Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

baharcim canim kendini salma hersey güzel olucak :) bak ben 3haftadir yerimde sayiyorum valla. hala 93deyim

Haklı olabilirsin Beyzuşcum çünkü dediğim gibi ben vucuduma bakarak çok kilo verdiğiimi düşünüyordum şimdi aşkımda açıkladı zaten kas yağ olayını guclubacismile zaten 1-2 haftadır görmediğim bir arkadaşım kız sen sürekli zayıflıyomusun dedi opuyorumnanaktan ama siyah giyiyordum ondan da olabilir tabisi :sinifsinif: Yarın tekrardan sarılıp baştan başlıycam yarını iyi değerlendirirsem baskül 117 küsür gösterebilir belki :sinifsinif:

YENAcımmmm çok geçmiş olsunnnn ama dikkkaaattt et kendine Allahhhhh sağlık versin tez zamanda inşalllaaahhhh :Saruboceq:

Son düzenleme:
Aaaaaaa edit gelmiş..Çok sevindim.alkisalkisalkis.

aslında çok öyle aman aman aramıyorum da bugün annem sayesinde gitti akşama kadar ki mükemmel diyetim.neyse allahtan çok yemedim.bişi olmaz o kadarcıktan :) :)
saol cnm cvp verdiğin için.

Bahaaaar browni yediğin için pişman olma...Çok güzel bişey o yaa..yarın bende alıcam,nescafeyle ara öğün yapıcam...aklinialirimsmile

kızlar bu fındık fıstık tarzı şeyler çok kalorili mi bu arada.yani kilo yapar mı.hani fındık kolestrole falan iyi gelen bişi ya sonuçta.çok zararlı mıdır.biliomusunuz.

Fındık ve ceviz ara öğün yapıyoum ben...

Kendine iyi bak ve dinlen canım...Sanırım sünnet telaşında yoruldun ve direncin düştü...Çok geçmiş olsun.Hemen iyileş inşallah...
BEYZUSÇUM gezmedemisin yine..:)) Ne güzel yaaa..

Evet canım.Egeciğimi görmeye geldim.....Dayanamıyorum kerataya.......

Son düzenleme:
Çok sağol baharcım..sende üzme kendini ve daha az spor yap bence..
Zayıfladıkça arttırırsın süresini..

Evet canım haklısın,dikkat etmedim kendime..Birde çok soğuk içtim içecekleri..

egeciği bende öpüyorum..opuyorumnanaktan

canım benim sabah da yazdım lütfen şekeri kes meyveden al sadece göreceksin iştahın da kapanacak

yena geçmiş olsun canım benimde bademciklerimde çok ağrı var geceleri örtünemiyorum sıcak geliyor sabaha karşıda üşüyorum yine örtünmüyorum inş ilerlemez .aman bizler hasta olmayalımda kuzucuklara kim bakar sonraa

İyi geceler hanımlarrr ben yatıyorum.
Yan komşuyu kandırdım sabah erkenden yürüyüşe çıkacağız
Görüşmek üzere...

Sanada geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…