Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenacım Yenacım beni bu hafta izinli sayar mısın regl olduğum için bu hafta tartılmayacağım haftaya cumaya kadar tartılmamaya karar verdim. Teşekkürler ...

bahar yaaa benimkide boraya olan kızgınlığımdan olabilr mi acaba
ya cidden bişey dikkatimi çekti benim ben çok ama çok mutlu olduğum zaman bütün bir gün yemek yememiş olsam bile karnım acıkmıyor :))) bi iki lokma yerim ve tıkanırım yiyemem bora bana çok kızardı eskiden niye yemiyosun die özellikle yaptığımı falan sanıodu halbuki alakası yok onun yanında kendimi ne kdr mutlu hissediosam artık sevdiğim şeyleri yeidrmeye çalışırdı bir bilemediniz iki çatal alır bırakırdım canım istemezdi çünkü açlık hissetmiodum =)) şimdiyse ohooo.....

sumensei'cim eliptik bisikletim var ve acayip kalori yaktırıyo ve felaket terletiyo ben hergün 30 dk onu kullanmaya çalışıyorum bazen 30dk 1 saat oluyo bazı günler hiç kullanmıyorum. diyete ilk başladığım günler yürüyodum ama artık uzun zamandan beri yürüyemiyorum. günlük hareketlerimi arttırmaya çalışıyorum. evde oturup televizyon izlemektense bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum. aslında yeme içme önemli de en önemlisi hareket etmek galiba.

bu günki menüm...

KAHVALTI
denge ekmek,peynir,domates,çay

ÖĞLE
tavuk şiş,ayran ( dışardan yemek zorundayım )

ARA
armut

AKŞAM
çorba,salata ( buzlukta haşlanmış yeşil mercimeğim var onunla yoğurt çorbası yaparım.)..

Merhaba BEYZUS'UM BArış iyi çok şükür....Yanlız idrarını yaptıktan sonra çok ağlıyor...Korkuyla karışık bişey sanırım..

Beklediğimden daha iyi sağlık durumu...Ben tabiii çok üzüldüm kendi ellerimle ameliyathaneye bırakıp çıkınca bayağı ağladı arkamdan yakama yapışmıştı bırakmıyordu beni..mafoldumben

Çok zormuş ama ya,bekleme süresi birde uyanınca ağlamış hemşire kucağında getirdi oğlumu, annesi diyo ne kadar sana düşkün böyle bırakmadı beni bir türlü diyor..:çok üzgünüm:

Normalde hastabakıcılar getiriyor ya odaya,erkek olduğu için sanırım gitmemiş ona..sarılmış hemişereye..:)))

Geldikten sonra sarıldık bir süre,iç geçirmesi içimi acıttı..Zormuş yaa...Dün bayağı sulu bir gündü benim için...Allah beterinden korusun tabii..Güzel olaylar bunlar ama işte yüreğine söz dinletemiyor insan....:çok üzgünüm:

Senin sipariş pilav kalmadı tatlım yaa...Bugün tavuklusundan yaptım ayranla birlikte verdim kargoya,diğerinin yerini tutmaz ama.. İdare et canım artık...a.s

( ben her sabah cıkıyom bahar ya cok yalnış demek kiii hafata da bir kez bundan sonra söz öle cuma gunlerı tartılcam bu arada 25 yürüdüm kahvaltıdan sonra beşi bir yerde içiyorum k fleks yedım

Selam kızlar uzun bir aradan sonra :))a.s.

Uzun zamandır deli gibi yiyip hiç diyet yapmadığım için sizlere de bu durumu yazıp canınızı sıkmak istemedim. Yarın itibarı ile geri dönemk istiyorum diyetime, zararlıları çıkarıcam dolabımdan ya onlar oldukça ben diyet yapamıyorum. Sınırsız yeme anlayışımın son gününü yaşamak istiyorum. Yürüyüşe çıkacağım demiştim ya geçen gün o kadar az bir yer yürüdüm ki şaşarsınız bedenim kalkmıyor hamlıktan ağırlıktan, kendime kızdım valla. Ama kendime kızdıkça sinirden gene yiyorum benim bunu yapmamam lazım yaaa, Baharcım özledim valla senle de yazışmayı. Sen iyi bir motivasyoncu arkadaşımızsın Allah razı olsun. kaydirigubbakcemile Bu site gerçekten bu anlamda çok iyi :enbuyukkk: Badem den de ses yok galiba?:sm_confused:

Bakk ben sana demiştim canının istediği kadar ye aklın hiçbirşeyde kalmasın sonra rejme ister istemez başlamak içinden geliyor artık ve doymuş hissediyorsun kendini a.s umarım yarın güzel bir şekilde başlarsın en kısa sürede adapte olup verdiğin kiloları saymaya başlarsın canım olumunekankayizsmile Allah hepimize zayıflama isteği hırsı versin :Saruboceq:

Bugün ki menüm
Sabah
sucuklu yumurta 1 yumurtalı,1 tane sosis,2 dilim kaşar, 1 fincan 5i 1 yerde
Öğle
160 gr ton balığı
Akşam
50 gr sucuk
5 tane sosisi tost makinasında kızarrttım
2 dilim kaşar
Acıkacak gibi duruyorum
tavuk yiyeceğim acıkırsam.
su içmedim bugün ama şimdi başlıyorum en az 2 lt içerim yatana kadarr, 1 fincan yeşil çay.

hoşgeldin canımm..seni çoook özlemiştim opuyorumnanaktan buaralar benim de motivasyonum zayıf çok yemiyorum belki ama kilo da veremedikçe hiç devam edesim kalmadı gibi mafoldumben haftalardır 62.9-62.8-62.9-63.0 gidiyor

ben,m bugünkü listem
sabah :1 buçuk dlm çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 dlm domates ve 2 tane biber

ara:mandalina hatta 2 tane mandalina

öğlen:2 çatal ucuyla pilav 1 kase çorba(ne çorbasıydı bilmiyorum)
haşlanmış soslanmış tavuk yağlı değildi

ara:1 elma

akşam:eveet burda kopuyp biraz
yarım lavaş ekmeği
2 kk peynir
4 tane köfte
ve de 2 köfte kadar et

dayanamıyorum ete napayım.

amin Baharcığım benim bu zayıflama hırsına çok ihtiyacım var buaralar :Saruboceq:

cnm benim diyetisyenim bana sucuk salam vs türü şeyleri kara listeye yazmıştı.çok yeme bence.çok kalorili şeyler.ızgara falan da olsa.ben de yiyorum ama çook canım isterse 2 ayda bir o da 2 dilim salam.incecik oluyo zaten.

canım okadar da abartı değil yediklerin merak etme..buarada özel hayat nasıl gidiyor canım veteriner ile?

bu hafta ben de aldıkça aldım o pis baytar yüzünden.adamla tanıştıgımızda görüştügümüz günler 600-700 gr veriyodum günde ya. bitirdim stresten mi sinirden mi alıyorum kilo bilmiyorum.dün 88 olmuştum en son.ama bugün morali düzelttim ve 87.5 e indim tekrar.öff beaa..

Canım ben karbonhidrat rejimi yapıyorum onda serbest bunlar yiyecek başka birşey yok zaten sempatiksalakcinni

canım okadar da abartı değil yediklerin merak etme..buarada özel hayat nasıl gidiyor canım veteriner ile?

cnm o pis baytarı hayatımdan çıkardım.dengesizin önde gideniymiş.bir görsennnn nasıl yaglayıp ballayıp gönderiyodu.ama adam manyakmış demekki.
alışverişe gidicez bigün.teli kapalı.1 de buluşcaktık.saat 2 de arıyor ki ben uyuyakalmışım işte bu saatten sonra da ağırlık var üstümde.yarın buluşcaz nasıl olsa.(sözde diğer gün annesi gelcekmiş de beni tanıştırcakmışmış.) vs vs.teli de kapamış.yalan tabi.inanmadım.ondan sora beni ara dedim o gün.aramadı.tam kliniğin önünden geçiyorum o gün.kliniğe gitmiş.bana jhalim yok diyen adam izinli oldugu halde kliniğe gitmiş yaa.
sinirlendim bitirdim.sonra sende suç bu kadar abartma falan dediler.neyse aradım.açmadı.meşgule atıyo msj atıyorum cvp yok.
en son dayanamadım.sinirlendim.yürüyüşe gittim bi gün.ordan da kliniğe.
tam 1 saat kliniğin önünde bekledim.işi bitsin çıksın diye.görmüyor beni tabi karşıdayım.sonra geçtim kliniğin oldugu yere.gördü beni.işi varmış çıkamıyorlardı o gün.ben dedi seni arıcam bekleme.sen telimi bile açmıosun dedim gitmicem konuşcaz dedim.valla çok kızmıştım.bekleme nolur kızma bana çok kızmıştım sana o yüzden falan.tamam dedim koray gidiyorum ama bitti demek için bile olsa ara.tamam söz dedi.giderken hatta uzaktan öpücük falan gönderdi.
sonraa bilin ne oldu.
tahmin ettiğiniz gibi aramadııı.
ertesi gün de benim kardeşimle onun arkadaşı konuşuyolardı eskiden.kardeşim aramış arkadaşını.yanlışlıkla açılkmış tel sözde.uzaktan sesler geliyomuş.utanması da yok açmıyorum işte arayıp duruıyo demiş biri.tabi cinnet geçirdim.azıma ne hakaret geldiyse msj yazdım.adammısınız siz ne sandınız kendinizi falan filan.hiç bişi yazmadı ve aramadı.bölee hüsranla sonlandı.

veteriner bitti demek..hayırlısı olsun canım..ama demek ki sen mutlu iken kilo veriyorsun kolay bir şekilde benim gibi :) aslında bunu bilmek bile işimizi kolaylaştırıyor ama uygulamaya koyabilirsek tabi..kendimizi her durumda mutlu etmeye çalışmalıyız..merak etme canım çok da kilo almamaışsın tekrar tam gaz başlamışsın

valla artık mutlu olucam.saçma sapan adamlar yüzünden kendimi strese sokup hayallerime ara veremem.daha o beni böyle hırslandıran adamın karşına çıkcam 70 kilo olup. o pis baytarla mı ugraşcam.:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…