üzülme canım 21 kilo veren 1.8 kiloyu mu veremeyecek?
Ah siyahbeyaz'ım yyaa,ben bu 21 kiloyu yemeyerek ve sporla verdim,şimdi halimi görsen eski çiğdem olma yolunda hızla ilerliyorum;ama tabiki eski Çiğdem olmayacağım da yani olmamam lazım..Olamamm..(
olmazsın tabi canımmm okadar emek verdin ve okadar bilinçlisin ki bir daha okadar kilo almazsın merak etme
Merhaba arkadaşlar..........
KİLO VEREN HERKESİ ÇOOOOOKKKK KUTLUYORUM...
BAHAR Gözün aydın canım çok sevindim.Söyledim sana stres yapma vermişsindir diye.Bazen ödem çok şaşırtıyor baskülü......
Bu hafta spor bildiren pek olmadı.Umarım ben kaçırmamışımdır....
1 ci: TOMBULKELEBEK (320 DAK):hooray::hooray::hooray:a.s.
2 ci: ZEYNEP957 (120 DAK):hooray::hooray:a.s.
Merhaba arkadaşlar..........
KİLO VEREN HERKESİ ÇOOOOOKKKK KUTLUYORUM...
BAHAR Gözün aydın canım çok sevindim.Söyledim sana stres yapma vermişsindir diye.Bazen ödem çok şaşırtıyor baskülü......
Bu hafta spor bildiren pek olmadı.Umarım ben kaçırmamışımdır....
1 ci: TOMBULKELEBEK (320 DAK):hooray::hooray::hooray:a.s.
2 ci: ZEYNEP957 (120 DAK):hooray::hooray:a.s.
KİLOM: 94.900
Giden: 900 gr (Allah bereket versin)
YENACIĞIM; bildirim için geç kaldım internete girmek için yeğenimin evine gelmem gerekiyor;kusurabakma canım.....
bugünki menüm....
KAHVALTI
denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık çay
( zeytini marmara birlik aldım..teneke kutuda üzerinde az tuzlu yazıyor memnunum ben tuzlu yiyemiyorum hemen ödem yapıyor . )
ÖĞLE
çorba,zyağlı patlıcan,cacık ( bol dereotlu naneli pul biberli mis gibi misss....)) ben cacığı koyu severim ayran gibi yapmam )
ARA
yanımda yiyecek bişey yok acıkmadım da düşünmüyorum...
AKŞAM
zyağlı pırasa,yoğurt,salata ( eğer maaş alırsam çıkışta belli olur....)) pırasa proteine dönüşebilir ):roflol:
su,yeşilçay,soda,iksir,elma çayı:içelim:
Ah siyahbeyaz'ım yyaa,ben bu 21 kiloyu yemeyerek ve sporla verdim,şimdi halimi görsen eski çiğdem olma yolunda hızla ilerliyorum;ama tabiki eski Çiğdem olmayacağım da yani olmamam lazım..Olamamm..(
Anladım sadece son mesajında edit oluyor sanırım..Şimdiki yazdığım mesajımda edit var...Ama geçmişteki mesajlarımda yok..
Sizdede öylemi arkadaşlar..??
kızlar bende 1kg vermişim ama yinede moralim çok bozuk kadının biri kilolarıma hakaret etti çok moralim bozuldu karıyı sinek gibi ezesim geldi
Dogru soyluyorsundur. zaten ınsanların dıyetısyene gıtme nedenıde budur. kısıye ozel durumlara karsı ozel onerıler verırler...Laktoz intöleransı vardır demek seren serengilde.
sagol canim arkadasim bende sizleri cok ozledim insallah donuyorum araniza.enazindan olmadigim zaman nedenini bilin istedim.
Kızlar mesajı yazdıktan sonra ilk yarım saat içinde edit oluyor.
Sonra kalkıyor.
Bilginize...
aaaa ne dediki :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?