Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bahar cok merak ediyorum tartilda yaz hemen yahu uyumaaaa :)

Canım gece 05:30 da uyudum ondan geç uyandım ...
Tuvalete gittikten sonra tartıldım 119.5 gösterdi zaten moralim bozuktu hepten bozuldu +400 gr gösteriyor :sinifsinif: regl olacağım ondan şişiyor olabilirim.

kiz bahar bende regl olucam 92den 93 olmusum valla sikma canini devam yola
bende iki ay sürdü bu diyete adapte olmam

Buna da şükür ya :Saruboceq: gerçekten gr gr olsa da zayıflıyorum bundan 10 gün öncesine kadar tokkeennn basküle çıktığımda 122 falan diyordu şimdi tokken çıkıyorum 120 diyor açken 119 sonunda 120leri tamamıyla terkedebildim galibaaaa :Saruboceq:

Suna Dumankaya'nın göbek yağlarını erietme formülüymüş.
Mazlemeler: limon suyu, susam yağı, biberiye yağı ve okaliptüs yağı
Birer çorba kaşığı limon suyu, susam yağı, biberiye yağı ve okaliptüs yağını karıştırın. Yağlarından kurtulmak istediğiniz sorunlu bölgeye dairesel hareketlerle masaj yapın...
İşe yarıyor olsa yapılabilir aslında...

Selam kızlar,
Uzun bir aradan sonra sizlere yazıyorum maalesef, aldığım kilolar 3 kg ı buldu. Bende yarın diyete başlayacak kadar hazır hissediyorum kendimi. Umarım yeniden başladığımda şimdiki kadar sorunum olmaz da rahat rahat kilo verebilirim.

kızlar bende size katılmak istiyorum.95 kg malesef.
Geçen yıl erken doğum yaptım 8,5 aylık.bebeğim beni zehirlediği için tansiyonum çıktı ve meleğimle beni ayırdılar.4 gün yaşam mücadelesi verdim ama malesef minik bebeciğim kaybetti bu savaşı..Çok zorlu günler iğneler,serumlar derken 95 kg.....çıktım.
Biran önce şu kg kurtulup hamile kalmak doya doya bebeğimi koklamak istiyorum.

Çok geçmiş olsun..Dilerim istediğin kiloya ulaşır ve meleğine kavuşursun...

Sonradan aldığın kilolar,seni çok çabuk terkeder bundan emin olabilirsin..

avatarındaki çocuğu yerim ben yerrrimmmm onun o dudak büküşü o gözleri doluşu maşalllaaaaah yavruya opuyorumnanaktan

evet canım bende bayıldım çocuğa, bin kere maşaallah, çok tatlı çocuk. sabah diziyi izlerken farkettim...
şeker gibi çocuk yaa:icecream:

çok geçmiş olsun canım...
sende aramıza hoşgeldin o zamanŞeniz
gitsin kilolarrr:lepi:

canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğini bu sefer kucağına alırsın.
hoşgeldin aramıza sende

Hoşgeldin canım;

Önce sağlıklı kilona sonrada yavruna kavuşursun tez zamanda inşallah....

Ben de yazıyorum menümü;
Sabah
sucuklu yumurta (1 yumurtalı)
2 dilim salam 1 sosis 4 zeytin 2 dilim kaşar 1 dilim light uno ekmek 1 fincan 5i1 yerde çay
Öğle
4 tane burger köfte
2 dilim kaşar
1 tane kırmızı erik
Akşam
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 mandalina 1 kırmızı erik

1 maden suyu,2.5 lt su, 2 yeşil çay.

bendeeee
sabah: special k 1 porsiyon
öğlen: 1 tabak bulgur pilavı ve yanında 1 tabak cacık
ara: 1 grissini
akşam: 1 tabak cacık ve 2 tane grissini
20 dk leslie veeee 40 dk köpüşümle yürüdük =)
bugün iyi gittim valla umarım gece acıkıp kendimi kaybetmem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…