Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benım herkese bır onerım var. yemek oncesınde ozellıkle aksam yemeklerı oncesınde yemekten bı 15 20 dk once maden suyu ( soda degıl ancak maden suyu ) ve bıraz yesıllık yada salatalık tuketın. sonra yemegınıze gecın

Geldimmm,

İlaçlar çok iyi geldi, kendimi nispeten daha iyi hissediyorum...En azımdan daha rahat nefes alabiliyorum..Şimdide sağ gözüm şişti..:)))

Eşim nazar değmiştir sana diyor..:)))) Sanırım benimle dalga geçiyor..:)

Baharcım bugün nasılsın,düne nazaran kendini daha iyi hissediyorsundur umarım...

Son düzenleme:
Sabah 05.45'te kalktım. 06.00 gibi yoğurtla yulaf ezmesi yedim. Arada 15 adet badem ve 3 adet kuru erik, şimdi de soğanlı domatesli salata ve haşlanmış tavuk göğsü yedim, maden suyu içiyorum. Kendimi çok zinde hissediyorum :dance: Bu yulaf ezmesini herkese tavsiye ederim, bomba gibi bir kahvaltı opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım, aksilikler seni bırakmıyor :1hug:

Yulaf ezmesini nerden alıyorsun cnm ben hiçbiryerde görmedim fiyatı konusunda da bilgilendirirmisin lütfen :uhm:

Baharcım bugün nasılsın,düne nazaran kendini daha iyi hissediyorsundur umarım...

İyiyim canım çok şükür :Saruboceq:
Bugün sürekli bitki çayı ve su içiyorum hihoyyyt yemek yemek gelmiyor aklıma olabildiğince az yiyeceğim bugün yarın baskül yüzünü güldürsün diye sempatiksalakcinni

Senin de gözün şişmiş geçmiş olsun :teselli: bayağı espritüel bir eşin var galiba çok güldüm kaydirigubbakcemile3

Hımmm güne erken başlaman çok iyi..bende 06:30 da kalkıyorum..

Yulaf ezmesi muhakak çokda faydalıdır ama klasik kahvaltı etmezsem güne başlayamam gibi geliyor bana..İlla çayımı içeceğimki kendime geleyim...:))
zaten çay,peynir,ekmek yetiyor bana,azıcıkta reçel..:))))

Yulaf ezmesini nerden alıyorsun cnm ben hiçbiryerde görmedim fiyatı konusunda da bilgilendirirmisin lütfen :uhm:
Ben Migros'tan aldım. Markasına göre fiyatı da değişiyor. Ben Migros'ta Eti, Doğa ve bir de Almanya'dan ithal gördüm. İthal olan 15, Doğa 5 ve Eti de 3,65 tl. Ben Eti aldım. Yarım kg ve 3,65 tl. Bana 2 hafta kadar gidiyor. Tavsiye ederim. Çok lezzetli diyemeyeceğim ama şekerim düşmüyor, canım tatlı çekmiyor, acıkmıyorum, enerjiğim :dance:

Tabii senin için hangisi daha uygunsa, hangisini daha kolay yapıyorsan ona devam etmen daha doğru :) Ben daha önce bu diyetle kilo verdim. Sonra başka türlü de denemedim, klasik kahvaltıyla da zayıflamaya çalıştım ama olmuyor, mutlaka şekerim düşüyor. Yulaf ezmesi beni bomba gibi yapıyor, tüm gün yorulmak nedir bilmiyorum :dance:

Geçmiş olsun canım, aksilikler seni bırakmıyor :1hug:

Bu sıralar evet öyle oldu.Allah beterinden korusun,yarına kadar geçmezse birde gidip gözümü göstereim bari..:))

Bende sebzeli bulgur yedim,şiştim...

Ne içiyorsun bitki çayı.??

Ben sadece yeşil çay içiyorum kendimi zorlayarak,faydasının olduğunu düşünüyorum hem ödem sökmede hemde wc olayını rahatlatıyor...

Tmm sağol canım ben bir bakayım migrosa gittiğimde buyrunnnnnnnnn

Valla son 3-5 gündür çaya ağırlık verdim. ısırganotu içiyorum ödemleri söksün diye,5i1 yerde , form çayı bir de yeşilçay içiyorum günde 4-5 fincan hepsinden 1er tane ısırgandan 2 tane içiyorum kaydirigubbakcemile2 inşallaaaahhhh ödem falan kalmaz :sinifsinif:

bitki sarhoşu yapıcan kendini..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…