ya nedir bu forumun hali bi gerginlik mi var nedir anlamadım walla bilmiyorumkismile
Geldimmm,
İlaçlar çok iyi geldi, kendimi nispeten daha iyi hissediyorum...En azımdan daha rahat nefes alabiliyorum..Şimdide sağ gözüm şişti..:)))
Eşim nazar değmiştir sana diyor..:)))) Sanırım benimle dalga geçiyor..:)
Sabah 05.45'te kalktım. 06.00 gibi yoğurtla yulaf ezmesi yedim. Arada 15 adet badem ve 3 adet kuru erik, şimdi de soğanlı domatesli salata ve haşlanmış tavuk göğsü yedim, maden suyu içiyorum. Kendimi çok zinde hissediyorum :dance: Bu yulaf ezmesini herkese tavsiye ederim, bomba gibi bir kahvaltı opuyorumnanaktan
Baharcım bugün nasılsın,düne nazaran kendini daha iyi hissediyorsundur umarım...
Sabah 05.45'te kalktım. 06.00 gibi yoğurtla yulaf ezmesi yedim. Arada 15 adet badem ve 3 adet kuru erik, şimdi de soğanlı domatesli salata ve haşlanmış tavuk göğsü yedim, maden suyu içiyorum. Kendimi çok zinde hissediyorum :dance: Bu yulaf ezmesini herkese tavsiye ederim, bomba gibi bir kahvaltı opuyorumnanaktan
Ben Migros'tan aldım. Markasına göre fiyatı da değişiyor. Ben Migros'ta Eti, Doğa ve bir de Almanya'dan ithal gördüm. İthal olan 15, Doğa 5 ve Eti de 3,65 tl. Ben Eti aldım. Yarım kg ve 3,65 tl. Bana 2 hafta kadar gidiyor. Tavsiye ederim. Çok lezzetli diyemeyeceğim ama şekerim düşmüyor, canım tatlı çekmiyor, acıkmıyorum, enerjiğim :dance:Yulaf ezmesini nerden alıyorsun cnm ben hiçbiryerde görmedim fiyatı konusunda da bilgilendirirmisin lütfen :uhm:
Hımmm güne erken başlaman çok iyi..bende 06:30 da kalkıyorum..
Yulaf ezmesi muhakak çokda faydalıdır ama klasik kahvaltı etmezsem güne başlayamam gibi geliyor bana..İlla çayımı içeceğimki kendime geleyim...:))
zaten çay,peynir,ekmek yetiyor bana,azıcıkta reçel..:))))
Geçmiş olsun canım, aksilikler seni bırakmıyor :1hug:
İyiyim canım çok şükür :Saruboceq:
Bugün sürekli bitki çayı ve su içiyorum hihoyyyt yemek yemek gelmiyor aklıma olabildiğince az yiyeceğim bugün yarın baskül yüzünü güldürsün diye sempatiksalakcinni
Senin de gözün şişmiş geçmiş olsun :teselli: bayağı espritüel bir eşin var galiba çok güldüm kaydirigubbakcemile3
Ben Migros'tan aldım. Markasına göre fiyatı da değişiyor. Ben Migros'ta Eti, Doğa ve bir de Almanya'dan ithal gördüm. İthal olan 15, Doğa 5 ve Eti de 3,65 tl. Ben Eti aldım. Yarım kg ve 3,65 tl. Bana 2 hafta kadar gidiyor. Tavsiye ederim. Çok lezzetli diyemeyeceğim ama şekerim düşmüyor, canım tatlı çekmiyor, acıkmıyorum, enerjiğim :dance:
Bende sebzeli bulgur yedim,şiştim...
Ne içiyorsun bitki çayı.??
Ben sadece yeşil çay içiyorum kendimi zorlayarak,faydasının olduğunu düşünüyorum hem ödem sökmede hemde wc olayını rahatlatıyor...
Valla son 3-5 gündür çaya ağırlık verdim. ısırganotu içiyorum ödemleri söksün diye,5i1 yerde , form çayı bir de yeşilçay içiyorum günde 4-5 fincan hepsinden 1er tane ısırgandan 2 tane içiyorum kaydirigubbakcemile2 inşallaaaahhhh ödem falan kalmaz :sinifsinif:
Şimdi de film izliyim diyorum ne izlesem acaba :uhm:
Miyocum 7 günde kaç kilo vermeyi düşünüyorsun.?
Sence gözle görülür bir incelik mümkünmüdür..
Miyoooooooooooo bak sana önerebileceğim bir diyet KH diyeti topicinde bir bayan yaptı 1 haftada 5 kg verdi saf protein diyeti bunu dene istersen :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?