canım ben şuanda julian sırrı die bi kitap okuyorum, davincinin şifresine benzio bu biraz keyif alır mısn bilmiorum ama eğer okumadıysa davincinin şifresini melekler ve şeytanları kesinlikle tavsiye ederim =) ist da arkadaşım iki kitap söyledi bana çok güzel diye biri açlık oyunları bunun konusu sanırm bi gurup çocuğu ormanda bırakıyorlar ve onlar orda çeşitli olaylarla karşılaşarak hayatta nasıl kalabileceklerini öğreniyorlar... biri de ejderha dövmeli kız bunun konusunu bilmiyorum fakat bunu kesinlikle alıcam çok övüyolar
Kızzzllllaaaarrr
Doğadan 5i 1yerde çay çıkarmış ben ilk kez gördüm çok sevindim görünce yaaaa hemde BİM de vardı. Ben o çayı görmeden önce carrefoursaya gittim DOĞAnın phyto Form çayını almak için ama yoktu Liptonun Form çayını aldım Şeftalili. İçinde sinemaki varmış ama aranızda kullanan var mı ? sorun olur mu ki acaba ??? BİM den 5i 1yerdeyi de aldm çok mutluyum =)))
aclık oyunları dikkatimi cekti cnm tş ederim :)) sırf bu kitap icin carsıya yürüyerek gitcem :)) sositososito
sinameke yan etkileri var cnm benden sölemesi
benim böyle bilimkurgu gerilim polisiye konuları hoşuma gider4'ün kuralı var o da güzel bi kitap =) bide ilgini çekermi bilmiorum nasıl kitaplardan hoşlanırsın ama, nora roberts ın kitaplarına bakabilrsin polisiye bilimkurgu onunkilerde
tş ederim cnm valla en son (baya biii oldu) okumayalı alacakaranlık serisini okumuştum kitapta akıcılık varsa okurum lisedeylen tarihi romanlara falan merak sarmıştım mustafa armagan ilber oltaylı okuyodum anlıyacagın bilim kurgu hayli hayli okurum :))
özür dılerım tatlım şimdi senden rica etsem bunu neye göre kac gunde falan oldugunu anlatır mısın yarım yarım okuduklarımla bısıyler bılıom zahmet olmazsa tabi tatlım
kilo veren herkezi kutluyorum yenacım bizde kara listedeyiz +2.5 olarak. ama bugün çok daha iyi gidiyorum tekrardan diyet moduna geçmek çok zor oluyor ama başaracağız inşallah
merabalar kıslar
şimdi bende o listede yerimi almak istiyorum ama durum şu geçtiğimiz salı diyetisyene gittim ve başladım diyete,yani gene salı gidicem ve salı günleri haftalarım dolmuş olyor yani cuma değil. nasıl yapsamda size ayak uydursam?
ben hareketsiizin bayraklısıyım bi okulda tüm gün ayaktayım o kadar.akşamları leslie ile tanıştım sayenizde 3 gecedir 45 er dakika tepindim evde.salı günü 101,2 idim salıya nolcam bilmiyorum. şimdi sevgili yetkili merci yenaaaaa de bakim ben nasıl ayak uydurcam size? attım topu sanagamyoncuiremsu
Avatarımı ve kilo çizelgemi değiştirdim...İiiiinşalahhhh uğurlu gelir de yarından itibaren kilo veriririm...Hep beraber tabiiii
Allahım nelerden medet umar oldum...Halbuki kıs gırtlağını,kaldır en kocaman bölgeni,hareket et biraz oldu bitti.....
evettt nerde kalmıştık bir kaç aydır tatildeydim çabuk pes edenlerdenim sanırım şubatta başladım haziranda kaçtım inanın diyet yapmak aç kalmak değil bunu öğrendim kendine vakit ayırmalısın ama çocuklar ev derken olmuyor öyle bir vakit. bi kızım var 10 yaşında okula gidecek babamızında tatili bitti 3 yaşında oğlumla tek kalacağız artık kendime vakit ayırabileceğim tekrar aranızdayım kızlar inş hedefime bir gün ulaşırıma.s.
mrb cnm benim bu aralar kitap aruyorum okumak oyalamak icin kendimi tavsiye edebilir misin okudugun kitabı :))
Kızzzllllaaaarrr
Doğadan 5i 1yerde çay çıkarmış ben ilk kez gördüm çok sevindim görünce yaaaa hemde BİM de vardı. Ben o çayı görmeden önce carrefoursaya gittim DOĞAnın phyto Form çayını almak için ama yoktu Liptonun Form çayını aldım Şeftalili. İçinde sinemaki varmış ama aranızda kullanan var mı ? sorun olur mu ki acaba ??? BİM den 5i 1yerdeyi de aldm çok mutluyum =)))
Sinemaki ishal yapıyor biliyorum canım ama burda kullanan biri vardı sanki Bademmiydi acaba ???
Bende sürekli kullanmam haftada 1 tane içerim o zaman sorun yaratacağını sanmıyorum =)) hem ben 5i 1yerdeyi buldum daha bırakmam
Bende sürekli kullanmam haftada 1 tane içerim o zaman sorun yaratacağını sanmıyorum =)) hem ben 5i 1yerdeyi buldum daha bırakmam
baharcım yaa bugün leslie yi yaptım harika bişi :)) çok hoşuma gittiiiiiii ama senin verdiğin yerden açamadım onları ben bi türlüyüklüyo bilgisayara açıorum sadece kadının sesi gelio görüntü yok google dan 15 lık bi video buldum onu yapabildim sadece
Aaa neden indiremedin ki acaba canımmmm aslında çok kolay iniyor istersen özelden msn adresini yaz ben sana yollayayım olumunekankayizsmile
günaydın melekler=))
nasılsınız? napıyosunuz?
tatilimin 2.günü ve kaldı son 8günü=)))
güzel geçiyor tatilim..
bugüne kadar hiç nete girmek için fırsatım olmadı daha ilk girişim. (geçmişide pek okuyamadım bilgilerinize sunarım. şutarafagitti)
COLOR]ben diyetimi maalesef bozdum, tatil sonuna kadarda izinliyim artık, olmuyo tatilde, yapamadım diyet, sağlık olsun 10günden birşey olmazopuyorumnanaktan
ama kurban bayramına vermem gerek, kendimi öyle şartlandırıyorum vede çooook istiyorum....
hepinizi ayrı ayrı çok öpüyorum canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Tekrar hoşgeldinevettt nerde kalmıştık bir kaç aydır tatildeydim çabuk pes edenlerdenim sanırım şubatta başladım haziranda kaçtım inanın diyet yapmak aç kalmak değil bunu öğrendim kendine vakit ayırmalısın ama çocuklar ev derken olmuyor öyle bir vakit. bi kızım var 10 yaşında okula gidecek babamızında tatili bitti 3 yaşında oğlumla tek kalacağız artık kendime vakit ayırabileceğim tekrar aranızdayım kızlar inş hedefime bir gün ulaşırıma.s.
Bakma öyle reklamlara.Hemen kanalı değiştir.Yoldan çıkarıyorlar insanı...şu pizza hut reklamınada deli olmaya başladım!!!!!!!!! yi yavrum yi dedikçe delleniyom ya
Hoşgeldin.....Herhese merhaba, uzun bi aradan sonra yine döndüm aranıza :) Kiloma 2 aydın dikkat ediyorum, ilk başta profesyonel destek aldım ama artık gitmiyorum. iki ay önce 97.8 ile başladım, şimdi 92.5'im. Dengeli ve sağlıklı beslenmeye devam... Bu sabah yediklerim,
- iki parmağının büyüklüğünde ve kalılığında peynir, 2 zeytin (tercihinize göre 5'e kadar çıkabilir) mevsim sebzesi (meyve ve sebze mevsiminde yenmelidir ilkesini savunuyorum :) ), cay (sekersiz), 2 dilim normal ekmek (kepek, tam buğday, tam çavda da yenebilir)
- 10:30 gibi ara öğün : 1 adet şeftali (yada istediğiniz başka bir meyve, ama ölçüyü kaçırayın)
- şimdi saat yarımda ; 1 küçük porsiyon kurubaklagil yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
- ikindi ara öğününde : 50 gr diyet bisküvi, süt YADA yarım simit biraz beynir
- akşam : küçük posiyon yağsız et (kırmızı et , beyaz et olabilir yeterki porsiyonu abartmayın, elinizin büyüklüğünü geçmesin et borsiyonu) , salata, 1 dilim ekmek
- akşam 9'dan önce : 2 porsiyon meyve
Bunları takip ede ede 6 kiloya yakın vermişim anlamadan, üstelik iş yoğunluğumdan dolayı hiç spor yapamadım.
Benimde bir katkım olabilirse ne mutlu bana zemuszemus sevgiyle kalın kızlar, çıktım ben...opuyorumnanaktan
YENA;15213767 [FONT="Comic Sans MS" .!.:
Ahh BEYZUSçum yine çok hoş çıkmışsın resminde,fekat dekolten fazla gibi...zemuszemus[/FONT]
Sağol canım.Fotojenik bir hatunum ne yapayım elimde değil.......bayanssulusmileDekolteye gelince bizbizeyiz burada diye mahsur görmedim....Tam menapozik bir sıcak basması anında çektirdim o resmi...laelaelaelaelaedelikafadulden-tatlicadiarzu-:çok üzgünüm::roflol:Yanlış anlaşılmasın ortalarda böyle dolaşmıyorum.Sadece sizin için tatlım....
Sağol canım.Fotojenik bir hatunum ne yapayım elimde değil.......bayanssulusmileDekolteye gelince bizbizeyiz burada diye mahsur görmedim....Tam menapozik bir sıcak basması anında çektirdim o resmi...laelaelaelaelaedelikafadulden-tatlicadiarzu-:çok üzgünüm::roflol:Yanlış anlaşılmasın ortalarda böyle dolaşmıyorum.Sadece sizin için tatlım....
sanırım malesef kaçırdım :sinifsinif:
Haftanın 1. zalimi -4 :hooray: a.s. alkisalkisalkis hihoyyyt
Haftanın 2. Badem13 -2.4:hooray: :lepi: hihoyyyt
Haftanın 3.ZzZzeynep -1.2 :hooray: :teytey: alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?