- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Evet, Carrefour'da da var. Yulaf ezmesinin sana çok iyi geleceğine inanıyorum :) Kilo vermen kesinlikle hızlanacak, göreceksin :)
duygu kan iğnesini banada verdi annem 25 tanede 10 kilo aldı ve kullanmakta kararsızım
eyvahhhhh 2 kilo almışım bu hafta ipin ucu kaçtı tabi bide adet dönemim ondanmı????mafoldumben
Canım şimdi ararştırırken farkettim gerçekten çok önemli bir besinmiş yulaf akannehir ama içindeki KH miktarı var kalorisi çok fazla görünüyor benim KH diyetime pek uygun deil gibi bilmiyorumkismile ama seline sordum yanıt versin bende alıp denemeyi düşünüyorum :ecrin_bebek:
tebrikler canim arkadasim cok guzel vermissin
cok sagol dunki kahven yaninda bitterle cok iyi geldi:asigim::1hug:
100 gramdaki besin değerlerine baktın sanırım ama insan her sabah 100 gram zaten yiyemiyor. Ben 25-50 gram tüketiyorum her sabah. Vücudun karbonhidrata ihtiyacı var, önemli olan bu karbonhidratın kaliteli olması. Yulaf en kaliteli karbonhidrat. Çabucak kana geçmediğinden şekerinle oynamıyor, uzun süre tok oluyorsun. Ayrıca sindirimi çok uzun sürdüğünden vücut yulafı sindirmek için extra kalori harıyor. Her türlü kardasın :dance:
Evet haklısın sabahları azda olsa yiyebilirim bugün gidip alayım guclubacismile hangi reyonda bulurum acaba ben hiç görmedim de bilmiyorumkismile
tüm kilo verenleri tebrik ederim..baharım özellkle sna kocaman bir aferin..
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler.iyiki varsınız..benim payıma düşenklava:
aman bir ayağa kalkabileyimde başka birşey istemiyorum..meruse canım geçiş olsun..bak bende de sedef var .yıllardır alıştım artık..bu aralar en kolay yemekleri yapıyorum.biraz hazıra konmak gibi.ama iyileşince eskisii gibi rejime devam..kızlar bir görseniz mutfak bulaşık dolu makineye ile atacak halim yok..yarın inşallah sağlık ocağına gidip iğne vurulacağım.o beni birkaç saat rahatlatıyor..o arada evi toparlarım..allahtan eşim fazla sorun çıkarmadı.yoksa tam rezil olurdum..
Sabah 8:15 te uyandım saat 9 gibi eti hoşbeşşş yeni nesil gofret yedim :kedi: midemden dolayı bugün pek dikkat etmedim bilmiyorumkismile zaten gofretten başka birşeyde yemedim :1no2: şimdiye kadar. kendimi çok tok hissediyorum ve midem yanıyor :çok üzgünüm: . Erzurumda soğuklar başladı benimde hastalıklarım biiir biiiirr başladııı :gitme:
Kalkıp leslie yapmaya çalışacağım şimdiii yapabildiğimmmm kadar ne yaparsam kardır yerimseniben
tünaydın millet...
ahhh kızlar midem ağrıyo vede çok bulanıyo yaaa=(((
neden oldu tam anlamış değilim, dün üşütmem var diye adaçayı içmiştim ondan olmuş olabilir, çünkü adaçayını içtikten 3saat sonra falan başladı şikayetlerim...
başta böbreğim ve karnımda ağrımıştı ama onlar şimdi yok, geçti=((
benim bugün okulum vardı kızlarbayanssulusmile=))
dışardan açık meslek lisesine kayıt olmuştum bu sene için.
burayı bitirince 2lise diplomam olacak. 3senede bitirebiliyoruz, bakalım hayırlısı...
bölümüm çocuk gelişimi, çocuklarıda çok severim zaten.
bugün okulda ilk günüm, geçen hafta tatilim nedeniyle gidemedim.
sadece hafta sonları gideceğim derslere.
eşarp sorunu burada da var, yine eşarbımızı çıkardık tüm eşarplı arkadaşlarla birlikte:1no2:
haksızlık değilmi buuuu:gitme::gitme::gitme:
biraz topiğe bakıyımda sonra yatıp dinlenmek istiyorum biraz canlarım, sabah 6dan beri ayaktayım. zaten midem çok kötü, ruh halimi bile etkiledi midem yaaa(((
neyse siz bana bakmayınn...
Bu akşam dışarıdaydık,çok fena dağıttım..12 yaşında çocuğu oluca insanın yemek olarakta ya pizzacıya veya hamburgerciye gidersin...
Pizza hut'daydık sadece 1 dilim yemekti planım..Ben 3 dilim yedim yanında kola içtim..klava: klava:
2 tane Yumurta haşla at çantana kuytu köşede atarsın ağzına hem tok tutar hemde 0 KH yerimseniben
25 dakika leslie yaptım o arada annem pazardan geldi aldıklarını 4. kata kadar çıkardım dışarısı çocuk doluydu 3-4 yaşlarında küçük bir kız arkamdan ŞİŞŞKOOO dedi mafoldumben ne heves kaldı ne istek mafoldumben anneleri babaları bu çocuklara ne öğretiyor eğitim bu yaşlarda olur bu yaşta kavrar çocuk neyin iyi neyin kötü olduğunu. Bıktım bu memleketteeennn bıktımmm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?