Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle herkeze mrblar :) sevgilim polis maşvuruları için eskişehire gitmesi gerektigini ve benim yanıma da gelicegini söledi uzun bır aradan sonra ıkı gün de olsa kendisini görücem cok mutluyum bu haberi duyunca uyuyamadım başladım nette birşeyler okumaya benim acil vermem lazım tam tarih demedi ama sanırım yakın bir zamna da geliyooo acilen şokluk bir durumum var yanii kızlarr bılıyorum cok saglıksız ama vermem şartt :)) öncelikle metebolızma yazılarına baktım ortak olanlar pratik bilgiler sizinle özellıkle baharcıgımla paylaşmak ıstedım aynı sorunu yaşıyoruz ve cnm benım cok üzgündü inş bir faydasını görür öncelikle sabah erken kalkmaya özen göstermelısınız kalkar kalmaz dişler fırcalınacakmış bu cok önemli bir kuralmışş sonra ılık suya bir yememk kaşıgı elma sirkesi ve limon suyu konarak icilcekmiş kahvaltı faslında peynir kesinlikle yasakmışş geri kalan yemek kısmını bütün diyetlerden biliyoruz ama önerileri özellıkle ortak olanlar ara ögünde kayısı ceviz ve badem öneriyolarr arkadaşlar özellikle saf limonun suyu kaynatılmış erik suyu meyveleri de kabuklu yememız onerılıyo lifli gıdalar önemlıymiş sudacözünürlük anlamında 2.5 3 ltre su onun dısında ara ögünlerde caylar bu arada maydonozda kereviz de cok tavsiye edılıyo metobolızmayı hızlandırıyomuşş ender saraçta gözünüze yemegin ıyı görünmesi icin lacivert tabak önermişti tabagınızı süsleyin kızlar ben yaptım gercekten aldanılıryor birde lahana kürüüü bunu kesinlikle yapıcam :)) sabahhh birde yemek saatlerinizi yada ögünleri yer degiştirmemiz tavsiye edılıyo metebolızmayı şaşırtmak gerekıyomuşş :))cogunu belkı de bılıyosunuz dur sadece bunları bılmeyen arkadaşlarımız olur diye yazdım bunları paylaşmak hoşumada gitti o yuzden uzun oldu sanırım kessem ıyı olcak :)))

Mumkun olsa herkesi zayıflatabılırım belkı derdı olan herkesı ama uygun bır ortam degıl sıte o nedenle elımden geldıgınce onerılerle yanınızda olmak ısterım.

Nasıl zayıflatacaksın narinciye :uhm: diyetisyen misin yoksa sende bizim gibi kiloluydun da sonrasında kilomu verdin :uhm: merak ettim şimdi aydınlatırsan çok sevinirim opuyorumnanaktan

dıyetısyen degılım gıda muhendısıyım ve bıtkısel urunler uzerıne calısıyorum.cok ınsanı zayıflattım:)

BANA LÜTFEN YARDI EDER MISIN KOMIK OLCAK AMA CABUK KILO VERMEM LAZIM SONRADAN ALSAM SORUN DEGIL ŞOK DİYET UYGULAN OLDU MU BEN HİÇ DENEMEDİM DE YAPIPTA BIRDEN VERENLER OLDU MU KIZLAR LÜTFEN YARDIM:sinifsinif:

BANA LÜTFEN YARDI EDER MISIN KOMIK OLCAK AMA CABUK KILO VERMEM LAZIM SONRADAN ALSAM SORUN DEGIL ŞOK DİYET UYGULAN OLDU MU BEN HİÇ DENEMEDİM DE YAPIPTA BIRDEN VERENLER OLDU MU KIZLAR LÜTFEN YARDIM:sinifsinif:

tabıkıde yardımcı olurum...ama kac kılosun kac olmak ıstıyorsun?ne kadar surede?

tabıkıde yardımcı olurum...ama kac kılosun kac olmak ıstıyorsun?ne kadar surede?

Bendee yaaa bendeeee alkisalkisalkis
Zayıflamak istiyorummm 118 kg yum boyum 1.75 26 yaşındayım boshayallersmile benim acelem yok tek istediğim kiloyu sürekli olarak verebilmek 2 ay boyunca aynı kiloda kalmak istemiyorum haftada 1 kg olsun ayda 3 kg olsun ama olsunnn opuyorumnanaktan nasıl zayıflatacaksın bizii :çok üzgünüm:

26 yasındaysanız ve bır rahatsızlıgınız yok ıse kılo kaybına baslamanız kolay olur. 118 kılo olmanızda buyuk ıhtımalle dengesız beslenmeden kaynaklıdır.
sıze onerebılecegım 3 adet kapsul formunda zayıflama urunudur. reklama gırmemesı ıcın marka veremeyecegım. ancak mate cayı kapsulu , chitosan kapsulu ve elma sirkesi kapsülü ( normal elma sırkesıde kullanabılırsınız ancak 1 kapsul yaklasık 25 ml elma sırkesıne denk gelır gunde 3 kere kullanacagınız ıcın gunde o kdr elma sırkesını ıcmek hosunuza gıtmeyebılır ) seklınde 3 urunu kullanabılırsınız. emın olun ılk ay 4 sonrakı takıp eden ayularda ıse 3er kılo vereceksınız

Hıııı biz ilaç kullanmadan zayıflıyoruz ama yani bitkisel ya da kimyasal olması önemli değil hap kullanmıyoruz ve spor + rejimle zaten 2-3 kg gidiyor aylık olarak. Yine de teşekkür ederim ilgilendiğin için opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…