ben eve gidiyorum umarım bu akşam azıcık da olsa spor yapabilirim.kaydirigubbakcemile2
Bugün kaçamak yaptım, 3 çatal ucu pasta yedim eyvahedigeldismile Sonra rahat edemedim, 6 mil leslie yaptım. 3+3 şeklinde yaptım. O yüzden çok mutluyum :dance: Bir de 2 tane basenlerimi ve üst bacaklarımı örten gömlek ile hırka aldım. Kendimi harika hissediyorum, miss world gibi sırnaşık şey
benm de az önce kaçamak nyaptım.annemin pis boğazı yüzünden.kuruyemiş yiyodu.ben de içinden 7-8 tane fındık 5-6 tane antep fıstıgı 3-4 tane de beyaz leblebi aldım.kaçamagımı ölçülü yaptım haha.kaydirigubbakcemile3 3 mil leslie yaptım.ölüyorum şuan.5 i tamamlayım diyorum ama nefesim kesiliyor artık.astım var.nefes alamıyorum çok zorlayınca.tıkanana kadar yapıp bırakıyım en iisi.[/QUOTE
leslie yi iyi ki yapmışsın canım süper olmuş :lepi:
kızlar bu fındık fıstık tarzı şeyler çok kalorili mi bu arada.yani kilo yapar mı.hani fındık kolestrole falan iyi gelen bişi ya sonuçta.çok zararlı mıdır.biliomusunuz.
Moralini bozma canım......İyi spor yapıyorsun kas yapmış olma ihtimalini gözardı etme.Bence kas yaptın;kiloda fazla azalma olmadı ama görünüşün inceldi ve sıkılaştın.Bedenine alıcı gözle bak....Fark varsa zaten hissedersin....15 gün daha yapacağım KH diyetini en başlarda vucut alışana kadar bu şekilde oluyormuş selintepe öyle söyledi sonrasında artacakmış kilo vermem. 15 gün daha deneyeceğim olmazsa bırakırım. Hala moralim bozuk. Mutfağa gitmemeye çalışıyorum çünkü önüme geleni yiyeceğimi biliyorum. Kötü bir dönem geçiriyorum hem duygusal hem maddi hem de bu kilo verme olaylarında Allah yardımcım olsun. Dua edin kızlar Allah sağlıklı bir şekilde zayıflamamızı nasip etsin.
İyi geceler hanımlar...
Şeker düzeyinle çok oynuyorsun. Bana kalırsa KH diyeti yapmamalısın. Ben yeni bir liste uygulayacağım. Daha önce bu yöntemle bir ayda 9 kg verdim. 101 iken 92 oldum. İstersen sen de dene. Üstelik aç da kalmıyorsun. Günde 1600 kalori alıyorsun. Her şey düzelir merak etme. Onları yemiş olsan bile suçluluk duyma. Suçluluk duygusu daha ileri gitmene neden olur. Canım çekti, yedim, şimdi ne yapabilirim, deVeee kendimden beklenen sonu yaşadım akşama kadar içmediğim bitki çayı kalmadı ısırgandan tut form,5i1yerde,yeşilçay akşam naptım gittim markete browni intense 3lü paket,eti fıstıklı çikolata ve kakaolu süt aldım hepsini yedim mafoldumben ne yapacağımı bilmiyorum bilemiyorum mafoldumben bütün şevkim kırıldı mafoldumben nasıl toparlanacağım mafoldumben
İyi geceler hanımlar...
bir kaç gündür çok hastaydım...Kronik faranjitim var,yine o azmış diye düşünüp pek ciddiye almadım..Dün gece nefes darlığı çekmeye başladım..Bayağı korktum...bugün inadı bırakıp doktora gittim,teşhis bronşit..
Hangi ara oldum bende bilmiyorum..Allah kimseyi sağlığından etmesin,çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?