Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet, Carrefour'da da var. Yulaf ezmesinin sana çok iyi geleceğine inanıyorum :) Kilo vermen kesinlikle hızlanacak, göreceksin :)

Canım şimdi ararştırırken farkettim gerçekten çok önemli bir besinmiş yulaf akannehir ama içindeki KH miktarı var kalorisi çok fazla görünüyor benim KH diyetime pek uygun deil gibi bilmiyorumkismile ama seline sordum yanıt versin bende alıp denemeyi düşünüyorum :ecrin_bebek:

100 gramdaki besin değerlerine baktın sanırım ama insan her sabah 100 gram zaten yiyemiyor. Ben 25-50 gram tüketiyorum her sabah. Vücudun karbonhidrata ihtiyacı var, önemli olan bu karbonhidratın kaliteli olması. Yulaf en kaliteli karbonhidrat. Çabucak kana geçmediğinden şekerinle oynamıyor, uzun süre tok oluyorsun. Ayrıca sindirimi çok uzun sürdüğünden vücut yulafı sindirmek için extra kalori harıyor. Her türlü kardasın :dance:

Son düzenleme:

Evet haklısın sabahları azda olsa yiyebilirim bugün gidip alayım guclubacismile hangi reyonda bulurum acaba ben hiç görmedim de bilmiyorumkismile

Evet haklısın sabahları azda olsa yiyebilirim bugün gidip alayım guclubacismile hangi reyonda bulurum acaba ben hiç görmedim de bilmiyorumkismile

Cornflakes, puding, hazır kuru ürün reyonlarında oluyor genelde.
Mesela sen tatlıyı çok seviyorsun ama beyaz un zararlı hatta kepekli un bile çok iyi değil. Yulaf ezmesini tatlandırıcıyla ıslatıp fırında kıtıt kıtır hale gelinceye kadar pişirip üzerine de light kremşanti ya da light krema koyarak tüketebilirsin. İstersen kremşantinin üzerine biraz meyve de koyablirsin. Tatlıları çok seviyorsun. Diyet yaparken tatlılardan tamamen vazgeçersen tam bir başarı sağlayamazsın. Bence tatlılardan tamamen vazgeçmek yerine daha az kalorili, daha az karbonhidratlı seçenekler bul ve canın çektiğinde bunları tüket. Söylediğim şekilde light ve az karbonhidratlı bir tatlı hazırlayabilirsin kendine. Karbonhidrat değeri fazla gözükebilir ama kalorisi düşündüğün kadar çok olmaz ve beyaz unlu gıdalarda olduğu gibi şekerin yükselmez. Zaten kh diyetinin amacı da şekerdeki dalgalanmaları engelleyip yağ yakımını hızlandırmak. Yulaf şekeri dalgalandırmadığı için yağ yakımına engel olmaz, tam aksine sindirimi uzun sürdüğünden vücut yuafı sindirmek için çok kalori harcıyor :dance::1hug:

Son düzenleme:
tünaydın millet...

ahhh kızlar midem ağrıyo vede çok bulanıyo yaaa=(((
neden oldu tam anlamış değilim, dün üşütmem var diye adaçayı içmiştim ondan olmuş olabilir, çünkü adaçayını içtikten 3saat sonra falan başladı şikayetlerim...
başta böbreğim ve karnımda ağrımıştı ama onlar şimdi yok, geçti=((

benim bugün okulum vardı kızlarbayanssulusmile=))
dışardan açık meslek lisesine kayıt olmuştum bu sene için.
burayı bitirince 2lise diplomam olacak. 3senede bitirebiliyoruz, bakalım hayırlısı...
bölümüm çocuk gelişimi, çocuklarıda çok severim zaten.
bugün okulda ilk günüm, geçen hafta tatilim nedeniyle gidemedim.
sadece hafta sonları gideceğim derslere.

eşarp sorunu burada da var, yine eşarbımızı çıkardık tüm eşarplı arkadaşlarla birlikte:1no2:
haksızlık değilmi buuuu:gitme::gitme::gitme:

biraz topiğe bakıyımda sonra yatıp dinlenmek istiyorum biraz canlarım, sabah 6dan beri ayaktayım. zaten midem çok kötü, ruh halimi bile etkiledi midem yaaa(((

neyse siz bana bakmayınn...

ablam benimmm:teselli:

Bugün geç kalktım, kahvaltımı da maalesef saat 11.15 gibi yaptım. 2 dilim beyaz ekmek ile 2 yumurtadan yapılmış yağsız omlet yedim. Şimdi de 1 fincan türk kahvesi içip yanında da biraz biskrem yiyeceğim :) Bugün biraz saldım kendimi, hak ettim ama :)

Sabah 8:15 te uyandım saat 9 gibi eti hoşbeşşş yeni nesil gofret yedim :kedi: midemden dolayı bugün pek dikkat etmedim bilmiyorumkismile zaten gofretten başka birşeyde yemedim :1no2: şimdiye kadar. kendimi çok tok hissediyorum ve midem yanıyor :çok üzgünüm: . Erzurumda soğuklar başladı benimde hastalıklarım biiir biiiirr başladııı :gitme:
Kalkıp leslie yapmaya çalışacağım şimdiii yapabildiğimmmm kadar ne yaparsam kardır yerimseniben

geçmiş olsun canım dikkat et kendine..leslie için de kolay gelsin şimdiden

bende baş örtüsü mağduryum inş hallolurda isteen istediği gibi örtüne bilir

klava:klava:

25 dakika leslie yaptım o arada annem pazardan geldi aldıklarını 4. kata kadar çıkardım dışarısı çocuk doluydu 3-4 yaşlarında küçük bir kız arkamdan ŞİŞŞKOOO dedi mafoldumben ne heves kaldı ne istek mafoldumben anneleri babaları bu çocuklara ne öğretiyor eğitim bu yaşlarda olur bu yaşta kavrar çocuk neyin iyi neyin kötü olduğunu. Bıktım bu memleketteeennn bıktımmm mafoldumben

Benim de tüylerimi en çok ürperten, her an diken üstünde durmama neden olanlar genelde çocuklar. Genelde arkadaşlarını güldürmeyi bir maharet sandıklarından bu tür davranışlarda bulunabiliyorlar. Bir de böyle bir davranışta bulunduğunda çocukla beraber gülen anne-babalar var. Gülerek çouğun davranışını pekiştiriyorlar, çocuk da iyi bir şey yaptığını sanıp her fırsatta bunu sergiliyor klava: Kilolu olmanın en kötü tarafı da bu sizden küçüklerin ya da ciğeri beş para etmezlerin alaylarına maruz kalmak, gerçekten çok üzücü ve onur kırıcı :a015: Üzüntünü ben de paylaşıyorum, sana söylenenler bana söylenmiş gibi oldum şu an :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…