Günaydın meyracım...Özlettin kendini,sen kilonu söylemeyecekmisin.??
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim...
HAFTANIN 1Tombulkelebekim.:hooray: :lepi: a.s. :teytey:
HAFTANIN 2.Yağmurgözlü:hooray: :teytey: :lepi:
HAFTANIN 3.leri zynpkr&blackandwhıte:hooray: :lepi: hihoyyyt
..................................................................................................................................
AYIN 1.zynpkr :hooray::hooray: :lepi::lepi:a.s.a.s.
AYIN 2.Zalimi :hooray: :lepi: a.s.
AYIN 3.Badem13 :hooray::hooray: :lepi: alkisalkisalkis
Merhaba arkadaşlar..........
KİLO VEREN HERKESİ ÇOOOOOKKKK KUTLUYORUM...
BAHAR Gözün aydın canım çok sevindim.Söyledim sana stres yapma vermişsindir diye.Bazen ödem çok şaşırtıyor baskülü......
Bu hafta spor bildiren pek olmadı.Umarım ben kaçırmamışımdır....
1 ci: TOMBULKELEBEK (320 DAK):hooray::hooray::hooray:a.s.
2 ci: ZEYNEP957 (120 DAK):hooray::hooray:a.s.
Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum,
Bol azimli bir hafta diliyorum...
Saygılar..:)))))))
Merhaba arkadaşlar..........
KİLO VEREN HERKESİ ÇOOOOOKKKK KUTLUYORUM...
BAHAR Gözün aydın canım çok sevindim.Söyledim sana stres yapma vermişsindir diye.Bazen ödem çok şaşırtıyor baskülü......
Bu hafta spor bildiren pek olmadı.Umarım ben kaçırmamışımdır....
1 ci: TOMBULKELEBEK (320 DAK):hooray::hooray::hooray:a.s.
2 ci: ZEYNEP957 (120 DAK):hooray::hooray:a.s.
slm arkadaşlar aranıza bir tombiş daha katıldıkaydirigubbakcemile3
Ah bu beni ne yapmalıklava: Günlerdir ne diyet ne spor :sinifsinif::sinifsinif: Her gördüğümü atıyorum ağzıma,hani açmışım tokmuşum,çatlayacak haldeymişim TTIINNnn yiyorum,habire yiyorum eyvahedigeldismile Haliyle kilom da 77.2,en son 75.5i görmüştüm ben tartıda,1.8 kilo almak ne demek yyaa ppüüff!!
ayyy çok sevindim 3 haftadır sabittim bu hafta verebildim kaldı ki dereceye bile girmişim:lepi: kilo veren herkesi kutlarımopuyorumnanaktan
Ah siyahbeyaz'ım yyaa,ben bu 21 kiloyu yemeyerek ve sporla verdim,şimdi halimi görsen eski çiğdem olma yolunda hızla ilerliyorum;ama tabiki eski Çiğdem olmayacağım da yani olmamam lazım..Olamamm..(
slm ozel msj yollayamıorum henuz cok memnun olurum yardımcı olursanız:)))
Hakkındır kelebeğim.Sakın bir daha moralini bu derece bozma.Gün doğmadan neler doğar.Teşekkür ederim Beyzuşum iyi ki varsınız olumunekankayizsmile
Bunda da 1. oldum bunda da 1. oldum kaydirigubbakcemile2 :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis
Senin güzelliğin yeter ;bebek gibisin MAAŞALLAH....Aklıma gelmiş ve havalara uçarken anlatayım size :asigim:
Yan komşunun kızı var 17 yaşında bu yaşlarda hepimizin aklı 1 karış havada olur ya o cinsten işte kaydirigubbakcemile3 sürekli beraberiz günde 1-2 kere mutlaka görürüz birbirimizi. Hemen hemen hergün olduğu gibi bugünde AVM ye gittik dönüşte yürüyoruz durdu bana baktı ve şöyle dedi '' sen harbi harbi zayıflıyorsun yaaaa :1shok: '' farketmesi sevindirdi beni hihoyyyt herhalde 10 kg verdik dedddimmmm :asigim: :1rolleyes: :sm_cool: havamıda atmış oldum :lepi: ama neye yarar ki kız 1.70 boyunda ve sadece 58 kg senağlama yanında hala yarmagül gibi duruyorum sempatiksalakcinni
BEYZUSÇUM edit yine gitmiş yoksa düzeltecektim..Bendeki listeye ekliyorum seni..
Giremedğini tahmin ettim,yoksa bu konudaki disiplinini bilmeyen yoktur..yerimseniben
Sağol YENACIĞIM.
Yeğenimin evinden giriyorum nete,ablamda yok.Altlı üstlü olduklarında sorun olmuyordu ama şimdi aralarında 5-6 apt var.Sabahtan itibaren gitmek istedim ama ablamı sağlık ocağına götürdüm yazık yürümesin diye arabayla atıverdim,oradan eşimin saatini tamire götürdüm,dönüşte de yeğenimin dükkanına uğradık .Çay kahve derken saat 15.30 oldu.Kusura bakma sana ikinci bir iş çıkarmış oldum.Amma uzun yazdım ha.Kim beni hesap verme konusunda bu kadar eğitti acaba...(1 ci şüpheli:EŞİMMMMMMM)
Senin kilolarına laf eden kadın umarım en kısa zamanda yumsu yumak,tomsu tomak bir obez olur da gırtlağı belediye arazözünün borusu kadar kalınlaşır.Hadsiz,terbiyesiz,kompleksli yaratık......Üzülme canım;Allah onun hak ettiğini verir.Kul hakkı diye bir şey var.Mahşer günü kul hakkının affı için sana yalvarırken o kadın düşünsün halini.......kızlar bende 1kg vermişim ama yinede moralim çok bozuk kadının biri kilolarıma hakaret etti çok moralim bozuldu karıyı sinek gibi ezesim geldislm canım=))
hoşgeldin aramıza canımcımopuyorumnanaktan
MEYRACIĞIM , merhaba canım....Hadi sıkı diyete tatil bitti........
MERUSE VE ZEYNEP 957 ikinizede acil şifalar diliyorum.Her şey insanlar için.Rabbim çaresi olan dert versin.Bu günlerimizi aratmasın inşallah.Yenacığımın dediği gibi dertsiz,hastalıksız kul varmı?Şükür derdimize derman arayabilecek gücümüz,olanağımız var......
kadın bana dediki aaaa nekadar şişmansın neden bu kadar şişmansın banada versene dedi, bende tamam dedim ,sonra dediki aaaaaa ben isteme şişman olmayı ben 1 kilo verdimdiye sevinmemden ölüyorum kadın bana böyle dedi
Sayın çok bilgili hatun bacılarım ishali iyi edecek birşey söyleyinnn 4 saatte bir mide kramplarıyla WC ye koşuyorum vahim durumdayım heeelllppp plizzzz
Bence sevgi sevgiyi hatırlatır, yani Küçük İskender'e katılıyorum :) Ama bunun için kimseyi suçlayamayız :)sana tuz yalatsam,sabaha kadar tuz yerine suyu düşünürsün; işte çelişki burada gibi görünse de, nesnel hareketin kanıtıdır bu.. bir durumla uyarılan her durum, bir başka durumu işaret edecektir.. beni sevdiğini söyledikçe sen, ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım. buna ihanet diyemezsin! " K. İskender
Bu doğrumudur yaa şimdi biryerde okudum da ben birini sevsem o kendi sevdiğinimi hatırlar :uhm:
canım gün içerisinde içtiğin bitki çaylarını; fazla türde ve fazla dozlarda aldığını düşünüyorum ben
eğer yanılmıyorsam. Bence çaylarını tür ve doz olarak biraz daha sadeleştir...
geç olsun ama güç olmasın demiş atalarımız.
belki sen bu şekilde içmeye devam edersen, sadece karın bozmakla kalmayabilir bu durum...
bitki çayı diyip geçmemek lazım bence.
birde sallama bitki çaylarında bile kimyasal maddeler var, onlarda tamamen doğal değil. ben bitki çayı içeceğim zaman sallama olmayanları attardan alıp ev işi şeklinde yapıp içmeye gayret ediyorum, mümkün olduğunca kimyasal maddeden uzak kalabilmek için.
yine karar senin tabiki canımbuyrunnnnnnnnn
Ah bu beni ne yapmalıklava: Günlerdir ne diyet ne spor :sinifsinif::sinifsinif: Her gördüğümü atıyorum ağzıma,hani açmışım tokmuşum,çatlayacak haldeymişim TTIINNnn yiyorum,habire yiyorum eyvahedigeldismile Haliyle kilom da 77.2,en son 75.5i görmüştüm ben tartıda,1.8 kilo almak ne demek yyaa ppüüff!!
kg verenleri kutluyorum özellikle bahari:)
bende cizelgemi degistiriyim dedim nasil yakismismiii:) -20kg
Ollllleeeeeyyy 1. oldummmm 1. oldummmm hihoyyyt alkisalkisalkis
Bi ilk başladığım haftalarda 2.5 kilo vermiştim ama citol beni listeye eklemediği için 1. kupasını hiç alamamıştım ilk defaaa alıyorum çok teşekkürler Yenacığım a.s.
Haftaya da 1. ben olurum inşallaaahhh :Saruboceq: :lepi:
Ah siyahbeyaz'ım yyaa,ben bu 21 kiloyu yemeyerek ve sporla verdim,şimdi halimi görsen eski çiğdem olma yolunda hızla ilerliyorum;ama tabiki eski Çiğdem olmayacağım da yani olmamam lazım..Olamamm..(
kızlaaaaaaaaaarrr kim var kim yok bakim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?