Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben zayıflayana kadar saçlarımı uzatacağım sonra bir güzel röfle sonra kendime güzel bir askılı elbise topuklu ayakkabılar alacağım salına salına yürüyeceğim İNŞALLAH

Umarım canım en kısa zamanda sağlıktlı bir şekilde zayıflarsın

benim sazlarım hep uzundu

buraya geldikten sonrada hep uzundu sonra birden canım sıkıldı ve kestirdim

ama bende karar verdim uzatıp sarı tonlarında bir şey yapıcammm

kızlar ben zayıflayana kadar saçlarımı uzatacağım sonra bir güzel röfle sonra kendime güzel bir askılı elbise topuklu ayakkabılar alacağım salına salına yürüyeceğim İNŞALLAH

İnşallah canım...En kısa zamanda bu isteğine kavuşursun...Hatta hep beraber ulaşsak ne mutlu bir tablo olur.....

Senin bu isteğini yazmandan sonra aklıma geldi...Hepimiz zayıflayınca ne yapmak istediğimizin hayalini yazsak;motive edici olmazmı.....Giyim şekli olur,saç modeli olur ,endamlı vucudumuzu kıskananların gözüne sokmak olur....Ne dersiniz......

Ben denize girmek istiyorum bu yaz utancımdan denize giremedim kalitesi beş para etmeyen insanların yanında dimdik durmak istiyorum benim kilo vermem için en çok uğraşan anneme bak nasıl olmuşum demek istiyorum insanların yanında kendine güvenen biri olmak istiyorum kiloluyken bunları yapamıyorum çünkü süretli beni alçaltmaya çalışıyorlar zayıf olan arkadaşımla yolda yürümek istiyorum çünkü şimdi bu senin annen mi diyorlar çok utanıyorum

İyi geceler hoş hatunlar...:))

Benim pazarlar pek yoğun geçiyor her zamanki gibi...

Akşamda misafirim vardı,çocukalr yatakta koca tvde maç yorumunu izliyor,bende buraya geldim sizinle lak lak etmeye..:))))

Yena hoş geldin canım.....Nasılsın...

Hoşbulduk canım,iyiyim sen nasılsın.?

MAşallah iyi beslenmişsin..

Nasıl hepimiz aynıyız burda..O yüzden birbirimizi çok iyi anlıyor ve seviyoruz...

KEndini üzme lütfen,istedikten sonra yapamayacağın şey yoktur...

KAç yaşındasın,öğrenebilirmiyim..

hepsi geçeçek ve hayallerimize ulaşıcazzzz :Saruboceq:

Akşamda misafirim vardı,çocukalr yatakta koca tvde maç yorumunu izliyor,bende buraya geldim sizinle lak lak etmeye..:))))

Hoşgeldinnnn

Biz yorumları bıraktık şimdi fransa linginden maç izliyoruzzzz akannehir

Ben çok heyecanlıyım,ve çok gerginim..çarşamba gününden dolayı,oğluş sünnet olucak ya...

Salı günüde gideceğiz,sanırım kontrol veya tahlil olur...

Hoşgeldinnnn Biz yorumları bıraktık şimdi fransa linginden maç izliyoruzzzz akannehir[/QUOTE .!.:
Hahahaha oda güzel..Nefret ediyorum o yorumlardan,olan olmuş diyorum ne gereği var tartışmanın..birde ilgi çekmek için saçma saçma cümleler kuruyorlar...

Bende emekli olduğum iş yerine gidip yeni görüntümle birinin canını çokkkk yakmak istiyorum.Eski müdürümün(kadındır kendisi).

Sanki kendinde her şey yolundaymış gibi benim kilomu gizli gizli kafama kakarak,ve zayıf güzeldir saçmalıklarını benim yanımda özellikle konuşarak çok canımı yakmıştı.Diyet yaptığım dönemler ne kadar zor değilmi diyet yapmak ayyy sana çok üzülüyorum diyen aslında içten içe gülen kadının görümtümle gözlerini patlatmayı istiyorum.

Hatta ''''Emeklilik ne güzelmiş tüm stresim gidince kilolarımda kendiliğinden gitti..Gez toz,eylen coşşşşş,hayat boş ''anlamında bir şeylerde söyleyip onu aptal gibi bön bön baktırmak istiyorumm

Ha birde giydiğim zaman utanmayacağım çok şık pantalon-ceketler almak istiyorum...

Gel hayatım gel....Seninle çok güzel oluyor sohbetler.

BEYZUSÇUM,inanırmısın geçenlerde aklıma geldide hep sormayı unutuyorum...
İşyerine gittiğinde naaptın,gördünmü ex müdürünü diye...

İnşallah canım sağlıklı bir şekilde incecik olursunda gösterirsin o komleks yığını yaratığa gününü...

Özünde hiçbirşey olmamış ama şanslarından dolayı bir yere gelmiş insanlardan oldum olası nefret ederim...

Çok yakın bir arkadaşımın eşi var,lise mezunu Manisada çok iyi bir yerde zamanla şef sattüsüne gelmiş,arkadaşım üni.mezunu,okul arkadaşım,sürekli eşini aşağılıyor,zaman zaman şiddet bile uyguluyor..

Aslında o kadar acınacak biriki, kendinden başka herkesi küçük görüyor....

slm kızlarr......

OKURRRRR Hoşgeldin canım.....Şeniza.s.ŞenizŞeniz

Okur da geldi,eskiler toplanıyoruz galiba....

Okurcuğum bak sen gittin gideli koooooocaaamannn bir aile olduk...Gel artık özledik canım.

İnşallah BEYZUSÇUM,en büyük hayalim zaten,çocuklarımın çocuklarına bakmak...gelsinler gürültü yapsınlar benden birşeyler istesinler,ben onlara hazırlıyayım..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…