kizlar yarin arkadasla carsiya gidicez,e malüm karnimiz ac gidicez birseyler yemek istticez e buranin meshur yemegide ,DÖNER...ekmek ici döner,,,sonada tabakda üyük birer dondurma...ayy ne yapicam bilmiyorum,,pazartesi spora baslicamya diyorum yarin son kez yesemmi???:kedi:
istiyorum yena aldıgım kılolarla 95 suan lısenın basını cekerım herhalde:)
amanın kızlar sporda birinci olmuşum..ama kiloda niye farketmiyor.yalnız çok harteketli oldum.belime masaj kemeri takıp jimnastiğe çıkıyorum.sabah haberlerini izlerken hem masaj aletini çalıştırıyorum hemde aletli jimnastik.inşallah kilo da veririm.ama bayağı sıkılaştım..kaydirigubbakcemile2
Haftaya yazarsın canım...Geç kaldın bekledim bayağı..
600 gr ı beyenmedin mi kankacığım.....Onu bulamayanlar var hayatım....Bak ne güzel sıkılaşmışsın....ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ben geldiiiiiimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
miyo mu biri mi üzmüş???? kırarım o gerizeklaının kafasını elime geçirirsem :mymeka: sipastik kendi çok mu yakışıklıymış acaba??? tipine baksın ondan snr millete laf söz etsin kötükedihüsokötükedihüso
süper ya ardakı farka bak vallaha hella olsun sankı uzun boyluyuz avantajlı galıba
kızlar ben kendime kilo ve hafta çizelgesi hazırladım bunu buzdolabına yapıştırdım her hafta cuma günü tartıldığımda işaretliyorum sizede tavsiye edirim
alıntı yapmazsanız sevinirim birazdan silcem dehihoyyyt
teşekkür ederim miyo 1.72 boyum a.s.
Olsun olsun.....İleri geri gider bir gün tam ileri gideriz inşallah....yok jkanka beğenmemek değilde.ne bileyim aylardır bir ileri iki alkisalkisalkisgeri ,killarımla tango yapar oldum.o kadar jimnastik ve yorulmama rağmen hiç olmazsa arıtk 90 ların altını görsem.dün gece de bir saat göbek attım oynadım.arkadaşın evi düğün salonun yanında.o kadar ses var ki anlatamam.bende olaya iştirak edip kalkıp oynadım.yoksa oturduğun yerde çekilmiyor..Çalgıcı karısı binnazzzzzzzzz bende elimden geldiği kadar döktürdüm..
kilo veren herkezi kutluyorum yenacım bizde kara listedeyiz +2.5 olarak. ama bugün çok daha iyi gidiyorum tekrardan diyet moduna geçmek çok zor oluyor ama başaracağız inşallah
hiiiiiiiiiii kızlar düzeltme butonu kalkmış napcaaaamm :s eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?