günaydın melekler=))
nasılsınız? napıyosunuz?
tatilimin 2.günü ve kaldı son 8günü=)))
güzel geçiyor tatilim..
bugüne kadar hiç nete girmek için fırsatım olmadı daha ilk girişim. (geçmişide pek okuyamadım bilgilerinize sunarım. şutarafagitti)
ben diyetimi maalesef bozdum, tatil sonuna kadarda izinliyim artık, olmuyo tatilde, yapamadım diyet, sağlık olsun 10günden birşey olmazopuyorumnanaktan
ama kurban bayramına vermem gerek, kendimi öyle şartlandırıyorum vede çooook istiyorum....
hepinizi ayrı ayrı çok öpüyorum canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ablacıımmm çok teşekkür ederimm :kedi: daha benim de işim bitmedi 20 25 kilo var verilmesi gereken hep beraber o resimlerimizi de koycaz inşallah olumunekankayizsmile valla ben çocukluktan beri çok kiloluyum pis boğazım hareketsizim flan ben verdiysem heeeerkess verir :ecrin_bebek:
ilk resim geçen sene temmuz ağustos civarıydı son resimde bu bayramda kaydirigubbakcemile3 eski hallerimde hiiiç boydan resmim yok çektirmezdim görmek istemezdim o yüzden karşılaştırma fırsatı da olmuyodu bunu bi arkadaşımdan buldum benden habersiz çekmiş baksanıza mutfak önlüğünü geçirmiş yine yiyecek bişiler hazırlıyorum resimde bile kaydirigubbakcemile3 o resmi de bulur bulmaz boydan resim çektirdim sizlere göstermek için hihoyyyt
halleyciğim en azından verdiklerini geri almamışsın zararın neresinden dönersen kardasına.s.evettt nerde kalmıştık bir kaç aydır tatildeydim çabuk pes edenlerdenim sanırım şubatta başladım haziranda kaçtım inanın diyet yapmak aç kalmak değil bunu öğrendim kendine vakit ayırmalısın ama çocuklar ev derken olmuyor öyle bir vakit. bi kızım var 10 yaşında okula gidecek babamızında tatili bitti 3 yaşında oğlumla tek kalacağız artık kendime vakit ayırabileceğim tekrar aranızdayım kızlar inş hedefime bir gün ulaşırıma.s.
cherry piecim benimde üstüm 44 altim 48 yemin ederim tipki bensin $ip demi$in bana benzemi$in canim kader arkadasim benim
bende su an 91 ile 92 arasinda git gel yapiyorum
bu kadar kg yu nasil verdin? programin nedir????
aynen canım çocukluğumdan beri çok kiloluyum hep sporla yürüyüşle geçti ömrüm al ver al ver bu sefer inşallah geri almayızkaydirigubbakcemile5 sinirlendiğim zamanda yemek yerim sevindiğim zamanda yoksa bu hale gelirmiyim beni yakan abur cuburlar tatlı hamurişleri yuoksa beyaz ekmek yemem kızartma yemem yağlı yemek yapmam .v.s. çok güzel olmuş inşallah istediğin kiloya en yakın zamanda inersin hep beraber
Günaydın Kızlar
Bakın tatilciler yavaş yavaş aramıza dönmeye başladı aklinialirimsmile daha kocaman bir aile oluyoruz opuyorumnanaktan yeni geleceklere de kapımız her zaman açık a.s. siz yeter ki zayıflamak isteyin gerisi su gibi akıyor ve oluyor yerimseniben ne rejim yapsam diye düşünenlere karbonhidrat diyetini önerebilirim yerimseniben
günaydın kızlaaaaaarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan anca kalktım kaydirigubbakcemile3 gece saat 3 e kadar kitap okudum da opuyorumnanaktan
selam prensesbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan=))
karşılaştık sonunda nette=)
vay kelebegim nolyoz :) gelene gidene kb öneriyosun cokmu ho$una gitti yotksa :))
bak gör $ipir $ipir ericek kg lar
günaydın kızlaaaaaarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan anca kalktım kaydirigubbakcemile3 gece saat 3 e kadar kitap okudum da opuyorumnanaktan
mrb cnm benim bu aralar kitap aruyorum okumak oyalamak icin kendimi tavsiye edebilir misin okudugun kitabı :))
mrb cnm benim bu aralar kitap aruyorum okumak oyalamak icin kendimi tavsiye edebilir misin okudugun kitabı :))
Canım kuzenim ben sana tavsiye edeyim bir kitap..Elif Şafak Siyah süt. Kesinlikle begeneceğin bir kitap=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?