Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne zamandır istiyordum. Bugün yağ ölçümü yaptırdım. Yağ oranım 45.1 çıktı. Tam bir yağ tulumuyum yani akannehir Bir insanın vücudunda bu kadar yağ olur mu ya! :1no2:
Ücretsiz yağ ölçümü yaptıktan sonra Herbalife ürünlerini tanıttılar, özelliklerinden bahsettiler. 3 gün boyunca bu ölçüm yapılan yere gidip antioksidan çayını müteakip onların özel içeceğini içerek kahvaltı yaparsak, daha sonraki öğünlerde ne yesek de 3 günde en az 1 kilo veriyormuşuz. Bana pek inandırıcı gelmedi. Buraya gelemezseniz her gün yemek üzere birer tane bar şeklinde kahvaltılık verelim, dediler ama almadım. Bu ürünleri deneyen ya da böyle yerlere giden arkadaşlar var mı? Onlarn tecrübelerini dinlemek isterim. Ya da bu Herbalife denen firmanın ürünlerini deneyen? Aklım öyle şey olur mu diyor ama bir taraftan da keşke öyle bir şey olsa diyorum :bbo:

Tatlım ben 3 ay kullandım 17 kg verdim bıraktığımda 25 kg falan aldım 117 den 100 düştüm sonra 125 falan oldum :sinifsinif: sürekli kullanman gereken bir ürün bizim zamanımızda sabah akşam mama içiyordun öğlen yemek yiyordun bence almaaa hiç boşuna bulaşma para tuzağı bunlar

Umutlarım kurumuş bir yaprak gibi dalından pıtır pıtır döküldü mafoldumben
Öff... Ben nasıl kilo vereceğim ya nasıl! Ne yapsam neye elimi atsam olmuyor!mafoldumbenmafoldumben

Öff... Ben nasıl kilo vereceğim ya nasıl! Ne yapsam neye elimi atsam olmuyor!mafoldumbenmafoldumben

Canım burdaki kimse kimyasal yada bitkisel ilaç yardımıyla zayıflamadı yerimseniben aramızda 30 kg veren arkadaşlar var bu işin gerekliliği disiplin ve istek zamana ihtiyacın var emin ol spor+ rejim yaparsan çok kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın a.s

İnşallah veririz beraberce

Home Body Fat Test

Rica etsem yukarıdaki hesaplamayı siz de yapar mısınız? Yağ ölçümü için son derece akılcı bir yöntem. Ben hesapladım. Bakalım sizinkiler ne kadar çıkacak?

Yena, Beyzuş, zeynep abla hiç girmemiş bu gece ilginnççç =)

Ayyy canlarım bizi merak etmiş.Hayatım Yenayla Zeynebi aldım yürüyerek türkiye turuna götürüyorum.Yürüye yürüye zayıflamayı umuyoruz.Bu nedenle topikte yokuz.......:roflol::roflol:Canım akşam misafirlerim vardı geç gittiler.Malum arkadan bulaşık yalaşık,ortalığı topla derken yorulup yattım;ama sizi özlemişim bak geldim erkenden......
mekik çekmeyiiiiiiiiiiiinnnnnn zaten kiloluyuz sakın yapmayı o hatayı çünkü boyuna aşırı yük biniyor ve zarar verirsiniz... boyuna gelicek zararın da hiç şakası olmaz arkadaşlar benden sölemesi
Uyarın için sağol tatlım.Benim için tehlike yok gerçi;koca bedenimi kaldırıp mekik çekemiyorum kiiiiii:çok üzgünüm:senağlama:roflol::roflol: Aynen katılıyorum...

Hayatım; tek umudun bu tür ürünler değil ki...Sakın moralini bozma....Dönem dönem hepimiz senin gibi duygular içinde olabiliyoruz ;ama çaresiz değiliz ki....Sağlıklı diyetimize ve sporumuza devam edeceğiz kiloları vereceğiz.Zaman alacak tabii ama başarmak istiyorsak çalışacağız ve kilolar gidecek...:1hug:Şeniz

bugünkü menümm
sabah:1dlm çavdar ekmeği 1 kk beyaz peynir domates biber yeşilçay
ara:1 elma
öğle:1 kase mercimek çorbası 3 y.k kadar yeşil salata tamamen yagsız
ara:1 mandalina
akşam(geç saatte yedim 8 gibi) 1 kase mercimek çorbası ton balıklı salata 1 bardak ayran

spor yapmalıyım ama ne yapmalıyım.bugün leslie mi yapsam acaba zaten çok yapamam 3 mil ancak.
ölüyorum yorgunluktan.koca popom kalkmıyo yerinden.

Bademcimmm kiloları anladık , sen şu arkadaştan öte olan arkadaştan ne zaman bahsedeceksin bize
Arkadaştan öte arkadaş derken bi kız arkadaşımdan bahsediyordum ben yyaaw kaydirigubbakcemile3 Diğer cinsten olan arkadaşla da olmadı maalesef iki haftanın bittiği gün olan dün bitti :1no2:Sevgili olmaktan pek bişi anlamıyorum da ben :uhm:

Bugünkü menüm:

Sabah:1.5 peynirli tost,domates,salatalık,biber
Öğlen: 4 köfte,2 bardak ayran,çoban salata
Akşam: 1 tabak bamya,1/2 kase yoğurt

Bu gün ara öğün yapamadım dışardaydım yine...
Gece ara öğün olarak 1 çay tabağı dolusu üzüm yemeyi planlıyorum..Üzgünüm spor gene yok.Alışverişe çıktım ve saat 11.30 dan 19.30 a kadar dışarda ve çoğunlukla yürüme modunda yada ayaktaydım.Üzerine düştüğüm ayağım ağrımaya başladı yoksa koşu bandında yürüyüş yapmayı planlıyordum olmayacak sanırım...

cnm ben de bakacaktım ama anlayamadım.cahillik kötü şey.kaydirigubbakcemile3

Kilonu, yaşını söylersen ; baldırını, basenlerini, bileğini ve budunu en kalın yerinde ölçüp söylersen yardımcı olabilirim

Benim değerlerim şöyle:

You have 29.9% body fat.
You have 27.5 Kilograms of fat and 64.5 Kilograms of lean (muscle, bone, body water).

herbalife diğer kolay zayıflama ürünlerinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum

zayıflamanın tek yolu boğazımızı tutup, popoları kaldırmak bundan ötesi yok......lmaz:

herbalife diğer kolay zayıflama ürünlerinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum

zayıflamanın tek yolu boğazımızı tutup, popoları kaldırmak bundan ötesi yok......lmaz:

Evet, biraz da sabır lazım

Evet, biraz da sabır lazım

valla benim acelem yok

bazen haftada 1 kilo , bazen 500gr , bazende hiç veremiyorum ama iki ayda toplam kaç kilo verdiğim tickerda yazıyor...
evet hepimiz biran önce zayıflamak istiyoruz ama ben gidenlerin geri gelmesini istemediğim için ağır ağır gitmesinde sıkıntı duymuyorum...

ağır olsun temiz olsun dimi yaaa :lepi:

Bu sloganı sevdim, ağır olsun ama temiz olsun! :lepi:

Çok haklısın canım.
Sabırla koruk helva olurmuş...
Sabredeceğiz yolu yok.

Benim bu hesaplamayı yapmaya cesaretim yok....%50 den fazla çıkar yağ oranım.Moralim bozulur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…