Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın şekerleropuyorumnanaktan
yenacım maalesef +1 kilodayım kafaya taktıkça kiloyu hiç veremiyorum bu sıralar
geçen hafta 117 galiba bugün 118 dün yediğim pişileri,n keklerin cezası bu yoksa dün daha 117 ydim.
bu sıralar hiç diyetime dikkat edemiyorum .sabah ve öğlen yemiyorum sonrada bir yere çağırıyorlar orada tutamıyorum kendimi :gitme:

yenaaaaaaaaaa silme beni silme silmeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
izinli yazar mısn bu hafta beni kızsal sebeplerden dolayı kaydirigubbakcemile3 tartılmadım da bu hafta ben

Bugün itibariyle rejimimin 5. ayına girmiş bulunmaktayım. 4 ayda 10 kg maşallaaahhh kaydirigubbakcemile3

canımmm benimmm kıyamam sana yaaa.çok üzüldüm büyük geçmiş olsun tatlım acil şifalar dilerim..moral her rahatsızlıkta en büyük ilaç moralini yüksek tut nolur:Saruboceq: umarım en kısa zamanda moralin eskisi gibi yüksek olur..yanında olmak isterdim şimdi birlikte bir nescafe yanında da bitter :içelim:

bilurrr kızların önün de senden cok özür diliyorum ama ben o diyetle yapamıyorum elim ayagım boşandı yaaa vallaha cok halsiz bıraktı hemen uyuda kendime geldim kızma bana nolurrr

ya kızlar cizelgeyle ugrasıyorum hersey tamam da o lınkı nereye yapıştırıcam orda tıkanıyorum ya delırcemmm ayyy cok sınırlendım kendıme herkez becerıyo ıkı dk da ben nedne yappamıyorum yahu

takdire şayan iraden için canım benim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

teşekkür ederim canım

benim bir sorum var tartılırken nasıl tartılıyorsunuz kıyfetlimi , kıyafetsiz mi?

çünkü bu sabah kıyafetli tartıldım 86.400

kıyafetsiz tartıldım 85.600

Yenacım seç beğen al canım benim hangi kiloyu istersen

ama bundan sonra kıyafetsiz tartılıp yacım sen iyisim kıyafetsiz kilomu yaz

Yaniii 85.600

başlangıç 94

geçen hafta 86.500

bu hafta 85.600

Tombulkelebek ve duygu8977 ishal için aç karnına sabahları 1 kaşık nar ekşisi içerseniz iyi gelir

Buda tecrübe ile sabittir..

duygu 8977 hoşgeldin aramıza...

klava: klava: klava: klava: klava: klava: Yitermiiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…