Teşekkür ederim ekincik olumunekankayizsmile
Lahana detoksu mu ya ben bu kadar şişmanım ama hiç yiyemem öyle şeyleri tadı güzelmi ki acaba :uhm:
Birşey daha soracağım şimdiye kadar sormamam hata belki de senin yaşını boyunu bilmiyorum mesela ben evlisin sanırım anne misin ???
teşekkürler meyra iki gündür uğraşıyordum çizelge için
günaydınnnnnnnnn
( hernekadar bir günaydın bile yazılmasada )
herkese hayırlı cumalar....
yenacım......
başlangıç....117,1
geçen hafta....102,4
bu hafta............100,9zemuszemus:enbuyukkk:
hedef...............90
günaydın çıtır adayları canlarım benimmmopuyorumnanaktan
hayırlı sabahlar hepinizebuyrunnnnnnnnn
ohhh ohhhhh:dance::dance:
kelebekim sanada ohhh:dance:
ben kaç kilo oldum hiç bilmiyom, 5kg bile almış olabilirim:kedi: o yüzden tartılmaya korkuyorumeyvahedigeldismile
birde canım yenam ben forumu pek düzenli takip edemiyorum, o yüzden biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun canım rahatsızlanmışsın:teselli:
forumu düzenli takip edemesemde sizden kopamadığım için yinede göz ucu ile bakıyorum mutlaka her vakit...
pardon meyra yaaa yanlışlık oldu yena ya söleyecekktimm hayy allah ac kalmak bünye mı ıyıyden ıyıye bozdu yenaya söleyecektim
günaydınnnnnnnnn
( hernekadar bir günaydın bile yazılmasada )
herkese hayırlı cumalar....
yenacım......
başlangıç....117,1
geçen hafta....102,4
bu hafta............100,9zemuszemus:enbuyukkk:
hedef...............90
28 yaşındayım 1.65 boyundayım 3 yıllık evliyim ama henüz çocuk yok çocuk olsaydı kaç kilo olabilirdim tahmin bile edemiyorum
Sayın çok bilgili hatun bacılarım ishali iyi edecek birşey söyleyinnn 4 saatte bir mide kramplarıyla WC ye koşuyorum vahim durumdayım heeelllppp plizzzz
günaydııııııın=))Şeniz
kiloda vermişsin, tebrikleeer alkisalkisalkis
teşekkür ederimmmopuyorumnanaktanafiyet olsunnnopuyorumnanaktanannem kahvaltının başında bekleyooo, bekletmeyim onuda gidip bende kahvaltımı yapıyım canlarım...cokacimcoook
normal insan kilosu:roflol::roflol::roflol:ayyy karnım acıdı gülmekten ilahi yenacım alemsin valla:roflol::roflol::roflol:
Günaydın alıngan hatunum benim,:teselli:hayırlı cumalar...Oğluş nasıl.??
Süpersin yaaaaa.acele etmem lazım beni geçiceksin walla..Tebrik ediyorum seni..:lepi:
ekincik,kilolu gebelikte daha az kilo alınıyor..Tecrübeyle sabit..
Kızımda normal insan kilosundaydım.:) 20 küsur kg.aldım..Oğlumda 6 kg. aldım..:)
yenacım
geçen hafta :62.8
bu hafta : 61.7
Sayın çok bilgili hatun bacılarım ishali iyi edecek birşey söyleyinnn 4 saatte bir mide kramplarıyla WC ye koşuyorum vahim durumdayım heeelllppp plizzzz
t
normal insan kilosu:roflol::roflol::roflol:ayyy karnım acıdı gülmekten ilahi yenacım alemsin valla:roflol::roflol::roflol:
oğluşum iyi canım alıştı yerine çok şükür az önce aradı...turkbayragiturkbayragiçok özledimsenağlamasenağlama
alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan
,Günaydın Kızlaaarrr
Gece yine bakım vardı KK da galiba. 7 de uyandım tartıldım buraya girmeye çalışıyorum izin vermiyor :sinifsinif: hem de cuma günü bize yapılacak şey mi bu alsanaalsanasmile ilk kilo bildirimi bendeeennn sositososito
119.1 di bugün 117.4 hihoyyyt
Spor 320 dakika hihoyyyt
Sabah sabah kalkıp tiramisumu yedim bilenem kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?