Satış yapmak onemlı degıl. urunlerın markalarını bıle soylemıyorum. ınternette baktıgınızda bu soyledıgım urunlerden yuzlerce var. evet haklısınız bıtkısel denen yardımcı urunlerden bu haldesınız ama her duydugunuzu almak bır reklama ınanmak dogru bırsey degıl. ben bu ısı yapıyorum haftada 20 farklı kısıyle gorusuuyorum kılo konusunda. gerektıgınde urunde tavsıye ettım her zaman rejımde. yapması gerekenlerıde soyledım. ama bunları hep kısıye gore yaptım. kulaktan dolma bılgıler herkese faydalı olmaz! sonunda ıse yaramayacak seylerı deneye deneye pıskolojık olarakta yıpranırsınız. ne yaptıysam olmuyor demeye baslarsınız. ben kımseye urunu kullan anında zayıflarsın demıyorum. dıyet yapmak her zaman sart. ama sunuda kabullenmek lazımkı ıstahı kesecek bazı takvıyeler yada kesılmedıgınde bıle bunların sındırımını kolaylastırcak yag alımını azaltacak takvıyeler her zaman sart.
kh yapmaya çalışıyorum 1 kilo eksik gösterdi bile tartı bu sabah
Satış yapmak nasıl önemli değil, siz bu işten para kazanmıyormusunuz...
İştahı kesecek bazı takviyeler almamız gerek diyosunuz,peki bu takviyeleri bıraktığımız anda yine yeni yeniden olmayacakmı bizim için...Her hangi bir sağlık problemi olmadıktan ve beslenmye dikkat ettikten sonra kilo kaybı olmaması kaçınılmaz,öyle değilmi..
Ben şöyle düşünüyorum. Hayatı kısıtlayan diyetlere çok karşııyım. Bir diyet listesinde her türlü yemek olmalı, sadece ölçüsü az yada fazla olabilmeli..
Gerçekten yardımcı olmayı istediğinizi düşünmek istiyorum ama lütfen takviyesiz önerilerinizle gelin,çünkü hepimiz bu konuda o kadar hassasızki...
teşekkürederim yena sizler beni diete başlamak için heveslendirdiniz
geçen yıl doğum yaptım 94 le hamilekaldım 100 le doğum yaptım 3 gün sonra 94 tün sonrası malum yavaş yavaş almıştım 3 ay kadar önce hele bi tartılayım dedim ve 100 inanamadım biraz frenle 98 e düştüm inşallah başarırım şimdilik hedefim 90 çok uzak rakamlar belirleyip gözümde büyütmek istemiyorum
ah o benim derdim işte yapamıyorum
Evet ben bu ısten para kazanıyorum ama zaten kazanıyorum para...burda bulunma nedenım bazı kotu dusuncelere karsı cıkmak. bır cok konu var yok 5 gunde 5 kılo verılıyormus sadece et yıyerek yada 22 gunde 8 kılo falan...ben bunlara hep karsıyım konuları gezersenız bunlara karsı nasıl oldugumu ve onerılerımı gorursunuz.
bu takvıyelerı bıraktıktan sonra kıloyu gerı aldırcak takvıyeler var ve aldırmayacak takvıyeler var. gerı aldıranlarda urunu kullanırsınız kılonuzu verırsınız hıc rejım yapmadan spor yapmadan bırde benım savundugum takvıyeler var dıyet ve sporla kombıne kullanılan ayda 2 verılcekse 3 kılo verdırecek saglıga zararsız takvıyeler. Buyuk bır fırmada gorev alıyorum ve bız tek urunle reklamla vur kac yapanlardan degılız.
Keske benden onerı alan bır musterım olsaydınızda yazdıgınız mesajdakı onerılerı verdıgımı gorseydınız. kesınlıkle kımseye verdıgım dıyette sunu yeme bunu yeme demedım...herseyı yıyebılır ancak 1 tabaksa herseyı %10 bıle azaltmak kılo vermeye baslamak demektır. yeterkı sabırlı olmak lazım
[/COLOR]
hiiii birde diyet listesimi hazırlıyorsunuz..Gıda mühendisi olduğunuzu söylemiştiniz diimi,beslenme uzmanı değil...:)))
Yukarıda ne güzel söylemişsiniz,demekki aynı fikirdeymişiz..ayrıca o 5 günlük diyetlere bende çok karşıyım,bak sizle ortak bir yönümüz daha..:))
113 kılo cıddı bır kılo ama acıkcası etkın bır yontemle hızlı kılo vermenız cok kolay olur.
Bütün doktorlar kahvaltıda peynir öneriyor,Vücudun herşeye ihtiyacı var kaç kiloda olursak olalım,herşeyden yemeliyiz diyorlar...
Peynirin zararlı olduğunuda hiiç duymadım ben,nerden çıktı...:)
walla ben bilmem narinciye söyledi ben onun yalancısıyım
hımm değişik denemek de fayda var özellikle sabah peynir neden yasak ki bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?