slm citirlar uzun zamandan sonra araniza katilmaya calisacagim cok kotu ve sIkintili donemdeyim sukur biraz atlatmak uzereyim malesef bu surecte kilo aldim.cok uzuluyorum ama yapacak birsey yok artik dusunmeden devam etmeye calisacagim hayatima bu arada diyetisyenden liste aldim gunluk 1700 kalori almam gerektigini soyledi listem var sonra detaylica sizlere yazarim.sunu soyleyim sizlerede en saglikli kilo vermek hatada yarim -1kilo arasiymis.
slm arkadaşlar aranıza bir tombiş daha katıldıkaydirigubbakcemile3
şekerim boşver ben seni kilolarınla seviyorum sınırsın pizza dükyanına gidelimmi?slm arkadaşlar aranıza bir tombiş daha katıldıkaydirigubbakcemile3
olsun canım, sorun değil=))
hadi gözünaydın 1kg vermişsin alkisalkisalkis
şekerim boşver ben seni kilolarınla seviyorum sınırsın pizza dükyanına gidelimmi?
hoşgeldin aramıza cnm
kahve yedim sabah, şeftali yiyim şimdi olmadı şeker tuz karışımını yapayım :uhm:
teşekkürleeerrrr hepiciğinize =)
hoşgeldin aramıza canım:1hug:
takdire şayan iraden için canım benim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
günaydın şekerleropuyorumnanaktan
yenacım maalesef +1 kilodayım kafaya taktıkça kiloyu hiç veremiyorum bu sıralar
geçen hafta 117 galiba bugün 118 dün yediğim pişileri,n keklerin cezası bu yoksa dün daha 117 ydim.
bu sıralar hiç diyetime dikkat edemiyorum .sabah ve öğlen yemiyorum sonrada bir yere çağırıyorlar orada tutamıyorum kendimi :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?