yenaaaaaaaaaa silme beni silme silmeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
izinli yazar mısn bu hafta beni kızsal sebeplerden dolayı kaydirigubbakcemile3 tartılmadım da bu hafta ben
aynı dertten muzdarıpız su an evden cıkcam cıkamıorum ne ıyı geldı sana pekı
Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum,
Bol azimli bir hafta diliyorum...
Saygılar..:)))))))
KİLOM: 94.900
Giden: 900 gr (Allah bereket versin)
YENACIĞIM; bildirim için geç kaldım internete girmek için yeğenimin evine gelmem gerekiyor;kusurabakma canım.....
HAFTANIN 1Tombulkelebekim.:hooray: :lepi: a.s. :teytey:
HAFTANIN 2.Yağmurgözlü:hooray: :teytey: :lepi:
HAFTANIN 3.leri zynpkr&blackandwhıte:hooray: :lepi: hihoyyyt
..................................................................................................................................
AYIN 1.zynpkr :hooray::hooray: :lepi::lepi:a.s.a.s.
AYIN 2.Zalimi :hooray: :lepi: a.s.
AYIN 3.Badem13 :hooray::hooray: :lepi: alkisalkisalkis
slm citirlar uzun zamandan sonra araniza katilmaya calisacagim cok kotu ve sIkintili donemdeyim sukur biraz atlatmak uzereyim malesef bu surecte kilo aldim.cok uzuluyorum ama yapacak birsey yok artik dusunmeden devam etmeye calisacagim hayatima bu arada diyetisyenden liste aldim gunluk 1700 kalori almam gerektigini soyledi listem var sonra detaylica sizlere yazarim.sunu soyleyim sizlerede en saglikli kilo vermek hatada yarim -1kilo arasiymis.
Günaydın Kızlaaarrr
Gece yine bakım vardı KK da galiba. 7 de uyandım tartıldım buraya girmeye çalışıyorum izin vermiyor :sinifsinif: hem de cuma günü bize yapılacak şey mi bu alsanaalsanasmile ilk kilo bildirimi bendeeennn sositososito
119.1 di bugün 117.4 hihoyyyt
Spor 320 dakika hihoyyyt
Sabah sabah kalkıp tiramisumu yedim bilenem kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
HAFTANIN 1Tombulkelebekim.:hooray: :lepi: a.s. :teytey:
HAFTANIN 2.Yağmurgözlü:hooray: :teytey: :lepi:
HAFTANIN 3.leri zynpkr&blackandwhıte:hooray: :lepi: hihoyyyt
..................................................................................................................................
AYIN 1.zynpkr :hooray::hooray: :lepi::lepi:a.s.a.s.
AYIN 2.Zalimi :hooray: :lepi: a.s.
AYIN 3.Badem13 :hooray::hooray: :lepi: alkisalkisalkis
Ah bu beni ne yapmalıklava: Günlerdir ne diyet ne spor :sinifsinif::sinifsinif: Her gördüğümü atıyorum ağzıma,hani açmışım tokmuşum,çatlayacak haldeymişim TTIINNnn yiyorum,habire yiyorum eyvahedigeldismile Haliyle kilom da 77.2,en son 75.5i görmüştüm ben tartıda,1.8 kilo almak ne demek yyaa ppüüff!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?