Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah kelebekim ne desem ki şimdi sana :sinifsinif: KH diyeti yaramadı belki bünyenebilmiyorumkismile Bence de diyetisyene gitmen en mantıklısı..Sporunu yapıyorsun,diyetine dikkat ediyorsun ona rağmen veremiyorsan bi tahlil,tetkik gerekli..Bir rahatsızlığın olduğundan değil;ama vücudunun ne istediğini,ne yemen ne yememen gerektiğini bil diye olumunekankayizsmile Moral bozukluğunu da çok iyi anlıyorum;ama lütfen diyetini bozma eninde sonunda azminin karşılığını alırsın yerimseniben

Belki diyet yapmana rağmen fazla kalori alıyorsundur. Mümkün müdür?

valla öyle galiba katmerler bükmeler götürüdük herhalde baksana

Benim sigortam yok mafoldumben özele verecek paramda yok mafoldumben küçük emraha bağladım bugün her b..a ağlıyorum mafoldumben

canım benım yanlış anlama ama bu sekılde kendını uzerek bır yere varamazsın. ya bunu soylemek hoş değil belkı de ama bu işe para yatırmadan da ne yazıkkı zor oluyor. bir muayene 40 lira ve sonrasındakı 2 kontrolde ucretodemıyorsun. ayda diyet yapacağım diye gereksız malzemelere verdiğimiz paralar bu 40 tl nin çook uzerınde oluyor ve zamanımız gidiyor ve yaglarımız gun gectıkçe yerleşiyor. ya lütfen ukalalık diye anlarsın diye çok korkuyorum ama lütfen kendın için bır defalığına da olsa harc borç bu parayı bul ve neden kılo aldığını zaafının nerede olduğunu ve gunluk kalorı ıhtıyacını bır defalığına da olsa baktır. inan bende senın gibiydım . şimdi bu iş için yok zamanımda çok para harcamak zorunda kalıyorum. hele kı muş çok pahalı bır memlekt. ama sağlığımız herseyden çooook daha değerli. özelden mesaj atamıyorum istersen mailimi vereyım sana ve mailden görüşelım. arnazar87 @ hotmail sevgiyle kal canım

ben öğrenciyim ama çalışıyorumda ben denizliliyim ama trabzonda yaşıyorum işim hertaraftan vahim taze trabzon ekmeğinede hiç dayanamıyorum birde tereyağı of offffffffffffff
Ben de liseyi Trabzon'da okudum,Taze Trabzon ekmeği,onun kıtırı boshayallersmile Ben de dayanamazdım anlıyorum seni aklinialirimsmile

ben öğrenciyim ama çalışıyorumda ben denizliliyim ama trabzonda yaşıyorum işim hertaraftan vahim taze trabzon ekmeğinede hiç dayanamıyorum birde tereyağı of offffffffffffff

sabır sabır :))

kızlar ben kaçıyorum 2 saat dersım var gidip geleyım okula. size ıyı sohbetler...hihoyyyt

15 gün daha yapacağım KH diyetini en başlarda vucut alışana kadar bu şekilde oluyormuş selintepe öyle söyledi sonrasında artacakmış kilo vermem. 15 gün daha deneyeceğim olmazsa bırakırım. Hala moralim bozuk. Mutfağa gitmemeye çalışıyorum çünkü önüme geleni yiyeceğimi biliyorum. Kötü bir dönem geçiriyorum hem duygusal hem maddi hem de bu kilo verme olaylarında Allah yardımcım olsun. Dua edin kızlar Allah sağlıklı bir şekilde zayıflamamızı nasip etsin.

İnşallah kelebekim yyaaw,derdimiz de o zaten sağlıklı bir şekilde zayıflamak;AlLah'ın izniyle sağlıklı bi şekilde şu fazlalıklardan kurtulalım inşallah :Saruboceq: Sen de bi 15 gün daha dene bakalım,bir ayın sonunda verirsin belki bu diyette böyle olur kim bilir bilmiyorumkismile

Allah yardımcın olsun bitanem duygusal yönden de kötü olmana çok:çok üzgünüm: üzüldüm

Cumaya kadar bol bol bitki çayı içeceğim. Isırgan otu çayı içtim az önce şimdi 5i1yerde içiyorum. Sonra lipton şeftalili form çayı yeşilçay içeceğim. Oturma zamanı değil kalkıp leslie yapayım. Kafayı yemek üzereyim zaten oturmakla olmuyor.

kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap ama kendini bukadar üzme canım nolur..moral de çok önemli çünkü

26 dakika leslie yapabildim :çok üzgünüm: . bol su içmem lazım ısırgan otu çayı içiyorum ödem varsa atsın diye bugün yarın bol su ve çay içeceğim belki cumaya kadar biraz daha verebilirim :gitme:

26 dakika leslie yapabildim :çok üzgünüm: . bol su içmem lazım ısırgan otu çayı içiyorum ödem varsa atsın diye bugün yarın bol su ve çay içeceğim belki cumaya kadar biraz daha verebilirim :gitme:

pozitif düşünmeye çalış tatlım tabi verebilirsin eğer ödem varsa bilinçli yediğin içtiğin şeylerle ödemden kurtulduğunda bile baskülde düşüşü görürsün

Acıktıkça çorba içmeyi dene. Ben 100'lü kilolardayken bu şekilde kilo verdim. İlk başta haftada 4 kg kendiliğinden hatta fazla yürüyüş yapmadığım halde gitti. Bir yerlerde yanlışlık yapıyorsun ya da eksik olan bir şey var çünkü emin ol şu an rahat kilo verebilirsin.80'lerde ve 90'larda tıkanıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…