teşşekkürler beyzusum
Bende çok sevdim ama devamlı izlermiyim bilmiyorum.
Kadın aldatılıyor,çocuklar çok sert tepkiler alıyorlar ,hele hele minnoş oğlan var o üzülünce yüreğim yanıyor....Dayanamıyorum..
off kızlar yaa pirana filmine gitmek istiorum ama yanıma bi arkadaş bulamadım
Bende çok sevdim ama devamlı izlermiyim bilmiyorum.
Kadın aldatılıyor,çocuklar çok sert tepkiler alıyorlar ,hele hele minnoş oğlan var o üzülünce yüreğim yanıyor....Dayanamıyorum..
bende baktım o diziye....hele o sarı gacının ya cemile ya ben demesine sinir oldum...alsanaalsanasmilekötükedihüsokaydirigubbakcemile
Ahhhh BEYZUS'um nelerle savaştığımı gör işte...:1no2: :roflol:
Bencede zehir onlar...lmaz:
Kurban olsun cemile'ye..:roflol: :roflol:
Aynen canım....Birlik olup kıralım ağzını burnunu haspanın...Haspa yerine ............ yazacaktım.Olmazzzz çok ayıp....bende baktım o diziye....hele o sarı gacının ya cemile ya ben demesine sinir oldum...alsanaalsanasmilekötükedihüsokaydirigubbakcemile
Kurban olsun cemile'ye..:roflol: :roflol:
Kelebeğim;
5 i 1 yerde kullandın ve fayfa gördün geçmişte de bu yüzden mi çok sevindin bulunca;yoksa fayda görenlerden mi duydun.Ne olur önceden kullandım şu kadar kilo verdim de anacığım.Bende hemen kullanayım...
off kızlar yaa pirana filmine gitmek istiorum ama yanıma bi arkadaş bulamadım
Aynen canım....Birlik olup kıralım ağzını burnunu haspanın...Haspa yerine ............ yazacaktım.Olmazzzz çok ayıp....
Denge ekmek nedir markamı canım.Faydalı ise bizde alalım.Allahım ne meraklıyım.Zarar gelecek bir gün.Koca öyle diyooooo.Halbuki meraktan aldım onu evde kalmaktan kurtuldu nankööööörrrrr...
vereliniortakvereliniortakvereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkis
herkese selam hafif kglu bayanlar :)
Yenacım kolesterol şeysini sordum günde 3 lt su içersen birşey olmaz dediler ama benim en kısa sürede gidip kolesterol tahlili yaptırmam lazım en son yaptırdığımda normal bir seviyedeydi ama baktırmak lazım yine de özele gitsem kaça yaparlar ki acaba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?