Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm değişik denemek de fayda var özellikle sabah peynir neden yasak ki bilmiyorumkismile

tabıkıde yardımcı olurum...ama kac kılosun kac olmak ıstıyorsun?ne kadar surede?

valla benım acıl vermem sart 94 oldum bır 7 gun vaktım var sanırım sevgılımın bıraz daha gec gelmesını temenlı ederım basvuru tarıhı 14 son dedı bu zaman aralıgında ona göre dedi cok sevındım cvp vermenekaydirigubbakcemile5

7 gun cok kısaymıs ya 7 gunde kılo veremezsınkı. verırsende saglıgından olursun

7 gun cok kısaymıs ya 7 gunde kılo veremezsınkı. verırsende saglıgından olursun

ya gercekten vermem şarttt bıraz artistlık yaptım sevgılıme o da anıden cıkıyp gelıcem 14 kadar dedı ((( anlıyacagın geldıgı gune kadar işimi yarıyacak seyler lazım mafoldumben

sabah kahvaltısında bi peynir kalmıştı yediğimiz o da zararlı çıktı demek

Son düzenleme:

a.salkisalkisalkisalkisalkisalkisçok güzel cevap baharcım...elma kapsülünü kuzenim kullandı vermek şöyle dursun daha çok aldı...iştahımı acayip açtı kendime dur diyemiyorum diyor...kızlar hiçbir şey mucize değildir...öyle ilaçlardan falan medet ummayın...boğazımızı tutmayı öğrenecez...:enbuyukkk:

valla ılaca ben de karsıyım para tuzagı hepsiii bızım duygularımızı sömürüyolar lmaz:

dıyetısyen degılım gıda muhendısıyım ve bıtkısel urunler uzerıne calısıyorum.cok ınsanı zayıflattım:)

Bu işte reklam olduğunu anlamıştım,siz satış yapmak için burdasınız diimi yardımcı olmak için değil...

Dikkat ederseniz burda hepimizin çok fazla kilosu var..ve bir çoğumuzda o bitkisel denen yardımcı ürünlerden bu hale geldik..

Şİmdi birbirimize destek olarak diyet artı egsersizle yaşam şeklimizi değiştirmeye çalışıyoruz...

LÜtfen başka yerde satışınızı ve reklamınız yapın...

Son düzenleme:
sabah kahvaltısında bi peynir kalmıştı yediğimiz o da zararlı çıktı demek

Bütün doktorlar kahvaltıda peynir öneriyor,Vücudun herşeye ihtiyacı var kaç kiloda olursak olalım,herşeyden yemeliyiz diyorlar...

Peynirin zararlı olduğunuda hiiç duymadım ben,nerden çıktı...:)

Miyocum 7 günde kaç kilo vermeyi düşünüyorsun.?

Sence gözle görülür bir incelik mümkünmüdür..

Tebrik ediyorum Yenacım ben aklımdan geçenleri sen kaleme dökmüşsün opuyorumnanaktan
Bizim zaafımızı en hassas noktamızı kullanmaya çalışıyorlar ne olursa olsun hiçbir ilacı kullanmayınnn arkadaşlar lmaz: biz zamanla ve burdaki destekle vereceğiz zaten tüm kilolarımızı Şeniz

Miyoooooooooooo bak sana önerebileceğim bir diyet KH diyeti topicinde bir bayan yaptı 1 haftada 5 kg verdi saf protein diyeti bunu dene istersen :uhm:

Miyoooooooooooo bak sana önerebileceğim bir diyet KH diyeti topicinde bir bayan yaptı 1 haftada 5 kg verdi saf protein diyeti bunu dene istersen :uhm:

Bende geçen yıl yapmıştım protein diyeti iki günde iki kilo vermiştim...

Kilom durduğu dönem çok iyi gelmişti...sadece iki gün yapılır deniyodu..

merhaba arkadaşlar bir süreden beri sizleri takip ediyorum bende 98 kilo ile dün başladım diete sizlerden destek aldım

Satış yapmak onemlı degıl. urunlerın markalarını bıle soylemıyorum. ınternette baktıgınızda bu soyledıgım urunlerden yuzlerce var. evet haklısınız bıtkısel denen yardımcı urunlerden bu haldesınız ama her duydugunuzu almak bır reklama ınanmak dogru bırsey degıl. ben bu ısı yapıyorum haftada 20 farklı kısıyle gorusuuyorum kılo konusunda. gerektıgınde urunde tavsıye ettım her zaman rejımde. yapması gerekenlerıde soyledım. ama bunları hep kısıye gore yaptım. kulaktan dolma bılgıler herkese faydalı olmaz! sonunda ıse yaramayacak seylerı deneye deneye pıskolojık olarakta yıpranırsınız. ne yaptıysam olmuyor demeye baslarsınız. ben kımseye urunu kullan anında zayıflarsın demıyorum. dıyet yapmak her zaman sart. ama sunuda kabullenmek lazımkı ıstahı kesecek bazı takvıyeler yada kesılmedıgınde bıle bunların sındırımını kolaylastırcak yag alımını azaltacak takvıyeler her zaman sart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…