Anammmm osmanımmmmm senağlama bu akşam o ağladı ben ağladım o bağırdı ben ağladım o hasta oldu ben ağladım kıyamam sana osmanımmmm opuyorumnanaktan
Eehh tutturdun,dilimi tutamıyorum bazen bilmiyorumkismile Buarada ben boğaça isterim,sabah yerim aklinialirimsmilebenim burcum boğa
yok sen öyle bir şey yapmazsın yaptıysan bile düzeltmen gerekiyorsa düzeltirsin...
biraz içinden geçenleri söylemek konusunda sınırın olmayablir ama insanlar sana kolay kolay kırılamaz opuyorumnanaktan8 Bu arada burca göre konuştum, tutturdum mu? )
Hakket osman kim :uhm:Anammmm osmanımmmmm senağlama bu akşam o ağladı ben ağladım o bağırdı ben ağladım o hasta oldu ben ağladım kıyamam sana osmanımmmm opuyorumnanaktan
Eehh tutturdun,dilimi tutamıyorum bazen bilmiyorumkismile Buarada ben boğaça isterim,sabah yerim aklinialirimsmile
Denizli'de değilim yyaa,evime geldim Afyon'a yerimseniben İnşallah nasip olur görüşürük bi gün..Siyahbeyazla görüşecektik ama Nerelerde acep o??poğaçaları yaptım fırına attım geri geldimmm....
canım benim sen geliyorum deee... ben sabah kalkıp sana sıcak sıcak poğaça, kek, börek..
bilumum kilo aldırıcı şeyleri yaparım....olumunekankayizsmile
denizlideysen yarım saatlik yol
osman kim yaaa?
Hakket osman kim :uhm:
Öyle bir geçer zaman ki dizisinin küçük prensi opuyorumnanaktan sırf o çocuk için diziyi izliyorum kaydirigubbakcemile3
Karbonhidrat diyeti canım.KK da karbonhidrat diyetiyle zayıflayanlar diye topik var istersen bir bak http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...57218-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz.html B]KH diyeti nedir? Herkes bu diyetten bahsediyor ama bilgim yok. fisfisfis
Kolay gelsin...Yarasın yavrularına.Bende isterim demeyi çok isterdim ama daha poğaça yiyebilecek duruma gelemedim.10 kilo verdiğim gün gidip kebaplar,lahmacunlar yiyeceğim;sabahıda poğaça yerim diyorum ama kıyabilirmiyim verdiğim 10 kiloya bilmiyorum.Çok riskli......Tadını alınca bozarım kendimi valla...kızlar poğaça yapmaya gidiyorum
çocukların beslenmesi için isteyen varmı.....sırnaşık şey
Bende boğayım....Yemek için yaşayan ve yemeğe şölen muamelesi yapan bir burçmuş boğa....Oysa ben kuş kadar yerim.....Yalandan kim ölmüş.....delikafadulden:roflol:benim burcum boğa
yok sen öyle bir şey yapmazsın yaptıysan bile düzeltmen gerekiyorsa düzeltirsin...
biraz içinden geçenleri söylemek konusunda sınırın olmayablir ama insanlar sana kolay kolay kırılamaz opuyorumnanaktan8 Bu arada burca göre konuştum, tutturdum mu? )
Anammmm osmanımmmmm senağlama bu akşam o ağladı ben ağladım o bağırdı ben ağladım o hasta oldu ben ağladım kıyamam sana osmanımmmm opuyorumnanaktan
Denizli'de değilim yyaa,evime geldim Afyon'a yerimseniben İnşallah nasip olur görüşürük bi gün..Siyahbeyazla görüşecektik ama Nerelerde acep o??
Neyseee ben yatayım artık hazır uykum gelmişken hem sabah erken kalkıp leslieyi daha çok yapabilirim belki opuyorumnanaktan niyeti bozdum galiba yarın tiramisu yemek istiyorum :tomato: tamam kızmayınnn tiramisu yiyecek param bilenem yok sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
İyi geceleeeerrr :lepi:
Evet kendin yap a.s Ailece yiyin gari kaydirigubbakcemile3 Biz bu linkteki tarifi yaptıktı çok da güzeldi delikafaduldenKENDİN YAP kaydirigubbakcemile5
Evet kendin yap a.s Ailece yiyin gari kaydirigubbakcemile3 Biz bu linkteki tarifi yaptıktı çok da güzeldi delikafadulden
portakal ağacı: tiramisu
benim linkçi bacım geldiğini belli etti olumunekankayizsmile
sırnaşık şey:lepi:
Bilgisayarım bozuktu,babam sağolsun bugüne kaa ilgilenmedi eskisi gibi giremedim haliyle,bu hafta da fazla fazla burda zaman geçiririm :lepi:epeydir yoktun ortalarda ama dönüşün süper oldu linklerin ve sen
özlemişim kız seni olumunekankayizsmile
Bilgisayarım bozuktu,babam sağolsun bugüne kaa ilgilenmedi eskisi gibi giremedim haliyle,bu hafta da fazla fazla burda zaman geçiririm :lepi:
Maalesef eskisi gibi giremem,Denizli'deki evimde net yok :1no2:sakın bir yerlere kaybolma bir dahalmaz:
Maalesef eskisi gibi giremem,Denizli'deki evimde net yok :1no2:
İnşallah görüşebilirizz olumunekankayizsmileüzüldüm şimdiiiimafoldumben
o zaman yüzyüze görüşmek için fırsat yaratalım olur mu?
sen ve balck için daha kolay görüşmek ama bende bir fırsatını bulup gelmek isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?