Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yağmur gözlü iyi geceler.oğluşun nasıl?diyetin bayağı iyi gidiyor.
ben bugün .:
sabah:
1 domates,2 dili kaşar 1 dilim kepek ekmek(ekmeği kendim yaptım.kepekli un aldım).2 bardak sütlü neskafe 1 bardak ada çayı
ara 2 incir
öğle:
salata,yoğurt
ara:2 tane hint inciri
akşam:
2 tavuk pirzola.2 damates.10 tane acı biber,çeyrek yufka ekmek hepsini mikrodalgada pişirdim.
şimdi sekersiz kahve
gün boyunca 2 litre su şimdilik böyle..ama metobolizmam yavaş..

bugün pazarım vardı.3 defa git gel yoruldum..eşimi salondan arka odaya götüreyim birde fashion tv.yiaçayım.bende çamaşırları astıktan sonra yatmaya çalışayım..
size doyum olmaz ama çok yorgunum..iyi geceler..

Bak gece oldu sürekli birşeyler yeme isteği doğuyor hep geceleri böyle oluyor zaten sinir oluyorum haaa ...

sllmmmmmm
ben geldim kızlar
müge anlıya benzer birka. şey yaşadım ama allahtan annem taş gibi yetiştirmiş beni
hayatımda hiç unutamadığım bir olay var
bir gün okuldan dönüyorum ama küçüğüm daha bir adam yanına çağırdı baban çağırıyormu dedi ne dedi o zamanlarda babam gececi evde uyuduğunu ve hayatta kalkmadığını biliyorum nasıl kaçtım ama kimseye birşey anlatmaya cesaretim olmadı halada boğazım düğümlenir o korkuya hiç kimse bilmez bu olayı o yüzden ailenin yetiştirme tarzı çok önemli

kızlar beni tekrar motive edin nolursunuz aklımla miydem aynı yere bakmıyorlar zannumcasempatiksalakcinni

halleeeeeeeeeeeeeeeeeeey zati seni gördükçe canım halleyli pasta istiyo delirtme beni sopayı aldırma elime dön hemen sahalara olmadı iki günlük detoks yap bir bünyen kendine gelsin anlaşılan bünyen baskı uyguluyor alışık olduğum durumda devam et diyesempatiksalakcinnihemen aramıza dönüyorsun yoksa tüm yapacak ve yapmayacak olduğum psikolojik baskıdan kurtuluşun olamaz lmaz:hadi bekliyorum sözünü döneceksin demi:hulya:yoksa şu elimde görmüş olduğun nesne ileklava: şehrin semalarında koşuştururuz beraber klava::1hug:

evet ya pazartesi salı detoks yapim diyetten sonra normal yemeğe geçmek miğdemede yaramadı sürekli ekşiyor ağrıyor zaten..döv beni zalimi yaramazlık yaparsamkaydirigubbakcemile

size bir sır vereyim bir ara tartıda 106,5 gördüm demekki bu arada verdiğim 2 kilo geri almışım yazık banaya

arifeebe, cherry_pie, efecagla, tombulkelebekim+, YENA slm kızlar

halley pazartesi başlayıp salı bozma pazar pazartesi yap detoksu bende zar zor toparladım kendimi tam tmm diyetteyim artık dedim evde börek mercimekli köfte patates salatası falan yapıldı çıldırdım ama yemedim sinirden kocaman bir elma yemiştim hadi zuzu sende toparlarsın yarın başlıyyorsun sözmü:hulya:

kızlar sizinle ben çok mutluyum eskiden 1 hafta diyete zor dayanırdım bugün baktım ki aranıza gireli 3 hafta olmuş 3 haftada bile sayenizde hiç azmim kırılmadı ve iyice artıyor hepinize yürekten teşekkür allah hepimize bu zorlu yolda yardımcı olsun
UNUTMAYIN KİLOLAR VERİLDİKCE ZAMAN AKIYOR ZAMANAKTICAa.s. DOSTLUKLAR ARTIYOR

diyete bu günden başladım tatlım ama detox ancak pazartesi yaparım yarın eşim evde eve bak ona hizmet derken yorulurum malum detox yaptığım gün halsiz oluyorum ama söz pazertesi detox var

ben bu sefer değişik bir detoks yapmaya karar verdim yağsız tuzsuz haşlama sebze et türü şeyler yesem hem boğazıma bir nebze tutabilirim hadi kim daha çok vercek

Uykum yok hala sadece ağlayasım var yaklaşık 4 saattir kesintisiz ağlıyorum çocukluğumdan beri hiç bu kadar ağlamamıştım. Regl olcam ondan mı yoksa içtiğim bitki çayları mı bu kadar geriyor ve duygusallaştırıyor beni belki de yalnızlık ya da rejim psikolojisi. Çok mutsuzum ağlamaktan kirpiklerimin kökü acıyor artık. Nasıl düzeleceğim bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…