bugün pazarım vardı.3 defa git gel yoruldum..eşimi salondan arka odaya götüreyim birde fashion tv.yiaçayım.bende çamaşırları astıktan sonra yatmaya çalışayım..
size doyum olmaz ama çok yorgunum..iyi geceler..
Bak gece oldu sürekli birşeyler yeme isteği doğuyor hep geceleri böyle oluyor zaten sinir oluyorum haaa ...
halleeeeeeeeeeeeeeeeeeey zati seni gördükçe canım halleyli pasta istiyo delirtme beni sopayı aldırma elime dön hemen sahalara olmadı iki günlük detoks yap bir bünyen kendine gelsin anlaşılan bünyen baskı uyguluyor alışık olduğum durumda devam et diyesempatiksalakcinnihemen aramıza dönüyorsun yoksa tüm yapacak ve yapmayacak olduğum psikolojik baskıdan kurtuluşun olamazlmaz:hadi bekliyorum sözünü döneceksin demi:hulya:yoksa şu elimde görmüş olduğun nesne ile klava: şehrin semalarında koşuştururuz beraber klava::1hug:
arifeebe, cherry_pie, efecagla, tombulkelebekim+, YENA slm kızlar
halley pazartesi başlayıp salı bozma pazar pazartesi yap detoksu bende zar zor toparladım kendimi tam tmm diyetteyim artık dedim evde börek mercimekli köfte patates salatası falan yapıldı çıldırdım ama yemedim sinirden kocaman bir elma yemiştim hadi zuzu sende toparlarsın yarın başlıyyorsun sözmü:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?