Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet yaaa bende azıcık ucundan dediğim şeyi bitirmeden kalkmıyorum :sinifsinif: tatlıya karşı acayip zaafım var carfeourda gördüm etinin fıstıklı çikolatasını başka bir şekilde kaplamışlar uzunnn çubuk gibi ayyy aldım elime dedim ben bunu yemeden nasıl durucaaaam ağlayasım geldi içim gitti resmen sonra yerine bıraktım bana abur cubur ver ben zaten yemek istemem ki mafoldumben

Şeker bir çeşit bağımlılık. Üretici firmalar da bunu bildiğinden ürünleri daha tatlı yapmak için extra şeker ve tatlandırıcı ekliyor. Alkol ya da sigara bağımlılığından farkı yok. Ama sigara bağımlıları sağlıklarını bozsa da bizim gibi iri bir görüntüye sebebiyet vermediğinden bizim kadar dışlanmıyorlar yasakkelimeBiz de kendimize zarar veriyoruz ama şeklimiz şemalimiz de bayağı bozuluyor mafoldumben

bugün hiç kaçamak yapmamanın haklı gururunu yaşıyorum arkadaşlarım.bugünkü menüm
sabah:1dlm çavdar ekmeği,1 kk beyaz peynir,1 zeytin,2 dlm domates,2 biber
ara:1 yeşil elma
öğlen: patates yemeği içinde 1 tane tavuk bagetle sadece bageti yedim
kremalı bir çorba 5-6 kaşık
yeşil salata
ara:1 mandalina
akşam:4 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü,1 kase mercimek çorbası,1.5 bardak ayran.

bomba gibi döncem.geri kalan kilolar da gidicek en yakın zamanda inşallah.delikafadulden

alkisalkisalkis

sabah 15 dk kadar yürüdüm akşam 20 dk kadar stepper 75 kadar mekik çektim
valla fazlasını gözüm almıyor yaa yorulmuşum

bugün tartıda 88.3 ü görünce ne yapacagımı şaşırdım kafamçokkarıştı

Ben de yarın sabahı iple çekiyorum. Neden böyle oldu acaba? Bu aralar fazla mı yedin? Belki regl dönemin yaklaşıyordur.:çok üzgünüm:
sabah 15 dk kadar yürüdüm akşam 20 dk kadar stepper 75 kadar mekik çektim
valla fazlasını gözüm almıyor yaa yorulmuşum

Mekik çekmeyi ben de istiyorum. Etkili mi acaba?:uhm:

Ben de yarın sabahı iple çekiyorum. Neden böyle oldu acaba? Bu aralar fazla mı yedin? Belki regl dönemin yaklaşıyordur.:çok üzgünüm:

Mekik çekmeyi ben de istiyorum. Etkili mi acaba?:uhm:

ya aslında ben de sürekli çekmiyorum.başlıyorum artık ama.göbek ve kalça kalıyor çünkü.

nightwinglover cnm bu aralar biraz fazla kaçırdım 2 gün önce 2 tane börek yedim dün makarna yedim öğle yemeğinde akşam da pilav ve kızarmış tavuk
bir de tuvalete de çok çıkamadım eskişsi gibi.ama bugünden itibaren herşey güzel olacak.:)

ben bugün spor yapamadım ama 50 dk falan tempolu yürüdüm işte..miyocum siz barıştınız değil mi?

barıştım cnm yaa billura ble acıklama yapmış aklinialirimsmile ben dınlemeden o anlık sınırle germeşım ortamı ınsana olur ya bezen bılırsı o kısının neye nasıl tepkı verıcegını nıyetını falan ama o ankı sartlar o gordugunu algılar ötesini düşünmezsın ben o andaymışın meger neysekı tatlı tatlı anlattı bıraz da şirinlik kandık yanii tş ederım cnm ya hep sınledın benii opuyorumnanaktan

bahaaaaaaaaaaaarrrrrrrr

bahar ortalarda yok galiba msn de yokk ben bugun sadece yarım saat egzersız yaptım yha Çok üzgünüm çoook

Kızlllaaarrr akşamdan beri internetim yoktu bende 11 de erkenden uyudum ama az önce uyandım işte. internet sürekli gidip geliyor neden bende anlamadım :uhm: dün yediklerim az geldi galiba uyandığımda başım dönüyordu gece gece gittim 2 dilim uno light ve 2 dilim kaşar yedim -tatlicadiarzu- valla hiç pişman değilimmm benden kıymetli değil hiçbirşey ben acı çekmeden zayıflamak istiyorum a.s
Ben cumaya kadar tartılmadan nasıl duracağım yahu :sinifsinif: Akşam leslie yapamadım zaten aşkım fazla zorlama kendini dedi yavaş yavaş arttır yoksa çok çabuk sıkılırsın dedi boshayallersmile haklı adam a.s dün 55 dakika yapmıştım yarın da en az 60 dakika yapacağım

Yena, Beyzuş, zeynep abla hiç girmemiş bu gece ilginnççç =)

evet banada çok ilginç geldi:uhm::uhm:

bende hastayım:çok üzgünüm:
ilaç kullanıyorum ya ben, o ilaç çok terleme yapıyo, o yüzden bebekler misali kendimi titizlikle korumam gerekiyo, en ufak ihmalde hemen şifayı kapıyorum:1no2:
henüz bizim burada kaloriferler yanmaya başlamadı ama artık hava oldukça soğuk.
2gecedir terledim, içeride soğuk olunca hastalandım yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
zaten birde yolculuktan kalma vardı.
kalktım donmuşum soğuktan, odamdan oturma odasına taşıdım yorganımı falan burda yatıcam şimdi, heralde benim oda evin en soğuk bölgesi, gerçekten çok soğuk:1shok:
kalkmışkende KKCANLARıma bi bakıveriyim dedim birde:1hugpuyorumnanaktan

kızmayın ama birde sigara yaktım şimdi ohh ne ohh yanikaydirigubbakcemile3
şuan içime çekmeden içiyorum ama sigaramı:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…