billurcum bende tek basima gittim spor salonuna sykici degil hatta daha konsantre oluyosun
arkadasla olunca ceneye daliyosun filan..
ben takardim mp3 co$ardim valla ohhhoohhh hatirladimda ne kondisyonum vardi o zamanlar boah yaa
ahhhh ahhhh keşke oralarda olsam da beraber gitsek şekerimmm :1rolleyes:
sabah: kepek ekmekli tost 5 zeytin dom salt
öğle: 2 kurabiye yarım kete 3 tane yaprak sarması
akşam 10 tane yoğurtlu yaprak sarma(ardından eşim izmire gitmişti oradan şeker almış bana ama o kadar güzeldiki 3 tane yedim içi çikolatalı antep fıstıklı )) bugün iyice aldım kaloriyi yani
aralarda karpuz iki ceviz bir avuç çekirdek
billur :) sabah kizimi okula birakir yarim saat spor salonuna yürürdüm
ordada 2saat spor yapar tekrar eve yarim saat yürürdüm
bunu haftada 5kez yapardim düsün yani :) okadar fitdimki anlatamammm ta$ gibiydim
dikkatini cekerim gibiydim yazdim :))))))))
Derin nerden almış eşin şekeri..? Bende alayım..:roflol: :roflol: :roflol:
ay valla çok komikti fıkra gibi llah eyiliğinizi versin emii :roflol::roflol:derincim sagol canim takibin icin :)
bence varya beklemen hata bi baslasan varya neden daha evvel yapmadim diye kendi kendine kizcaksin
bugün benim odun diyoki bana kahvalti masasindayumurta salatasi sucuk ve peynir)
kiz sen iyice ufaldin tipine bak
ben senin yaninda kendimi ayi gibi hissdiyorum diyo
ayy bi hosumaa gittt derken ne desin?? eskiden tam tersiydi diyo
gülemisin agliyamisin???? adam kompliment yapiyim derken icine ettiginin farkinda degil :)
afiyet olsunsabah: kepek ekmekli tost 5 zeytin dom salt
öğle: 2 kurabiye yarım kete 3 tane yaprak sarması
akşam 10 tane yoğurtlu yaprak sarma(ardından eşim izmire gitmişti oradan şeker almış bana ama o kadar güzeldiki 3 tane yedim içi çikolatalı antep fıstıklı )) bugün iyice aldım kaloriyi yani
aralarda karpuz iki ceviz bir avuç çekirdek
ah ah daha yaşınız kaç yaa ..bence ne yaparsanız şimdi yapın sonra bizim gibi35 den sonra debelenir durusunuz kaydirigubbakcemile2...bigayret azmet yazıl sporada bene de çok faydası olur...:))))) ne güzel keşke bende senin gibi olabilsemdaha öncede defalarcaaa denedim ama 2 gün sonra hep kaçtım
Derin nerden almış eşin şekeri..? Bende alayım..:roflol: :roflol: :roflol:
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Şaka yaptımki..:))))
Dediğin topiğe biz taşındıktan sonra geleyim BEYZUSÇUM,malum ne bozukluk kalıyor nede bütün para..
yakalandık yena kaççççççççlmaz:gamyoncuiremsu:1ninca:
sonra ne yapcaz ablam onları..zayıflayınca gardrop yenilemeyemi harcıcaz..:1rolleyes:HAYDİ HANIMLAR AYDA 1 ÇEYREK ALTIN ALIYORUZ. NASIL MI ....diye bir topik var.Bozukluklarımızı biriktirip ay sonunda 1 çeyrek altın alıyoruz,veya daha fazla ,duruma göre isteyen 2 ayda 1 çeyrek.İlginizi çeker ,arzu ederseniz buyrun....
canım mavişehire tv almaya gitmişti .orada şakarlari görünce ben severim diye almış.8 parça şekere 10 ytl vermiş dedim içinde ne var acaba diye merağımdan yedim yalnış anlama sevdiğimden değilzemuszemus koptum gülmekten kaydirigubbakcemile3
yakalandık yena kaççççççççlmaz:gamyoncuiremsu:1ninca:
Tamam canım.....
Ne zaman taşınıyorsunuz.....Uzak bir muhitmi gideceğin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?