Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah: kepek ekmekli tost 5 zeytin dom salt
öğle: 2 kurabiye yarım kete 3 tane yaprak sarması
akşam 10 tane yoğurtlu yaprak sarma (ardından eşim izmire gitmişti oradan şeker almış bana ama o kadar güzeldiki 3 tane yedim içi çikolatalı antep fıstıklı )) bugün iyice aldım kaloriyi yani

aralarda karpuz iki ceviz bir avuç çekirdek

billurcum bende tek basima gittim spor salonuna sykici degil hatta daha konsantre oluyosun
arkadasla olunca ceneye daliyosun filan..

ben takardim mp3 co$ardim valla ohhhoohhh hatirladimda ne kondisyonum vardi o zamanlar boah yaa

:))))) ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem daha öncede defalarcaaa denedim ama 2 gün sonra hep kaçtım

Derin nerden almış eşin şekeri..? Bende alayım..:roflol: :roflol: :roflol:

HAYDİ HANIMLAR AYDA 1 ÇEYREK ALTIN ALIYORUZ. NASIL MI ....diye bir topik var.Bozukluklarımızı biriktirip ay sonunda 1 çeyrek altın alıyoruz,veya daha fazla ,duruma göre isteyen 2 ayda 1 çeyrek.İlginizi çeker ,arzu ederseniz buyrun....

billur :) sabah kizimi okula birakir yarim saat spor salonuna yürürdüm
ordada 2saat spor yapar tekrar eve yarim saat yürürdüm
bunu haftada 5kez yapardim düsün yani :) okadar fitdimki anlatamammm ta$ gibiydim
dikkatini cekerim gibiydim yazdim :))))))))

ay valla çok komikti fıkra gibi llah eyiliğinizi versin emii :roflol::roflol:
afiyet olsun olmuşa çare yok bence önümüzdeki günlere bakalım....
:))))) ne güzel keşke bende senin gibi olabilsem daha öncede defalarcaaa denedim ama 2 gün sonra hep kaçtım
ah ah daha yaşınız kaç yaa ..bence ne yaparsanız şimdi yapın sonra bizim gibi35 den sonra debelenir durusunuz kaydirigubbakcemile2...bigayret azmet yazıl sporada bene de çok faydası olur...

Derin nerden almış eşin şekeri..? Bende alayım..:roflol: :roflol: :roflol:

canım mavişehire tv almaya gitmişti .orada şakarlari görünce ben severim diye almış.8 parça şekere 10 ytl vermiş dedim içinde ne var acaba diye merağımdan yedim yalnış anlama sevdiğimden değilzemuszemus koptum gülmekten kaydirigubbakcemile3

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Şaka yaptımki..:))))

Dediğin topiğe biz taşındıktan sonra geleyim BEYZUSÇUM,malum ne bozukluk kalıyor nede bütün para..

sonra ne yapcaz ablam onları..zayıflayınca gardrop yenilemeyemi harcıcaz..:1rolleyes:

sadece meraktan dimi...:uhm: bana da ara sıra oluyor yoksa niye yiyelim kiii..fisfisfis

vallahi3 sene spor salonlarında geçerdi günlerim çok zevkliydi kilo vermemin asıl nedeni spordu arada kaçamak yaptığım halde çok güzel kilo veriyordum ahhhhh ahhhhhhhh biricik yavrumada önce allahın sonrada gittiğim sporun sayesinde kavuştum .hergün kahkahalar eşliğinde spor yapıyorduk arkadaşlarla ne dert kalıyordu ne tasa .karda yağsa yağmurda yağsa gidiyorduk çok zevkliydi.şimdi benim zillim başkasında kalmıyor kalsa bir alışsa annemde kalmaya hemen gideceğim

Tamam canım.....
Ne zaman taşınıyorsunuz.....Uzak bir muhitmi gideceğin....

Evet uzak canım...bornovadan, bucaya
işin üzücü tarafı 23 yıldır bornovada yaşıyorum..Naapalım artık ev olsunda,herşeye alışılır değilmi.?

Beni tek endişelendiren kızımın okul durumu..Eşimin işi çünkü tam ortada uzaklık farketmeyecek...

Ben de bir işe girsem ilk bir spor salonuna yazılacağım orda herkes tombik olunca morali düzeliyor insanın benim 2 tane şişman arkadaşım olsa bu kadar zorluk çekmezdim belki bugüne kadar hem boy var hem kilo yarmagül gibi birşeyim sempatiksalakcinni
Billurcum imkanın varsa git tatlım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…