Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eehh tutturdun,dilimi tutamıyorum bazen bilmiyorumkismile Buarada ben boğaça isterim,sabah yerim aklinialirimsmile

Eehh tutturdun,dilimi tutamıyorum bazen bilmiyorumkismile Buarada ben boğaça isterim,sabah yerim aklinialirimsmile

poğaçaları yaptım fırına attım geri geldimmm....

canım benim sen geliyorum deee... ben sabah kalkıp sana sıcak sıcak poğaça, kek, börek..

bilumum kilo aldırıcı şeyleri yaparım....olumunekankayizsmile

denizlideysen yarım saatlik yol

Denizli'de değilim yyaa,evime geldim Afyon'a yerimseniben İnşallah nasip olur görüşürük bi gün..Siyahbeyazla görüşecektik ama Nerelerde acep o??

KH diyeti nedir? Herkes bu diyetten bahsediyor ama bilgim yok. fisfisfis
Karbonhidrat diyeti canım.KK da karbonhidrat diyetiyle zayıflayanlar diye topik var istersen bir bak http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...57218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html B]
kızlar poğaça yapmaya gidiyorum

çocukların beslenmesi için isteyen varmı..
...sırnaşık şey
Kolay gelsin...Yarasın yavrularına.Bende isterim demeyi çok isterdim ama daha poğaça yiyebilecek duruma gelemedim.10 kilo verdiğim gün gidip kebaplar,lahmacunlar yiyeceğim;sabahıda poğaça yerim diyorum ama kıyabilirmiyim verdiğim 10 kiloya bilmiyorum.Çok riskli......Tadını alınca bozarım kendimi valla... Bende boğayım....Yemek için yaşayan ve yemeğe şölen muamelesi yapan bir burçmuş boğa....Oysa ben kuş kadar yerim.....Yalandan kim ölmüş.....delikafadulden:roflol:
Anammmm osmanımmmmm senağlama bu akşam o ağladı ben ağladım o bağırdı ben ağladım o hasta oldu ben ağladım kıyamam sana osmanımmmm opuyorumnanaktan

Kıyamam ben ona...Sırf Osmancığın üzülüp ağlamasını görmeyeyim diye güzelim dönem dizisini izlemiyorum.Yüreğim acıyor bir çocuğun gözünde keder ve yaş görünce.Dünyanın tüm çocukları mutlu olsun inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Denizli'de değilim yyaa,evime geldim Afyon'a yerimseniben İnşallah nasip olur görüşürük bi gün..Siyahbeyazla görüşecektik ama Nerelerde acep o??

inşallah canım burada olduğun zaman siyahbeyazlada ortak bir plan yapıp buluşalım...

valla pazar günü beraber nöbet tutacaktık ama benim evde işim vardı geldim...

onuda göremedim o yarın çalışıyor ben evdeyim ancak perşembe sabah görüşürüm onunla...

Neyseee ben yatayım artık hazır uykum gelmişken hem sabah erken kalkıp leslieyi daha çok yapabilirim belki opuyorumnanaktan niyeti bozdum galiba yarın tiramisu yemek istiyorum :tomato: tamam kızmayınnn tiramisu yiyecek param bilenem yok sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
İyi geceleeeerrr :lepi:

KENDİN YAP kaydirigubbakcemile5

epeydir yoktun ortalarda ama dönüşün süper oldu linklerin ve sen

özlemişim kız seni olumunekankayizsmile
Bilgisayarım bozuktu,babam sağolsun bugüne kaa ilgilenmedi eskisi gibi giremedim haliyle,bu hafta da fazla fazla burda zaman geçiririm :lepi:

üzüldüm şimdiiiimafoldumben

o zaman yüzyüze görüşmek için fırsat yaratalım olur mu?

sen ve balck için daha kolay görüşmek ama bende bir fırsatını bulup gelmek isterim...
İnşallah görüşebilirizz olumunekankayizsmile
Bana şimdilik müsade mirmirmirmir İyi geceleRR,esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…