öncelikle herkeze mrblar :) sevgilim polis maşvuruları için eskişehire gitmesi gerektigini ve benim yanıma da gelicegini söledi uzun bır aradan sonra ıkı gün de olsa kendisini görücem cok mutluyum bu haberi duyunca uyuyamadım başladım nette birşeyler okumaya benim acil vermem lazım tam tarih demedi ama sanırım yakın bir zamna da geliyooo acilen şokluk bir durumum var yanii kızlarr bılıyorum cok saglıksız ama vermem şartt :)) öncelikle metebolızma yazılarına baktım ortak olanlar pratik bilgiler sizinle özellıkle baharcıgımla paylaşmak ıstedım aynı sorunu yaşıyoruz ve cnm benım cok üzgündü inş bir faydasını görür öncelikle sabah erken kalkmaya özen göstermelısınız kalkar kalmaz dişler fırcalınacakmış bu cok önemli bir kuralmışş sonra ılık suya bir yememk kaşıgı elma sirkesi ve limon suyu konarak icilcekmiş kahvaltı faslında peynir kesinlikle yasakmışş geri kalan yemek kısmını bütün diyetlerden biliyoruz ama önerileri özellıkle ortak olanlar ara ögünde kayısı ceviz ve badem öneriyolarr arkadaşlar özellikle saf limonun suyu kaynatılmış erik suyu meyveleri de kabuklu yememız onerılıyo lifli gıdalar önemlıymiş sudacözünürlük anlamında 2.5 3 ltre su onun dısında ara ögünlerde caylar bu arada maydonozda kereviz de cok tavsiye edılıyo metobolızmayı hızlandırıyomuşş ender saraçta gözünüze yemegin ıyı görünmesi icin lacivert tabak önermişti tabagınızı süsleyin kızlar ben yaptım gercekten aldanılıryorbirde lahana kürüüü bunu kesinlikle yapıcam :)) sabahhh birde yemek saatlerinizi yada ögünleri yer degiştirmemiz tavsiye edılıyo metebolızmayı şaşırtmak gerekıyomuşş :))cogunu belkı de bılıyosunuz dur sadece bunları bılmeyen arkadaşlarımız olur diye yazdım bunları paylaşmak hoşumada gitti o yuzden uzun oldu sanırım kessem ıyı olcak :)))
tabıkıde yardımcı olurum...ama kac kılosun kac olmak ıstıyorsun?ne kadar surede?
valla benım acıl vermem sart 94 oldum bır 7 gun vaktım var sanırım sevgılımın bıraz daha gec gelmesını temenlı ederım basvuru tarıhı 14 son dedı bu zaman aralıgında ona göre dedi cok sevındım cvp vermenekaydirigubbakcemile5
hımm değişik denemek de fayda var özellikle sabah peynir neden yasak ki bilmiyorumkismile
7 gun cok kısaymıs ya 7 gunde kılo veremezsınkı. verırsende saglıgından olursun
ya gercekten vermem şarttt bıraz artistlık yaptım sevgılıme o da anıden cıkıyp gelıcem 14 kadar dedı((( anlıyacagın geldıgı gune kadar işimi yarıyacak seyler lazım mafoldumben
miyocum kusura bakma narinciyeden alıntı yapacaktım senden alıntı yaparak cevap vermişim pardon
Hıııı biz ilaç kullanmadan zayıflıyoruz ama yani bitkisel ya da kimyasal olması önemli değil hap kullanmıyoruz ve spor + rejimle zaten 2-3 kg gidiyor aylık olarak. Yine de teşekkür ederim ilgilendiğin için opuyorumnanaktan
a.salkisalkisalkisalkisalkisalkisçok güzel cevap baharcım...elma kapsülünü kuzenim kullandı vermek şöyle dursun daha çok aldı...iştahımı acayip açtı kendime dur diyemiyorum diyor...kızlar hiçbir şey mucize değildir...öyle ilaçlardan falan medet ummayın...boğazımızı tutmayı öğrenecez...:enbuyukkk:
dıyetısyen degılım gıda muhendısıyım ve bıtkısel urunler uzerıne calısıyorum.cok ınsanı zayıflattım:)
ok yazabılıyorsanız ozelden ıletısım bılgısı yazın
sabah kahvaltısında bi peynir kalmıştı yediğimiz o da zararlı çıktı demek
Bu işte reklam olduğunu anlamıştım,siz satış yapmak için burdasınız diimi yardımcı olmak için değil...
Dikkat ederseniz burda hepimizin çok fazla kilosu var..ve bir çoğumuzda o bitkisel denen yardımcı ürünlerden bu hale geldik..
Şİmdi birbirimize destek olarak diyet artı egsersizle yaşam şeklimizi değiştirmeye çalışıyoruz...
LÜtfen başka yerde satışınızı ve reklamınız yapın...
Miyoooooooooooo bak sana önerebileceğim bir diyet KH diyeti topicinde bir bayan yaptı 1 haftada 5 kg verdi saf protein diyeti bunu dene istersen :uhm:
Bu işte reklam olduğunu anlamıştım,siz satış yapmak için burdasınız diimi yardımcı olmak için değil...
Dikkat ederseniz burda hepimizin çok fazla kilosu var..ve bir çoğumuzda o bitkisel denen yardımcı ürünlerden bu hale geldik..
Şİmdi birbirimize destek olarak diyet artı egsersizle yaşam şeklimizi değiştirmeye çalışıyoruz...
LÜtfen başka yerde satışınızı ve reklamınız yapın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?