Bugün tartıya çıktım. 92.2 - 90.8 = 1.4 kg vermişim bu hafta :) Bana az geliyor ama hiç olmamasından iyidir :dance:
Ayrıca kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim a.s.
Meyra'ya katılıyorum, bu konuda çok haklı a.s
ben varım canımopuyorumnanaktan
napıyon nasılsın canımcım?
ben şuan burdayım ama birazdan gidicem canım, bugün biraz erken yatmam lazım o yüzden.
meraba canım nasılsın yaa görüşemez olduk tatil güzeli
canım gün içerisinde içtiğin bitki çaylarını; fazla türde ve fazla dozlarda aldığını düşünüyorum ben
eğer yanılmıyorsam. Bence çaylarını tür ve doz olarak biraz daha sadeleştir...
geç olsun ama güç olmasın demiş atalarımız.
belki sen bu şekilde içmeye devam edersen, sadece karın bozmakla kalmayabilir bu durum...
bitki çayı diyip geçmemek lazım bence.
birde sallama bitki çaylarında bile kimyasal maddeler var, onlarda tamamen doğal değil. ben bitki çayı içeceğim zaman sallama olmayanları attardan alıp ev işi şeklinde yapıp içmeye gayret ediyorum, mümkün olduğunca kimyasal maddeden uzak kalabilmek için.
yine karar senin tabiki canımbuyrunnnnnnnnn
Meyra'ya katılıyorum, bu konuda çok haklı a.s
Hergün içmiyorum 2 gün üst üste içince oldu demek ki Yenacım :sinifsinif: Annem bağırmaya başladı zaten 2 tane sosisle gün geçer mi diye yapıyorsan adam akıllı diyet yap diye :sinifsinif: ama ne yapayım bizim evde hep karbonhidrat tüketiliyor onlar yüzünden bu haldeyim bennn mafoldumben banane zayıflayıncaya kadar bırakmayacağım rejimi :dilcikar:
Canım çok üzüldüm hastalığın için ama üzme kendini emin ol zaman herşeye ilaç a.s
Ben babamı kaybettiğimde 19 yaşındayken kullanıyordum antidepresan dediğin gibi günde 3-4 tane farklı ilaç veriyorlardı kötü bir dönem ama zamanla geçiyor ve iyileşiyor yaralar :1no2: sende üzme kendini en azından güzel yaşaman için çok güzel nedenlerin var çocukların gibi a.s
Mevsim değişimlerinde yaşanan problemler bunlar bende mevsim değiştirirken hafif depresyona bağlarım kendimi ama duygusal olarak yıkıntı var bu hastalığın altında :sinifsinif: Allahhhh şifanı versin inşallaaahhh :Saruboceq:
Ayrıca üzülmeee merusecim baaak ben hala senden çooookkk şişmanım yerimseniben
ben gidiyorum kızlar, hepinize iyi geceler.
öptümopuyorumnanaktan
eve yeni ayak bastım kızlar yaa ii akşamlar.
ayın birincisi olmuşum.yubbiiiii.baytarın bana tek faydası bu oldu.mutlu oldugumda kilolar gitti.ay ne güzel. herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar bu arada.naıslsınız.
Yok şekerler akıllandım sempatiksalakcinni günde 1 tane ısırgan 1 tane 5i 1 yerde 1 tane de yeşilçay içerim aklinialirimsmile ne yaptıysa o form çayı yaptı ondan sinameki var :sinifsinif: yarına birşeyciğim kalmazda lesliemi yapabilirim inşallaaahhh :Saruboceq:
slm kizlar hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ediyorum sagolun.allahim hepimize ilk once saglik versin!
Geçmiş olsun Meruse a.s. Ne olduğundan haberim yok ama inşallah ciddi bir sorun yoktur :Saruboceq:
yenacım
geçen hafta :62.8
bu hafta : 61.7
ekincik,kilolu gebelikte daha az kilo alınıyor..Tecrübeyle sabit..
Kızımda normal insan kilosundaydım.:) 20 küsur kg.aldım..Oğlumda 6 kg. aldım..:)
slm arkadaşlar aranıza bir tombiş daha katıldıkaydirigubbakcemile3
yenacim katiliyorum sana ilk dogumumda bende normal insan kilosunun ustune 30 kiloya yakin ekledim 2. de kizimda 9 ayda 4 kilo aldim:kedi:
sagol canim.sorun yok daha iyi olmaya calisiyorum.seni gormemistim yenimisin gerci kac haftadir ben girememistim
merusecim hoşgeldin
ben iki doğumdada doğuma giderken 106 kiloydum
ilk kızımda 85 lebaşladım 21 kilo aldım
ikinci kızımda 85le başladım 11 kilo aldım
istihap haddim belli benim aşmıyorum o noktayı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?