Ben yavaş yavaş adapte oluyorum KH diyetin
11:00
1 kupa DOĞA phyto slim çay ( sabah işlerim vardı kahvaltı yapamadan çıkmak zorunda kaldım))
14:00
5-6 dilim salam 3 tane sosis 8-10 dilim sucuk 2 dilim kaşar 1 koca bardak coca cola Zero
17:00
1 koçan taze mısır
18:30
Yoğurtlu yumurtalı ıspanak
acıkırsam 1 dilim salam ya da 1 dilim kaşar atarım ağzıma.
1 lt su içebildim daha1 kupa 5i 1yerde çay.
Acayip geliyor bana da hiç karbonhidrat yok umarım pıt pıt erir yağlarım
ayy avatarındaki bebek çok tatlı baharrr, yerim ben onuuuŞeniz
aynı senin yüzün gibi onun yüzüde ay gibi, maşaallahzemuszemus
Ben yavaş yavaş adapte oluyorum KH diyetin
11:00
1 kupa DOĞA phyto slim çay ( sabah işlerim vardı kahvaltı yapamadan çıkmak zorunda kaldım))
14:00
5-6 dilim salam 3 tane sosis 8-10 dilim sucuk 2 dilim kaşar 1 koca bardak coca cola Zero
17:00
1 koçan taze mısır
18:30
Yoğurtlu yumurtalı ıspanak
acıkırsam 1 dilim salam ya da 1 dilim kaşar atarım ağzıma.
1 lt su içebildim daha1 kupa 5i 1yerde çay.
Acayip geliyor bana da hiç karbonhidrat yok umarım pıt pıt erir yağlarım
Hadi hayırlı olsun dietin umarım sonucunu görürsün...ki görürsün bu şekil yemeye..
Bu tip dietlerde kolestrol sorunu olmuyordur diimi..?
Kelebeğim;Bende sürekli kullanmam haftada 1 tane içerim o zaman sorun yaratacağını sanmıyorum =)) hem ben 5i 1yerdeyi buldum daha bırakmam
Anaaaa bacular korkacak ha benden şimdi......Bacılarım:))))))) bundan sonra spor listesini BEYZUS düzenleyecek..
Ben olsam düzenli isporumu yaparım,demedi demeyin..:roflol: :roflol:
Kolesterol sorunu olmayanlara öneriliyor canım.....Kolesterol ve üric acid seviyesini yükseltiyor....Benim kolesterolüm normal.bayanssulusmilebayanssulusmileTek normal şeyim.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Hadi hayırlı olsun dietin umarım sonucunu görürsün...ki görürsün bu şekil yemeye..
Bu tip dietlerde kolestrol sorunu olmuyordur diimi..?
Başınız sağolsun canım.Ne acı gerçekten.Allah sevenlerine ve yakınlarına sabır metanet versin.Vefat eden masumada Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşallah....Çok üzüldüm...ben bugün çok fena oldum ya inanılmaz kötüyüm kardeşimin arkadaşı trafik kazasında ölmüş gittiğimiz komşu hep diyordu ortalık kötü kimseye güven olmaz falan sonunda anlattı hiç olmucak birinden senelerce tacize uğramış ve onunda sonu feci bir ölüm olmuş içim kaldırmadı anlattıklarını ve yaşadıklarını duyunca şok oldum elim ayağım titriyor bir lokma yiyesimde yok allah düşmanımın başına vermesin böyle bir olay annemde yemek hazırlıyor oda çok kötü oldu başımızdan iftira gibi pis bir olay geçtide midesine vurdu sinirlenince yine off kadın olmak ne zor yamafoldumben
Ben bugün iki öğün beslendim,kahvaltıyı geç yaptım çünkü..
Kısacası kötüydü..akşamda kahvaltılık şeyler yedik..Öyle istedi ev halkı..:))
Yanlız ara öğünümde çekirdek yedik ve ben abarttım..:)
Önemli değil diimi,akşam yerine gündüz yedim,bir nebze daha iyi ..:))
ay çok fenayım kızlaaaaarr sempatiksalakcinni çok mu yedim ne kaydirigubbakcemile3
sabah: special k bir porsiyon
öğlen: 4 grissini
akşam: 2 tabak cacık 4 kaşık bulgur pilavı
15dk leslie ve ayrıca sayılır mı bilmiorum ama 1 saat ev temizledim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biraz sonrada sevgilimi alıp yürümeye gidicem (buarada sevgilim köpüşüm oluyo)
Şaka yapıyosun diimi.?? Fazlamı abarttım ne demek..bişey yememişsinki..:)))
Seni şakacı..:)))
Köpüşünün adı ne..?
BEYSUZÇUM iyi yapıyorsun her daim zopa göstermek lazımki abartmayalım..
ÇEkirdekte neymiş ye adam gibi yemeğini otur aşağı diimi ama..:))))
Amaaaaaaaaa bunun yanında güzelde bişey söylemedende geçemiycem bu sıralar kızım ve eşim krep yemeye takmış durumdalar..BEn onlara yapıyorum kendimde kepek ekmeğe talim ediyorum bana alkış lütfen...Onlar sıcaık krepin kimini kaşarlayıp,kiminede nutella sürüp lüpletiyorlar..:)
alkisalkisalkis:lepi:alkisalkisalkis:lepi:alkisalkisalkis:lepi:alkisalkisalkisŞenizŞenizŞeniz
Bu alkışları sonuna kadar hakettin diyordum kiiiiiiii.......Son satırdaki kaşarlı,nutellalı açıklamayı gördüm.....Gözüm döndü......Hayır hayır asla yemem..Zehir onlar....
Son satıra da.....kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile:1no2::1no2:delikafaduldendelikafaduldenŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Eğer dönem filmi seviyorsanız,Kanal D de yeni bir dizi başladı..Öyle bir geçer zaman'ki..
Jenerikte Erkin Koray'ın eskimeyen güzel şarkısı...
Çok sevdim ben diziyi,izlerke hatırla sevgiliyi anımsadım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?