Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın meyracım...Özlettin kendini,sen kilonu söylemeyecekmisin.??

Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim...

canım benimopuyorumnanaktan

canım inan çok kilo aldım diye korkumdan daha tartılamadım, birde rejime bi türlü adapte edemedim kendimi henüz ondanda.
ama çok yakında başlicam rejime canım...
kurban bayramında kilo vermiş olmak istiyorum:hulya::hulya:

birde ben bu listeyi pek bilmiyorum, bu liste her ay yenidenmi başlıyor? sana zahmet olmazsa beni bu konuda bi aydınlatrsan çok sevinirim canım...Şeniz

hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum canlarım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :hooray: :hooray: :hooray:

tebrikler kızlaaar alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :hooray: :hooray: :hooray:

Tüm kilo verenleri tebrik ediyorum,

Bol azimli bir hafta diliyorum...

Saygılar..:)))))))

sizlerinde ellerinize sağlık canlarım, teşekkürler...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.

Bugün tartıya çıktım. 92.2 - 90.8 = 1.4 kg vermişim bu hafta :) Bana az geliyor ama hiç olmamasından iyidir :dance:

Ayrıca kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim a.s.

Güne her zamanki gibi yulaf ezmesi ile başladım ama öğleden sonra biraz kaçırdım aklinialirimsmile O yüzden yediklerimi yazmayacağım. Yediklerim için pişman değilim :) Bu haftaki başarımdan dolayı ödül olsun bana :)

Rehavete kapılmamak lazım

gerçi ben hala kendimi toparlayamadım
Sende en kısa zamanda kendine bir düzen kuracağına eminim:lepi:

ayyy çok sevindim 3 haftadır sabittim bu hafta verebildim kaldı ki dereceye bile girmişim:lepi: kilo veren herkesi kutlarımopuyorumnanaktan

tebrikler canım

Ah siyahbeyaz'ım yyaa,ben bu 21 kiloyu yemeyerek ve sporla verdim,şimdi halimi görsen eski çiğdem olma yolunda hızla ilerliyorum;ama tabiki eski Çiğdem olmayacağım da yani olmamam lazım..Olamamm.. (

olmayacaksınnnnnnnlmaz:

Teşekkür ederim Beyzuşum iyi ki varsınız olumunekankayizsmile

Bunda da 1. oldum bunda da 1. oldum kaydirigubbakcemile2 :lepi: hihoyyyt alkisalkisalkis
Hakkındır kelebeğim.Sakın bir daha moralini bu derece bozma.Gün doğmadan neler doğar.
Senin güzelliğin yeter ;bebek gibisin MAAŞALLAH....

Üzülmeye değmez, anladığım kadarıyla kadın dengesizin biriymiş :1closedeyes: Bir dediği diğerini tutmuyor baksana

Sayın çok bilgili hatun bacılarım ishali iyi edecek birşey söyleyinnn 4 saatte bir mide kramplarıyla WC ye koşuyorum vahim durumdayım heeelllppp plizzzz

canım gün içerisinde içtiğin bitki çaylarını; fazla türde ve fazla dozlarda aldığını düşünüyorum ben
eğer yanılmıyorsam. Bence çaylarını tür ve doz olarak biraz daha sadeleştir...
geç olsun ama güç olmasın demiş atalarımız.

belki sen bu şekilde içmeye devam edersen, sadece karın bozmakla kalmayabilir bu durum...
bitki çayı diyip geçmemek lazım bence.

birde sallama bitki çaylarında bile kimyasal maddeler var, onlarda tamamen doğal değil. ben bitki çayı içeceğim zaman sallama olmayanları attardan alıp ev işi şeklinde yapıp içmeye gayret ediyorum, mümkün olduğunca kimyasal maddeden uzak kalabilmek için.

yine karar senin tabiki canımbuyrunnnnnnnnn

Bence sevgi sevgiyi hatırlatır, yani Küçük İskender'e katılıyorum :) Ama bunun için kimseyi suçlayamayız :)

Meyra'ya katılıyorum, bu konuda çok haklı a.s

Her şey yolunda giderken bugün öğleden sonra ben de öyle oldum, elime ne aldıysam yemek istedim ama pişman değilim. Bu da benim ödülüm olsun :) Bence kendine yüklenme, olan oldu biten bitti, bunlar da senin ödülündü :) Yarına bak.

kg verenleri kutluyorum özellikle bahari:)

bende cizelgemi degistiriyim dedim nasil yakismismiii:) -20kg

Tebrik ederim, hem de çok yakışmış :)a.s.

Çok tebrik ederim, hem seni hem de kilo veren diğer arkadaşları :1hug:a.s.

Ah siyahbeyaz'ım yyaa,ben bu 21 kiloyu yemeyerek ve sporla verdim,şimdi halimi görsen eski çiğdem olma yolunda hızla ilerliyorum;ama tabiki eski Çiğdem olmayacağım da yani olmamam lazım..Olamamm.. (

sen iradeli kızsın fıstığım, takma fazla, zamanla diyet moduna girersin yine eskisi gibi:teselli:

kızlaaaaaaaaaarrr kim var kim yok bakim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben varım canımopuyorumnanaktan
napıyon nasılsın canımcım?

ben şuan burdayım ama birazdan gidicem canım, bugün biraz erken yatmam lazım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…