anladım canım umarım bianönce atlatırsın
zeynepçim geçmiş mazide kalıyor iyi yada kötü..unutmak mı unutulmasa da külleniyor diyelim ama küllenmek zorunda durum böyle iken ki daha fazla acı çekmeyesin..söylemek kolay diyeceksin okurken biliyorum ama küllenmeyen herşey senin canını daha da yakacak ve ileriye umutla bakamayacaksın..hayatına eskiden girip yapamadığın bir kişi ile gelecekte de yapamazsın demek..'aynı nehirde iki kez yıkanılmaz' tatlım..üzülme artık
zynpkr canım şimdi okudum üzüldüm senin için...
Sende gençliğimi görüyorum ben ama zamanla herşey atlatılıyor ve büyüyorsun ... Gerçek bir acı yaşayınca bunlar sana vızzz geliyor tırıs gidiyor... Allaaaahhhh gerçek acı yaşatmasın.
zynpkr canım şimdi okudum üzüldüm senin için...
Sende gençliğimi görüyorum ben ama zamanla herşey atlatılıyor ve büyüyorsun ... Gerçek bir acı yaşayınca bunlar sana vızzz geliyor tırıs gidiyor... Allaaaahhhh gerçek acı yaşatmasın.
baharcım sen kaç yaşındasın ki?
Çocukluğumu hatırladım, sokakta oynarken hep şişko diye alay ederlerdi,ağlayarak eve giderdim...Anneme anlatırdım hiç şişko değil benim kızım sen onlara bakma deyip bana yeniden yedirirdi..
Hatta ablam,yengem annemi uyarırlardı..biraz dikkat edin nilüfer çok kilolu dediklerinde annem onlara kızardı..
Keşke beni her şekilde sevip kollayacağına,bu durumu farkedip henüz genişlemekte olan yağ hücrelerimi nispeten olsa bloke edebilseydi besleme şekliyle..(
Baharcım diyeceğim oki..Bulunduğun memleketle ilgisi yok,çocuklar çok acımasız,tabiiki yetiştirme ve çevre büyük faktör..
İlkokul öğretmenimiz aynı zamanda arkadaşım idi..Derdiki özellikle erkek çocukları bir arkadaşının canını acıtmaktan büyük zevk alıyor diye,gerek sözle,gerekse hareketle...
MEsela gözlük takanlara dörtgöz,şişmanlara şişko,kısa boylulara cüce,vs.vs..
Kızım şu an tel takıyor damak yapısının bozukluğundan hep düşünüyorum onunla dalga geçtiklerinde naapmam lazım...
Heralde gidip saçını başını yolarım..:))))) Tabiiki şaka...:))))
Evet tatlım ben neden bu haldeyim sanıyorsun tabak tabak yada tencere tencere yediğim yemekler yüzünden değil benim hayatım aburcuburla geçti hiçbirzaman oturup 3 öğün ev yemeği yemedim. Tatlıya karşı zaafım var evet ama nasıl kurtulacağımı bilmiyorum çoğu yerde yasaklanmış beyaz şeker ama tatlı bağımlılığımı nasıl çözeceğimi bilmiyorum :sinifsinif:
Kimsecikler gelmiyor bu akşam bende uyuyayım bari yarın tekrar rejime giriş yapmam lazım iyi geceler hatunlar ...
Güzeller hepinizi çokkk öpüyorum.Pek sık gelemiyorum;malum evimde değilim....
İyi geceler...
ben gidiyorum=(
yarın 9saat dersim var, sabah 6da kalkmak zorundayım ama ben hala uyuyamadım sorunlardan dolayı:1no2:
sıkıntımdan boğazım ağrımaya başladı.:gitme:
neyse ben gidiyim artık, belki yatar uyurum...
uyuyamazsam belki yarın okula gitmem=(gitme:
ben kaçar...
26
Ama ben 19 yaşımda babamı kaybettiğim için bu tarz şeylere ömrümü adamıyorum 2 gün ağlıyorum 3. gün geçiyor unutamadığım kimse yok sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?