Merusecim bildirimde bulunmadığın ve hiç açıklama yapmadığın için listeden silmiştim adını..
Yeniden ekliyeyim,yeniden başlıyormuşsun diyete gibi..:)
Ayrıca hiiç üzülme ben 99.5 olmuştum kısa sürede alınan kilolar daha çabuk veriliyor...
1700 kaloriyle başlaman çok doğru bir karar..40-45 dk. yürürsen süper olur...
Herşey güzel olur inşallah senin tarafında...:teselli:
Her hafta bildirim yapmayı unutma tamammı canım... opuyorumnanaktan
malesef burda hic bahsetmek istememistim ama oyle duzeldim gibiydi son zamanlarda baya kotuye gidiyordum toparlanirim yine insallah mecburum anneyim ben.inan bunlari yazarken icim aciyor aglamak geliyor icimden suan 3 cesit depresyon ilaci kullaniyorum onun yaninda kortizonlu bir ilac sedefim icin kremlerde hep kortizon agri kesicilerim falanda var morfine yakin ilaclar iste boyle arada kayip olma nedenim bunlar yazacak cok sey var ama basinizi agritmayim simdi onemli olan diyete ve hayata donebilmem insallah!
canım benim
çok geçmiş olsun olumunekankayizsmile
bu kadar sıkıntılı bir dönem geçirirken kendini kilo alıyorum diyerek daha fazla üzme
biliyorum elinde değil ama yinede yapmaya çalış..
ayrıca burada herkes seni canıgönülden dinler sen anlatmak istedikten sonra
seni çok özledik, arada bizi haberdar et canım benim olumunekankayizsmile
Bugün yediklerim..
SABAH
Bir dilim çavdar ekmek,bir parça peynir,domates
ÖĞLEN
6 kaşık sebzeli bulgur,1 kase mercimek çorbası,1 yeşil soğan,salatalık
ARA
2 vanilyalı gofret,çay
AKŞAM
1,5 bardak ayran,yarım elma,salatalık
2 kupa yeşilçay..
Bugünlerde hiiç meyve yiyemiyorum..
sagol canim arkadasim bende sizleri cok ozledim insallah donuyorum araniza.enazindan olmadigim zaman nedenini bilin istedim.
malesef burda hic bahsetmek istememistim ama oyle duzeldim gibiydi son zamanlarda baya kotuye gidiyordum toparlanirim yine insallah mecburum anneyim ben.inan bunlari yazarken icim aciyor aglamak geliyor icimden suan 3 cesit depresyon ilaci kullaniyorum onun yaninda kortizonlu bir ilac sedefim icin kremlerde hep kortizon agri kesicilerim falanda var morfine yakin ilaclar iste boyle arada kayip olma nedenim bunlar yazacak cok sey var ama basinizi agritmayim simdi onemli olan diyete ve hayata donebilmem insallah!
bana diyorsun birşey yemiyorsun diye ama sen hergün böyle yiyorsan
kilon takıldığı zaman neyden kısmayı planlıyorsun CADIARZU
Kötü beslendim biliyorum ama hastalığım nedeniyle,zorlayarak yediklerim..
midem bulana bulana yedim inan...
Merusecim seni teselli edermi bilmiyorum ama,hepimizin ayrı ayrı o kadar farkli sorunları varki..
Hayatın amacı bu zaten, sürekli mücadele ediyoruz birşeylerle,Yeterki Allah bize güç versin bunları aşmamız için,
Ne güzel demişsin anneyim ben..İşte bu bile yetmezmi hayata tutunmana,güçlü olmana,nasıl uğraşanlar var diimi çocuk sahibi olmak için...
Zayıflarsan belki daha güçlü olursun problemlerini aşmakta,amacın bu olsun..Birde yürüyüş...eğer fırsat bulursan bol bol yürü,bana çok iyi geliyor, belki sanada iyi gelir...
Sedef rahatsızlığın için,araştırdınmı hiç,alternatif tıptan faydalanabilirsin belki...Netden bak bakalım ama ciddi kaynaklara...
Öpüyorum seni,sevgiyle kal...
keşke burala takılmama sebebin sağlık sorunları değilde keyfi bir şeyler olsaydı....
canim benim sagol cok guzel seyler yazmisin.tabiki hepimizin sorunlari var.allahim dert verip derman aratmasin.bakalim yaralar cok derin insallah tez kapanir neyse allahim bugunumuzu aratmasin gecenlere gore daha iyim.sedef hastaligim icin denemedigim kalmadi alternatif tip tip caresiz artik kemige inmis benim duzelmez yani sadece ilerlemesini onlemeye calisiyorum.neyse onada alistim ben daha fazla basinizi agritmayim.yinede iyiki varsiniz!!
ah o keskeler!
canim toparlicam insallah gecenlerde cok kotuydum sanki dunyayla alakam kesilmisti sukurler olsun daha iyim dahada iyi olurum insallah!
cok sagolun kizlar cok ihtiyacim vardi buna!hersey gonlunuzce olsun insallah
Geçmiş olsun canım...Her günmü içiyorsun yoksa form çayını..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?