Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım.İlk fırsatta alıyorum bende.İnşallah kullanan herkese faydalı olur...:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz
herkese selam hafif kglu bayanlar :)

Böyle güzel bir iltifatla gelen merhabaya koccoman bir merhaba hafif kiloluların en güzelinden biri.....ŞenizŞeniz.

bahar kesinnnnn vermissindir ben cok inaniyorum cünki kg vermen icin baslangic kg ideal
motora takilmis gibi gidecek kg larin selinin en cok dedigi söz bu bana.. bende bu diyet hemen olmadi ben yaklasik 2ay ugrastim sabirettim simdi vucudum alisti kglar kendiliginden gidiyo ve hic ac degilim

Yaağmurgözlümmm esmer renkli sert kabuklu ekmek deyince aklıma tandır ekmeği geldi çocukluğumun bir kısmı tokatta geçti ve oranın yerli hanımları taş fırınlarda tandır ekmeği yaparlardı nasıl özledimmmm nassssssssssııllllll anlatamam yaaa erzurumda yok tandır ekmeği olan bir memlekette yaşayan var mı aranızda sempatiksalakcinni

3 boyutlu değil mi ??? Benim aşkım tutturmuştu buna gidelim diye 3 boyutlu onu izlesem 3 ay kendime gelemezdim çok korkunççç yaaa nasıl izliyorsunuz öyle şeyler ben oturur ağlarım korkudan eyvahedigeldismile

evet kuzum 3 boyutlu ben bayılıyorum yaa böyle şeylere adrenalim yükselio ya offf korkudan ölücek gibi oluorum bazen ama yine de seyretmeye devam ediorum :))) hayatta vazgeçemeyeceğim şeylerden biri bu korku filimleri

Düşük cümle kurdum SUTEMCİĞİM kusura bakma...En güzellerden biri derken seni kast ettim bebeğim.

yaw beyzus ablacim nolucak sanki ben olmasam güzelkaydirigubbakcemile2

ya ben bu kglari verdim vermesinede benim yüzüm cok kücüldü böyle yüzümün parlakligi isiltisi gitti cok üzülüyorum ya

Sağol canım....

ya ben bu kglari verdim vermesinede benim yüzüm cok kücüldü böyle yüzümün parlakligi isiltisi gitti cok üzülüyorum ya

Çok kilo verdin canım normaldir....
Maden suyu içmek ve yüzüne sürmek iyi geliyormuş.Birde bol bol maydonoz ye.Saçları çok parlatıyor inşallah cildi de parlatır.Bal+yoğurt+1-2 damla limonla yapılan yüz maskeside çok iyi geliyor.Cildin yağlı değilse 2-3 damla has zeytinyağı ekle canım..

herkese iyi akşmlr.. maşallah sohbet almış yürümüş..ben de dün fitnesse yazıldım belediyenin ücretsiz spor merkezi 2 gün gidicem bakalım ne olacak...:uhm:

İstanbul'da ne güzel belediyelerin ücretsiz bir sürü kursları var,spor dahil...

Burda maalesef hiiç birşey yok..

harika menülerin ablacım

sutem takip ediyorum seni çok iyi gidiyorsun tebrik ederim bende cesaretimi toplayıp bir başlasam

burda belediyenin var öyle spor merkezleri yıllık 100 lira sanırm üyelik... bende mi gitsem acaba yaa bilmiyorumkismile ama tek başıma ben çok sıkılıyorum yaaa

baharcım kilonu merak ediyorum bende cesaretimi toplayıp bir başlasam iyi olacak

yenacım senmi benmi kayınvalidemde iki gündür çekirdek yiyorum bende aylardır ağzıma girmiyordu hiç almıyorum eve görünce dayanamadım birer avuç yedim

billurcum bende tek basima gittim spor salonuna sykici degil hatta daha konsantre oluyosun
arkadasla olunca ceneye daliyosun filan..

ben takardim mp3 co$ardim valla ohhhoohhh hatirladimda ne kondisyonum vardi o zamanlar boah yaa

derincim sagol canim takibin icin :)
bence varya beklemen hata bi baslasan varya neden daha evvel yapmadim diye kendi kendine kizcaksin

bugün benim odun diyoki bana kahvalti masasindayumurta salatasi sucuk ve peynir)
kiz sen iyice ufaldin tipine bak
ben senin yaninda kendimi ayi gibi hissdiyorum diyo
ayy bi hosumaa gittt derken ne desin?? eskiden tam tersiydi diyo
gülemisin agliyamisin???? adam kompliment yapiyim derken icine ettiginin farkinda degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…