Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah verebilirim yenacim.allahim kimseye boyle hastaliklar vermesin neler cektigimi bir allah birde ben bilirim.kilo aldikca dahada kotu oluyorum ben napacam ufff allahim hepimizin yardimcisi olsun

canım benim

çok geçmiş olsun olumunekankayizsmile

bu kadar sıkıntılı bir dönem geçirirken kendini kilo alıyorum diyerek daha fazla üzme

biliyorum elinde değil ama yinede yapmaya çalış..

ayrıca burada herkes seni canıgönülden dinler sen anlatmak istedikten sonra

seni çok özledik, arada bizi haberdar et canım benim olumunekankayizsmile

sagol canim arkadasim bende sizleri cok ozledim insallah donuyorum araniza.enazindan olmadigim zaman nedenini bilin istedim.

bana diyorsun birşey yemiyorsun diye ama sen hergün böyle yiyorsan

kilon takıldığı zaman neyden kısmayı planlıyorsun CADIARZU

Merusecim seni teselli edermi bilmiyorum ama,hepimizin ayrı ayrı o kadar farkli sorunları varki..
Hayatın amacı bu zaten, sürekli mücadele ediyoruz birşeylerle,Yeterki Allah bize güç versin bunları aşmamız için,
Ne güzel demişsin anneyim ben..İşte bu bile yetmezmi hayata tutunmana,güçlü olmana,nasıl uğraşanlar var diimi çocuk sahibi olmak için...

Zayıflarsan belki daha güçlü olursun problemlerini aşmakta,amacın bu olsun..Birde yürüyüş...eğer fırsat bulursan bol bol yürü,bana çok iyi geliyor, belki sanada iyi gelir...

Sedef rahatsızlığın için,araştırdınmı hiç,alternatif tıptan faydalanabilirsin belki...Netden bak bakalım ama ciddi kaynaklara...

Öpüyorum seni,sevgiyle kal...

bana diyorsun birşey yemiyorsun diye ama sen hergün böyle yiyorsan

kilon takıldığı zaman neyden kısmayı planlıyorsun CADIARZU

Kötü beslendim biliyorum ama hastalığım nedeniyle,zorlayarak yediklerim..

midem bulana bulana yedim inan...

canim benim sagol cok guzel seyler yazmisin.tabiki hepimizin sorunlari var.allahim dert verip derman aratmasin.bakalim yaralar cok derin insallah tez kapanir neyse allahim bugunumuzu aratmasin gecenlere gore daha iyim.sedef hastaligim icin denemedigim kalmadi alternatif tip tip caresiz artik kemige inmis benim duzelmez yani sadece ilerlemesini onlemeye calisiyorum.neyse onada alistim ben daha fazla basinizi agritmayim.yinede iyiki varsiniz!!

Canım benim

Allah'ım şifalar versin sana...:Saruboceq:

Bizim senin gibi tatlı bir arkadaşımızı dinlemekle başımız ağrımaz

sakın böyle düşünme

ah o keskeler!

canim toparlicam insallah gecenlerde cok kotuydum sanki dunyayla alakam kesilmisti sukurler olsun daha iyim dahada iyi olurum insallah!

Dahada iyi olucaksın,inanıyorum ben..:teselli:

Günaydın Kızlaaarrr
Gece yine bakım vardı KK da galiba. 7 de uyandım tartıldım buraya girmeye çalışıyorum izin vermiyor :sinifsinif: hem de cuma günü bize yapılacak şey mi bu alsanaalsanasmile ilk kilo bildirimi bendeeennn sositososito

119.1 di bugün 117.4 hihoyyyt
Spor 320 dakika hihoyyyt

Sabah sabah kalkıp tiramisumu yedim bilenem kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-

ewet 2. kilo bildirimi de benden 80.8 yani +200 gr yani bu nedemek hala 80'lerden kurtulamadım demek. zannederim artık lahana çorbası detoksu yapmanın zamanı geldi. spor yok hak getire spor yapma hislerimi kaybettim toparlamam lazım kendime gelmem lazım silkelenmem lazım

Geçmiş olsun canım...Her günmü içiyorsun yoksa form çayını..?

Hergün içmiyorum 2 gün üst üste içince oldu demek ki Yenacım :sinifsinif: Annem bağırmaya başladı zaten 2 tane sosisle gün geçer mi diye yapıyorsan adam akıllı diyet yap diye :sinifsinif: ama ne yapayım bizim evde hep karbonhidrat tüketiliyor onlar yüzünden bu haldeyim bennn mafoldumben banane zayıflayıncaya kadar bırakmayacağım rejimi :dilcikar:

Canım çok üzüldüm hastalığın için ama üzme kendini emin ol zaman herşeye ilaç a.s
Ben babamı kaybettiğimde 19 yaşındayken kullanıyordum antidepresan dediğin gibi günde 3-4 tane farklı ilaç veriyorlardı kötü bir dönem ama zamanla geçiyor ve iyileşiyor yaralar :1no2: sende üzme kendini en azından güzel yaşaman için çok güzel nedenlerin var çocukların gibi a.s
Mevsim değişimlerinde yaşanan problemler bunlar bende mevsim değiştirirken hafif depresyona bağlarım kendimi ama duygusal olarak yıkıntı var bu hastalığın altında :sinifsinif: Allahhhh şifanı versin inşallaaahhh :Saruboceq:
Ayrıca üzülmeee merusecim baaak ben hala senden çooookkk şişmanım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…