arkadaslar ben de zayıflıyorum :)
ama sizlere bır tavsıyem var lütfen diyetisyen kontrolunde bu işi çözmeye çalışın. bende kaç zamandır tek basıma yapmaya calışırdum ama olmuyordu..
şimdi kontrollerle basladım ve gercekten 10 gun olmasına ragmen çook menunum. bugun ilk kontrolum vardı ve 10 gunde sadece yağ kaybetmışım ve 1 buçuk kilo vermışım..:))
yas 23
boy :172
kilo 95.23 idi artık 93.7
yağ:42.6 idi artık 42.0
su 43.4 idi artık 43.9
kas 51.9 idi ve yine 51.9
degerlerden görüleceği gibi ne su kaybetmişim nede kas gıden 1.5 kilo sadece yağlardan gitmiş.
öğünlerinmde soyle
sabah
1 kibrit kutusdu peynır. 1 bardak süt 2 dilim ekmek.istediğin kadar domates salatalaık biber roka
ara :1 porsıyon meyve
öğle 1 su bardak süt ve 1 su bardak k fleks(not k fleks i kendım istedim çünkü öğretmenım ve okulda yemek yapma sansım yok)
ara bir meyve
akşam
5-6 kaşık sebze yemeği.
bir çay tabağı yoğurt
istediğim kadar salata
1 dilim ekmek
1 köfte buyukluğunde penir veya et veya kaynamış bir yumurta
ve gunde 1 saat spor (arada akşattım sporumu :1no2::1no2::1no2:
10 gun sonra ikinci değerleri tekrar paylaşırım .. sevgiyle kalın :)
Ben de yarın sabahı iple çekiyorum. Neden böyle oldu acaba? Bu aralar fazla mı yedin? Belki regl dönemin yaklaşıyordur.:çok üzgünüm:
Mekik çekmeyi ben de istiyorum. Etkili mi acaba?:uhm:
Çok sevindirici bir tablo :dance: Yağ, kas, su değerlerini nasıl ölçüyorlar? Ben de ölçtürmek istiyorum.opuyorumnanaktan
canım diyetisyene gidiyorum ve onalrın ölçüm tartıları var . onun üzerine çıktığımda bilgilerim girilıyor yas ve boy ona göre o alet gunluk ıhtıyacım olan kalorıyo ,yağ su kas sonuçlarımı ve kılomu gösteriyor...
Benimde evimde yağ, su kas, kemik ölçen tartılardan var
bende evde ölçüyorum...
benim kafama takılan bir şey var
bayanlarda kas oranı ne olmalı?
yüzde kaça kadar normal kabul ediliyor...
internette arşatırdım ama bir şey bulamadım
diyetisyenine gittiğin zaman sorman mümkün mü acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?