Ah kelebekim ne desem ki şimdi sana :sinifsinif: KH diyeti yaramadı belki bünyenebilmiyorumkismile Bence de diyetisyene gitmen en mantıklısı..Sporunu yapıyorsun,diyetine dikkat ediyorsun ona rağmen veremiyorsan bi tahlil,tetkik gerekli..Bir rahatsızlığın olduğundan değil;ama vücudunun ne istediğini,ne yemen ne yememen gerektiğini bil diye olumunekankayizsmile Moral bozukluğunu da çok iyi anlıyorum;ama lütfen diyetini bozma eninde sonunda azminin karşılığını alırsın yerimsenibenBu sabah leslie yapmak için heyecanla kalktım sonra baskül çarptı gözüme bugün çarşamba dedim kendi kendime içimdeki seste reglin biteli 3 gün oluyor tartıl bence içindeki bu merakı gider dedi WC gittikten sonra geldim üzerimdekilerden kurtulduktan sonra tartıldım ne 3 ne 4 kg su ya sadece ve sadece 1 kg vermişim mafoldumben nerde yanlış yapıyorum ben 15 gündür KH diyeti yapıyorum 1 yada 2 kere kaçamak yaptım leslieyide düzenli yapmaya çalışıyorum ama olmuyor :sinifsinif: metabolizmam mı bu kadar yavaş insanlar 15 günde 4-5 kg veriyor bu diyetler benim verdiğim 1 kg. Acayip moralim bozuk sinirden elime ne geçerse yeme isteğindeyim Allah kahretsin mafoldumben
Bu sabah leslie yapmak için heyecanla kalktım sonra baskül çarptı gözüme bugün çarşamba dedim kendi kendime içimdeki seste reglin biteli 3 gün oluyor tartıl bence içindeki bu merakı gider dedi WC gittikten sonra geldim üzerimdekilerden kurtulduktan sonra tartıldım ne 3 ne 4 kg su ya sadece ve sadece 1 kg vermişim mafoldumben nerde yanlış yapıyorum ben 15 gündür KH diyeti yapıyorum 1 yada 2 kere kaçamak yaptım leslieyide düzenli yapmaya çalışıyorum ama olmuyor :sinifsinif: metabolizmam mı bu kadar yavaş insanlar 15 günde 4-5 kg veriyor bu diyetler benim verdiğim 1 kg. Acayip moralim bozuk sinirden elime ne geçerse yeme isteğindeyim Allah kahretsin mafoldumben
ya kızlar şimdi afrkettım ne kadar denızlılı var burada... bende denızlılıyım ama öğretmen olduğum için muş ta yasıyorum...sevgili hemserılerım acaba bızım melektın suyundan topragından mı bu kılolalar:))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sen denizli'de mi öğrencisin??Benim gibi zemuszemusvalla öyle galiba katmerler bükmeler götürüdük herhalde baksana
Benim sigortam yok mafoldumben özele verecek paramda yok mafoldumben küçük emraha bağladım bugün her b..a ağlıyorum mafoldumben
ben Manisalıyım canım Denizli bana yaradı burada 16 kilo verdim :lepi:
Sen denizli'de mi öğrencisin??Benim gibi zemuszemus
Ben de liseyi Trabzon'da okudum,Taze Trabzon ekmeği,onun kıtırı boshayallersmile Ben de dayanamazdım anlıyorum seni aklinialirimsmileben öğrenciyim ama çalışıyorumda ben denizliliyim ama trabzonda yaşıyorum işim hertaraftan vahim taze trabzon ekmeğinede hiç dayanamıyorum birde tereyağı of offffffffffffff
ben öğrenciyim ama çalışıyorumda ben denizliliyim ama trabzonda yaşıyorum işim hertaraftan vahim taze trabzon ekmeğinede hiç dayanamıyorum birde tereyağı of offffffffffffff
süpersin o zaman :)))subat tattılınde denızlıye donduğumde ıns bende senın gıbı 16 kılo vermış olurum:))
İnşallah kelebekim yyaaw,derdimiz de o zaten sağlıklı bir şekilde zayıflamak;AlLah'ın izniyle sağlıklı bi şekilde şu fazlalıklardan kurtulalım inşallah :Saruboceq: Sen de bi 15 gün daha dene bakalım,bir ayın sonunda verirsin belki bu diyette böyle olur kim bilir bilmiyorumkismile15 gün daha yapacağım KH diyetini en başlarda vucut alışana kadar bu şekilde oluyormuş selintepe öyle söyledi sonrasında artacakmış kilo vermem. 15 gün daha deneyeceğim olmazsa bırakırım. Hala moralim bozuk. Mutfağa gitmemeye çalışıyorum çünkü önüme geleni yiyeceğimi biliyorum. Kötü bir dönem geçiriyorum hem duygusal hem maddi hem de bu kilo verme olaylarında Allah yardımcım olsun. Dua edin kızlar Allah sağlıklı bir şekilde zayıflamamızı nasip etsin.
15 gün daha yapacağım KH diyetini en başlarda vucut alışana kadar bu şekilde oluyormuş selintepe öyle söyledi sonrasında artacakmış kilo vermem. 15 gün daha deneyeceğim olmazsa bırakırım. Hala moralim bozuk. Mutfağa gitmemeye çalışıyorum çünkü önüme geleni yiyeceğimi biliyorum. Kötü bir dönem geçiriyorum hem duygusal hem maddi hem de bu kilo verme olaylarında Allah yardımcım olsun. Dua edin kızlar Allah sağlıklı bir şekilde zayıflamamızı nasip etsin.
Cumaya kadar bol bol bitki çayı içeceğim. Isırgan otu çayı içtim az önce şimdi 5i1yerde içiyorum. Sonra lipton şeftalili form çayı yeşilçay içeceğim. Oturma zamanı değil kalkıp leslie yapayım. Kafayı yemek üzereyim zaten oturmakla olmuyor.
26 dakika leslie yapabildim :çok üzgünüm: . bol su içmem lazım ısırgan otu çayı içiyorum ödem varsa atsın diye bugün yarın bol su ve çay içeceğim belki cumaya kadar biraz daha verebilirim :gitme:
Acıktıkça çorba içmeyi dene. Ben 100'lü kilolardayken bu şekilde kilo verdim. İlk başta haftada 4 kg kendiliğinden hatta fazla yürüyüş yapmadığım halde gitti. Bir yerlerde yanlışlık yapıyorsun ya da eksik olan bir şey var çünkü emin ol şu an rahat kilo verebilirsin.80'lerde ve 90'larda tıkanıyor insan.26 dakika leslie yapabildim :çok üzgünüm: . bol su içmem lazım ısırgan otu çayı içiyorum ödem varsa atsın diye bugün yarın bol su ve çay içeceğim belki cumaya kadar biraz daha verebilirim :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?