Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu ve az kalorili haftasonu diliyorum...

aclık oyunları dikkatimi cekti cnm tş ederim :)) sırf bu kitap icin carsıya yürüyerek gitcem :)) sositososito

sinameke yan etkileri var cnm benden sölemesi

aclık oyunları dikkatimi cekti cnm tş ederim :)) sırf bu kitap icin carsıya yürüyerek gitcem :)) sositososito

benim böyle bilimkurgu gerilim polisiye konuları hoşuma gider 4'ün kuralı var o da güzel bi kitap =) bide ilgini çekermi bilmiorum nasıl kitaplardan hoşlanırsın ama, nora roberts ın kitaplarına bakabilrsin polisiye bilimkurgu onunkilerde

tş ederim cnm valla en son (baya biii oldu) okumayalı alacakaranlık serisini okumuştum kitapta akıcılık varsa okurum lisedeylen tarihi romanlara falan merak sarmıştım mustafa armagan ilber oltaylı okuyodum anlıyacagın bilim kurgu hayli hayli okurum :))

o zamn özellikle dan brown ve nora roberts derim ben :))

özür dılerım tatlım şimdi senden rica etsem bunu neye göre kac gunde falan oldugunu anlatır mısın yarım yarım okuduklarımla bısıyler bılıom zahmet olmazsa tabi tatlım

Canım her cuma aç karnına tartılıoruz..Egsersizde yapıyorsan onuda bildirirsin..

KOlay ve sağlıklı kilo vermeler.

kilo veren herkezi kutluyorum yenacım bizde kara listedeyiz +2.5 olarak. ama bugün çok daha iyi gidiyorum tekrardan diyet moduna geçmek çok zor oluyor ama başaracağız inşallah

Derincim çok sıkıldım bende,gördün diimi yediğim haltı..senağlama

Canım ben yetkili falan değilim..:)) Liste işini içimizden birinin yapması gerekiyor motive ve rekabet açısından, şimdilik ben ilgileniyorum..Sen hangi gün tartılıyorsan özel mesaj yollarsın unutulmamsı açısından,ben yine cuma günü eklerim listeye..Olarmı..:)))

Ahh BEYZUSçum yine çok hoş çıkmışsın resminde,fekat dekolten fazla gibi...zemuszemus

halleycim bir varsın bir yoksun..:))))
Yine yeniden hoşgeldin..:))))

mrb cnm benim bu aralar kitap aruyorum okumak oyalamak icin kendimi tavsiye edebilir misin okudugun kitabı :))

Ahmet Ümit-Bab-ı esrar okuyorum ben..:))) Birde Nermin Bezmen-Bizim gizli bahçemiz..var sırada..:)

Sinameki sürekli kullanılmaması gerekiyor diye biliyorum ben...

Sinemaki ishal yapıyor biliyorum canım ama burda kullanan biri vardı sanki Bademmiydi acaba ???

cnm benım babam rahatsızken acil kilo vermesi gerektigini söledi doktorlar babamda merak etti sinamekeyi sordu aktarlara hangi aktara girsek alma ben sana başka veriyim dediler ben de merak etmiştim nedne diye migde de 1 2 kulanımdan sonra rahatsızlıklar falan cıkıyomuş onu kullanmadıgın da da bagırsak tembellıgı yaptıgını demişti bana bende hiç denemedim o yuzden tabi sen bilirsin

Bende sürekli kullanmam haftada 1 tane içerim o zaman sorun yaratacağını sanmıyorum =)) hem ben 5i 1yerdeyi buldum daha bırakmam

Bende sürekli kullanmam haftada 1 tane içerim o zaman sorun yaratacağını sanmıyorum =)) hem ben 5i 1yerdeyi buldum daha bırakmam

baharcım yaa bugün leslie yi yaptım harika bişi :)) çok hoşuma gittiiiiiii ama senin verdiğin yerden açamadım onları ben bi türlü yüklüyo bilgisayara açıorum sadece kadının sesi gelio görüntü yok google dan 15 lık bi video buldum onu yapabildim sadece

Aaa neden indiremedin ki acaba canımmmm aslında çok kolay iniyor istersen özelden msn adresini yaz ben sana yollayayım olumunekankayizsmile

Aaa neden indiremedin ki acaba canımmmm aslında çok kolay iniyor istersen özelden msn adresini yaz ben sana yollayayım olumunekankayizsmile

baharcım bende istiyom faceden yazsam bana da atar mısın videoları ben ındıremıyorum ınıyo acılmıyo vıdeolar saolsun bademcım cok ugraştı benle bu konu da ama bir türlü izleyemedim inş bu sefer olur da ızlerim :Saruboceq:

Tatililinden memnun kalmana sevindim canım.Güzelce dinlenip,moral depolayıp gel...Fazla kaçırma.....Tatlı matlı.... Tekrar hoşgeldin
şu pizza hut reklamınada deli olmaya başladım!!!!!!!!! yi yavrum yi dedikçe delleniyom ya
Bakma öyle reklamlara.Hemen kanalı değiştir.Yoldan çıkarıyorlar insanı... Hoşgeldin.....

Ahahahhaa seksi ama bir o kadar çılgın hatun seni...yirim ben seni yirim...aklinialirimsmile sırnaşık şey

doğru söylüyorsun bizbizeyiz burda..Ohhhh efil efil ne güzel..:roflol: :roflol:

Ben yavaş yavaş adapte oluyorum KH diyetin
11:00
1 kupa DOĞA phyto slim çay ( sabah işlerim vardı kahvaltı yapamadan çıkmak zorunda kaldım ))
14:00
5-6 dilim salam 3 tane sosis 8-10 dilim sucuk 2 dilim kaşar 1 koca bardak coca cola Zero
17:00
1 koçan taze mısır
18:30
Yoğurtlu yumurtalı ıspanak
acıkırsam 1 dilim salam ya da 1 dilim kaşar atarım ağzıma.
1 lt su içebildim daha 1 kupa 5i 1yerde çay.

Acayip geliyor bana da hiç karbonhidrat yok umarım pıt pıt erir yağlarım

Haftanın 1. zalimi -4 :hooray: a.s. alkisalkisalkis hihoyyyt

Haftanın 2. Badem13 -2.4:hooray: :lepi: hihoyyyt

Haftanın 3.ZzZzeynep -1.2 :hooray: :teytey: alkisalkisalkis

aaa birinciyim haberim yok vallah:2:sitede sorun var hiç açılmıyormafoldumbentüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…