Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tam çıkıcam bakıyorum herkes burda kalıyorum...Ne meraklıyım yaa...:))))))

canım eşim öğle yemeğine geliyor günde iki kez yemek yapıyorum eşimde yemek çok seçiyor o yüzden yapıpda yememeye alışabilirmiyim diyorum.aslında bir başlasam çok iyi olacak.bazen ne konuştuğunu bilmiyor bu adamlar benimkide eskiden o tür sözler söylerdi şimdi kırılırım diye söyleyemiyor korkudan ne yapsın karısı iki misli ağır yoksaalsanaalsanasmile
evet canım oldu artık yedim bitti bile:gitme:

He vallla... Bugün sürekli beni zopalıyor zaten..:sinifsinif:.
yani bizde hakediyoruz yenacım yaaaaaaalmaz:
sonra ne yapcaz ablam onları..zayıflayınca gardrop yenilemeyemi harcıcaz..:1rolleyes:

sadece meraktan dimi...:uhm: bana da ara sıra oluyor yoksa niye yiyelim kiii..fisfisfis

vallahi tatlıyı yemezsem rüyama girer o kadar çok seviyorum birtek hamile iken yemedim 9 ay boyunca nasıl olduysa yiyincede üzülüyorumÇok üzgünüm çoook

He vallla... Bugün sürekli beni zopalıyor zaten..:sinifsinif:.
Sözüm meclisten ve özellikle kendimden dışarı ''deliye beylik vermişler önce babasını kesmiş'''laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeBende sizlere sardım değilmi;çünkü ben sütten çıkma ak kaşık.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Size nasıl kıyarda zopalarım canlarım benim.O zopayla kendi kalın vede bol yağlı bölgelerimi zopalarım bari işe yarar....

Hadi sevgili şişmandaşlar,iyi geceler,tatlı rüyalar size...

ÖPüyorum sizi....

23 yıl az değil sana biraz zor gelecek ama doğru madem kendi evin her şeye katlanılır...
Kızın büyüdü artık bence uyum sağlar..Akıllı ve öngörülü bir çocuk gibi geliyor bana.
ANASININ KIZI....:1hug:Şeniz.

Hadi sevgili şişmandaşlar,iyi geceler,tatlı rüyalar size...

ÖPüyorum sizi....
İyi geceler ...öptüm canım..
beyzus abla tam cikiyodumki senin kahve yaptigin okudum ve canim cekiyo bendemi icsem hmmmmm

Canın çektiyse yap bir kahve karşılıklı içelim...Uykun kaçarsa sorumluluk kabul etmem kaçarım hemen.....

Merveee kazandıııı oleeeeeeey survivoru merve kazandı kızlar kazandı çok sevindimmm...

Helal olsun kıza......hihoyyyt:lepi:hihoyyytHayrını görsün inşallah.....

Ödüle gidip kızı adada yapayalnız bıraktıkları gece çok dua etmiştim kazansın diye.....

İhsan,Ertan veya Allah korusun Aydın kazansaydı çok üzülecektim.Karakterlerini hiç beğenmedim.

Ne güzel söyledin beyzuşum harbiden Allah korusun onlardan. Sonunda iyi olan kazandı sevindim opuyorumnanaktan

ZEYNEBİM gelmişşşşşş...Hoşgeldin canım...

hoş bulduk Beyzusumm.o kadar çok kaynatmışınızki geçmişi okumaktan sizlere selam verecek zamanı bulamıyorum..Beyzus ne o elindeki zopa..ama birinin apması gerek..yoksa burda işler gevşeyince olmuyor..
kanka nerden buluyorsun böyle avatarları..yine göz alıcı yine ....çekici..senin gibi birtanem..

Benim zarif kankam teşekkür ederim canım.......
Avatarlar kk dan canım.Kadın avatarları (kk ya uygun) hareketli diye bir topik var .Kulitta diye çok tatlı bir hanım bir sürü avatar hazırlıyor bizler için sağ olsun....

Zopaya gelince.....Bu gün YENA verdi elime onu.Sporları takip et diye...Kullandım ..Hoşuma gitti...

kızlar bu leslie başıma dert oldu.3mil hızlı kilo kaybı olanı indirdim.4 bölüm.her bölüm 3 saatte indi.ama şimdi açılmıyor.Badem13 Gom yükle dedi o da açmadı***** dasyası ne ile açılır.siz ne ile açıyorsunuz..
Zalimi çok üzüldüm..bize ne oldu böle.tüm değerlerimizi kaybediyoruz.zaten sabahlrı müge anlı da çok kahroluyorum..allah ailesine sabır versin..

Beyzus kulağındaki kaşıkçı elmasımı?ilber ortaylıya haber vereyim..boşuna aramasın.anacığım lambayı kapatsamda parıltısı yetiyor..valla knka sen geçmişte sultanmıydın..

Maalesef sahte canım....Bu yüzden çok parlıyor..

Ayyy bilmem ki sultanmıydım acaba....Bak gene beni havalara soktun....Şımar şımar şımardım gece yarıları.....bayanssulusmile

Burada sultan olmayan yok zaten.Hepimiz sultanız,kraliçeyiz,eceyiz,imparatoriçeyiz ve bunun gibi güzel olan herşey biziz..Yaşasın+90:1hug::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…