Burda da liste var mı? Benimki de soru mu, liste olmasa nasıl birinci,ikinci... belirleyeceksiniz :) Çok sevindim, artık ben de listedeyim :)
canim basin sagolsun allah sabir versin babaninda mekani cennet olsun insallah!bizde az daha babamizi kayip ediyorduk 1 seneye yakin hastane bekledik cok kotu allahim kimseye vermesin.
cok sagol guzel sozlerin icin.insallah hepimiz zayiflariz dilerim bendende zayif ol.zaten senin resimlerinde yuzunun guzelligini gorunce sisman oldugunu dusunemiyorum bile masallah cok guzelsin!p.tesi spor salonunu diyetisyeninin verdigi diyete baslicam istesen yazim sende dene.hem en guzel tarafi ne biliyormusun hafta sonu diyet yok!
kilo veren tum citirlari kutluyorum.
BAHARCIM masallah 2 kezi 1 ci olmussun darisi gelecek haftalara
tüm kilo verenleri tebrik ederim..baharım özellkle sna kocaman bir aferin..
Bahar siz carnivale ile aynı dönem üye olmuştunuz diimi.??
Facede filan karşılaşmıyormusunuz..
Evet aynı dönemlerde aynı kilolarda başlamıştık :1no2: msn ya da face istemiştim ama kullanmadığını söylemişti :1no2: onun için burdan başka görüştüğümüz biryer yok maalesef :sinifsinif: umarım kısa sürede çıpçıtır olarak döner aramıza kaydirigubbakcemile2
Bu akşam üzeri ben de cozuttum ama kendime hediye vermişim gibi düşündüm :) Üzülmenin bir anlamı yok nasılsa, sonraki zamanlara bakmak lazım :)Bu akşam dışarıdaydık,çok fena dağıttım..12 yaşında çocuğu oluca insanın yemek olarakta ya pizzacıya veya hamburgerciye gidersin...
Pizza hut'daydık sadece 1 dilim yemekti planım..Ben 3 dilim yedim yanında kola içtim..klava: klava:
Dışarıdayken uzun süre aç kalıyorum. Karbonidrat açısından çok yüksek değerler içermeyen bir şey bulamyorum yemek için :sm_confused: Buna nasıl bir çözüm bulabilirim arkadaşlar? Dışarıdayken ne yesem acaba? :uhm:
Tombulkelebekim, yulaf ezmesini aldın mı ya da deneme imkanın oldu mu?
Yok canım migrosa gitme fırsatım olmadı carrefourda varmıdır acaba :uhm:
Bugünlükte bu kadar benden iyi bile dayandım sabah 7de uyanmış şişko bir hatun olmama rağmen
Hadi bakemmmm bugün yedik gitti yarın herkes rejimine sporuna sahip çıksın daha çooooooooook yolumuz var zayıflamak lazım ...
Son çıkan topicin ışıklarını kapatsın yoksa haraç kesmeye başlıycam elektrik faturası için
İyi geceler Alllaaaaahhhhh rahatlık versin.
slm canım=))
hoşgeldin aramıza canımcımopuyorumnanaktan
duygu 8977 hoşgeldin aramıza...
kızlar bugun tahlıl sonuclarımı aldım hersey normal cıktı hormonlar troıdler kolestrol seker normal cok sukur sadece kansızlık varmıs ıgne verdı o kadar:)))yerimseniben
eyvahhhhh 2 kilo almışım bu hafta ipin ucu kaçtı tabi bide adet dönemim ondanmı????mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?