Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yaaa harikasın tebrik ederim seni a.s.

çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

evet alt üst orantısız kelebekcim ya akannehir boyum 1.72 üst bedende 44 alt bedende kotta 38 giymeye başladım 48 yani canım... çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

hımm ıyımış sankı daha uzun gb geldı cnm ondan yazdım öle:))

opuyorumnanaktan yok canım 1.72 :)

ya kızlar nasıl kaldırcam ben bu resimleriiiii eyvahedigeldismile

cherry -pie muhteşem görünüyorsun canım tebrik ederim inşallah bizde birgün koyarız buraya eski ve yeni resimlerimizi kaç ayda verdin canım .

beyzus abla vallahi çok moralim bozuk günlerdir hem yedim hemde pişman oldum.şimdi tekrardan az yemeye alışmaya çalışıyorum

ablacıımmm çok teşekkür ederimm :kedi: daha benim de işim bitmedi 20 25 kilo var verilmesi gereken hep beraber o resimlerimizi de koycaz inşallah olumunekankayizsmile valla ben çocukluktan beri çok kiloluyum pis boğazım hareketsizim flan ben verdiysem heeeerkess verir :ecrin_bebek:
ilk resim geçen sene temmuz ağustos civarıydı son resimde bu bayramda kaydirigubbakcemile3 eski hallerimde hiiiç boydan resmim yok çektirmezdim görmek istemezdim o yüzden karşılaştırma fırsatı da olmuyodu bunu bi arkadaşımdan buldum benden habersiz çekmiş baksanıza mutfak önlüğünü geçirmiş yine yiyecek bişiler hazırlıyorum resimde bile kaydirigubbakcemile3 o resmi de bulur bulmaz boydan resim çektirdim sizlere göstermek için hihoyyyt

kızlar benim sevgilim ınt cafeyı kapatmış kızlara veda et bende eve giriyim arıcam dedi önceden ne güzel bucukta kapatırdı uzatırdı sımdı sızden erken vedalaşıcam herkeze şimdiden ıyı uykular allah rahatlık versın bu arada benım ıcın şu liste olayını anlatırsanız cok sevinirim kızlar şimdiden herşey icin tş ederim görüşürüz

ya kızlar resimleri nasıl silebileceğimi bilen yok muu? mafoldumben

Edit butonu kaldırıldı canım.Başka bir yolla silinir mi ben bilmiyorum.Umarım pc yi iyi bilen bir arkadaş yardımcı olur....
Çokta telaş yapma yüzün görünmüyor nasılsa......
Editörler cevap vermezmi acaba...Onlar bilir sanırım...

ablacım yüzüm görünmüyo ama ne bileyim telaş oldum yine de ilk deneyimim :kedi:kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederimm...

sayın editörler duyuun sesimi resimlerimi kaldırır mısınız noluuuuuuurr...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

merabalar kıslar
şimdi bende o listede yerimi almak istiyorum ama durum şu geçtiğimiz salı diyetisyene gittim ve başladım diyete,yani gene salı gidicem ve salı günleri haftalarım dolmuş olyor yani cuma değil. nasıl yapsamda size ayak uydursam?
ben hareketsiizin bayraklısıyım bi okulda tüm gün ayaktayım o kadar.akşamları leslie ile tanıştım sayenizde 3 gecedir 45 er dakika tepindim evde.salı günü 101,2 idim salıya nolcam bilmiyorum. şimdi sevgili yetkili merci yenaaaaa de bakim ben nasıl ayak uydurcam size? attım topu sanagamyoncuiremsu

Hayatım; sayfanın en üstünde forum yöneticileri var.Bir mesj at istersen.Eminim yardım edeceklerdir.

Kızlaaarr bacağımın baldır tarafının iç kısmında yine kan çıbanı çıktı bugün yürümekte zorlanmaya başladım 2 - 3 günde büyür patlar o zamana kadar yürümek çok zor olacak benim için çünkü şişman olduğum için bacaklarım birbirine sürtüyor. Bu kan çıbanı 2-3 yıldır sürekli ara ara çıkıyor bendeee nedendir ki acabaaa ??? annemmm vucudunun pis kanı iltihabı temizleniyor diyor bazıları nazardan diyor bilemedim ben ya (( Spor falan da kaldı (( kondisyon bisikletini deneyeceğim belki onu yaparken acımaz.

Benim çok uykum geldi iyi geceler çıtır hatunlar yarın görüşmek üzere... ( Topicten son çıkan ışığı söndürsün çok geliyor fatura )) bakıma sokuyorlar forumu

Bacaklar sürtündüğü için oluyor canım maalesef.....Dize kadar inen ince tayt giy istersen.Ben etek ve elbise giyince mutlaka tayt giyerim..

Avatarımı ve kilo çizelgemi değiştirdim...İiiiinşalahhhh uğurlu gelir de yarından itibaren kilo veriririm...Hep beraber tabiiii

Allahım nelerden medet umar oldum...Halbuki kıs gırtlağını,kaldır en kocaman bölgeni,hareket et biraz oldu bitti.....

günaydın melekler=))
nasılsınız? napıyosunuz?

tatilimin 2.günü ve kaldı son 8günü=)))
güzel geçiyor tatilim..

bugüne kadar hiç nete girmek için fırsatım olmadı daha ilk girişim. (geçmişide pek okuyamadım bilgilerinize sunarım. şutarafagitti)

ben diyetimi maalesef bozdum, tatil sonuna kadarda izinliyim artık, olmuyo tatilde, yapamadım diyet, sağlık olsun 10günden birşey olmazopuyorumnanaktan
ama kurban bayramına vermem gerek, kendimi öyle şartlandırıyorum vede çooook istiyorum....

hepinizi ayrı ayrı çok öpüyorum canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Haftanın 1. zalimi -4 :hooray: a.s. alkisalkisalkis hihoyyyt

Haftanın 2. Badem13 -2.4:hooray: :lepi: hihoyyyt

Haftanın 3.ZzZzeynep -1.2 :hooray: :teytey: alkisalkisalkis

hepinizi tebrik ederim kızlaralkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :hooray:

tebrikler kızlaralkisalkisalkis:hooray:

cherry piecim benimde üstüm 44 altim 48 yemin ederim tipki bensin $ip demi$in bana benzemi$in canim kader arkadasim benim
bende su an 91 ile 92 arasinda git gel yapiyorum

bu kadar kg yu nasil verdin? programin nedir????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…