Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

süper irade işte bu canımm yaaaaaaaaaalkisalkisalkis

ben de yediklerimi yazayım
bugünkü menüm
1 kuru kayısı ve 1 bardak ılık su
yarım saat sonra kahvaltı
2 dilim yulaf ekmeği
1 dilim peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 bardak açık çay
öğle
ton balığı
marul salatası
ara
1 elma
1 papatya çayı
akşam
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık yoğurt
spor: 50 dk pilates,30-40 dk tempolu yürüyüş

evet dünya kadar yiyecek de yesek 4 saat sonunda hazmedilip yine acıkıyoruz maalesef

selam çıtırlar
birkaçgündür topiğe giremiyorum.ramatizmam bayağı ilerledi.aslında eşimi yıkarken çok ıslandım.kolay hareket edemiyorum.bu arada ikimizde dişe başladık.16 diş çekilecek.nasıl yapacağım bilmiyorum.şimdi iltihap oranım fazla diye haftaya erteledi.
Yenacığım kilomu bugünden yazayım.sonuçiç aaçıcı değil.çok şiştim.
kilo:94.100
spor:120 dakika pasif jimnastik..
ben bu aralar sık giremiyeceğim.hepinize başarılar..

geçmiş olsun zeynep ablacığım..diş çok zor gerçekten Allah acil şifalar versin inşallah:Saruboceq:

süper irade işte bu canımm yaaaaaaaaaalkisalkisalkis
teşekkür ederimmmm :sm_cool:

geçmiş olsunn :Saruboceq:

İyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım aklinialirimsmile
Sabah
10 dilim sucuk,3 tane sosis,1 fincan 5i1yerde
Öğle
1 kutu ton balığı
Akşam
7 tane sosis haşlama
Akşam 8 gibi mavi yeşilin şekersiz çikolatasından yedim sempatiksalakcinni
Aralarda sosis kemirdim :sinifsinif: artık sosis derken bile midem bulanıyor yememeyi düşünüyorum bir süre Çok üzgünüm çoook
Tiramisu aldım akşam bu ülkerin çıkardıığı golf maximalardan annemler yedi ben kendi hakkımı saklarım yarın tartıldıktan sonra kahvaltıda yiyecem sempatiksalakcinni daha fazla dayanamam napim kaydirigubbakcemile3
3 lt su, 2 fincan ısırganotu çayı,2 fincan 5i1 yerde
Söylemesi ayıptır acayip derecede cırcır olmuşum :kedi: dün içtiğim form çayı yüzünden galiba sinemaki vardı içinde bilmiyorumkismile mideme kıramplar giriyor wcden çıkamıyorum :sinifsinif:
Yarın sabahı ve baskülün göstereceği rakamı sabırsızlıkla bekliyorum kaydirigubbakcemile2

yenacigim ben simdiden yazayim kilomu malesef suan 91.1 rim....yani kilo almisim ..göya spora baslamistim ama diyeti bozdum biraz birde hic veremiyorum yaklasik 26-27 kilo verdim durdu...öp ...

Çok yerinde bir karar...buyrunnnnnnnnn

Zeynepçim çok geçmiş olsun,çok dikkat et kendine...

Diyeti falan düşünme şimdi,bir an önce iyiileşip aramıza dönmeni bekliyoruz...

Ayrıca yaptığın sporla zaten eni sonu zayıflaman kaçınılmaz...opuyorumnanaktan

yenacigim ben simdiden yazayim kilomu malesef suan 91.1 rim....yani kilo almisim ..göya spora baslamistim ama diyeti bozdum biraz birde hic veremiyorum yaklasik 26-27 kilo verdim durdu...öp ...

Üzme kendini canım,daha önce demiştim, burdan bir arkadaş daha spora başladıktan sonra iştahı çok açıldı diye...

Geçici bir dönemdir deyip dikkatli beslenmeye çalış..

slm citirlar uzun zamandan sonra araniza katilmaya calisacagim cok kotu ve sIkintili donemdeyim sukur biraz atlatmak uzereyim malesef bu surecte kilo aldim.cok uzuluyorum ama yapacak birsey yok artik dusunmeden devam etmeye calisacagim hayatima bu arada diyetisyenden liste aldim gunluk 1700 kalori almam gerektigini soyledi listem var sonra detaylica sizlere yazarim.sunu soyleyim sizlerede en saglikli kilo vermek hatada yarim -1kilo arasiymis.

kilo cizelgesini degistirmeyi bilmedigim icin hala 95.5 yaziyor keske oyle kalsaydi.malesef ilaclarimin dozu yukseldi tabi bunun yaninda ne bulduysam yedim sonuc ortada ama yinede yilmak yok dimi kizlar verecez allahin izniyle!

yenacim bugunden kilo bildirimide yapim uzulerek utanarak yaziyorum 99KIlO haftanin yuz karasi yani!

Merusecim bildirimde bulunmadığın ve hiç açıklama yapmadığın için listeden silmiştim adını..

Yeniden ekliyeyim,yeniden başlıyormuşsun diyete gibi..:)

Ayrıca hiiç üzülme ben 99.5 olmuştum kısa sürede alınan kilolar daha çabuk veriliyor...

1700 kaloriyle başlaman çok doğru bir karar..40-45 dk. yürürsen süper olur...

Herşey güzel olur inşallah senin tarafında...:teselli:

Her hafta bildirim yapmayı unutma tamammı canım... opuyorumnanaktan

kilo cizelgesini degistirmeyi bilmedigim icin hala 95.5 yaziyor keske oyle kalsaydi.malesef ilaclarimin dozu yukseldi tabi bunun yaninda ne bulduysam yedim sonuc ortada ama yinede yilmak yok dimi kizlar verecez allahin izniyle!

Anti depresanmı kullanıyorsun canım...

Anti depresanmı kullanıyorsun canım...

malesef burda hic bahsetmek istememistim ama oyle duzeldim gibiydi son zamanlarda baya kotuye gidiyordum toparlanirim yine insallah mecburum anneyim ben.inan bunlari yazarken icim aciyor aglamak geliyor icimden suan 3 cesit depresyon ilaci kullaniyorum onun yaninda kortizonlu bir ilac sedefim icin kremlerde hep kortizon agri kesicilerim falanda var morfine yakin ilaclar iste boyle arada kayip olma nedenim bunlar yazacak cok sey var ama basinizi agritmayim simdi onemli olan diyete ve hayata donebilmem insallah!

Bugün yediklerim..

SABAH
Bir dilim çavdar ekmek,bir parça peynir,domates

ÖĞLEN

6 kaşık sebzeli bulgur,1 kase mercimek çorbası,1 yeşil soğan,salatalık

ARA
2 vanilyalı gofret,çay

AKŞAM

1,5 bardak ayran,yarım elma,salatalık

2 kupa yeşilçay..

Bugünlerde hiiç meyve yiyemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…