- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
yavrummmm sen hergün mü tartılıyorsunlmaz: alsanaalsanasmile baaakkkk çok kızdım şimdiii en büyük problem bu canım baskülden uzak dur haftada en fazla 1 kere tartıl insan hergün kilo veremez ki hem 2 kg verdim diyorsun onlar su kaybı bile olabilir ya da şimdi vucudun su tutmuş olabilir cuma günü tartıldığında onu görmeyeceksin belki de baakkk benim sana en büyük önerim haftada 1 kere tartıl opuyorumnanaktan benden sana kaderdaş tavsiyesi sempatiksalakcinni hatta biryerde okumuştum psikolojin bozulunca moralin bozulunca kilo vermen duruyor tartılma lmaz:
YENA;İyi akşamlar canım.....
Barışcık nasıl.Bir sıkıntısı varmı.....
Ağladımı kuzucuk..İnşallah hiç anlamamıştır.....Geçmiş olsun bebeğime....:lepi:turkbayragialkisalkisalkisalkisalkisalkis
yavrummmm sen hergün mü tartılıyorsunlmaz: alsanaalsanasmile baaakkkk çok kızdım şimdiii en büyük problem bu canım baskülden uzak dur haftada en fazla 1 kere tartıl insan hergün kilo veremez ki hem 2 kg verdim diyorsun onlar su kaybı bile olabilir ya da şimdi vucudun su tutmuş olabilir cuma günü tartıldığında onu görmeyeceksin belki de baakkk benim sana en büyük önerim haftada 1 kere tartıl opuyorumnanaktan benden sana kaderdaş tavsiyesi sempatiksalakcinni hatta biryerde okumuştum psikolojin bozulunca moralin bozulunca kilo vermen duruyor tartılma lmaz:
Selam kızlar uzun bir aradan sonra :))a.s.
Uzun zamandır deli gibi yiyip hiç diyet yapmadığım için sizlere de bu durumu yazıp canınızı sıkmak istemedim. Yarın itibarı ile geri dönemk istiyorum diyetime, zararlıları çıkarıcam dolabımdan ya onlar oldukça ben diyet yapamıyorum. Sınırsız yeme anlayışımın son gününü yaşamak istiyorum. Yürüyüşe çıkacağım demiştim ya geçen gün o kadar az bir yer yürüdüm ki şaşarsınız bedenim kalkmıyor hamlıktan ağırlıktan, kendime kızdım valla. Ama kendime kızdıkça sinirden gene yiyorum benim bunu yapmamam lazım yaaa, Baharcım özledim valla senle de yazışmayı. Sen iyi bir motivasyoncu arkadaşımızsın Allah razı olsun. kaydirigubbakcemile Bu site gerçekten bu anlamda çok iyi :enbuyukkk: Badem den de ses yok galiba?:sm_confused:
Selam kızlar uzun bir aradan sonra :))a.s.
Uzun zamandır deli gibi yiyip hiç diyet yapmadığım için sizlere de bu durumu yazıp canınızı sıkmak istemedim. Yarın itibarı ile geri dönemk istiyorum diyetime, zararlıları çıkarıcam dolabımdan ya onlar oldukça ben diyet yapamıyorum. Sınırsız yeme anlayışımın son gününü yaşamak istiyorum. Yürüyüşe çıkacağım demiştim ya geçen gün o kadar az bir yer yürüdüm ki şaşarsınız bedenim kalkmıyor hamlıktan ağırlıktan, kendime kızdım valla. Ama kendime kızdıkça sinirden gene yiyorum benim bunu yapmamam lazım yaaa, Baharcım özledim valla senle de yazışmayı. Sen iyi bir motivasyoncu arkadaşımızsın Allah razı olsun. kaydirigubbakcemile Bu site gerçekten bu anlamda çok iyi :enbuyukkk: Badem den de ses yok galiba?:sm_confused:
Bakk ben sana demiştim canının istediği kadar ye aklın hiçbirşeyde kalmasın sonra rejme ister istemez başlamak içinden geliyor artık ve doymuş hissediyorsun kendini a.s umarım yarın güzel bir şekilde başlarsın en kısa sürede adapte olup verdiğin kiloları saymaya başlarsın canım olumunekankayizsmile Allah hepimize zayıflama isteği hırsı versin :Saruboceq:
Bugün ki menüm
Sabah
sucuklu yumurta 1 yumurtalı,1 tane sosis,2 dilim kaşar, 1 fincan 5i 1 yerde
Öğle
160 gr ton balığı
Akşam
50 gr sucuk
5 tane sosisi tost makinasında kızarrttım
2 dilim kaşar
Acıkacak gibi duruyorum
tavuk yiyeceğim acıkırsam.
su içmedim bugün ama şimdi başlıyorum en az 2 lt içerim yatana kadarr, 1 fincan yeşil çay.
ben,m bugünkü listem
sabah :1 buçuk dlm çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 dlm domates ve 2 tane biber
ara:mandalina hatta 2 tane mandalina
öğlen:2 çatal ucuyla pilav 1 kase çorba(ne çorbasıydı bilmiyorum)
haşlanmış soslanmış tavuk yağlı değildi
ara:1 elma
akşam:eveet burda kopuyp biraz
yarım lavaş ekmeği
2 kk peynir
4 tane köfte
ve de 2 köfte kadar et
dayanamıyorum ete napayım.
cnm benim diyetisyenim bana sucuk salam vs türü şeyleri kara listeye yazmıştı.çok yeme bence.çok kalorili şeyler.ızgara falan da olsa.ben de yiyorum ama çook canım isterse 2 ayda bir o da 2 dilim salam.incecik oluyo zaten.
canım okadar da abartı değil yediklerin merak etme..buarada özel hayat nasıl gidiyor canım veteriner ile?
bu hafta ben de aldıkça aldım o pis baytar yüzünden.adamla tanıştıgımızda görüştügümüz günler 600-700 gr veriyodum günde ya. bitirdim stresten mi sinirden mi alıyorum kilo bilmiyorum.dün 88 olmuştum en son.ama bugün morali düzelttim ve 87.5 e indim tekrar.öff beaa..
Canım ben karbonhidrat rejimi yapıyorum onda serbest bunlar yiyecek başka birşey yok zaten sempatiksalakcinni
veteriner bitti demek..hayırlısı olsun canım..ama demek ki sen mutlu iken kilo veriyorsun kolay bir şekilde benim gibi :) aslında bunu bilmek bile işimizi kolaylaştırıyor ama uygulamaya koyabilirsek tabi..kendimizi her durumda mutlu etmeye çalışmalıyız..merak etme canım çok da kilo almamaışsın tekrar tam gaz başlamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?