Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hg cnm :)

evettt nerde kalmıştık bir kaç aydır tatildeydim çabuk pes edenlerdenim sanırım şubatta başladım haziranda kaçtım inanın diyet yapmak aç kalmak değil bunu öğrendim kendine vakit ayırmalısın ama çocuklar ev derken olmuyor öyle bir vakit. bi kızım var 10 yaşında okula gidecek babamızında tatili bitti 3 yaşında oğlumla tek kalacağız artık kendime vakit ayırabileceğim tekrar aranızdayım kızlar inş hedefime bir gün ulaşırıma.s.

aynen canım çocukluğumdan beri çok kiloluyum hep sporla yürüyüşle geçti ömrüm al ver al ver bu sefer inşallah geri almayızkaydirigubbakcemile5 sinirlendiğim zamanda yemek yerim sevindiğim zamanda yoksa bu hale gelirmiyim beni yakan abur cuburlar tatlı hamurişleri yuoksa beyaz ekmek yemem kızartma yemem yağlı yemek yapmam .v.s. çok güzel olmuş inşallah istediğin kiloya en yakın zamanda inersin hep beraber

Günaydın Kızlar

Bakın tatilciler yavaş yavaş aramıza dönmeye başladı aklinialirimsmile daha kocaman bir aile oluyoruz opuyorumnanaktan yeni geleceklere de kapımız her zaman açık a.s. siz yeter ki zayıflamak isteyin gerisi su gibi akıyor ve oluyor yerimseniben ne rejim yapsam diye düşünenlere karbonhidrat diyetini önerebilirim yerimseniben

halleyciğim en azından verdiklerini geri almamışsın zararın neresinden dönersen kardasına.s.

günaydın kızlaaaaaarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan anca kalktım kaydirigubbakcemile3 gece saat 3 e kadar kitap okudum da opuyorumnanaktan

Herhese merhaba, uzun bi aradan sonra yine döndüm aranıza :) Kiloma 2 aydın dikkat ediyorum, ilk başta profesyonel destek aldım ama artık gitmiyorum. iki ay önce 97.8 ile başladım, şimdi 92.5'im. Dengeli ve sağlıklı beslenmeye devam... Bu sabah yediklerim,
- iki parmağının büyüklüğünde ve kalılığında peynir, 2 zeytin (tercihinize göre 5'e kadar çıkabilir) mevsim sebzesi (meyve ve sebze mevsiminde yenmelidir ilkesini savunuyorum :) ), cay (sekersiz), 2 dilim normal ekmek (kepek, tam buğday, tam çavda da yenebilir)

- 10:30 gibi ara öğün : 1 adet şeftali (yada istediğiniz başka bir meyve, ama ölçüyü kaçırayın)

- şimdi saat yarımda ; 1 küçük porsiyon kurubaklagil yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek

- ikindi ara öğününde : 50 gr diyet bisküvi, süt YADA yarım simit biraz beynir

- akşam : küçük posiyon yağsız et (kırmızı et , beyaz et olabilir yeterki porsiyonu abartmayın, elinizin büyüklüğünü geçmesin et borsiyonu) , salata, 1 dilim ekmek

- akşam 9'dan önce : 2 porsiyon meyve

Bunları takip ede ede 6 kiloya yakın vermişim anlamadan, üstelik iş yoğunluğumdan dolayı hiç spor yapamadım.

Benimde bir katkım olabilirse ne mutlu bana zemuszemus sevgiyle kalın kızlar, çıktım ben...opuyorumnanaktan

cherry piecim benimde üstüm 44 altim 48 yemin ederim tipki bensin $ip demi$in bana benzemi$in canim kader arkadasim benim
bende su an 91 ile 92 arasinda git gel yapiyorum

bu kadar kg yu nasil verdin? programin nedir????

aaayyyy öyle mii? valla kader arkadaşıyıız o zamaannnopuyorumnanaktan inşallah beraber incecik belli ama yine de hafif kalçalı hatunlar oluruz kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederimm... inşallah ablacım yaa hep beraber incez boy boy fotoğraflar koycaz burayaolumunekankayizsmile

vay kelebegim nolyoz :) gelene gidene kb öneriyosun cokmu ho$una gitti yotksa :))

bak gör $ipir $ipir ericek kg lar

vay kelebegim nolyoz :) gelene gidene kb öneriyosun cokmu ho$una gitti yotksa :))

bak gör $ipir $ipir ericek kg lar

Valla canım doyana kadar yiyorsunuz siz kb diyetinde et ve et ürünlerini tabiii kiii hoşuma gider sempatiksalakcinni ben 3 gündür uymaya çalışıyorum sizin diyete inşalllaaahhhh hepsi gider tez zamanda zemuszemus

günaydın kızlaaaaaarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan anca kalktım kaydirigubbakcemile3 gece saat 3 e kadar kitap okudum da opuyorumnanaktan

mrb cnm benim bu aralar kitap aruyorum okumak oyalamak icin kendimi tavsiye edebilir misin okudugun kitabı :))

mrb cnm benim bu aralar kitap aruyorum okumak oyalamak icin kendimi tavsiye edebilir misin okudugun kitabı :))

canım ben şuanda julian sırrı die bi kitap okuyorum, davincinin şifresine benzio bu biraz keyif alır mısn bilmiorum ama eğer okumadıysa davincinin şifresini melekler ve şeytanları kesinlikle tavsiye ederim =) ist da arkadaşım iki kitap söyledi bana çok güzel diye biri açlık oyunları bunun konusu sanırm bi gurup çocuğu ormanda bırakıyorlar ve onlar orda çeşitli olaylarla karşılaşarak hayatta nasıl kalabileceklerini öğreniyorlar... biri de ejderha dövmeli kız bunun konusunu bilmiyorum fakat bunu kesinlikle alıcam çok övüyolar

Kızzzllllaaaarrr

Doğadan 5i 1yerde çay çıkarmış ben ilk kez gördüm çok sevindim görünce yaaaa hemde BİM de vardı. Ben o çayı görmeden önce carrefoursaya gittim DOĞAnın phyto Form çayını almak için ama yoktu Liptonun Form çayını aldım Şeftalili. İçinde sinemaki varmış ama aranızda kullanan var mı ? sorun olur mu ki acaba ??? BİM den 5i 1yerdeyi de aldm çok mutluyum =)))

Canım kuzenim ben sana tavsiye edeyim bir kitap..Elif Şafak Siyah süt. Kesinlikle begeneceğin bir kitap=)

tş ederim cnm benim varsa artık alırım kitabı senden :)) bu arada bızımkıler sıze gelceklermıs hahaha kızlar yabancı degıl böle günlük şeyleri bile yazıyom ben zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…