Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürler meyra iki gündür uğraşıyordum çizelge için

günaydınnnnnnnnn

( hernekadar bir günaydın bile yazılmasada )

herkese hayırlı cumalar....
yenacım......

başlangıç....117,1
geçen hafta....102,4
bu hafta............100,9zemuszemus:enbuyukkk:
hedef...............90

28 yaşındayım 1.65 boyundayım 3 yıllık evliyim ama henüz çocuk yok çocuk olsaydı kaç kilo olabilirdim tahmin bile edemiyorum

günaydııııııın=))Şeniz

kiloda vermişsin, tebrikleeer alkisalkisalkis

annem kahvaltının başında bekleyooo, bekletmeyim onuda gidip bende kahvaltımı yapıyım canlarım...cokacimcoook

günaydın çıtır adayları canlarım benimmmopuyorumnanaktan
hayırlı sabahlar hepinizebuyrunnnnnnnnn

Günaydın meyracım...Özlettin kendini,sen kilonu söylemeyecekmisin.??

Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim...

pardon meyra yaaa yanlışlık oldu yena ya söleyecekktimm hayy allah ac kalmak bünye mı ıyıyden ıyıye bozdu yenaya söleyecektim

:roflol: :roflol: :roflol:

Günaydın alıngan hatunum benim,:teselli:hayırlı cumalar...Oğluş nasıl.??

Süpersin yaaaaa.acele etmem lazım beni geçiceksin walla..Tebrik ediyorum seni..:lepi:

28 yaşındayım 1.65 boyundayım 3 yıllık evliyim ama henüz çocuk yok çocuk olsaydı kaç kilo olabilirdim tahmin bile edemiyorum

ekincik,kilolu gebelikte daha az kilo alınıyor..Tecrübeyle sabit..

Kızımda normal insan kilosundaydım.:) 20 küsur kg.aldım..Oğlumda 6 kg. aldım..:)

Sayın çok bilgili hatun bacılarım ishali iyi edecek birşey söyleyinnn 4 saatte bir mide kramplarıyla WC ye koşuyorum vahim durumdayım heeelllppp plizzzz

Sayın çok bilgili hatun bacılarım ishali iyi edecek birşey söyleyinnn 4 saatte bir mide kramplarıyla WC ye koşuyorum vahim durumdayım heeelllppp plizzzz

canım bır su bardağı ılık suya 2 yemek kaşiği seker ve yarım çay kaşığı tuz ekle . tadı çok kötü ama ishal serumu dıye gecer bu karışım. umarum iyi gelşır. çook gecmış olsun...:teselli:

günaydııııııın=))Şeniz

kiloda vermişsin, tebrikleeer alkisalkisalkis

annem kahvaltının başında bekleyooo, bekletmeyim onuda gidip bende kahvaltımı yapıyım canlarım...cokacimcoook
teşekkür ederimmmopuyorumnanaktanafiyet olsunnnopuyorumnanaktan
normal insan kilosu:roflol::roflol::roflol:ayyy karnım acıdı gülmekten ilahi yenacım alemsin valla:roflol::roflol::roflol:
oğluşum iyi canım alıştı yerine çok şükür az önce aradı...turkbayragiturkbayragiçok özledimsenağlamasenağlama

yenacım
geçen hafta :62.8
bu hafta : 61.7

alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

türk kahvesinin içine limon sık iç pişirmeden tombulkelebekcim veya kola içebilirsin

Son düzenleme:

1 bardak soğuk suya bir tatlı kaşık balında iyi geldiği söylenir..
Pataes haşlayabilirsin,muz yiyebilirsin,pirinç lapası,demli çay..

Aklıma geldikçe söylerim..

Kıyamam ben sana,üzülme sayılı gün çabuk geçer...

şeftali yiyebilirsin...sarı leblebi yiyebilirsin......yada bir bardak kolanın veya sade gazozun içine 1 aspirin atıp eriyince içebilirsin.....en son yazdığım benim tek kurtarıcımdır....tecrübeyle sabit....yada en yakın eczaneye gidip bir bağırsak antiseptiği alıp içeceksin...:)))))))sengözlerimebaksanab

,

bu super haber... çook sevındım. moralını hep yuksek tut ve sakın bır daha kılolar için ağlama...opuyorumnanaktansüpersinnnnnnnn:lepi::lepi:

kahve yedim sabah, şeftali yiyim şimdi olmadı şeker tuz karışımını yapayım :uhm:

teşekkürleeerrrr hepiciğinize =)

Listeyi erken yayınlıycam, OĞlumu öğlen uykusuna yatırdıktan sonra burdayım..Akşama yokum çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…