Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah leslie yapmak için heyecanla kalktım sonra baskül çarptı gözüme bugün çarşamba dedim kendi kendime içimdeki seste reglin biteli 3 gün oluyor tartıl bence içindeki bu merakı gider dedi WC gittikten sonra geldim üzerimdekilerden kurtulduktan sonra tartıldım ne 3 ne 4 kg su ya sadece ve sadece 1 kg vermişim mafoldumben nerde yanlış yapıyorum ben 15 gündür KH diyeti yapıyorum 1 yada 2 kere kaçamak yaptım leslieyide düzenli yapmaya çalışıyorum ama olmuyor :sinifsinif: metabolizmam mı bu kadar yavaş insanlar 15 günde 4-5 kg veriyor bu diyetler benim verdiğim 1 kg. Acayip moralim bozuk sinirden elime ne geçerse yeme isteğindeyim Allah kahretsin mafoldumben

Elimden ve içimden ağlamaktan başka birşey gelmiyor mafoldumben çok moralim bozuk çoookkk mafoldumben yıkılmış durumdayım mafoldumben

Elimden ve içimden ağlamaktan başka birşey gelmiyor mafoldumben çok moralim bozuk çoookkk mafoldumben yıkılmış durumdayım mafoldumben

canım belki de yaptığın diyet senın gunluk kalori ihtiyacından daha fazladır. çünkü her diyet herkese uymuyor biliyorsun. geçmişe baktığımda bu konu ile ilgilenen en önemli uyelerdensın . asla akıl vermek gibi algılama ama bence bır uzmana danış ve o listeye herseye ragmen tam sekılde uy. boylece ne aclık acısı uğrasırsın nne de su zamanların boşa gider . çünkü aynı hataları bende yaptım. uzmana danızştım ve uzman kontrolunde benımde amak tadıma uygun guzel bır lıste hazırladık ve ben gercekten hiç zorlanmadan 10 gunde 1 buçuk kılo verdım . ve bu yağdan gıttı. her 10 gunde bır dıyetısyenıme gıdeceğim ve kılolardan kurtulacağım...senınde boyle yapnı tavsıye ederım. sevgiyle kal:))

tombulkelebeğim canım üzülme nolur bizim metabolizmamız yavaş ve buna göre hangi diyeti yapıyorsak kaçamaksız yapmalıyız oysa biz!!! illa ki tatlı kaçamağına takılıyoruz..ben 1 aydır diyet ve spora rağmen 63.0-62.09-62.9-62.8 idim kafayı yiyecektim sinirden ve 60-69 topiğindeki arkadaşlarla da paylaştım..orada bir arkadaş var diyetisyene gitti 1 ayda 10 kilo verdi..ama herşeyi azar azar yiyerek harfiyen diyetisyenin verdiği liste ve spor ile..hayranım ona ben kilo veremeyip üzüldükçe sorun nerede diye yazıp duruyordum..sorun tatlı zaafımdandı ben de biliyordum ama çok az yiyordum birşey olmaz diyordum..ama sana da yazdım insülin direncimiz yüksek dikkat etmeliyiz yememeliyiz diye..ben 3 gündür ağzıma patates,hamur işi,tatlı vb koymuyorum sonunda 1.5 kilo vermişim nasıl sevindim anlatamam sana buarada 3 gündür monti ye başladım..lütfen dikkate al yazdıklarımı tatlım belki sana uygun diyet kh değildir üzülme nolur çare bulalım:1hug:

Kalori hesabına geri mi dönsem acaba hiçbirşey bilmiyorum yaa çok kötüyüm mafoldumben bütün hevesim kırıldı mafoldumben ben neden başaramıyorum 50 kg vermem lazımmm benim yaa şapır şapır kilo veriyor olmam lazım ama olmuyor yapıyorum rejim de sporda yapıyorum vallahi ya mafoldumben en sonunda kendimi kescem o olcak mafoldumben

ya kızlar şimdi afrkettım ne kadar denızlılı var burada... bende denızlılıyım ama öğretmen olduğum için muş ta yasıyorum...sevgili hemserılerım acaba bızım melektın suyundan topragından mı bu kılolalar:))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Muşta bile diyetisyen var da bu koca şehirde yok mu kafayı sıyırıcam ya mafoldumben

canım erzurumda diyetisyen olmaz mı hiç. iyi arastır. özel hastahanelerde mutlaka vardır. orada koskoca universite hastahanesı var..orada mutlaka vardır. her devlet hastahanesınde de dıyetisyen var. bence bu gununu bunun için ayır ve hastanelerı telefonlarını bul internetten . arayarak bilgi al. mutlaka vardı bir hastahanede...

ben Manisalıyım canım Denizli bana yaradı burada 16 kilo verdim :lepi:

Benim sigortam yok mafoldumben özele verecek paramda yok mafoldumben küçük emraha bağladım bugün her b..a ağlıyorum mafoldumben

Ne zamandır bu kilodasın? Bunu soruyorum çünkü geçici ve yerleşik yağlar birbirinden farklı. Geçici yağlar kendiliğinden gidebiliyor, hatta diyetin başında insanlar buna inanamıyor. Belli bir süre sonra kilo verme durunca vücudum direnç gösteriyor, diyoruz işte sıra yerleşik yani uzun yıllardır bizim bedenimizde olan yağlara gelince kilo verme hızı düşüyor. Mesela ben şu an o evredeyim. Asabım bozuluyor bu kadar uğraşmama rağmen gıdım gıdım gitmelerine. Sabırlı olacağız, başka çare yok :1hug:

Son düzenleme:

2 aydır 120-121 gidiyor işte 2 hafta önce 119 oldu ama 2 yıldır 130 falandım mafoldumben

2 aydır 120-121 gidiyor işte 2 hafta önce 119 oldu ama 2 yıldır 130 falandım mafoldumben

Eğer en az 2 yıl belli bir kiloda kaldıysan yerleşik kilo sınıfına girer. Yağlar direnecek ve sen de zorlanacaksın ama pes etmemen lazım. Bu arada pko filan var mı sende? Tatlıya karşı koyamamanda etkisi olabilir. Acayip tatlı isteği uyandırıyor insanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…