kızlar ben zayıflayana kadar saçlarımı uzatacağım sonra bir güzel röfle sonra kendime güzel bir askılı elbise topuklu ayakkabılar alacağım salına salına yürüyeceğim İNŞALLAH
kızlar ben zayıflayana kadar saçlarımı uzatacağım sonra bir güzel röfle sonra kendime güzel bir askılı elbise topuklu ayakkabılar alacağım salına salına yürüyeceğim İNŞALLAH
Yena hoş geldin canım.....Nasılsın...
Ben denize girmek istiyorum bu yaz utancımdan denize giremedim kalitesi beş para etmeyen insanların yanında dimdik durmak istiyorum benim kilo vermem için en çok uğraşan anneme bak nasıl olmuşum demek istiyorum insanların yanında kendine güvenen biri olmak istiyorum kiloluyken bunları yapamıyorum çünkü süretli beni alçaltmaya çalışıyorlar zayıf olan arkadaşımla yolda yürümek istiyorum çünkü şimdi bu senin annen mi diyorlar çok utanıyorum
Ben denize girmek istiyorum bu yaz utancımdan denize giremedim kalitesi beş para etmeyen insanların yanında dimdik durmak istiyorum benim kilo vermem için en çok uğraşan anneme bak nasıl olmuşum demek istiyorum insanların yanında kendine güvenen biri olmak istiyorum kiloluyken bunları yapamıyorum çünkü süretli beni alçaltmaya çalışıyorlar zayıf olan arkadaşımla yolda yürümek istiyorum çünkü şimdi bu senin annen mi diyorlar çok utanıyorum
İyi geceler hoş hatunlar...:))
Benim pazarlar pek yoğun geçiyor her zamanki gibi...
Akşamda misafirim vardı,çocukalr yatakta koca tvde maç yorumunu izliyor,bende buraya geldim sizinle lak lak etmeye..:))))
Ben 33
Hoşgeldinnnn Biz yorumları bıraktık şimdi fransa linginden maç izliyoruzzzz akannehir[/QUOTE .!.:Hahahaha oda güzel..Nefret ediyorum o yorumlardan,olan olmuş diyorum ne gereği var tartışmanın..birde ilgi çekmek için saçma saçma cümleler kuruyorlar...
İyi geceler hoş hatunlar...:))
Benim pazarlar pek yoğun geçiyor her zamanki gibi...
Akşamda misafirim vardı,çocukalr yatakta koca tvde maç yorumunu izliyor,bende buraya geldim sizinle lak lak etmeye..:))))
Ben çok heyecanlıyım,ve çok gerginim..çarşamba gününden dolayı,oğluş sünnet olucak ya...
Salı günüde gideceğiz,sanırım kontrol veya tahlil olur...
slm kızlarr......
Inşallah veririm .benim sabah erken kalkmam lazım hepşnize iyigeceler canım dostlarım
İnaşlahh sorunsuz geçirirsiniz :Saruboceq:
Ben çok heyecanlıyım,ve çok gerginim..çarşamba gününden dolayı,oğluş sünnet olucak ya...
Hayırlı olsun canım......Damatlığını da gör,torunlarını sev inşallah....Salı günüde gideceğiz,sanırım kontrol veya tahlil olur...
slm kızlarr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?