Yeni elemanlardanım :) Tanıştığımıza memnun oldum. İnşallah tez zamanda hiçbir sorunun kalmaz :)
kiz allah iyiligini versin koptum burda beni guldurdun ya allahda seni guldursunopuyorumnanaktan:1hug:
tüm kilo verenleri tebrik ederim..baharım özellkle sna kocaman bir aferin..
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler.iyiki varsınız..benim payıma düşenklava:
aman bir ayağa kalkabileyimde başka birşey istemiyorum..meruse canım geçiş olsun..bak bende de sedef var .yıllardır alıştım artık..bu aralar en kolay yemekleri yapıyorum.biraz hazıra konmak gibi.ama iyileşince eskisii gibi rejime devam..kızlar bir görseniz mutfak bulaşık dolu makineye ile atacak halim yok..yarın inşallah sağlık ocağına gidip iğne vurulacağım.o beni birkaç saat rahatlatıyor..o arada evi toparlarım..allahtan eşim fazla sorun çıkarmadı.yoksa tam rezil olurdum..
tüm kilo verenleri tebrik ederim..baharım özellkle sna kocaman bir aferin..
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler.iyiki varsınız..benim payıma düşenklava:
aman bir ayağa kalkabileyimde başka birşey istemiyorum..meruse canım geçiş olsun..bak bende de sedef var .yıllardır alıştım artık..bu aralar en kolay yemekleri yapıyorum.biraz hazıra konmak gibi.ama iyileşince eskisii gibi rejime devam..kızlar bir görseniz mutfak bulaşık dolu makineye ile atacak halim yok..yarın inşallah sağlık ocağına gidip iğne vurulacağım.o beni birkaç saat rahatlatıyor..o arada evi toparlarım..allahtan eşim fazla sorun çıkarmadı.yoksa tam rezil olurdum..
insallah canim sagolasin.nasil gidiyor kilo vermen?
Acil şifalar dilerim a.s. İyileş de diyetini elbet yaparsın :)
Biraz yavaş gidiyor ama yine de kilo veriyorum. Bu hafta 1.4 kilo verip 90.8 kilo oldum. Sevinçliyim :dance: Sende durum nasıl? :)
meruse geçmiş olsun canım
zeynep abla sanada geçmiş olsun
sutem tebrikler canım 20 kilo olmuş süperrrr
yenacım o oklavalar az dahada çoğunu hakettim ben
sagol derincim.oklavalari hak eden biride benim 99 kilo oldumsenağlama
bende bayramda 4 kilo aldım hala vermeye çalışıyorum olmuyor
cok iyi gidiyordu malesef cok kotu bozdum ve 4 kilo ya yakin aldim insallah tekrar devam edicem
amin canım benim hep beraber gülelim :roflol::roflol:
sana tuz yalatsam,sabaha kadar tuz yerine suyu düşünürsün; işte çelişki burada gibi görünse de, nesnel hareketin kanıtıdır bu.. bir durumla uyarılan her durum, bir başka durumu işaret edecektir.. beni sevdiğini söyledikçe sen, ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım. buna ihanet diyemezsin! " K. İskender
Bu doğrumudur yaa şimdi biryerde okudum da ben birini sevsem o kendi sevdiğinimi hatırlar :uhm:
canım dostum ne demek inşallah ilham verir hepimize o yoldan gitmiş birilerini okumak her zaman güç veriyor. olumunekankayizsmile yalnız kızcağız işyerinden koca koca adamlar özel hayatı dahl her şeyinin yazdığı blogunu duyup okumaya başkadı diyekapattı manifestoyu şimdi de sadece güvendiklerine ve kendisine özel mesaj atıp durumunu bildirenlere veriyor blog adresini ben de o yüzden paylaşmamıştım zaten genelle. aman bi an önce kaldıralım paylaşımı. azimli kızımızın canını üzmeyelim:)))) kendisi krabam kadar yakın bi insn oldu bana harika harika harika bir karakter. saygı duyuyorum...:))
yalniz dikkat et hamile kalmana 600 gram kalmis sen 85 e ayarlisin ya:roflol::roflol:
Geç olsun ama güç olmasın :) Ben de aldım verdim ama şimdi tekrar verme evresindeyim :) Zamanla ve sabırla her şey oluyor a.s
orda bir hata olmuş birine 85'te diğerine 95'te hamile kaldım...
yanlışı edit ile düzelttim....kaydirigubbakcemile3
Aman canım Allah'ım isteyen arkadaşlara versin ...:Saruboceq:
Çoluk çocuk defterini kapattık diye düşünüyorum:bbo:
canım benimopuyorumnanaktan
canım inan çok kilo aldım diye korkumdan daha tartılamadım, birde rejime bi türlü adapte edemedim kendimi henüz ondanda.
ama çok yakında başlicam rejime canım...
kurban bayramında kilo vermiş olmak istiyorum:hulya::hulya:
birde ben bu listeyi pek bilmiyorum, bu liste her ay yenidenmi başlıyor? sana zahmet olmazsa beni bu konuda bi aydınlatrsan çok sevinirim canım...Şeniz
Bugün tartıya çıktım. 92.2 - 90.8 = 1.4 kg vermişim bu hafta :) Bana az geliyor ama hiç olmamasından iyidir :dance:
Ayrıca kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim a.s.
klava:
banada lazım bundanklava:
meruse geçmiş olsun canım
zeynep abla sanada geçmiş olsun
sutem tebrikler canım 20 kilo olmuş süperrrr
yenacım o oklavalar az dahada çoğunu hakettim ben
Canım seni,90.8 le listeye ekledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?