tabiki de mümkün degil yenacım bı pantolonum var rahat rahat olsun bana yeter patlıyacak gb de :)))
Miyo yazmıs bunu ben degıl:)ben sabahlar peynır yerım zaten:)
Hımmmm öyle desene, bende bir haftada bayağı manken neyin gibi olmak istiyosun sandım..:)))
ben metobolızma hızlansın dıye haflalık yaılan diyette peynır verılmrmıs dedım bunu da seren serengılın dıyetın de okudum kadına doktor kılosu yuksek oldugu ıcın ılk ayında peynır vermemıs yogurt vermıs ıkısı bı an da tükettırmemış şöle acıklamışşiskınlık gaza sebep oluyo dıye cünku kadının metobolızması son zamnlarda tembelleşmiş farkındaysanız metobolızma hızlandırmak ıcın kahvaltılar da kullandırmamış yasaklamış ıstersenınz arkadaslar bakabılırsın peynır yasak demişşş
ben metobolızma hızlansın dıye haflalık yaılan diyette peynır verılmrmıs dedım bunu da seren serengılın dıyetın de okudum kadına doktor kılosu yuksek oldugu ıcın ılk ayında peynır vermemıs yogurt vermıs ıkısı bı an da tükettırmemış şöle acıklamışşiskınlık gaza sebep oluyo dıye cünku kadının metobolızması son zamnlarda tembelleşmiş farkındaysanız metobolızma hızlandırmak ıcın kahvaltılar da kullandırmamış yasaklamış ıstersenınz arkadaslar bakabılırsın peynır yasak demişşş
Bence o estetik müdahelede yaptırmış çaktırmadan...
Fıstık gibi oldu hatun bi anda..:))))
hatun 3 da 20 kılo vermiş ılkgördügüm de afalladımm :)aklinialirimsmile erkek olsam gözüm kalırdııı
wallahi öyle hem o kadar kilo vermiş hem de sımsıkı duruyo nasıl olmuş anlamadım walla
kızlar ii akşamlar nasılsınız
bugünkü menüm
sabah:1dlm çavdar ekmeği 1kk peynir 2 zeytin domates biber
ara:1elma
öğlen:5 y.k kadar barbunya yemeği yogurt
ara:1 activia yogurt sade
akşam:4 y.k ıspanak yemeği,ton balıklı salata,ekmeğin kıtır yeri 2 ısırık,1 kaşık da işkembe çorbası(sadece tadına baktım) bir de üstüne 3 parça kavun
spor inşallah leslie yapıcam birazdan 3 mil.
kızlar ii akşamlar nasılsınız
bugünkü menüm
sabah:1dlm çavdar ekmeği 1kk peynir 2 zeytin domates biber
ara:1elma
öğlen:5 y.k kadar barbunya yemeği yogurt
ara:1 activia yogurt sade
akşam:4 y.k ıspanak yemeği,ton balıklı salata,ekmeğin kıtır yeri 2 ısırık,1 kaşık da işkembe çorbası(sadece tadına baktım) bir de üstüne 3 parça kavun
spor inşallah leslie yapıcam birazdan 3 mil.
Bugünden itibaren diyete asılmaya karar verdim...
Bugün işte olduğum için düzgün yemek yok ama yediklerimi bende yazmak istiyorum:ecrin_bebek:
Kahvaltı:
1/2 simit
Ara öğün
1 elma
Öğle yemeği
ton balıklı salata
ara öğün
yarım simit
akşam 6 gibi 1 mandalina
saat 7,5 gibide 3 tane eti form bisküvi
bu ara bol su ve yeşil çay içtim
tavsiye edilen bir yemek sitli olmadığının farkındayım
ama işte olduğum için böyle gelişti yeme düzenim
hatta beni tebrik edin diyetimi sabote etmeye çalışan
dış mihrakların sanada köfte ekmek yaptıralım demelerine ,
hatta yediğim ton balıklı morul salatasıyla dalga geçip
evden getirmeye uğraşma dışarıdaki otları göstererek burdan idare edersin demelerine karşın
tüm irademi kullanıp salatamı yedim, köfte ekmeğin tadına bile bakmadım
Canım hiç birşey yememişsinki...Bu arada tebrik ederim simitin yarısını yemene ben elime aldığım anda bitirmeden rahat edemem..hatta ikitane bile yeime potansiyeline sahibim..:kedi:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?