Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

baharccım seni de tebrik ediyorum tatlım

Teşekkür ederim ekincik olumunekankayizsmile
Lahana detoksu mu ya ben bu kadar şişmanım ama hiç yiyemem öyle şeyleri tadı güzelmi ki acaba :uhm:
Birşey daha soracağım şimdiye kadar sormamam hata belki de senin yaşını boyunu bilmiyorum mesela ben evlisin sanırım anne misin ???

Günaydın arkadaşlar...

Baharcım çok sevindim senin adına,senin yüzünden ben bile strese girdim inan..:)))inşallah verir diyordum içimden...

ÇÜnkü tam motive olmuşken istediğin rakamı baskülde görmemek seni olumsuz etkiler diye korktum..:)

Devamını bekleriz artık,her hafta 3-5 kg. deermişim..:))

Çokkkk sağol Yenacımmm olumunekankayizsmile
Ağzından bal damlıyor mübarek 3-5 gitse ne kadan güzel olur ya sempatiksalakcinni
Allah hepimizinnn yüzünü güldürür inşalllaaahhhh :Saruboceq:

Bende 1 kg. vermişim..yine kilo vermişim kahretsin...laelaelaelaelae :roflol:

Son düzenleme:
günaydın çıtır adayları canlarım benimmmopuyorumnanaktan
hayırlı sabahlar hepinizebuyrunnnnnnnnn

Bende 1 kg. vermişim..yine kilo vermişim kahretsin...laelaelaelaelae :roflol:

ohhh ohhhhh:dance::dance:

kelebekim sanada ohhh:dance:

ben kaç kilo oldum hiç bilmiyom, 5kg bile almış olabilirim:kedi: o yüzden tartılmaya korkuyorumeyvahedigeldismile

birde canım yenam ben forumu pek düzenli takip edemiyorum, o yüzden biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun canım rahatsızlanmışsın:teselli:

forumu düzenli takip edemesemde sizden kopamadığım için yinede göz ucu ile bakıyorum mutlaka her vakit...

günaydınlar benide 98 le listeye eklermisin yenacım bakalım haftaya kadar ne olacak ?

takdire şayan iraden için canım benim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

zeynep ablam benimmm bende diyordum nerelerde hiç görünmüyor diye kendi kendime...

çok geçmiş olsun zeynep ablam:teselli:

kendine çok iyi bak ablacım, biran önce aramıza eskisi gibi bekleeeyoz seni....Şeniz

süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr tebrik ederim canımmmalkisalkisalkis

pardon meyra yaaa yanlışlık oldu yena ya söleyecekktimm hayy allah ac kalmak bünye mı ıyıyden ıyıye bozdu yenaya söleyecektim

ilahi bahar:roflol:
sonradan okudum yemişsinde tiramisuyuaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
afiyet bal şeker olsun tatlımopuyorumnanaktan

kilo cizelgesini degistirmeyi bilmedigim icin hala 95.5 yaziyor keske oyle kalsaydi.malesef ilaclarimin dozu yukseldi tabi bunun yaninda ne bulduysam yedim sonuc ortada ama yinede yilmak yok dimi kizlar verecez allahin izniyle!

evet canım yılmak yoook hepimize:lepi:

pardon meyra yaaa yanlışlık oldu yena ya söleyecekktimm hayy allah ac kalmak bünye mı ıyıyden ıyıye bozdu yenaya söleyecektim

olsun canım, sorun değil=))

hadi gözünaydın 1kg vermişsin alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…