Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

GünaydınlaRR!!
Dün yazmıştım;ama cevapla diyemeden kapatmışım demek ki sempatiksalakcinni Tüm +90a şevk versin diye anlatıyorum yerimseniben Dün çarşıya çıktık,arkamdan birileri "Çiğdem??Çiğdem!!" diye sesleniyor döndüm bana şaşkın bakan gözlerle karşılaştım..zemuszemus"Yanında arkadaşın olmasa tanıyamazdık ne kadar zayıflamşsın,ne yaptın maşallah" dediler.Tabi ben o ara havalardaydım aklinialirimsmile "İnşallah bi 8-9 kilo daha vercem,devam ediyorum" dedim:1rolleyes:,durmak yok diyete devam kaydirigubbakcemile2
Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Bademcimmm kiloları anladık , sen şu arkadaştan öte olan arkadaştan ne zaman bahsedeceksin bize

Günaydın Hatunlar
Gece uykum bölününce yine geç uyandım işte :çok üzgünüm: . Kafam yerine gelsin hemen başlıyorum leslieye :1rolleyes: opuyorumnanaktan

günaydınnnnnn.......

bugün menüm..
KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,biber,çay

ÖĞLE
mercimek çorba,yoğurtlu patlıcan salatası

ARA
elma

AKŞAM
tavuk,salata,yoğurt

su,soda,yeşilçay

kızlar merhaba geçen hafta sabah kahvaltısı olarak ve akşam yemeği olarak nesfit yedim light sütle faydasını gördün mü dersen pek gördüm sayılmaz wallahi bi de başım döndü durdu ara ara çektiğim eziyet de cabası neyse 4 gündür çok yorgun hissediyorum kendimi spor falan hak getire. bi 79'u göremedim ya bu hafta da hiç spor modu yok bakalım ne olacak halim

arkadaslar ben de zayıflıyorum :)
ama sizlere bır tavsıyem var lütfen diyetisyen kontrolunde bu işi çözmeye çalışın. bende kaç zamandır tek basıma yapmaya calışırdum ama olmuyordu..
şimdi kontrollerle basladım ve gercekten 10 gun olmasına ragmen çook menunum. bugun ilk kontrolum vardı ve 10 gunde sadece yağ kaybetmışım ve 1 buçuk kilo vermışım..:))

yas 23
boy :172
kilo 95.23 idi artık 93.7
yağ:42.6 idi artık 42.0
su 43.4 idi artık 43.9
kas 51.9 idi ve yine 51.9

degerlerden görüleceği gibi ne su kaybetmişim nede kas gıden 1.5 kilo sadece yağlardan gitmiş.

öğünlerinmde soyle

sabah
1 kibrit kutusdu peynır. 1 bardak süt 2 dilim ekmek.istediğin kadar domates salatalaık biber roka

ara :1 porsıyon meyve

öğle 1 su bardak süt ve 1 su bardak k fleks(not k fleks i kendım istedim çünkü öğretmenım ve okulda yemek yapma sansım yok)

ara bir meyve

akşam
5-6 kaşık sebze yemeği.
bir çay tabağı yoğurt
istediğim kadar salata
1 dilim ekmek
1 köfte buyukluğunde penir veya et veya kaynamış bir yumurta

ve gunde 1 saat spor (arada akşattım sporumu :1no2::1no2::1no2:

10 gun sonra ikinci değerleri tekrar paylaşırım .. sevgiyle kalın :)

Saat 06.00'da uyandım, 06.30' da bir tane simit yedim. Saat 09.00 civarında bir esmer şekerli çay eşliğinde çavdar ekmeğinden yapılmış peynirli, domatesli, salatalıklı bir sandviç yedim. Şimdi saat 11.30 ve bir adet ekşi yeşil elma yiyiyorum. Diyetimi bozmadan devam! :dance:

Çok sevindirici bir tablo :dance: Yağ, kas, su değerlerini nasıl ölçüyorlar? Ben de ölçtürmek istiyorum.opuyorumnanaktan

Ben de yarın sabahı iple çekiyorum. Neden böyle oldu acaba? Bu aralar fazla mı yedin? Belki regl dönemin yaklaşıyordur.:çok üzgünüm:

Mekik çekmeyi ben de istiyorum. Etkili mi acaba?:uhm:

mekik çekmeyiiiiiiiiiiiinnnnnn zaten kiloluyuz sakın yapmayı o hatayı çünkü boyuna aşırı yük biniyor ve zarar verirsiniz... boyuna gelicek zararın da hiç şakası olmaz arkadaşlar benden sölemesi

Çok sevindirici bir tablo :dance: Yağ, kas, su değerlerini nasıl ölçüyorlar? Ben de ölçtürmek istiyorum.opuyorumnanaktan

canım diyetisyene gidiyorum ve onalrın ölçüm tartıları var . onun üzerine çıktığımda bilgilerim girilıyor yas ve boy ona göre o alet gunluk ıhtıyacım olan kalorıyo ,yağ su kas sonuçlarımı ve kılomu gösteriyor...

Benimde evimde yağ, su kas, kemik ölçen tartılardan var

bende evde ölçüyorum...

benim kafama takılan bir şey var

bayanlarda kas oranı ne olmalı?

yüzde kaça kadar normal kabul ediliyor...

internette arşatırdım ama bir şey bulamadım

diyetisyenine gittiğin zaman sorman mümkün mü acaba...

Herkesss bakıyor bakıyor kimse birşey yazmıyor :sm_confused:

Bugün 10 dakika leslie yapabilmiştim dışarıda işlerim vardı ve 45 dakika yürümenin bana verdiği haklı gururu yaşıyorum sositososito :lepi:

Öğle yemeği yemedim ama hemen birşeyler yemem lazım :1no2:

elbette sorabılırım. ama sonrakı kontrolum 8 ekımde. gidince mutlaka sorup burada paylaşırımm :teytey:

bir an kızgınlıkta sabırlı olursan 100 günlük pişmanlıktan kurtulursun. bizim diyet işi de biraz bunun gibi galiba bir anlık yeme isteğine aldırmaz yemezsek 100 gün değil 10000 günlük pişmanlıktan kurtuluruz.

geçmişinizi bilmek istiyorsanız bugünkü şartlarınıza bakın geleceğinizi görmek istiyorsanız bugünkü yaptıklarınıza bakın
e bu sözde bizim diyetimize atıfta bulunuyor gibi.

bazı yıkılışlar daha parlak kalkışların teşvikçisidir.bu da bize uyar. ara sıra yaptığımız kaçamakları düşünürsek

herkes vardığı yere bulunduğu yerden başlamak zorundaydı. biz de başlayanlardanız en azından hala başlangıç noktasında değiliz.

bir şampiyon olmak için hiç kimsenin size inanmadığında kendinize inanmanız gerekir. çoğu zaman aman niye kendine eziyet ediyosun ki zaten yapamazsın diye sen böyle de iyisin diye diyetimizi baltalayanlara inat kendimize inanalım

nbr kızlar oruçluyum bugün gece yemeden tuttum çünkü bugün kan aldırdım halsizlik var üstümde hiç bişi yapmadım öyle iftarı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…