Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Seni tanımıyorum ama yazdıklarını okuduğumda aklımdan geçenleri yazıya dökmem gerektiğini hissettim. :1rolleyes:

Şimdi sana söylenen bu çirkin söz seni üzmemeli aksine kamçılamalı. Bu hırs ve azim sayesinde hedefine varıp arkanı döndüğünde üzüldüğüme değmezmiş diyeceksin.

Toplu insanlara ŞİŞKO diyen zihniyet zayıflara da SISKA diyor ohaoldumsmile insanların ağzı torba değil ki büzesin şekerim.aklinialirimsmile Sen başkasına değil kendine bak koyver gitsin olumunekankayizsmile

slmlar kızlar canım oldukça sıkkın
buradan sizlerle paylaşayım dedim
annemler istanbula gidiyorlar çarşamba günü
kardeşimle gitcekler
onları uğurlamaya bile gitmek istemiyorum
saçma sapan bahaneler söylüyorlar
10 gün kalacaklar ama şöyle birşey var
o dışarda okudu
3 sene sürekli otobüs yolculuğu yaptı
ben en son 9 sene önce yolculuk yapmıştım
ewet çok fazla bir kıskançlık var içimde
hayatımda en çok istediğim ve sevdiğim şey yolculuk
canım sıkkın daha hiç bişey yemedim ,açlık hissetmiyorum bayada yicemi zannetmiyorum
söyledikleride ;yok evin içine tıkılıp kalcaz napcan gelip raha rahat kal annanende bana
iş teklif eder gibi oldular umarım babamın kafası eserde gönderir
ama annemler yok saçmalıkmış bilmemneymiş söylenmeye başladılar
amcamların çocuğu var evin işlerini çocuk bakımını ve pazar işini yetiştiremiyormuş yengem
temiz biri olduğumu öğrenince hani en azından yardım edersin bize falan dedi
arayada parasınıda alır lafını sıkıştırdı
evde boş boş oturcama amcamlarda kalırım paramıda alırım
çok seviyolar beni yengemde öyle
9 sene önce görmüştük diyo çok özlemişim çünkü ikimizde cana yakın çok sıcak insanlarız
amcam dişçi ve durumlarıda çok iyi
öz amcam deil ama babamın dayısının oğlu
babam zamanında bu amcama çok bakmış okutmuş
umarım giderim de ayrı kalınca kıymetimi anlarlar en azından
ama en içime oturanda bana saydıkları bahaneler
9 sene önce dişlerimdeki bozukluk için gitmiştim
bir sokaktan çıkp muayenehaneye gitmiştik 2 kere
bana demezlermi sen istanbulu gördün tanıyorsun elif gitcek
12 yaşımdaydım o zaman ilk ve son yolculuğumdu
ve istanbulu gördün sen elif gitsin oldu şimdide
ben annemi böyle bilmezdim hiç aramıcamda
çok moralim bozuk dünden beri tavırlarını görseniz
dış kapının dış mandalıymışım gibi davranıyorlar banamafoldumben
demekki ayaamı denk almam gerekiyor
bu kadar olanlara rağmen elifi tercih etti
bu duygunun ne olduğunu bilmiyorum
kıskançlıkmı??
imrenmekmi??
hayatta her zaman benden daha güzel şerlere sahip oluyor
hep başka şeylere yönelip kimseyi kırmadan herşeyi içime atıp
yaşadığım kadere ağlıyorum
bana pazardan 10 liralık spor ayakkabı alınıyor
hanıma gerçek buldozerler
bide diyolar diğer ayda sana alalım
arkamdanda konuşuyorlar kıskanır şimdi falan diye
ama üstüne bir spor daha alındı 10 liraya bana
ona 65e konvers 40a spor alındı 2 sene içinde
ama hiç surat asıp kavga çıkarmam
böyle kimse yokken ağlarım o kadar
bu neden oluyor bilmiyorum
içimdeki duyguların anlamı nedir
kıskanmak nedir??
imrenmek nedir??
hayatımda hep bekliyorum benimle de ilgili güzel bişeyler olcak diye
banada aynı muameleyi göstercekler diye
hep bakliyorum
ama olmuyor
olmadımı hiç olmuyor

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenhep böyleler zaten insanın içini paramparça ediyorlar canım hiç bişey yapmak istemiyor dünya bulaşık var hanfendi kendine bişeyler alacakmış ayakkabı çanta ffalan senağlamasenağlamasenağlama bide kızartma yapcakmışım onlara

Bugünde rejimle pek alakam yoktu malesef ... :çok üzgünüm:
Sabah
Gofret ( çok sayıda )
5i1yerde çay
Öğle
Cacık, 1 somon ekmeğin % 40 ı :kedi:
Akşam
2 dilim kek
gofret
3ü1 arada nescafe
2 kaşık pilav

Tek olumlu şey 30 dakika yaptığım leslie :dance:

Sende ciddi boyutlarda şeker bağımlılığı var. Bu tıpkı sigara, alkol ya da uyuşturucu bağımlılığı gibi bir şey. Bu bağımlılıktan kurtulmadan hayat tarzını değiştirmen mümkün değil. Dikkat edersen sadece abur cubur seviyorsun. Yani sana sadece tatlı, çikolata, abur cubur verseler başka bir şey yemeden de yaşayabilirsin. Bu şeker bağımlılığı konusunu lütfen ciddiye al canım. Gerçekten önemli :teselli:

şu an çok moralim bozuk bugun okulun onunde benden 4 yas kucuk bı kız bana teyze dedi ağlamak istiyorum benim daha yasım 22 ya ne teyzesı kılolu ınsanlar yasından buyuk gosterıyor ıste:sinifsinif:mafoldumben

Çocukluğumu hatırladım, sokakta oynarken hep şişko diye alay ederlerdi,ağlayarak eve giderdim...Anneme anlatırdım hiç şişko değil benim kızım sen onlara bakma deyip bana yeniden yedirirdi..
Hatta ablam,yengem annemi uyarırlardı..biraz dikkat edin nilüfer çok kilolu dediklerinde annem onlara kızardı..

Keşke beni her şekilde sevip kollayacağına,bu durumu farkedip henüz genişlemekte olan yağ hücrelerimi nispeten olsa bloke edebilseydi besleme şekliyle..(

Baharcım diyeceğim oki..Bulunduğun memleketle ilgisi yok,çocuklar çok acımasız,tabiiki yetiştirme ve çevre büyük faktör..

İlkokul öğretmenimiz aynı zamanda arkadaşım idi..Derdiki özellikle erkek çocukları bir arkadaşının canını acıtmaktan büyük zevk alıyor diye,gerek sözle,gerekse hareketle...

MEsela gözlük takanlara dörtgöz,şişmanlara şişko,kısa boylulara cüce,vs.vs..

Kızım şu an tel takıyor damak yapısının bozukluğundan hep düşünüyorum onunla dalga geçtiklerinde naapmam lazım...
Heralde gidip saçını başını yolarım..:))))) Tabiiki şaka...:))))

Evet tatlım ben neden bu haldeyim sanıyorsun tabak tabak yada tencere tencere yediğim yemekler yüzünden değil benim hayatım aburcuburla geçti hiçbirzaman oturup 3 öğün ev yemeği yemedim. Tatlıya karşı zaafım var evet ama nasıl kurtulacağımı bilmiyorum çoğu yerde yasaklanmış beyaz şeker ama tatlı bağımlılığımı nasıl çözeceğimi bilmiyorum :sinifsinif:

selam kızlaaaaaar nasılsınız bakim uzun bi aradan sonra bilgisayarıma geri kavuştum :lepi:
bir haftalık bi aradan snr yeniden başladım rejime de...
dün yediklerim..... sabah: sade kahve
öğlen: bir tabağa yakın haşlanmış ıspanak (yağsız) 2 tane de yumurta
akşam: kereviz bir dilim et ve salata bidee sütlü bi tatlı :kedi:
bugünkileri yazıyorum...
sabah: sade kahve ve bir dilim kepekli ekmek
öğlen: bir dilm et ve büyük bir salata
akşam: bir salkım üzüm canım bişi istemedi onu da zorla yedim bilmiyorumkismile

Bugün çok az olmuş..Süt içsen,seviyorsan eğer..

çok severim yenacığım :)) ama canım hiç istemio şu an bi iki saat snr içsem bişi olur mu ki muhtemelen acıkmış olcam çünkü

Hayır canım noolucak...Saat 22:30 a kadar içebilirsin..:)))

kızlar.bugün 4 sene önceki acımı yeniden hissettim.çok şükür kurtuldum diyordum.başıma daha beteri geldi bunu unuttum diyordum.ama bugün içim öyle bir acıdı ki.4 sene önce biri vardı hayatımda.o kadar kısa süreli bi ilişkiydi ki.herkes amaan ne kadar birlikte oldunuz ne yaşadınız da bu kadar üzülüyorsun diyordu.ayrılıgımız hep onun saçmalamasından olmuştu.önce biriyle evlenicem.evlenmek zorundayım dedi.düşündüm hatta o kadar manyak düşündüm ki o çocuk gibi aklımla.dua ettim Allahım dedim ya beni al yanına ya o kızı.bu kadar acımasızdım.
sonra anladım yalanmış.öyle biri yokmuş.zaman geçti.ben hiç unutmadım onu.askere gidecekti.ara sıra aramaya başladı beni.ben köpek gibi seviyorum ya.dayanamadım.konuştum.barışmadık ama.bigün sordum.beni sevdinmi?attık arkadaşız rahatça söyle.neden böyle oldu.
gelen msj hiç aklımdan çıkmadı aynen şöyleydi aradan 4 sene geçti hala hatırlarım
-ben zayıfım.sen de çok kilolusun.yakışmıyoruz.annem de istemezdi zaten.bir de alevilik sünnilik meselesi vardı onu yazmış.
aradan zaman geçti.askere gideceği zaman ne olur gel dedi asker geceme.seni son kez görüyüm.gidip de dönmemek var.hayır dedim.gelmem.asla gelmem.gideceği gün msj attı.yanlışlıkla olmuş gibi.abi şurdan bu perondan şu otobüse biniyorum.gelirsen falan.
sonra gitti.onu uzun zaman düşündüm.askerde telini açtı bi ara.bi kere msj attım.kimsin dedi.numaramı silmiş.ben zeynep dedim nasılsın.yazmadı.çok uzun zaman sonra aradım.hattını iptal ettirmişti.
bu kadar ara geçti.çok kişi geldi geçti hyayatımdan.hatta yaşadıgım o acı olayları ondan sonra yaşadım.
face de gördüm geçenlerde.tesadüf.zaten onunla hep bi tesadüfle karşılaştık.asla olmayacak şekilde.bir şekilde büyük bir güç karşılaşmamızı istediği için karşılaştık.msj attım.askerden sonra haber alamadım senden görmedim de hiç.nasılsın.iyi misin.seni görünce içim rahat etti.gidip de dönmemek var diip duruyodun dedim.nişanlandım demiş.askerden izne geldiğinde.ailesinin istediği bir kızla.kız tam karşımızdaki sokakta oturuyormuş.her hafta ordayım akşamları da geliyorum.2 güne bir dedi.arabamı görürsün dedi.sen neler yapıyorsun dedi.sinirlendim.o da üzülsün dedim ne kadar üzülür bilemem ama.takmamıştır bile.zayıfladım dedim.ben de nişanlandım dedim.arabanı unuttum plakasını dedim.3 hafta falan geçti geçenlerde faceteyim.msj geldi ondan.arabanın plakasını atmış.düğünün ne zaman olucak falan die sormuş.martta dedim yalan söyledim.hayırlı olsun falan dedi.seni dedim bi kez msn de görebilir miyim.ilk ve son olsun.ben de seni görmek istiyorum son kez dedi.face de konuştuk.görünce bayagı hoşuna gittim.taş gibi olmuşsun falan espri yaptı.bayagı konuştuk.sonra internet cafe kapanıyor diye çıkmak zounda kaldı.çıkarken numarasını yazdı.o gece msjlaştık.biraz sapıklık yapmaya çalıştı aslında.ama onu tersleyip atamadım.konuştuk biraz.dedi ki seninle görüşelim.başbaşa kalalım.niyeti belli.sizin de anlayacagınız gibi.asla dedim.böyle birşey olmaz.lütfen dedi.özledim seni.ama başka aslında istediği.söyledi de gerçi açık açık.asla dedim olmaz.bu hem kendimize hem de hayatımızdakilere saygısızlık olur.telde konuşmamızda yanlış dedi.bi anlarlarsa dedi.sonra birbirimize msj atıcaz yanımızda olurlarsa.çok büyük bir risk dedi.en iyisi biz birbirimizi unutup hayatımızda olanlara bize değer verenlere değer verelim.sen çok farklı bir kızsın.gerçekten gurur duyulacak bi kızsın.senin olmanı gerçekten çok isterdim..ama kısmet değilmiş.çok iyi nir kızsın gerçekten.ben senin kalbindeki sevgiyi iyi niyeti hakedecek kadar iyi bi adam değilim.yazmış.evet dedim.en doğrusu bu.numaramı sil.zaten babamın hattı arama dedim.tek derdim nişanlından o kızdan bugünkü konuşmamızla ilgili nasıl helallik isterim.tek savunmam seni ondan herkesten herşeyden hatta annenden bile çok sevdim.hoşçakal dedim.ve bitti.
bugün ise bi arkadaş.kardeşim gibidir.onunla dışarı çıkacaktık.babamla bir yere gitmem gerekti.arkadşaımın oldugu yere.arkadaşa dedim ki arabayla sizin oradayım.gel de birlikte bize gidelim 2 dk.sonra ordan çıkar gideriz.ailem tanır kendisini.erkek arkadaşım.normal kardeşim gibidir.aile dostumuzun oğlu.onunla bize geldik.ordan çıktık.otobüs duragına gidiyorum.karşı kaldırımdan aptal aptal biri bakıyor.önce farketmemiş gibi davrandım ki yanımda erkek var diyorum ne yüzsüzler var.sonra bir baktım.o.nasıl bakıyor ama.nişanlısının oldugu sokaga girene kadar baktı.ben de ayıramadım gözlerimi.ben aşagı doğru o yukarı doğru kaldırımda.baka baka uzaklaştık.sonra sokaga girdi.gözden kaybolmadan döndü birdaha baktı.kızlar o bakışlardan sonra.ben bittim.evet unutmuştum.ama böyle birşey yok.bacaklarım titredi.bayılacaktım.arkadaşım biliyordu onu.bana nasıl acı çektirdiğini.kesin arkadaşımı nişanlım sanmıştır.tanımıyordu çünkü.
çok saçma bir iş yaptım biliyorum.ne gururum kaldı ne karşımdakine saygım.ama bugün bakınca bir kez daha nasıl sevdiğimi hatırladım.başıma gelen o kadar şey bile beni onun ayrılıgından daha az yıkmıştı itiraf etmek gerekirse.ağlayamıyordum bile.sinir krizleri geçiriyordum.çığlıklar atıyordum.yerlere atıp kendimi yerlerde böğüre böğüre resmen ağlıyordum.nefes alamıyordum bazen.çok uzun oldu.okuyanlara tşk ederim.kızlar üzgünüm şuan ama.herşeye ragmen hatta ondan sonra ilk kez birini sevip tüm kötü herşeyi yaşamama ragmen anlaıdm ki ben hayatımı geleceğimi hiçe saydıgım adamı bile onun kadar sevmemişim.

bugün yediklerim:
sabah 1dlm çavdar ekmği peynir domates salatalık biber 1 tane de yumurta
öğlen:1 porsiyon ızgara balık(saat 3 gibi)
saat 6 gibi:bardakta mısır(yarım bardak)
eve gelince 3 dlm kavun 7-8 tane de sarı leblebi
şimdi de çatal ucuyla pırasa yemeği
bir de süt içicem birazdan.
ooffff

Son düzenleme:

zeynep sen kaç yaşındaydın?

tüm hayatım yanlış yapmakla yanlış insanlara değer vermekle geçti.22 yaşımdayım daha.bu kadar hayal kırıklıgı bu derece acı çok ağır.ellerim titriyor.sinir hapları kullandım.buna neden olan ise benim.anlattıgım kişiyi bu kadar sevmem benim suçum muydu hayır.ama yaşadıgım acılar herkese güvenmem benim suçum.kalbim acıyınca ne yaptıgımı bilmiyorum.sevince koşulsuz güvenyorum.ama bundan sonra.kilolarım da gidiyor.yepyeni biri olucam.ben de acımasız olucam.karşıma çıkan herkes gibi.asla karşımdaki üzülüyor demicem.ben karşımdaki acı çekmesin dedikçe farkettim ki aslında bağlanıyorum.onu kırmayım derken kendi sonumuz hazırlıyorum.bu kadar acı çok fazla kızlar.ben kimden beddua aldım.Allaha isyan etmek haddime değil.ama eve geldiğimde ilk ağzımdan çıkan ş oldu ve bağıra bağıra.Allahım bu kadar büyük bir sevgiyi niye koydun benim kalbime.yeter.ve evde kimse yoktu ve yine resmen böğüre böğüre ağladım.

çocukluk aşkı gençlik heyecanı değil hiç biri.zaten herkes der.sen 22 yaşında bi insan değilsin olamazsın.bunlar bu yaşta bir insanın yaşayacagı şeyler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…