Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende çok sevdim ama devamlı izlermiyim bilmiyorum.
Kadın aldatılıyor,çocuklar çok sert tepkiler alıyorlar ,hele hele minnoş oğlan var o üzülünce yüreğim yanıyor....Dayanamıyorum..

Evet çok şeker o minnoş oğlan,çok yetenekli,200 çocuğun arasından seçilmiş ...

iyi akşamlar...
bugünki menüm

KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,yumurtasız menemen,çay

türkkahvesi

ÖĞLE
çorba,tavuk sote,cacık,komposto

ARA
incir

AKŞAM
çorba,1 avuç fındık

bol su,çay

spor 3 buçuk saat temizlik...:))

Bende çok sevdim ama devamlı izlermiyim bilmiyorum.
Kadın aldatılıyor,çocuklar çok sert tepkiler alıyorlar ,hele hele minnoş oğlan var o üzülünce yüreğim yanıyor....Dayanamıyorum..

bende baktım o diziye....hele o sarı gacının ya cemile ya ben demesine sinir oldum...alsanaalsanasmilekötükedihüsokaydirigubbakcemile

Ahhhh BEYZUS'um nelerle savaştığımı gör işte...:1no2: :roflol:

Bencede zehir onlar...lmaz:

Çok haklısın canım....Zor iş...Çocuklar olunca yapmak zorundasın birde...
Ben misafir gelecek ve zararlı bir şeyler hazırlamak zorunda kalacağım diye korkar oldum.Artık kapımızı çalan kalmayacak.Allah korusun....

Bu gün yediklerim....

Sabah:
2 galeta,bol peynir,bol şekersiz çay
Öğlen:
4 ızgara köfte 1 bardak ayran
Ara 1 şeftali
Akşam:
2 haşlanmış yumurta,yağsız salata,çayyyyyyyyyyy

bende baktım o diziye....hele o sarı gacının ya cemile ya ben demesine sinir oldum...alsanaalsanasmilekötükedihüsokaydirigubbakcemile
Aynen canım....Birlik olup kıralım ağzını burnunu haspanın...Haspa yerine ............ yazacaktım.Olmazzzz çok ayıp....
Denge ekmek nedir markamı canım.Faydalı ise bizde alalım.Allahım ne meraklıyım.Zarar gelecek bir gün.Koca öyle diyooooo.Halbuki meraktan aldım onu evde kalmaktan kurtuldu nankööööörrrrr...

Kurban olsun cemile'ye..:roflol: :roflol:

vereliniortakvereliniortakvereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Maaalesseeff Beyzuşcum Cevap veriyorum Hiçbiri sempatiksalakcinni
5i 1 yerde çayını sürekli duyardım bütün diyetisyenlerdennn ama aktara gidip o otları toplayıp karıştırmak bana işkence gibi gelirdi. Ben de düşünürdüm bu çay firmaları salak mı her otun çayını yapıyorlar şunu yapmıyorlar diye bugün görünce sevinme nedenim ondandı. opuyorumnanaktan zemuszemus Ama yıllardır duyuyorum zayıflamak isteyenlere 1e1 diye ben bugün 1 fincan içtim kokusu da hoşşş bence al normal çay içeceğine onu iç eminim faydası olacaktır Allahın izniyle. :Saruboceq:

off kızlar yaa pirana filmine gitmek istiorum ama yanıma bi arkadaş bulamadım

3 boyutlu değil mi ??? Benim aşkım tutturmuştu buna gidelim diye 3 boyutlu onu izlesem 3 ay kendime gelemezdim çok korkunççç yaaa nasıl izliyorsunuz öyle şeyler ben oturur ağlarım korkudan eyvahedigeldismile

Yenacım kolesterol şeysini sordum günde 3 lt su içersen birşey olmaz dediler ama benim en kısa sürede gidip kolesterol tahlili yaptırmam lazım en son yaptırdığımda normal bir seviyedeydi ama baktırmak lazım yine de özele gitsem kaça yaparlar ki acaba :S

kaydirigubbakcemile3ablacım salon kadınlığını bozma sen....denge ekmek uno denge light ekmek ablacım...monti diyetine en uygun ekmek olduğu için onu alıyorum...montide sadece sabahları yendiği için 1 paket uzun süre gidiyor...üç öğün yense pahalıya geliyor...kaydirigubbakcemile3ondan sılıkdığımda bimden köy ekmeği alıyorum...tam buğday unu varmış içinde...montide kural ekmek tam buğday olacak...hatta hani vardır ya esmer renkli biraz sert ekmekler köy ekmeği diye satılır en doğrusu onlar ama her yerde bulunmuyor...

Yaaa ben 2 gündür spor yapamıyorum bacağımda çıkan kan çıbanı yüzünden ((
Bugün maximum yarım saat yürümüşümdür ( o da temposuz çabuk iyileşsede leslie hatunla tepinmeye devam etsek

Sağlık ocaklarında kolestrol tahlili yapılıyor diye biliyorum,bak istersen...

Hemde ücretsizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…