Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eve yeni ayak bastım kızlar yaa ii akşamlar.
ayın birincisi olmuşum.yubbiiiii.baytarın bana tek faydası bu oldu.mutlu oldugumda kilolar gitti. ay ne güzel. herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar bu arada.naıslsınız.

Meyra'ya katılıyorum, bu konuda çok haklı a.s

Yok şekerler akıllandım sempatiksalakcinni günde 1 tane ısırgan 1 tane 5i 1 yerde 1 tane de yeşilçay içerim aklinialirimsmile ne yaptıysa o form çayı yaptı ondan sinameki var :sinifsinif: yarına birşeyciğim kalmazda lesliemi yapabilirim inşallaaahhh :Saruboceq:

canim basin sagolsun allah sabir versin babaninda mekani cennet olsun insallah!bizde az daha babamizi kayip ediyorduk 1 seneye yakin hastane bekledik cok kotu allahim kimseye vermesin.

cok sagol guzel sozlerin icin.insallah hepimiz zayiflariz dilerim bendende zayif ol.zaten senin resimlerinde yuzunun guzelligini gorunce sisman oldugunu dusunemiyorum bile masallah cok guzelsin!p.tesi spor salonunu diyetisyeninin verdigi diyete baslicam istesen yazim sende dene.hem en guzel tarafi ne biliyormusun hafta sonu diyet yok!

slm kizlar hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ediyorum sagolun.allahim hepimize ilk once saglik versin!

ben gidiyorum kızlar, hepinize iyi geceler.

öptümopuyorumnanaktan

Sana da iyi geceler a.s.

eve yeni ayak bastım kızlar yaa ii akşamlar.
ayın birincisi olmuşum.yubbiiiii.baytarın bana tek faydası bu oldu.mutlu oldugumda kilolar gitti. ay ne güzel. herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar bu arada.naıslsınız.

Tebrikler, darısı başımıza :)

Bence her tür bitkiyi aynı anda kullanma. Sadece ısırgan iç ya da sadece yeşil çay. Her bitkinin etkileşimi farklı olabiliyor. Uzmanlar pek önermiyor :1no2:

slm kizlar hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ediyorum sagolun.allahim hepimize ilk once saglik versin!

Geçmiş olsun Meruse a.s. Ne olduğundan haberim yok ama inşallah ciddi bir sorun yoktur :Saruboceq:

kilo veren tum citirlari kutluyorum.

BAHARCIM masallah 2 kezi 1 ci olmussun darisi gelecek haftalara

ZEYNEP ABLAM sanada gecmis olsun allah sifa versin

MERUSE VE ZEYNEP 957 ikinizede acil şifalar diliyorum.Her şey insanlar için.Rabbim çaresi olan dert versin.Bu günlerimizi aratmasın inşallah.Yenacığımın dediği gibi dertsiz,hastalıksız kul varmı?Şükür derdimize derman arayabilecek gücümüz,olanağımız var......[/QUOTE]

cok sagol ablacim.

masallah sende guzel verenler arasindasin insallah bende 1-2 haftaya listeye kilo vermis olarak katilirimopuyorumnanaktan

ekincik,kilolu gebelikte daha az kilo alınıyor..Tecrübeyle sabit..

Kızımda normal insan kilosundaydım.:) 20 küsur kg.aldım..Oğlumda 6 kg. aldım..:)

[/QUOTE]

yenacim katiliyorum sana ilk dogumumda bende normal insan kilosunun ustune 30 kiloya yakin ekledim 2. de kizimda 9 ayda 4 kilo aldim:kedi:

ekincik,kilolu gebelikte daha az kilo alınıyor..Tecrübeyle sabit..

Kızımda normal insan kilosundaydım.:) 20 küsur kg.aldım..Oğlumda 6 kg. aldım..:)

yenacim katiliyorum sana ilk dogumumda bende normal insan kilosunun ustune 30 kiloya yakin ekledim 2. de kizimda 9 ayda 4 kilo aldim:kedi:[/QUOTE]

merusecim hoşgeldin

ben iki doğumdada doğuma giderken 106 kiloydum

ilk kızımda 85 lebaşladım 21 kilo aldım

ikinci kızımda 95le başladım 11 kilo aldım

istihap haddim belli benim aşmıyorum o noktayı :roflol:

Son düzenleme:
yenacim katiliyorum sana ilk dogumumda bende normal insan kilosunun ustune 30 kiloya yakin ekledim 2. de kizimda 9 ayda 4 kilo aldim:kedi:

merusecim hoşgeldin

ben iki doğumdada doğuma giderken 106 kiloydum

ilk kızımda 85 lebaşladım 21 kilo aldım

ikinci kızımda 85le başladım 11 kilo aldım

istihap haddim belli benim aşmıyorum o noktayı :roflol:[/QUOTE]

kiz allah iyiligini versin koptum burda beni guldurdun ya allahda seni guldursunopuyorumnanaktan:1hug:

sagol canim.sorun yok daha iyi olmaya calisiyorum.seni gormemistim yenimisin gerci kac haftadir ben girememistim

Yeni elemanlardanım :) Tanıştığımıza memnun oldum. İnşallah tez zamanda hiçbir sorunun kalmaz :)

kiz allah iyiligini versin koptum burda beni guldurdun ya allahda seni guldursunopuyorumnanaktan:1hug:[/QUOTE]

amin canım benim hep beraber gülelim :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…