Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Peki, bu diyet hakkındaki görüşleriniz neler?

Hedef: Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşana dek 7 günlük periyodlar halinde uygulayabilirsiniz. 10 günde 5 kilo.

Günlük kalori: 1600 Kcal

Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet.

%55 Karbonhidrat, %16 Protein, %29 Yağ

Bu diyetin günlük menüleri:

1.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim kepekli ekmek
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 100 gr. tavuk(haşlama veya ızgara), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim kepekli ekmek
İkindi : 8 adet diyet bisküvi
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase kaymaksız yoğurt, salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pilav veya makarna
Gece: 2 porsiyon meyve

2.GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim kepekli ekmek
Kuşluk : 4 adet grissini
Öğle : 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim kepekli ekmek
İkindi : 8 adet diyet bisküvi
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase kaymaksız yoğurt, salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilav

3.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu kaşar peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim kepekli ekmek
Öğle : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 2 ince dilim kepekli ekmek
İkindi : 4 adet grissini
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase kaymaksız yoğurt, salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna

4.GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim kepekli ekmek
Kuşluk : 2 adet grissini
Öğle : 100 gr. tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilavı
İkindi : 1 adet simit, 1 adet karper peynir
Akşam: 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase kaymaksız yoğurt, salata (yağsız), 2 ince dilim kepekli ekmek
Gece: 2 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

5.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim kepekli ekmek
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase kaymaksız yoğurt, salata (yağsız), 3 ince dilim kepekli ekmek
İkindi : 4 adet grissini, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı)
Akşam: 100 gr balık (ızgara veya buğlama), salata (yağsız), 2 ince dilim kepekli ekmek

6.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim kepekli ekmek
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase kaymaksız yoğurt, salata (yağsız), 2 ince dilim kepekli ekmek
İkindi : 1 adet simit, 1 adet karper peynir
Akşam: 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç veya bulgur pilavı

7.GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, 1 ince dilim salam, salatalık , domates, 2 ince dilim kepekli ekmek
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase kaymaksız yoğurt, salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna
İkindi : 2 adet grissini
Akşam: 100 gr balık (ızgara veya buğlama), salata (yağsız), 2 ince dilim kepekli ekmek
Gece: 2 porsiyon meyve, 1 su bardağı süt

Ben bu kadar net ingilizce bilmiyorummm şimdi senin yağ oranın hangisi ? 64.5 mu ? 27.5 mu ? aydınlatırsan sevinirim sempatiksalakcinni

Bademcim üzüldüm ilişkinin başlama noktasındayken bitmesine ama nasip kısmet ... Sen bizim kadar duygusal değilsin sanırım. Burcun ne ki senin :uhm:

Bu kadar şey yiyip 10 günde 5 kg mu veriliyormuşşş :uhm: bana bayaağı fazla geldi menüdekiler bilmiyorumkismile

yooo bence gayet yeterli menüdekiler...

eğer yeni başlama aşamasındaysa , ileriki zamanlarda duraklamarından dolayı

menüyü bıraz daha kasıtlamak gerektiği için ilk zamanlar için normal

bence diyete başlarken çok az bir menü ile başlama sakıncalı

5-10 kg verdik durdu ondan sonra neden kısıpta vermeye çalışıcaz

benim hala menüm çok kalabalık ve gram gramda olsa kilo verebiliyorum

( gerçi menü falanda yok önüme geleni yiyorum az azda olsa )

önümüzdeki hafta kendimi biraz sıkmaya başlarım ve kilo verme hızım artar diye umut ediyorum :Saruboceq:

Bu şekilde beslenip kilo verebilmeyi çok isterdim;ama ben her öğün ekmek ve bazı öğünlerde pilav ve makarna yiyerek zayıflayamıyorum.Mutlaka bu diyeti yaparak zayıflayanlar vardır ama bana uygun değil maalesef.Bir çok diyet denedim,bünyemin en iyi cevap verdiği KH diyeti.

Benim ergenliğe girmemle birlikte kilo problemim başladı. Bundan yaklaşık 4-5 yıl önce muayene ücreti 150 küsür tl olan profesörlere bile taşındım belki çare olur diye. Kadın şöyle bir baktı, elime 1800 kalorilik bir liste verip yolladı. Birkaç tahlil istemişti, onlarda olumsuz bir şey çıkmayınca sadece liste vermekle yetinde. Bir taraftan diyetisyene gitmek istiyorum ama diğer taraftan aynı durumu yaşayacağımı biliyorum. O yüzden kendi kafama göre bir şeyler yapmak istiyorum ama dikiş tutturamıyorum mafoldumben Bence KK'daki ortam psikolojik seans gibi, insan için terapi görevi görüyor. Garip ama benim gibi sorun yaşayanları görmek beni mutlu ediyor, güç buluyorum. Bence ilk etapta 1800 ya da 1600 kalorinin altına düşmemek en iyisi. Kademe kademe azaltılır ama bazen insan delleniyor 1000 ya da 1200 kalorilik diyet yapmaya kalkıyor ama bu diyetlerde hiç başarılı olamadım ben. En büyük başarım bir ayda 9 kg vermekti. 101'den 92'ye düştüm ama başka ilerleme kaydedemedim. Verdiklerimi almadım, o da büyük başarı ama daha fazlasını istiyorummmm ! :dance:

KH diyeti nedir? Herkes bu diyetten bahsediyor ama bilgim yok. fisfisfis

Tatlıya karşı direncimi kaybediyorum ya moralim bozuk uzun süre tartılmamış olmanın verdiği sıkıntıda var tabi yarın sabah tartılamam çünkü akşam birsürü şey yedim perşembe tartılacağım yeter ya artık meraktan kafayı yiyeceğim en son ne zaman tartıldığımı hatırlamıyorum bile tartılmak istiyorrrummmmmmm

Bademcim üzüldüm ilişkinin başlama noktasındayken bitmesine ama nasip kısmet ... Sen bizim kadar duygusal değilsin sanırım. Burcun ne ki senin :uhm:
Çok yeni başladığımız ve daha 1-2 kez görüştüğümüz fazla etkilenmedim haliyle,bir de bitmesini ben istediğim için :kedi: Burcum ikizler,dengesiz sempatiksalakcinni

Moralini bozma kelebekim,tatlıya düşkünlüğün varsa gündüz saatlerinde ye,mesela Leslie yaptıktan sonra ter kıçından akmışken 400-500 kalori yaktığında 4-5 dakikalık zevk olsun sana tatlılar kafamçokkarıştı Olursa kaydirigubbakcemile3

canım sen kendini daha iyi tanırsın bak Beyzuş abla ekmek ve pilav, makarna türü yiyecekler olan bir diyetle zayıflayamıyormuş...

ben mesela yaklaşık 1,5 aydır ben sadece şekeri hiç almayarak ve ekmeği azaltarak yaklaşık 5 kilo verdim...

mutlaka senin bünyeninde kilo almasına neden olan zaaf diyebileceğim yiyecekler vardır onları bul bence...

Çok yeni başladığımız ve daha 1-2 kez görüştüğümüz fazla etkilenmedim haliyle,bir de bitmesini ben istediğim için :kedi: Burcum ikizler,dengesiz sempatiksalakcinni

Benim en iyi arkadaşlarımın mensup olduğu burçtur ve çok severim ikizler burcu insanlarını...olumunekankayizsmile

yanlarındayken kesinlikle canınız sıkılmaz garantiii :lepi:

Tatlıyı çok seviyorsan sabah saatlerinde ve light tariflerden yararlanarak yaptığın şeyleri yiyebilirsin. Ben bir tadınca durmak bilmediğimden light da olsa bulaşmıyorum ama sen kendime hakim olabilirim diyorsan sabah saatlerinde yemende sakınca yok

Benim en iyi arkadaşlarımın mensup olduğu burçtur ve çok severim ikizler burcu insanlarını...olumunekankayizsmile

yanlarındayken kesinlikle canınız sıkılmaz garantiii :lepi:
En son birinin canını fena sıktım ama :1no2: Senin burcun ne lunaazul??

En son birinin canını fena sıktım ama :1no2: Senin burcun ne lunaazul??

benim burcum boğa

yok sen öyle bir şey yapmazsın yaptıysan bile düzeltmen gerekiyorsa düzeltirsin...

biraz içinden geçenleri söylemek konusunda sınırın olmayablir ama insanlar sana kolay kolay kırılamaz opuyorumnanaktan8 Bu arada burca göre konuştum, tutturdum mu? )

Anammmm osmanımmmmm senağlama bu akşam o ağladı ben ağladım o bağırdı ben ağladım o hasta oldu ben ağladım kıyamam sana osmanımmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…