendir ki acabaaa ??? annemmm vucudunun pis kanı iltihabı temizleniyor diyor bazıları nazardan diyor bilemedim ben ya(( Spor falan da kaldı (( kondisyon bisikletini deneyeceğim belki onu yaparken acımaz.
Haftanın 1. zalimi -4 :hooray: a.s. alkisalkisalkis hihoyyyt
Haftanın 2. Badem13 -2.4:hooray: :lepi: hihoyyyt
Haftanın 3.ZzZzeynep -1.2 :hooray: :teytey: alkisalkisalkis
Haftalık spor listesi..
1. zeynep957..........................530dk. :hooray: :teytey: a.s. hihoyyyt alkisalkisalkis
2.tombulkelebekim.................225 dk.:hooray: hihoyyyt a.s. a.s.
3.badem13............................210 dk..:hooray: :teytey: alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?