BAHARCIM msn de seni bekliorum işin yoksa gel
BAHARCIM msn de seni bekliorum işin yoksa gel
canım eşim öğle yemeğine geliyor günde iki kez yemek yapıyorum eşimde yemek çok seçiyor o yüzden yapıpda yememeye alışabilirmiyim diyorum.aslında bir başlasam çok iyi olacak.bazen ne konuştuğunu bilmiyor bu adamlar benimkide eskiden o tür sözler söylerdi şimdi kırılırım diye söyleyemiyor korkudan ne yapsın karısı iki misli ağır yoksaalsanaalsanasmilederincim sagol canim takibin icin :)
bence varya beklemen hata bi baslasan varya neden daha evvel yapmadim diye kendi kendine kizcaksin
bugün benim odun diyoki bana kahvalti masasindayumurta salatasi sucuk ve peynir)
kiz sen iyice ufaldin tipine bak
ben senin yaninda kendimi ayi gibi hissdiyorum diyo
ayy bi hosumaa gittt derken ne desin?? eskiden tam tersiydi diyo
gülemisin agliyamisin???? adam kompliment yapiyim derken icine ettiginin farkinda degil :)
evet canım oldu artık yedim bitti bile:gitme:ay valla çok komikti fıkra gibi llah eyiliğinizi versin emii :roflol::roflol:
afiyet olsunolmuşa çare yok bence önümüzdeki günlere bakalım....
ah ah daha yaşınız kaç yaa ..bence ne yaparsanız şimdi yapın sonra bizim gibi35 den sonra debelenir durusunuz kaydirigubbakcemile2...bigayret azmet yazıl sporada bene de çok faydası olur...
yani bizde hakediyoruz yenacım yaaaaaaa
He vallla...Bugün sürekli beni zopalıyor zaten..:sinifsinif:.
sonra ne yapcaz ablam onları..zayıflayınca gardrop yenilemeyemi harcıcaz..:1rolleyes:
sadece meraktan dimi...:uhm: bana da ara sıra oluyor yoksa niye yiyelim kiii..fisfisfis
Pıssst toplum içinde fiskos edilmez...lmaz: :roflol:
Sözüm meclisten ve özellikle kendimden dışarı ''deliye beylik vermişler önce babasını kesmiş'''laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeBende sizlere sardım değilmi;çünkü ben sütten çıkma ak kaşık.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
He vallla...Bugün sürekli beni zopalıyor zaten..:sinifsinif:.
sonra ne yapcaz ablam onları..zayıflayınca gardrop yenilemeyemi harcıcaz..:1rolleyes:
Neye istersen harca canım,ama yeni gardrop önerin çok cazip.Neden olmasın...
Kahve yapıyorum kızlar en sadesinden gelin beraber içelim,iki dedikodu yapalım;benim koca dedikodu yaptırmıyor günah diye susturuyor beni.Aaaaaa çatladım...Gerçi biraz sonra meraktan soruyor eee nolmuş peki sonra diye....anlatmıyorum...Haydi kaynatalım...:içelim:ŞenizŞeniz
Evet uzak canım...bornovadan, bucaya
işin üzücü tarafı 23 yıldır bornovada yaşıyorum..Naapalım artık ev olsunda,herşeye alışılır değilmi.?
Beni tek endişelendiren kızımın okul durumu..Eşimin işi çünkü tam ortada uzaklık farketmeyecek...
İyi geceler ...öptüm canım..Hadi sevgili şişmandaşlar,iyi geceler,tatlı rüyalar size...
ÖPüyorum sizi....
beyzus abla tam cikiyodumki senin kahve yaptigin okudum ve canim cekiyo bendemi icsem hmmmmm
Merveee kazandıııı oleeeeeeey survivoru merve kazandı kızlar kazandı çok sevindimmm...
Helal olsun kıza......hihoyyyt:lepi:hihoyyytHayrını görsün inşallah.....
Ödüle gidip kızı adada yapayalnız bıraktıkları gece çok dua etmiştim kazansın diye.....
İhsan,Ertan veya Allah korusun Aydın kazansaydı çok üzülecektim.Karakterlerini hiç beğenmedim.
ZEYNEBİM gelmişşşşşş...Hoşgeldin canım...
ZEYNEBİM gelmişşşşşş...Hoşgeldin canım...
hoş bulduk Beyzusumm.o kadar çok kaynatmışınızki geçmişi okumaktan sizlere selam verecek zamanı bulamıyorum..Beyzus ne o elindeki zopa..ama birinin apması gerek..yoksa burda işler gevşeyince olmuyor..
kanka nerden buluyorsun böyle avatarları..yine göz alıcı yine ....çekici..senin gibi birtanem..
Beyzus kulağındaki kaşıkçı elmasımı?ilber ortaylıya haber vereyim..boşuna aramasın.anacığım lambayı kapatsamda parıltısı yetiyor..valla knka sen geçmişte sultanmıydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?