25 dakika leslie yaptım o arada annem pazardan geldi aldıklarını 4. kata kadar çıkardım dışarısı çocuk doluydu 3-4 yaşlarında küçük bir kız arkamdan ŞİŞŞKOOO dedi mafoldumben ne heves kaldı ne istek mafoldumben anneleri babaları bu çocuklara ne öğretiyor eğitim bu yaşlarda olur bu yaşta kavrar çocuk neyin iyi neyin kötü olduğunu. Bıktım bu memleketteeennn bıktımmm mafoldumben
25 dakika leslie yaptım o arada annem pazardan geldi aldıklarını 4. kata kadar çıkardım dışarısı çocuk doluydu 3-4 yaşlarında küçük bir kız arkamdan ŞİŞŞKOOO dedi mafoldumben ne heves kaldı ne istek mafoldumben anneleri babaları bu çocuklara ne öğretiyor eğitim bu yaşlarda olur bu yaşta kavrar çocuk neyin iyi neyin kötü olduğunu. Bıktım bu memleketteeennn bıktımmm mafoldumben
Bugünde rejimle pek alakam yoktu malesef ... :çok üzgünüm:
Sabah
Gofret ( çok sayıda )
5i1yerde çay
Öğle
Cacık, 1 somon ekmeğin % 40 ı :kedi:
Akşam
2 dilim kek
gofret
3ü1 arada nescafe
2 kaşık pilav
Tek olumlu şey 30 dakika yaptığım leslie :dance:
Sende ciddi boyutlarda şeker bağımlılığı var. Bu tıpkı sigara, alkol ya da uyuşturucu bağımlılığı gibi bir şey. Bu bağımlılıktan kurtulmadan hayat tarzını değiştirmen mümkün değil. Dikkat edersen sadece abur cubur seviyorsun. Yani sana sadece tatlı, çikolata, abur cubur verseler başka bir şey yemeden de yaşayabilirsin. Bu şeker bağımlılığı konusunu lütfen ciddiye al canım. Gerçekten önemli :teselli:
selam kızlaaaaaar nasılsınız bakim uzun bi aradan sonra bilgisayarıma geri kavuştum :lepi:
bir haftalık bi aradan snr yeniden başladım rejime de...
dün yediklerim..... sabah: sade kahve
öğlen: bir tabağa yakın haşlanmış ıspanak (yağsız) 2 tane de yumurta
akşam: kereviz bir dilim et ve salata bidee sütlü bi tatlı :kedi:
bugünkileri yazıyorum...
sabah: sade kahve ve bir dilim kepekli ekmek
öğlen: bir dilm et ve büyük bir salata
akşam: bir salkım üzüm canım bişi istemedi onu da zorla yedim bilmiyorumkismile
Bugün çok az olmuş..Süt içsen,seviyorsan eğer..
çok severim yenacığım :)) ama canım hiç istemio şu an bi iki saat snr içsem bişi olur mu ki muhtemelen acıkmış olcam çünkü
bugün yediklerim:
sabah 1dlm çavdar ekmği peynir domates salatalık biber 1 tane de yumurta
öğlen:1 porsiyon ızgara balık(saat 3 gibi)
saat 6 gibi:bardakta mısır(yarım bardak)
şimdi de çatal ucuyla pırasa yemeği
bir de süt içicem birazdan.
ooffff
zeynep sen kaç yaşındaydın?
çocukluk aşkı gençlik heyecanı değil hiç biri.zaten herkes der.sen 22 yaşında bi insan değilsin olamazsın.bunlar bu yaşta bir insanın yaşayacagı şeyler değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?