İnşallah görüşebilirizz olumunekankayizsmile
Bana şimdilik müsade mirmirmirmir İyi geceleRR,esen kalın şen kalıNN!! opuyorumnanaktan
ekincik, yenacığım nasılsınız?
KENDİN YAP kaydirigubbakcemile5
Evet kendin yap a.s Ailece yiyin gari kaydirigubbakcemile3 Biz bu linkteki tarifi yaptıktı çok da güzeldi delikafadulden
portakal ağacı: tiramisu
benim linkçi bacım geldiğini belli etti olumunekankayizsmile
Elimden ve içimden ağlamaktan başka birşey gelmiyor mafoldumben çok moralim bozuk çoookkk mafoldumben yıkılmış durumdayım mafoldumben
Elimden ve içimden ağlamaktan başka birşey gelmiyor mafoldumben çok moralim bozuk çoookkk mafoldumben yıkılmış durumdayım mafoldumben
ya kızlar şimdi afrkettım ne kadar denızlılı var burada... bende denızlılıyım ama öğretmen olduğum için muş ta yasıyorum...sevgili hemserılerım acaba bızım melektın suyundan topragından mı bu kılolalar:))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya kızlar şimdi afrkettım ne kadar denızlılı var burada... bende denızlılıyım ama öğretmen olduğum için muş ta yasıyorum...sevgili hemserılerım acaba bızım melektın suyundan topragından mı bu kılolalar:))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım erzurumda diyetisyen olmaz mı hiç. iyi arastır. özel hastahanelerde mutlaka vardır. orada koskoca universite hastahanesı var..orada mutlaka vardır. her devlet hastahanesınde de dıyetisyen var. bence bu gununu bunun için ayır ve hastanelerı telefonlarını bul internetten . arayarak bilgi al. mutlaka vardı bir hastahanede...
Kalori hesabına geri mi dönsem acaba hiçbirşey bilmiyorum yaa çok kötüyüm mafoldumben bütün hevesim kırıldı mafoldumben ben neden başaramıyorum 50 kg vermem lazımmm benim yaa şapır şapır kilo veriyor olmam lazım ama olmuyor yapıyorum rejim de sporda yapıyorum vallahi ya mafoldumben en sonunda kendimi kescem o olcak mafoldumben
Ne zamandır bu kilodasın? Bunu soruyorum çünkü geçici ve yerleşik yağlar birbirinden farklı. Geçici yağlar kendiliğinden gidebiliyor, hatta diyetin başında insanlar buna inanamıyor. Belli bir süre sonra kilo verme durunca vücudum direnç gösteriyor, diyoruz işte sıra yerleşik yani uzun yıllardır bizim bedenimizde olan yağlara gelince kilo verme hızı düşüyor. Mesela ben şu an o evredeyim. Asabım bozuluyor bu kadar uğraşmama rağmen gıdım gıdım gitmelerine. Sabırlı olacağız, başka çare yok :1hug:
2 aydır 120-121 gidiyor işte 2 hafta önce 119 oldu ama 2 yıldır 130 falandım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?