Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiki de mümkün degil yenacım bı pantolonum var rahat rahat olsun bana yeter patlıyacak gb de :)))

Hımmmm öyle desene, bende bir haftada bayağı manken neyin gibi olmak istiyosun sandım..:)))

Benim bahardan neyim eksik,tarçınlı yeşilçayımı yudumlamaya başladım bile...:))

Yarın tartı günü bacular,umarım tartı yüzümüze gülümser...:Saruboceq:
tartılmayı unutmayın..:)

Miyo yazmıs bunu ben degıl:)ben sabahlar peynır yerım zaten:)

ben metobolızma hızlansın dıye haflalık yaılan diyette peynır verılmrmıs dedım bunu da seren serengılın dıyetın de okudum kadına doktor kılosu yuksek oldugu ıcın ılk ayında peynır vermemıs yogurt vermıs ıkısı bı an da tükettırmemış şöle acıklamışşiskınlık gaza sebep oluyo dıye cünku kadının metobolızması son zamnlarda tembelleşmiş farkındaysanız metobolızma hızlandırmak ıcın kahvaltılar da kullandırmamış yasaklamış ıstersenınz arkadaslar bakabılırsın peynır yasak demişşş

Hımmmm öyle desene, bende bir haftada bayağı manken neyin gibi olmak istiyosun sandım..:)))

yok ya ona sevgılım bıle ınanmaz yenacım derdım kılo verdıgımde sevgılım arıyıp yuphii cekmem cocukta sanmıs 80 kıloya düştüm utandım da bişi dıyemedım barı o gelnee kadar verebılıyım o pantolana rahat rahat gireyım derdım o yanii :))) o da gelmez gelmez cat kapı damlar işte :)))

Dogru soyluyorsundur. zaten ınsanların dıyetısyene gıtme nedenıde budur. kısıye ozel durumlara karsı ozel onerıler verırler...Laktoz intöleransı vardır demek seren serengilde.

Bence o estetik müdahelede yaptırmış çaktırmadan...

Fıstık gibi oldu hatun bi anda..:))))

wallahi öyle hem o kadar kilo vermiş hem de sımsıkı duruyo nasıl olmuş anlamadım walla

dedıgıne göre cok sıkı spor yapmıs sabahları en az 45 dk yürümüş suda bişiler yapmışş yüzmüş vs vs yoga falan da yaptım bedenımı arıtırken ruhumu da dıyoo röportajında

kızlar ii akşamlar nasılsınız
bugünkü menüm
sabah:1dlm çavdar ekmeği 1kk peynir 2 zeytin domates biber
ara:1elma
öğlen:5 y.k kadar barbunya yemeği yogurt
ara:1 activia yogurt sade
akşam:4 y.k ıspanak yemeği,ton balıklı salata,ekmeğin kıtır yeri 2 ısırık,1 kaşık da işkembe çorbası(sadece tadına baktım) bir de üstüne 3 parça kavun

spor inşallah leslie yapıcam birazdan 3 mil.

senin yediklerini yesem ölürüm açlıktan herhalde bravo ben mesela açıkmama lazım acıkırsam gözüm dönüyor taşı bile yiye bilirim o zaman şekerde zaten sınıda benim şekeri dengeleyecek şekilde yiyorum ben

Bugünden itibaren diyete asılmaya karar verdim...

Bugün işte olduğum için düzgün yemek yok ama yediklerimi bende yazmak istiyorum:ecrin_bebek:

Kahvaltı:

1/2 simit

Ara öğün

1 elma

Öğle yemeği

ton balıklı salata

ara öğün

yarım simit

akşam 6 gibi 1 mandalina

saat 7,5 gibide 3 tane eti form bisküvi

bu ara bol su ve yeşil çay içtim

tavsiye edilen bir yemek sitli olmadığının farkındayım

ama işte olduğum için böyle gelişti yeme düzenim

hatta beni tebrik edin diyetimi sabote etmeye çalışan

dış mihrakların sanada köfte ekmek yaptıralım demelerine ,

hatta yediğim ton balıklı morul salatasıyla dalga geçip

evden getirmeye uğraşma dışarıdaki otları göstererek burdan idare edersin demelerine karşın

tüm irademi kullanıp salatamı yedim, köfte ekmeğin tadına bile bakmadım

Çok güzel tebrik ederim..Ispanağı daha fazla yiyebilirdin...alkisalkisalkis

Canım hiç birşey yememişsinki...Bu arada tebrik ederim simitin yarısını yemene ben elime aldığım anda bitirmeden rahat edemem..hatta ikitane bile yeime potansiyeline sahibim..:kedi:.

Fatmagül'ün suçu ne..???:roflol: :roflol:

Canım hiç birşey yememişsinki...Bu arada tebrik ederim simitin yarısını yemene ben elime aldığım anda bitirmeden rahat edemem..hatta ikitane bile yeime potansiyeline sahibim..:kedi:.

önceden bende öyleydim ama artık kendime dur demeyi öğrendim

öğrendim ki yediğim miktar ne olursa olsun acıkma saatim aynı

eee o zaman neden daha fazla yiyeyimaklinialirimsmile

bu simiti sabah 7 gibi yedim 1 tanede yesem 10.30 da acıkıyorum yarımda yesem

o yüzden böyle bir karar aldım ve inşallah uygulamaya devam edicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…