Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tüm kilo verenleri tebrik ederim..baharım özellkle sna kocaman bir aferin..
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler.iyiki varsınız..benim payıma düşen klava:
aman bir ayağa kalkabileyimde başka birşey istemiyorum..meruse canım geçiş olsun..bak bende de sedef var .yıllardır alıştım artık..bu aralar en kolay yemekleri yapıyorum.biraz hazıra konmak gibi.ama iyileşince eskisii gibi rejime devam..kızlar bir görseniz mutfak bulaşık dolu makineye ile atacak halim yok..yarın inşallah sağlık ocağına gidip iğne vurulacağım.o beni birkaç saat rahatlatıyor..o arada evi toparlarım..allahtan eşim fazla sorun çıkarmadı.yoksa tam rezil olurdum..

canim ablam ya allah yardimcin olsun.hepimizin insallah sendede sedef olmasina cok uzuldum romatizma sebebin sedefmiydi?neyse tek rahatsizligim sedef olsaydi keske ama yine sukur allahima bugunumuzu aratmasin beterin beteri var artik bahstemicem hastaligimdan.saglikli olup kilo vermek istiyorum!

Acil şifalar dilerim a.s. İyileş de diyetini elbet yaparsın :)
insallah canim sagolasin.nasil gidiyor kilo vermen?

Biraz yavaş gidiyor ama yine de kilo veriyorum. Bu hafta 1.4 kilo verip 90.8 kilo oldum. Sevinçliyim :dance: Sende durum nasıl? :)

meruse geçmiş olsun canım
zeynep abla sanada geçmiş olsun
sutem tebrikler canım 20 kilo olmuş süperrrr
yenacım o oklavalar az dahada çoğunu hakettim ben

cok iyi gidiyordu malesef cok kotu bozdum ve 4 kilo ya yakin aldim insallah tekrar devam edicem

Geç olsun ama güç olmasın :) Ben de aldım verdim ama şimdi tekrar verme evresindeyim :) Zamanla ve sabırla her şey oluyor a.s

amin canım benim hep beraber gülelim :roflol::roflol:

yalniz dikkat et hamile kalmana 600 gram kalmis sen 85 e ayarlisin ya:roflol::roflol:[/QUOTE]

orda bir hata olmuş birine 85'te diğerine 95'te hamile kaldım...

yanlışı edit ile düzelttim....kaydirigubbakcemile3

Aman canım Allah'ım isteyen arkadaşlara versin ...:Saruboceq:

Çoluk çocuk defterini kapattık diye düşünüyorum:bbo:

K.İskender gerek cinsel tercihi gerekse,farklı kalemiyle aykırı şairlerimizden biri..

Söyledikleri elbette mantıklı, ama görecelide..Örneğin ben sevmediğim biriyle birlikte olmam,dolayısıyla aldatmamış olurum...

Bu arada küçük İskenderin en beğendiklerinin arasında futbolcuların geldiğinide belirtmeliyim..

Ben carnivaleyi özledddimmmmmmm mafoldumben :teselli: nerelerdeeeki gelsin artııııkkkkk mafoldumben

yalniz dikkat et hamile kalmana 600 gram kalmis sen 85 e ayarlisin ya:roflol::roflol:

orda bir hata olmuş birine 85'te diğerine 95'te hamile kaldım...

yanlışı edit ile düzelttim....kaydirigubbakcemile3

Aman canım Allah'ım isteyen arkadaşlara versin ...:Saruboceq:

Çoluk çocuk defterini kapattık diye düşünüyorum:bbo:[/QUOTE]

benimki saka bende kapatim o defterleri allahim isteyen tum herkese nasip etsin insallah evlatlarimiza saglikli uzun omurler versin allahim

benimki saka bende kapatim o defterleri allahim isteyen tum herkese nasip etsin insallah evlatlarimiza saglikli uzun omurler versin allahim[/QUOTE]

amin canım :Saruboceq:

Ahh meyracım artık çömezlikten çıktın sanıyordum..:))))

Her cuma sabah tartılıp kilonu ve yaptığın sporları yazıyorsun...
Bu kadar..:)))

Bugün tartıya çıktım. 92.2 - 90.8 = 1.4 kg vermişim bu hafta :) Bana az geliyor ama hiç olmamasından iyidir :dance:

Ayrıca kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim a.s.

Canım seni,90.8 le listeye ekledim...

klava:

banada lazım bundanklava:

klava: klava: klava:

meruse geçmiş olsun canım
zeynep abla sanada geçmiş olsun
sutem tebrikler canım 20 kilo olmuş süperrrr
yenacım o oklavalar az dahada çoğunu hakettim ben

O kadar yeterli canım...Haftaya -2kg. vermezsen devam ederiz, bu sefer tüm arkadaşlar olarak...O yüzden dikkat et..:)))

Canım seni,90.8 le listeye ekledim...

Burda da liste var mı? Benimki de soru mu, liste olmasa nasıl birinci,ikinci... belirleyeceksiniz :) Çok sevindim, artık ben de listedeyim :)

Bahar siz carnivale ile aynı dönem üye olmuştunuz diimi.??

Facede filan karşılaşmıyormusunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…