İyi geceler hanımlarrr ben yatıyorum.
Yan komşuyu kandırdım sabah erkenden yürüyüşe çıkacağız
Görüşmek üzere...
İyi geceler hanımlarrr ben yatıyorum.
Yan komşuyu kandırdım sabah erkenden yürüyüşe çıkacağız
Görüşmek üzere...
yenacım dikkat et kendine, çok geçmiş olsun tatlım opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar bende şu anda 113 kiloyum çocuk yapmak için zayıflamaya uğraşıyorum banada akıl verin:))
slm arkadaşlar bende şu anda 113 kiloyum çocuk yapmak için zayıflamaya uğraşıyorum banada akıl verin:))
Mumkun olsa herkesi zayıflatabılırım belkı derdı olan herkesı ama uygun bır ortam degıl sıte o nedenle elımden geldıgınce onerılerle yanınızda olmak ısterım.
Nasıl zayıflatacaksın narinciye :uhm: diyetisyen misin yoksa sende bizim gibi kiloluydun da sonrasında kilomu verdin :uhm: merak ettim şimdi aydınlatırsan çok sevinirim opuyorumnanaktan
dıyetısyen degılım gıda muhendısıyım ve bıtkısel urunler uzerıne calısıyorum.cok ınsanı zayıflattım:)
BANA LÜTFEN YARDI EDER MISIN KOMIK OLCAK AMA CABUK KILO VERMEM LAZIM SONRADAN ALSAM SORUN DEGIL ŞOK DİYET UYGULAN OLDU MU BEN HİÇ DENEMEDİM DE YAPIPTA BIRDEN VERENLER OLDU MU KIZLAR LÜTFEN YARDIM:sinifsinif:
tabıkıde yardımcı olurum...ama kac kılosun kac olmak ıstıyorsun?ne kadar surede?
Bendee yaaa bendeeee alkisalkisalkis
Zayıflamak istiyorummm 118 kg yum boyum 1.75 26 yaşındayım boshayallersmile benim acelem yok tek istediğim kiloyu sürekli olarak verebilmek 2 ay boyunca aynı kiloda kalmak istemiyorum haftada 1 kg olsun ayda 3 kg olsun ama olsunnn opuyorumnanaktan nasıl zayıflatacaksın bizii :çok üzgünüm:
26 yasındaysanız ve bır rahatsızlıgınız yok ıse kılo kaybına baslamanız kolay olur. 118 kılo olmanızda buyuk ıhtımalle dengesız beslenmeden kaynaklıdır.
sıze onerebılecegım 3 adet kapsul formunda zayıflama urunudur. reklama gırmemesı ıcın marka veremeyecegım. ancak mate cayı kapsulu , chitosan kapsulu ve elma sirkesi kapsülü ( normal elma sırkesıde kullanabılırsınız ancak 1 kapsul yaklasık 25 ml elma sırkesıne denk gelır gunde 3 kere kullanacagınız ıcın gunde o kdr elma sırkesını ıcmek hosunuza gıtmeyebılır ) seklınde 3 urunu kullanabılırsınız. emın olun ılk ay 4 sonrakı takıp eden ayularda ıse 3er kılo vereceksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?