- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Evet yaaa bende azıcık ucundan dediğim şeyi bitirmeden kalkmıyorum :sinifsinif: tatlıya karşı acayip zaafım var carfeourda gördüm etinin fıstıklı çikolatasını başka bir şekilde kaplamışlar uzunnn çubuk gibi ayyy aldım elime dedim ben bunu yemeden nasıl durucaaaam ağlayasım geldi içim gitti resmen sonra yerine bıraktım bana abur cubur ver ben zaten yemek istemem ki mafoldumben
bahaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
bahar ortalarda yok galiba msn de yokk ben bugun sadece yarım saat egzersız yaptım yha Çok üzgünüm çoook
bugün hiç kaçamak yapmamanın haklı gururunu yaşıyorum arkadaşlarım.bugünkü menüm
sabah:1dlm çavdar ekmeği,1 kk beyaz peynir,1 zeytin,2 dlm domates,2 biber
ara:1 yeşil elma
öğlen: patates yemeği içinde 1 tane tavuk bagetle sadece bageti yedim
kremalı bir çorba 5-6 kaşık
yeşil salata
ara:1 mandalina
akşam:4 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü,1 kase mercimek çorbası,1.5 bardak ayran.
bomba gibi döncem.geri kalan kilolar da gidicek en yakın zamanda inşallah.delikafadulden
bugün tartıda 88.3 ü görünce ne yapacagımı şaşırdım kafamçokkarıştı
bugün tartıda 88.3 ü görünce ne yapacagımı şaşırdım kafamçokkarıştı
sabah 15 dk kadar yürüdüm akşam 20 dk kadar stepper 75 kadar mekik çektim
valla fazlasını gözüm almıyor yaa yorulmuşum
Ben de yarın sabahı iple çekiyorum. Neden böyle oldu acaba? Bu aralar fazla mı yedin? Belki regl dönemin yaklaşıyordur.:çok üzgünüm:
Mekik çekmeyi ben de istiyorum. Etkili mi acaba?:uhm:
ben bugün spor yapamadım ama 50 dk falan tempolu yürüdüm işte..miyocum siz barıştınız değil mi?
bahaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
bahar ortalarda yok galiba msn de yokk ben bugun sadece yarım saat egzersız yaptım yha Çok üzgünüm çoook
Yena, Beyzuş, zeynep abla hiç girmemiş bu gece ilginnççç =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?