Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy avatarındaki bebek çok tatlı baharrr, yerim ben onuuuŞeniz
aynı senin yüzün gibi onun yüzüde ay gibi, maşaallahzemuszemus

ayy avatarındaki bebek çok tatlı baharrr, yerim ben onuuuŞeniz
aynı senin yüzün gibi onun yüzüde ay gibi, maşaallahzemuszemus

Sağol bitanemmmm opuyorumnanaktan benim oğlum diyorum zaten herkeşlere sempatiksalakcinni Allahhh hayırlısıyla bir koca sonra da sağlıklı çocuklar bağışlar umarım hepimize opuyorumnanaktan ayyüzlüüüü bebeler

miyocum msn adresini gönderecektin tatlımmm ??? billurscummm sen beni eklemedin galiba tatlım online değilsin.

Bacılarım:))))))) bundan sonra spor listesini BEYZUS düzenleyecek..

Ben olsam düzenli isporumu yaparım,demedi demeyin..:roflol: :roflol:

Hadi hayırlı olsun dietin umarım sonucunu görürsün...ki görürsün bu şekil yemeye..

Bu tip dietlerde kolestrol sorunu olmuyordur diimi..?

Meyra kardiş,nasıl gidiyor tatil..?

Ne güzel yaaa,çok özendim valla..Okul sorunu olmayınca tabii bu mevsimde gidebiliyorsun..

ben bugün çok fena oldum ya inanılmaz kötüyüm kardeşimin arkadaşı trafik kazasında ölmüş gittiğimiz komşu hep diyordu ortalık kötü kimseye güven olmaz falan sonunda anlattı hiç olmucak birinden senelerce tacize uğramış ve onunda sonu feci bir ölüm olmuş içim kaldırmadı anlattıklarını ve yaşadıklarını duyunca şok oldum elim ayağım titriyor bir lokma yiyesimde yok allah düşmanımın başına vermesin böyle bir olay annemde yemek hazırlıyor oda çok kötü oldu başımızdan iftira gibi pis bir olay geçtide midesine vurdu sinirlenince yine off kadın olmak ne zor yamafoldumben

Hadi hayırlı olsun dietin umarım sonucunu görürsün...ki görürsün bu şekil yemeye..

Valla bilmiyorum ki Yenacım Karbinhidrat diyeti topicinde problem yaşayan duymadım ama sorarım ben yine. Zararlıysa yapmam zaten :çok üzgünüm:

Ben bugün iki öğün beslendim,kahvaltıyı geç yaptım çünkü..

Kısacası kötüydü..akşamda kahvaltılık şeyler yedik..Öyle istedi ev halkı..:))

Yanlız ara öğünümde çekirdek yedik ve ben abarttım..:)

Önemli değil diimi,akşam yerine gündüz yedim,bir nebze daha iyi ..:))

Bende sürekli kullanmam haftada 1 tane içerim o zaman sorun yaratacağını sanmıyorum =)) hem ben 5i 1yerdeyi buldum daha bırakmam
Kelebeğim;
5 i 1 yerde kullandın ve fayfa gördün geçmişte de bu yüzden mi çok sevindin bulunca;yoksa fayda görenlerden mi duydun.Ne olur önceden kullandım şu kadar kilo verdim de anacığım.Bende hemen kullanayım.....

Bacılarım:))))))) bundan sonra spor listesini BEYZUS düzenleyecek..

Ben olsam düzenli isporumu yaparım,demedi demeyin..:roflol: :roflol:
Anaaaa bacular korkacak ha benden şimdi......
Ben tombulun;zeki,çevik ve ispor yapanını severim......Kendim bu ara yapamıyorum ama siz yapın lütfen güzeller....Hiç olmazsa yürüyüş.Süper yardımı oluyor.....

Kolesterol sorunu olmayanlara öneriliyor canım.....Kolesterol ve üric acid seviyesini yükseltiyor....Benim kolesterolüm normal.bayanssulusmilebayanssulusmileTek normal şeyim.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- Başınız sağolsun canım.Ne acı gerçekten.Allah sevenlerine ve yakınlarına sabır metanet versin.Vefat eden masumada Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşallah....Çok üzüldüm...
Afiyet olsun canım....
Bir daha çekirdek yediğini duymayayım.....Anaaaa kaptırdım gitti...Ben sporları takip edecektim sadece...lmaz:lmaz:

ay çok fenayım kızlaaaaarr sempatiksalakcinni çok mu yedim ne kaydirigubbakcemile3
sabah: special k bir porsiyon
öğlen: 4 grissini
akşam: 2 tabak cacık 4 kaşık bulgur pilavı

15dk leslie ve ayrıca sayılır mı bilmiorum ama 1 saat ev temizledim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biraz sonrada sevgilimi alıp yürümeye gidicem (buarada sevgilim köpüşüm oluyo )

BEYSUZÇUM iyi yapıyorsun her daim zopa göstermek lazımki abartmayalım..

ÇEkirdekte neymiş ye adam gibi yemeğini otur aşağı diimi ama..:))))

Amaaaaaaaaa bunun yanında güzelde bişey söylemedende geçemiycem bu sıralar kızım ve eşim krep yemeye takmış durumdalar..BEn onlara yapıyorum kendimde kepek ekmeğe talim ediyorum bana alkış lütfen...Onlar sıcaık krepin kimini kaşarlayıp,kiminede nutella sürüp lüpletiyorlar..:)

Şaka yapıyosun diimi.?? Fazlamı abarttım ne demek..bişey yememişsinki..:)))

Seni şakacı..:)))

Köpüşünün adı ne..?

BEYZUSÇUM senin kolestrolün kaç.??

Benim geçen yıl 201 idi,yani sınırın azıcık üstünde...Tekrar baktırmak lazım...

Şaka yapıyosun diimi.?? Fazlamı abarttım ne demek..bişey yememişsinki..:)))

Seni şakacı..:)))

Köpüşünün adı ne..?

ay bilmiorum yenacım yaa çok yemedim evt ama çok şiştiiiiiiiim çatlıycam cacıktan oldu sanırm bende anlamadım kaydirigubbakcemile3 miğdemde şuan resmen bi basket topu var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 köpüşümün adı kuki :))))

alkisalkisalkis:lepi:alkisalkisalkis:lepi:alkisalkisalkis:lepi:alkisalkisalkisŞenizŞenizŞeniz

Bu alkışları sonuna kadar hakettin diyordum kiiiiiiii.......Son satırdaki kaşarlı,nutellalı açıklamayı gördüm.....Gözüm döndü......Hayır hayır asla yemem..Zehir onlar....
Son satıra da.....kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:1no2::1no2:delikafaduldendelikafaduldenŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Eğer dönem filmi seviyorsanız,Kanal D de yeni bir dizi başladı..Öyle bir geçer zaman'ki..

Jenerikte Erkin Koray'ın eskimeyen güzel şarkısı...

Çok sevdim ben diziyi,izlerke hatırla sevgiliyi anımsadım..:)

Ahhhh BEYZUS'um nelerle savaştığımı gör işte...:1no2: :roflol:

Bencede zehir onlar...lmaz:

Bende çok sevdim ama devamlı izlermiyim bilmiyorum.
Kadın aldatılıyor,çocuklar çok sert tepkiler alıyorlar ,hele hele minnoş oğlan var o üzülünce yüreğim yanıyor....Dayanamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…