Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Okurcum nasılsın,hoşgeldin tatlım....

hoş buldum cnmmmmmmm

OKURRRRR Hoşgeldin canım.....Şeniza.s.ŞenizŞeniz

Okur da geldi,eskiler toplanıyoruz galiba....

Okurcuğum bak sen gittin gideli koooooocaaamannn bir aile olduk...Gel artık özledik canım.

bekleyın benıı ama şimdi uykuya gidiyorummm byyy
geliyorum artıkk

Gittiğimde yoktu.Kardeşi hastaymış izin alıp gitmiş.....
Yardakçıları yetiştirir....Herkes en az 5-6 yaş gençleşmişsin yüzün pırıl pırıl olmuş çok iyi görünüyorsun dedi......
Benimkide lise mezunu canım...Benim üniversite mezunu olmamdan çok eşimle muhabbetim onun zoruna gider.Aslında çok beğeniyormuş gibi yapar ama hırsını başka şekilde çıkarırdı.
Bir gün eşim geldiğinde nasılsınız E... hanım böyle zarif bir hanımın eli öpülür deyip elini öpmüştü.Kadının hayatında ilk defa eli öpüldü galiba yıllarca söyledi.Çok kibar kocası var diye.
Ben tabii eşimin ağzını burnunu kırdım o ayrı...Bana iyi davransın,yaptıklarından utansın diye yapmış...Tam utanacak kadın......alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilekötükedihüso

İnşallah BEYZUSÇUM,en büyük hayalim zaten,çocuklarımın çocuklarına bakmak...gelsinler gürültü yapsınlar benden birşeyler istesinler,ben onlara hazırlıyayım..:)))

Çok güzel bir şey canım.Ablamdan biliyorum.Bütün dünyası torunu...Sanada nasip olacak inşallah..

Toruncuk 1. sınıfa başladı ablası.Çok tatlı oldu mavi önlükle.Birde hevesli okul için.Ablama beni erkenden uyut babaanne çabucak sabah olsun okula gideyim diyormuş.Allah bozmasın.
Birde neye duygulandım biliyormusun ağladım hatta.
Babası Face e Ege nin önlüklü resmini koymuş ve yanınada şu yazıyı yazmış.Anlayana tabiii

ATEŞ BÖCEKLERİ DOĞDU BU SABAH...IŞIK SÖNMEYECEK...SÖNDÜREMEYECEKSİNİZ....Kurban olurum bu ateşböceklerini veren Rabbime.Kuzularım benim canlarım....

iyi akşamlar
yenacım barış erkek oluyor öylemi daha erken değilmi canım gerçi şimdi hep bebekken yaptırıyorlar .
bugün çok yorucu ve stresli birgün geçirdim.kızımı sabah 6 30dan öğlen yarıma kadar ayağımda salladım .arada bir saat kahvaltı molası verdik okadar ayaklarım resmen uyuştu sallamaktan .öğleden sonrada kayınvalideme misafir geldi kadın döktürmüş yine mantılar keteler börekler dahada yazmıyayım dayağı çoktan hakettim yine bugün ama çok sinirlerim bozuldu.kızımın sesten etkilendiğini bile bile çok gürültü yaptılar kızımda uyumadı bütün günde acısını ben çektim yavrum akşamüzeri çığlık çığlığa ağladı bir saat susturamadık.birde eşim teyzesine sinir oldum bayılırım fırında dolmaya dedim oda ne desin bana bayılırsın sonrada şişersin böyle herkezin içinde çok kırıldım .neyse bugün çok dertliyim yeni yeni düzelmeye başladım

beyzus abla takma kafana cahil insanları hep kıskançlıklarından yapıyorlar. benimde eşimin teyzesi beni hiç çekemez giymeyi gezmeyi eğlenmeyi çok sevdiğim için eşimde bana uyum sağladığı için sürekli laf sokar bana...eşim bir dediğimi iki etmez onlardada tam tersi olduğu için her fırsatta belli eder beni kıskandığını ama bu sefer çok canımı acıttı şimdiye kadar gülüp geçiyordum dediklerine...

Eşin nekadar kibar BEYZUS'UM yaaa...İyi düşünmüş ama,karşısındaki tabiii odun olunca...

demek ağzını burnunu kırdın...:roflol: :roflol: :roflol:

Waoowwww ne güzel söz tanrım....doğru diyosun anlayana...alkisalkisalkis

Maalesef ülkemin doğusunda daha bebeler bile mayın yüzünden yaşam mücadelesi veriyor...15 aylık bebeğin alçılı resmini gördüm gazetede,annesinide kaybetmiş,şiştim ağlamaktan..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:.

Bu teyze olacak kişi bir şişsin bir şişsin koltuklara sığmasın inşallah.DENSİZZZZ.....kötükedihüsokaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilekötükedihüso
Yavrun için de üzüldüm canım...İnşallah artık rahatlamıştır yavrucak

Canım Derincim inan aynı şeyleri bende yaşıyorum..eşimin ailesi eşim dahil hep inceler..zaman zaman burdada dert yanıyorum..ilk zamanlar çok laf sokarlardı hele görümcem, abim sana çok iyi bakıyor gibi..Sonra bende kabak çiçeği gibi açıldım...sağolsun eşimde pek laf söyletmiyor...Şİmdi aza indi laf sokmaları..:))

Sünnet konusuna gelince 0-3 yaş arası en idealiymiş..Kalbindeki problem olmasaydı daha erken yapıcaktık..Çok şükür iyileşti eşimin eşi var cerrah, haber göndermiş getirin halledelim,akşamınada pilav yapalım diye...:roflol: :roflol:
HAyırlısı bakalım...

Ayyyy tam dayaklık tipler...hiiç üzüldüğünü belli etme yanında canım...

senin güzelliğini kısaknıyordur...

Hiç gülüp geçme bundan sonra söylediğini hiç duymamış gibi yap.Hiç cevapta verme...Sap gibi sallansın söylediği söz kıskanç haspanın...
Evet canım kırdım ağzını burnunu lafla......Allahtan kendisine değilde başkasına sinirlenip coşmuşsam kahkahaları göğe çıkar....Gülmüştü yine.Tuhaf bir ikiliyiz biz canım.Arkadaşlarımız bize oda tiyatrosu muamelesi yapar...
Sorma canımmmm o bebecik ve onun gibiler mahvediyor beni......

ahhh ablacım mümkündeğil onların metabolizmadamı bişey var benemi var anlamadım.dünyayı yerler hiçbirşey olmaz hepside incecikler.ben onlar kadar yemek yesem bir bu kadar daha olurum. sorma abla çok yaramaz herkezde bağırdı bugün ona heralde gücüne gitti uykusunda bile iç çekiyordu yavrum şu anda uyuyor

zaten bende kırıldığımı belli ettim bugün bundan sonra neyaparım bilmiyorum .Çok üzgünüm çoookçünki kayınvalidemin ablası sürekli bize gelir bizde alt üst oturduğumuz için karşılaşma durumumuz çok oluyor heralde eskisi gibi muhabbete girmem onunla hiçbir konuda çok şakalaşırdık kendi gelininden çok beni severdi ben neşeli muhabbetli olduğum için gelini odunun teki severdi ama kıskançlığındanda çatlardı..kötükedihüso.bundan sonra şakalaşmak yok onunla..alsanaalsanasmile

Sabah 2 dilimden tost :saat 1di
akşam 2 dilimden tost birkaç zeytin :saat 8di
ve dondurma (vişne-limon) :saat 11di
ve en azından saat 3e kadar yatmayı planlamıyorum uykum yok

Sabah 2 dilimden tost :saat 1di
akşam 2 dilimden tost birkaç zeytin :saat 8di
ve dondurma (vişne-limon) :saat 11di
ve en azından saat 3e kadar yatmayı planlamıyorum uykum yok

zalimi saat bir,sabahmı oluyor...

zeynepçim hoşgeldin...

Baharcım nasılsın.? yine ağlamışsın..Yazık değilmi o güzel gözlerine...

Sohbet almış başını gitmiş =))
Beyzuşcum kocacığının ağzını burnunu kırdığın konuya kopmuş bulunmaktayım :roflol:

Biz Billurs ve miyoyla sabah 9da kalkıp 25 dakika leslie yapmaya karar verdik ( ilk gün 25 dakikadan başlayacağız.) Sonrasında da oryantal show kaydirigubbakcemile2 bize katılmak isteyen varsa sabah 9 da kalkıp leslie yaparak başlayabilir 10da topicimize gelip spor listemizi yazıp kahvaltımızı yapacağız. İnşallaaahhh 9 da uyanabilirim :sinifsinif: :kedi: kaydirigubbakcemile3

Süper....bende katılmayı çok isterdim...Şimdi okullarda açıldı sabah telaşım çok olur benim...

Ama hergün spor yapmaya çalışıcam tabii bende..

zeynepçim hoşgeldin...

Baharcım nasılsın.? yine ağlamışsın..Yazık değilmi o güzel gözlerine...

Çok dolmuşum YENAcım senelik boşaldı bu sefer musluk bir açıldı 5-6 saat sürekli hıçkıra hıçkıra ağladım valla ama iyi geldi ben stresimi ağlayarak atabiliyorum. Hem ben bir ağlarım bir gülerim dengesizlik mevcut bu bedende -tatlicadiarzu- Allahhh kötü nedenlerden dolayı ağlatmasın :Saruboceq: yoksa sinir stres patlaması olabilir :kedi:

Evet aslında bir nevi rahatlama...Bende sonrası kötü başağrısı ve göz ağrısı yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…