Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

üzülme canım 21 kilo veren 1.8 kiloyu mu veremeyecek?

Ah siyahbeyaz'ım yyaa,ben bu 21 kiloyu yemeyerek ve sporla verdim,şimdi halimi görsen eski çiğdem olma yolunda hızla ilerliyorum;ama tabiki eski Çiğdem olmayacağım da yani olmamam lazım..Olamamm.. (

Ah siyahbeyaz'ım yyaa,ben bu 21 kiloyu yemeyerek ve sporla verdim,şimdi halimi görsen eski çiğdem olma yolunda hızla ilerliyorum;ama tabiki eski Çiğdem olmayacağım da yani olmamam lazım..Olamamm.. (

olmazsın tabi canımmm okadar emek verdin ve okadar bilinçlisin ki bir daha okadar kilo almazsın merak etme

Merhaba arkadaşlar..........

KİLO VEREN HERKESİ ÇOOOOOKKKK KUTLUYORUM...
BAHAR Gözün aydın canım çok sevindim.Söyledim sana stres yapma vermişsindir diye.Bazen ödem çok şaşırtıyor baskülü......

Bu hafta spor bildiren pek olmadı.Umarım ben kaçırmamışımdır....

1 ci: TOMBULKELEBEK (320 DAK):hooray::hooray::hooray:a.s.
2 ci: ZEYNEP957 (120 DAK)
:hooray::hooray:a.s.

alkisalkisalkisSpor spor eyvahedigeldismilesenağlama

Son düzenleme:

Teşekkür ederim Beyzuşum iyi ki varsınız olumunekankayizsmile

Bunda da 1. oldum bunda da 1. oldum kaydirigubbakcemile2 :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis

Ben bugün ki menümü yazıyorum motoru bozduğum için diyete falan hiç bulaşmadım ve cuma günleri izinli sayıyorum ben kendimi bu tartıldıktan sonra ki rahatlık mıdır nedir
Sabah
Tiramisu
Öğle
Milföylü poğaça
Akşam
Yaş pasta
bisküvi
Gofret
işte benim rejime başlamadan önceki yeme alışkanlığım

Aklıma gelmiş ve havalara uçarken anlatayım size :asigim:
Yan komşunun kızı var 17 yaşında bu yaşlarda hepimizin aklı 1 karış havada olur ya o cinsten işte kaydirigubbakcemile3 sürekli beraberiz günde 1-2 kere mutlaka görürüz birbirimizi. Hemen hemen hergün olduğu gibi bugünde AVM ye gittik dönüşte yürüyoruz durdu bana baktı ve şöyle dedi '' sen harbi harbi zayıflıyorsun yaaaa :1shok: '' farketmesi sevindirdi beni hihoyyyt herhalde 10 kg verdik dedddimmmm :asigim: :1rolleyes: :sm_cool: havamıda atmış oldum :lepi: ama neye yarar ki kız 1.70 boyunda ve sadece 58 kg senağlama yanında hala yarmagül gibi duruyorum sempatiksalakcinni

KİLOM: 94.900

Giden: 900 gr (Allah bereket versin)

YENACIĞIM; bildirim için geç kaldım internete girmek için yeğenimin evine gelmem gerekiyor;kusurabakma canım.....

BEYZUSÇUM edit yine gitmiş yoksa düzeltecektim..Bendeki listeye ekliyorum seni..

Giremedğini tahmin ettim,yoksa bu konudaki disiplinini bilmeyen yoktur..yerimseniben

Pırasa yerine ne yiyeceğini merak ettim bak..:roflol:

Sakın bademcim koyverme kendini...İnan toparlanması çook zor oluyor...Verilen emekler bir anda hooop gidiyor...En yakın örnek beni düşün lütfen,89 dum hatırlarsanız...

Anladım sadece son mesajında edit oluyor sanırım..Şimdiki yazdığım mesajımda edit var...Ama geçmişteki mesajlarımda yok..

Sizdede öylemi arkadaşlar..??

kızlar bende 1kg vermişim ama yinede moralim çok bozuk kadının biri kilolarıma hakaret etti çok moralim bozuldu karıyı sinek gibi ezesim geldi

sana tuz yalatsam,sabaha kadar tuz yerine suyu düşünürsün; işte çelişki burada gibi görünse de, nesnel hareketin kanıtıdır bu.. bir durumla uyarılan her durum, bir başka durumu işaret edecektir.. beni sevdiğini söyledikçe sen, ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım. buna ihanet diyemezsin! " K. İskender

Bu doğrumudur yaa şimdi biryerde okudum da ben birini sevsem o kendi sevdiğinimi hatırlar :uhm:

Kızlar mesajı yazdıktan sonra ilk yarım saat içinde edit oluyor.
Sonra kalkıyor.
Bilginize...

hımmm tamam canım teşekkürler.

fisfisfis fisfisfis fisfisfis

bundan sonra hep böylemi olacakki acaba??? bu durum geçicimi???
MATAHARİ bu soruma bi cevap yazarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…