Sağol canım.İlk fırsatta alıyorum bende.İnşallah kullanan herkese faydalı olur...:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizMaaalesseeff Beyzuşcum Cevap veriyorum Hiçbiri sempatiksalakcinni
5i 1 yerde çayını sürekli duyardım bütün diyetisyenlerdennn ama aktara gidip o otları toplayıp karıştırmak bana işkence gibi gelirdi. Ben de düşünürdüm bu çay firmaları salak mı her otun çayını yapıyorlar şunu yapmıyorlar diye bugün görünce sevinme nedenim ondandı. opuyorumnanaktan zemuszemus Ama yıllardır duyuyorum zayıflamak isteyenlere 1e1 diye ben bugün 1 fincan içtim kokusu da hoşşş bence al normal çay içeceğine onu iç eminim faydası olacaktır Allahın izniyle. :Saruboceq:
herkese selam hafif kglu bayanlar :)
kaydirigubbakcemile3ablacım salon kadınlığını bozma sen....denge ekmek uno denge light ekmek ablacım...monti diyetine en uygun ekmek olduğu için onu alıyorum...montide sadece sabahları yendiği için 1 paket uzun süre gidiyor...üç öğün yense pahalıya geliyor...kaydirigubbakcemile3ondan sılıkdığımda bimden köy ekmeği alıyorum...tam buğday unu varmış içinde...montide kural ekmek tam buğday olacak...hatta hani vardır ya esmer renkli biraz sert ekmekler köy ekmeği diye satılır en doğrusu onlar ama her yerde bulunmuyor...
3 boyutlu değil mi ??? Benim aşkım tutturmuştu buna gidelim diye 3 boyutlu onu izlesem 3 ay kendime gelemezdim çok korkunççç yaaa nasıl izliyorsunuz öyle şeyler ben oturur ağlarım korkudan eyvahedigeldismile
Düşük cümle kurdum SUTEMCİĞİM kusura bakma...En güzellerden biri derken seni kast ettim bebeğim.
Sağol canım....kaydirigubbakcemile3ablacım salon kadınlığını bozma sen....denge ekmek uno denge light ekmek ablacım...monti diyetine en uygun ekmek olduğu için onu alıyorum...montide sadece sabahları yendiği için 1 paket uzun süre gidiyor...üç öğün yense pahalıya geliyor...kaydirigubbakcemile3ondan sılıkdığımda bimden köy ekmeği alıyorum...tam buğday unu varmış içinde...montide kural ekmek tam buğday olacak...hatta hani vardır ya esmer renkli biraz sert ekmekler köy ekmeği diye satılır en doğrusu onlar ama her yerde bulunmuyor...
yaw beyzus ablacim nolucak sanki ben olmasam güzelkaydirigubbakcemile2
ya ben bu kglari verdim vermesinede benim yüzüm cok kücüldü böyle yüzümün parlakligi isiltisi gitti cok üzülüyorum ya
İstanbul'da ne güzel belediyelerin ücretsiz bir sürü kursları var,spor dahil...
Burda maalesef hiiç birşey yok..
harika menülerin ablacımÇok haklısın canım....Zor iş...Çocuklar olunca yapmak zorundasın birde...
Ben misafir gelecek ve zararlı bir şeyler hazırlamak zorunda kalacağım diye korkar oldum.Artık kapımızı çalan kalmayacak.Allah korusun....
aynen beyzus ablacım kimse gelicek die ödüm kopuyor biliyorum bişiler yapmam gerekecek bende dayanamayacağım bugün geldi maalesef yapmıyayım dedim 12de haber verdiler ama dayanamadım kalktım hazırladım bişiler tabii bende tadına baktım bu arada .
Bu gün yediklerim....
Sabah:
2 galeta,bol peynir,bol şekersiz çay
Öğlen:
4 ızgara köfte 1 bardak ayran
Ara 1 şeftali
Akşam:
2 haşlanmış yumurta,yağsız salata,çayyyyyyyyyyy
yaw beyzus ablacim nolucak sanki ben olmasam güzelkaydirigubbakcemile2
ya ben bu kglari verdim vermesinede benim yüzüm cok kücüldü böyle yüzümün parlakligi isiltisi gitti cok üzülüyorum ya
burda belediyenin var öyle spor merkezleri yıllık 100 lira sanırm üyelik... bende mi gitsem acaba yaa bilmiyorumkismile ama tek başıma ben çok sıkılıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?