Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Son kez bu akşam yedin say canım............Gün bu gündür.....

Yarın diyete gireceğim.......

Bir kereden bir şey olmaz.....

Küçücük bir şey bununlamı kilo alacağım......

Tanıdık geldimi bunlar.....Ben çok kullandım da bu lafları.Hepsi kilo olarak bana iade edildi.

Çarşıya çıkmadan bol salata ve 1 ince dilim kepek ekmeği ye istersen....

Çarşıda da sade döner ve yanında ayran iç.......Dondurmayıda küçük boy ve sade olanından seç...Ne dersin??? Sadece bir tavsiye.....

İşine karışmak gibi sayma ne olur.....Bu handikaplar bize hem zaman kaybettiriyor hemde

motivasyonumuzu olumsuz etkiliyor........Öptüm seni canım....

600 gr ı beyenmedin mi kankacığım.....Onu bulamayanlar var hayatım....Bak ne güzel sıkılaşmışsın....ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ben geldiiiiiimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
miyo mu biri mi üzmüş???? kırarım o gerizeklaının kafasını elime geçirirsem :mymeka: sipastik kendi çok mu yakışıklıymış acaba??? tipine baksın ondan snr millete laf söz etsin kötükedihüsokötükedihüso

Haftaya yazarsın canım...Geç kaldın bekledim bayağı..

özür dılerım tatlım şimdi senden rica etsem bunu neye göre kac gunde falan oldugunu anlatır mısın yarım yarım okuduklarımla bısıyler bılıom zahmet olmazsa tabi tatlım

kızlar kilolu bi resmimi buldum tam olmasa da 120 kiloluk ve 92 kiloluk hallerimin resimlerini koycam becerebilirsem bi bakın bakalım :)

600 gr ı beyenmedin mi kankacığım.....Onu bulamayanlar var hayatım....Bak ne güzel sıkılaşmışsın....ŞenizŞenizŞenizŞeniz

yok jkanka beğenmemek değilde.ne bileyim aylardır bir ileri iki alkisalkisalkisgeri ,killarımla tango yapar oldum.o kadar jimnastik ve yorulmama rağmen hiç olmazsa arıtk 90 ların altını görsem.dün gece de bir saat göbek attım oynadım.arkadaşın evi düğün salonun yanında.o kadar ses var ki anlatamam.bende olaya iştirak edip kalkıp oynadım.yoksa oturduğun yerde çekilmiyor..Çalgıcı karısı binnazzzzzzzzz bende elimden geldiği kadar döktürdüm..

kilo veren herkezi kutluyorum yenacım bizde kara listedeyiz +2.5 olarak. ama bugün çok daha iyi gidiyorum tekrardan diyet moduna geçmek çok zor oluyor ama başaracağız inşallah

cnm benım hg zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar ben kendime kilo ve hafta çizelgesi hazırladım bunu buzdolabına yapıştırdım her hafta cuma günü tartıldığımda işaretliyorum sizede tavsiye edirim

alıntı yapmazsanız sevinirim birazdan silcem dehihoyyyt

Maşalllaaahhhhhhh vallahiiii maşalllaaaahhhhh
Seni kendime çok benzetiyorum yaaa ben de senin gibi o uzzzuuunnnn yollları aşıp 90a dayanacağım inşallaaahhhh :Saruboceq:
Senin de benim gibi kalçadan sonrası kalın üst tarafta pek birşey yok aklinialirimsmile
Boyun kaçtı canım ? bir de kaç beden giyiyorsun şimdi ?

Olsun olsun.....İleri geri gider bir gün tam ileri gideriz inşallah....
Ayyy yanında olsaydım ne güzel attırıverirdik göbecikleri....
Bizim maale yukarki maaleeee
Sizin maaleee tokuştur maaleee...Yandannnnnnnn.Hadin gacılarrrrr ;onamayanın kaynanası ölsüüüüünnnn.....hihoyyythihoyyythihoyyytAnaaaa memleket belli oldu.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kilo veren herkezi kutluyorum yenacım bizde kara listedeyiz +2.5 olarak. ama bugün çok daha iyi gidiyorum tekrardan diyet moduna geçmek çok zor oluyor ama başaracağız inşallah

Moralleri bozmayalım canım....Unut gitsin bayram haftasını.Önümüzdeki hafta kilo verme haftası....:lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…