Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım umarım bianönce atlatırsın

umarım cnm.atlatmıştım.ama işte.böyle birgün biyerlerden bi tesadüf sonucu çıkıyor yine.yarın nişanı varmış.yani yüzük takıldı bildiğim kadarıyla davullu zurnalı bişey mi olacak acabasenağlama yada söz takıldı bilmiyorum.tam karşımda.Allahım yardım etsin bana.

zeynepçim geçmiş mazide kalıyor iyi yada kötü..unutmak mı unutulmasa da külleniyor diyelim ama küllenmek zorunda durum böyle iken ki daha fazla acı çekmeyesin..söylemek kolay diyeceksin okurken biliyorum ama küllenmeyen herşey senin canını daha da yakacak ve ileriye umutla bakamayacaksın..hayatına eskiden girip yapamadığın bir kişi ile gelecekte de yapamazsın demek..'aynı nehirde iki kez yıkanılmaz' tatlım..üzülme artık

tatlım zaten artık olmaz ki mecburen küllenecek.nişanlı.yakında evlenir.askerden izine geldiğinde daha kız istemeye gitmişler ya yok böyle bir mantık.bir tanısın çocuk.kaldı ki o da istedi ben de yeniden başladı.nasıl başlayacak ki.sonu olmaz ki cnm.benim durumumu en son kabullenecek insan o ve ailesi.amann.bir kere onun için istihareye yatmıştım.:) güller görmüştüm kırmızı pembe.o zaman dedim ki evettt budur.:) o zamanlar ne mutluydum.düşünüyorum da.yarın ise tam karşımda nişanı olacak.

Uzun zamandır izlemek istediğim Yüreğine Sor u izledim şimdi ay çok ağladım çok üzüldüm bir de bizim oralarda geçen bir film olduğu için daha net anladım herşeyi :çok üzgünüm: esma yaktı kendini mafoldumben güzeldi.

zynpkr canım şimdi okudum üzüldüm senin için...
Sende gençliğimi görüyorum ben ama zamanla herşey atlatılıyor ve büyüyorsun ... Gerçek bir acı yaşayınca bunlar sana vızzz geliyor tırıs gidiyor... Allaaaahhhh gerçek acı yaşatmasın.

saol hayatım.aminn.bana çok gerçek geliyor bu bilmiyorum.dediğim gibi o benim için basit biri değildi.benim için en gerçek acı yaptıgım büyük yanlıştı.diğeri de bu.ve ikisi bir araya gelecek biliyorum.yaptıgım yanlış birgün umarım sadıkla yada onun gibi biriyle lanet ettirmez beni kendime.

Kimsecikler gelmiyor bu akşam bende uyuyayım bari yarın tekrar rejime giriş yapmam lazım iyi geceler hatunlar ...

Hep benzeri şeyleri yaşamışız. Kaybettirdikleri kadar kazandırdıkları da var ama :) Ben yaşıtlarıma göre daha olgunum ve insanların kusurlarını aramanın, insanların gururunu kırmanın, küçük düşürmenin ne kadar büyük bir eziyet olduğunu bildiğimden asla böyle davranışlarda bulunmuyorum. Merhametliyim :)

Sabah en geç 07.002de kahvaltı yapman, en fazla 1,5-2 saatte bir yemek yemen lazım. Yoksa engelleyemezsin.Mehmet Öz hep aynı şeyi söylüyor: En güçlü irade bile insan doğasına karşı koyamaz.

Bu akşam misafirliğe gittim ve biraz fazla yedim :1shok: Yarın bunu acilen telafi etmem lazım a.s

Kimsecikler gelmiyor bu akşam bende uyuyayım bari yarın tekrar rejime giriş yapmam lazım iyi geceler hatunlar ...

Ben geldim Sitede yine bir problem vardı. Yazdığım o kadar uzun mesajları gönderemedim. Sonra da tekrar yazmaya üşendim kaydirigubbakcemile3 Herkesin mesajına tek tek cevap vermiştim, uzun uzun :)

slm=((

moralim bozuk dert ortaklarım iyiki varsınız hepinizsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
daraldım yine size yazmak istedim....

yine bana nedenini sormayın, sadece ailevi nedenler iştesenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

buraya yazınca rahatlıyorum, inanın şuan o kadar rahatladımki anlatamam......

nişanlımda uyuyo, onuda aramak istemedim.

patlasan bi türlü, ağlasan bi türlü, içine atsan bi türlü, içine atmasan bi türlü.....
aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık:1no2:

neyse epey rahatladım sizlere içimi açınca, sizde rahat olun canlarım...

İYİKİ VARSINIZ...

yaktım bir sigara

ben gidiyorum=(

yarın 9saat dersim var, sabah 6da kalkmak zorundayım ama ben hala uyuyamadım sorunlardan dolayı:1no2:
sıkıntımdan boğazım ağrımaya başladı.:gitme:

neyse ben gidiyim artık, belki yatar uyurum...

uyuyamazsam belki yarın okula gitmem=(gitme:

ben kaçar...

Son düzenleme:
Güzeller hepinizi çokkk öpüyorum.Pek sık gelemiyorum;malum evimde değilim....
İyi geceler...

Pıssst seksi hatun...Özledim seni,,naapıyorsun avrupalarda..:))))

Evine dön artık...:)))

Meyracım geçmiş olsun...Dikkat et kendine canım....Umarım sorunlarınız bir an önce hallolur...

Sen meslek lisesinden bahsetmişsin...Başvuruyu nasıl yaptın canım...Anlatabilirmisin bana...

Anladığım kadarıyla nerden mezun olursan ol yinede kabul ediliyorsun diimi..

Bayılıyorum Okan'a Ne adam ..:)))) Çenem ağrıdı gülmekten..:))

Bugün akşam beni mest eden bir olay oldu..banyodayım saçımı düzeltiyorum oğlumda kuyruk gibi arkamda her daim,bana bakarak anne nekadar güzelsin dedi...:asigim: :asigim:

Allahım sen koru çocuklarımı..:Saruboceq:

26

Ama ben 19 yaşımda babamı kaybettiğim için bu tarz şeylere ömrümü adamıyorum 2 gün ağlıyorum 3. gün geçiyor unutamadığım kimse yok sempatiksalakcinni

başın sağolsun canım benden küçüksün ama unutma konusunda kendine güvenin harika...öyle yapmak gerek zaten ama çoğunlukla yapılamıyor sen şanslısın kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…