Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerim
sabah:yarım su bardagı k flakes ve o kadar sütle
ara:1 elma
öğle:3 y.k kadar mantar içinde 1 köfte kadar etle sotelenmiş,salatalık,yogurt 4 kaşık kremalı mantar çorbası
ara:1 kayısılı activia yogurt
akşam:4 y.k ıspanak yemeği 1 kaşık yogurtla ve ton balıklı salata

birazdan inşallah kaldırabilirsem arkamdaki fazla yükü yürüyüşe çıkacagım hedef 1 saat ama eminimki o 50 dk da kalacak.

ankarada altınpark var yürüyüşe gidiyorum kurbagalar çıkıyo karşıma.korkuyorum yürürken.
hatta vazgeçtim gitmiyorum.önümden zıp zıp geçiolar.ezecem bigün birini o olacak.

iim cnm yürüyüşe gitsem mi diye düşünüyorum.işten geldim çok şükür.bugün de bitti.c.tesi olsa da izin yapsam.offf.bunaltıyo.insanın sevmediği bir işi yapması kadar büyük bir eziyet yok.

baharcım verdiğin çayı içiyorum iki gündür gram oynamadı .çünki arada kaçamaklar yapıyorum bugün yine annemde gün vardı ikindiye kadar çok güzel gittim ikindide çayla beraber hoppp gitti diyet kafayı yiyeceğim yaaaaa yaa gündüz kaçamak yapıyorum yada akşam hiç kaçamaksız günüm geçmeyecekmi benimmm

Bugün kaçamak yaptım, 3 çatal ucu pasta yedim eyvahedigeldismile Sonra rahat edemedim, 6 mil leslie yaptım. 3+3 şeklinde yaptım. O yüzden çok mutluyum :dance: Bir de 2 tane basenlerimi ve üst bacaklarımı örten gömlek ile hırka aldım. Kendimi harika hissediyorum, miss world gibi sırnaşık şey

ooohhh ne güzel için rahat etmiş...güle güle kullan aldıklarını canım zemuszemus

benm de az önce kaçamak nyaptım.annemin pis boğazı yüzünden.kuruyemiş yiyodu.ben de içinden 7-8 tane fındık 5-6 tane antep fıstıgı 3-4 tane de beyaz leblebi aldım.kaçamagımı ölçülü yaptım haha.kaydirigubbakcemile3 3 mil leslie yaptım.ölüyorum şuan.5 i tamamlayım diyorum ama nefesim kesiliyor artık.astım var.nefes alamıyorum çok zorlayınca.tıkanana kadar yapıp bırakıyım en iisi.

kızlar bu fındık fıstık tarzı şeyler çok kalorili mi bu arada.yani kilo yapar mı.hani fındık kolestrole falan iyi gelen bişi ya sonuçta.çok zararlı mıdır.biliomusunuz.

cnm 4.mili yaparken bileğime kramp girdi.ayak parmaklarım kıvbrıldı.çok korktum.ne oluyo dedim.bıraktım şimdi.devam etmek istiyorum ama korkuyorum.bişi olmaz herhalde dimi.:çok üzgünüm:

kızlar bu fındık fıstık tarzı şeyler çok kalorili mi bu arada.yani kilo yapar mı.hani fındık kolestrole falan iyi gelen bişi ya sonuçta.çok zararlı mıdır.biliomusunuz.

Ben ara öğünlerde yemek için badem ve kuru erikten oluşan bir poşet hazırlıyorum. 1 öğün için 10 badem ve 10 kuru erik yeterli ve faydalı ama fazlası kilo yapar. İstersen kuru kayısı ya da fındık da ekleyebilirsin ama ben sevmediğim için yemiyorum. Fındık ve kuru kayısı eklersen badem ve kuru erik adedini azaltman lazım

Veee kendimden beklenen sonu yaşadım akşama kadar içmediğim bitki çayı kalmadı ısırgandan tut form,5i1yerde,yeşilçay akşam naptım gittim markete browni intense 3lü paket,eti fıstıklı çikolata ve kakaolu süt aldım hepsini yedim mafoldumben ne yapacağımı bilmiyorum bilemiyorum mafoldumben bütün şevkim kırıldı mafoldumben nasıl toparlanacağım mafoldumben

Moralini bozma canım......İyi spor yapıyorsun kas yapmış olma ihtimalini gözardı etme.Bence kas yaptın;kiloda fazla azalma olmadı ama görünüşün inceldi ve sıkılaştın.Bedenine alıcı gözle bak....Fark varsa zaten hissedersin....
İyi geceler hanımlar...

İyi geceler tatlım.Hoşgeldin.....
Ben yine memleketteyim.Sabah geldim.1-2 hafta kalıp döneceğiz..Yaşasın emeklilik....

bir kaç gündür çok hastaydım...Kronik faranjitim var,yine o azmış diye düşünüp pek ciddiye almadım..Dün gece nefes darlığı çekmeye başladım..Bayağı korktum...bugün inadı bırakıp doktora gittim,teşhis bronşit..

Hangi ara oldum bende bilmiyorum..Allah kimseyi sağlığından etmesin,çok zor...

BEYZUSÇUM gezmedemisin yine..:)) Ne güzel yaaa..

Şeker düzeyinle çok oynuyorsun. Bana kalırsa KH diyeti yapmamalısın. Ben yeni bir liste uygulayacağım. Daha önce bu yöntemle bir ayda 9 kg verdim. 101 iken 92 oldum. İstersen sen de dene. Üstelik aç da kalmıyorsun. Günde 1600 kalori alıyorsun. Her şey düzelir merak etme. Onları yemiş olsan bile suçluluk duyma. Suçluluk duygusu daha ileri gitmene neden olur. Canım çekti, yedim, şimdi ne yapabilirim, de

İyi geceler hanımlar...

İyi geceler

Çok büyük geçmişler olsun. Bronşit teşhisi konduysa, yaz-kış dikkat etmen gerek yiyip içtiklerine. a.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…