zeynepçim hoşgeldin...
Baharcım nasılsın.? yine ağlamışsın..Yazık değilmi o güzel gözlerine...
Yenacığım hoş bulduk.kızlar hepinize selam.durmak yok,diyet devam..
misafirler yeni gitti.bende sizlere kavuştum.kızlar bu nasıl bir tiryakilik anlamıyorum.bütün gün iş yaparken bile sizleri düşünüyorum.bazılarınızı gördüm onun içşn hayallerimde karşılıklı konuşabilyorum.ama özellikle Yena mı görmek isterdim.olsun onu da gözümde canlandırmağa çalışıyorum.
komşum kocasıyla oturmaya geldi.kocası hemen bilgisayara oturur ve internete girer.bende ağırlama telaşına..ama sizlerekavuşmak içişn bayağı can atar oldum..
birde şu geçmişi okumak olmazsa...
Zeynepçim bir kaç kez foto yayınladım burda ama sen görmedin heralde....Şİşko çirkin bişeyim işte..:))))
Sana msn adresimi yazayım ordaki profil resmime bakarsın olurmu..
İnanma Zeynepciğim YALAAAAANNNNNN
Ben çok heyecanlıyım,ve çok gerginim..çarşamba gününden dolayı,oğluş sünnet olucak ya...
Salı günüde gideceğiz,sanırım kontrol veya tahlil olur...
Zeynepçim bir kaç kez foto yayınladım burda ama sen görmedin heralde....Şİşko çirkin bişeyim işte..:))))
Sana msn adresimi yazayım ordaki profil resmime bakarsın olurmu..
hayırlısıyla barışımız erkekliğe bir adımı atsın.akşamada burda çalıp oynarız.hata birgece evvel kına mı yapsak..ben oynarım..bu aralar azıcık hareketli bir şey duysam hertrafım oynuyor.
ben çok üzgün olduğumda oynarım..ne kadar tezat değilmi..bir süre beni üzen konulardan uzaklaşmak için..
moralim çok bozuk.kendimle ilgil değil..eltim ve kaynım boşanıyor.eltim 2 aydır eşinin uzak bir akrabasında kalıyor.kadını resmen dövüp sokağa atmış kaynım olacak hödük..kaç defa gel bende kal dedim..ama mahkeme işleri falan bir yığın şey var gelemem dedi.30 sene sonra kadını sokağa attı.eltimi görseniz 45 yaşında 50 kilo ve manken gibi.çok güzel ve becerikli.kaynım gözü fıldır fıldır dışarda kendine aşık bir hödük.zaten aylardır aynı evdeiki yabancı gibilerdi.kadına 5 kuruş vermiyordu.kendi hergün içer.aldığı maaş ancak ,çkisi sigarasına yetiyor.eltime oğulları bakıyordu.şimdi onlarda para vermiyormuş..
hayırlısıyla barışımız erkekliğe bir adımı atsın.akşamada burda çalıp oynarız.hata birgece evvel kına mı yapsak..ben oynarım..bu aralar azıcık hareketli bir şey duysam hertrafım oynuyor.
ben çok üzgün olduğumda oynarım..ne kadar tezat değilmi..bir süre beni üzen konulardan uzaklaşmak için..
moralim çok bozuk.kendimle ilgil değil..eltim ve kaynım boşanıyor.eltim 2 aydır eşinin uzak bir akrabasında kalıyor.kadını resmen dövüp sokağa atmış kaynım olacak hödük..kaç defa gel bende kal dedim..ama mahkeme işleri falan bir yığın şey var gelemem dedi.30 sene sonra kadını sokağa attı.eltimi görseniz 45 yaşında 50 kilo ve manken gibi.çok güzel ve becerikli.kaynım gözü fıldır fıldır dışarda kendine aşık bir hödük.zaten aylardır aynı evdeiki yabancı gibilerdi.kadına 5 kuruş vermiyordu.kendi hergün içer.aldığı maaş ancak ,çkisi sigarasına yetiyor.eltime oğulları bakıyordu.şimdi onlarda para vermiyormuş..
sayın Bayaaaaaaaaan daha evvel sizi ikaz etmiştim.lütfen Yenamız hakkında konuşurken çok dikkatli olun diye....yoksa üzülerekde olsaklava:
sayın Bayaaaaaaaaan daha evvel sizi ikaz etmiştim.lütfen Yenamız hakkında konuşurken çok dikkatli olun diye....yoksa üzülerekde olsaklava:
İnanma Zeynepciğim YALAAAAANNNNNN
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz
yok kanka inanmamm.ben güzelim,sen güzel demekki o da güzel.
yada güzelim,güzelsin ve güzel..daha evvel meyra mıydı bir resim yayınlamıştı.üçümüzü gösteren..cevap yazamamıştım.gümekten sonra sayfayı kaybettim..
neyse biz bu topiğin Üç gülüyüzzzzzzzz..
Sizlere doyum olmaz ama iyi geceler diliyorum hepinize ve çok öpüyorum...
BEYZUSÇUM bişey sorucam..Avatardaki foto sana ait biliyorumdakaydirigubbakcemile3,kime benzemişsin orda marlyn'mi kim o..?
Çok tatlısın canım benim...Güldürdün beni...
Evet fotoğraf benim;bayanssulusmileancak marlyn e benzemiyorum.Başka bir yabancı oyuncu adını bilmiyorum.Gerçek foto değil çizim galiba.Annemin gençliğinden kalma moda dergilerinde kadınların resimleri hep böyle.Bende baka baka benzedim........:roflol:
Allah yardımcısı olsun eltinin...Çok üzüldüm inan...İşte bu devrede kadının muhakak bir işinin olması giriyor olaya...
Benimde kaynım boşanmıştı..Kendine hemen sevgili yapmış...Erkek milleti ne iğrenç ya..Hepsi olmasa bile çoğunu kapsıyor bu benzetme...sırnaşık şey
Bu arada zeynepçim ''hödük'' lafını hep sevmişimdir..Delimiyim neyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?